analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Τώρα με τον κορονοϊό ... οι Ασιάτισσες είναι η ασφαλέστερη επιλογή
Asian massage καλλιθεα αλλα οπως ακούγεται ειναι στα ΔΕΝ
Γνωρίζει κανένας υπεύθυνα να μας πει, που υπάρχουν Ασιατισσες? Ευχαριστώ.
για ποιες ακριβως μιλας ???2 Ασιατισες στη Σινωπης 29 δες το "νημα¨" του μαγαζιου για εικόνες
Στο Συγγρου 40-42 εχει παντα εγγυημενες υπηρεσιεςαν θέλεις απαραίτητα 2 εκτονώσεις και χωρίς να πληρώσεις περισσότερα από τα 80 ευρώ τότε το Σ40-42 και το Λαγουμιτζή είναι οι ιδανικοί χώροι καθώς πρόκειται για ωριαίο πρόγραμμα με 2 γύρους και ανάλογα κ με την κοπέλα και το κουλούρι στην τιμή. Άλλοι χώροι χρεώνουν 100 ευρώ για το ωριαίο πρόγραμμα με τις 2 εκτονώσεις. Υπάρχουν καλές επιλογές και στους 2 χώρους. Επίσης και σε άλλα μαγαζιά μπορείς να βρεις αντίστοιχο πρόγραμμα αλλά με κάποιες έξτρα χρεώσεις σε full πρόγραμμα όπως Φ7, Σ108, Στ29 κλπ κλπ Η εμπειρία έχει δείξει πάντως ότι και σε μαγαζιά που έχουν στα 80 ευρώ μοιρασμένο χρόνο μεταξύ μασαζ και υπηρεσιών, μπορείς να διαπραγματευτείς με την κοπέλα το τι θέλεις σε υπηρεσίες. Τώρα για ονόματα, έχει να κάνει με τα γούστα σου
Πέρασμα προ ημερών στο massage musses..
με πληροφόρησε η κυρία (ζητώντας μου συγνώμη μάλιστα) ότι λόγο καιρικών συνθηκών καθώς κ φόρτου εργασίας από τις 8 κοπέλες για εκείνη την ημέρα βάση του προγράμματος στη σελίδα τους οι διαθέσιμες ήταν 3..
και εκτος απο τις ασιατισες ειναι εκει και η Ρανια!!!!!2 Ασιατισες στη Σινωπης 29 δες το "νημα¨" του μαγαζιου για εικόνες
και εκτος απο τις ασιατισες ειναι εκει και η Ρανια!!!!!
ΑΧ....ΡΑΝΙΑ....ΑΧ!!!!!!!!
για μενα ναι!!!!!!Καλη η ρανια???
για μενα ναι!!!!!!
εχω ξαναγραψει....ολα ειναι θεμα χημειας μεταζη 2 ανθρωπων...
αυτο εχει γινει με την ρανια...
αλλα εχω διαβαση και απο αλλους καλα σχολια.....
ναι που και που πετάγεται και κάποιος....ότι έχει φόρτο εργασίας και πράσινα άλογα...τυπε από τοτε που δεν ανεβαινει η σελιδα τους στο site, ολο καποιος μας ενημερωνει ότι εχουν μεγαλο φορτο εργασιας, επομένως καλα τους ηλθε :S
ν.ιωνια????????παιδια σε εκεινο το μασατζιδικο στη νεα ιωνια τελικα γαμας η οχι? εχει παει κανενας συναγωνιστης?
καλή πρόταση!!Αν θέλετε ασιατικό αίμα και να περάσατε και στο κομμάτι του μασάζ και στο 2ο γύρο τούμπανο 100% δοκιμάστε Βανέσα από Σινωπης 29 το μωρό τα σπάει!!!