θυμασαι τη διευθυνση?στη σωκρατους στην καλλιθεα πισω απο ωνασειο εχει παει κανεις; το ξερετε οτι υπαρχει θεραπευτηριο; αμ εχει παει κανεις να ενημερωση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
σημερα στην ιλιαδα γινοταν χαμος για τα δυο προσωπα που αναφερα εχθες. φιλε iblis ειδα την αγκελλια και πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι εχουνε ποικιλοια απο θεραπευτριες και μπορουν να στειλουν και στο χωρο σου τους ειπα οτι θα πα εκει μου ειπαν την οδος και το σημειο και μολις φτασω να παρω τηλεφωνο αυτα.
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.731
- Πόντοι
- 216
σημερινο περασμα απο μαρνης....πολλα αδιαφορα τεμαχια..μπηκα με θεοδωρα...ωραιο κορμι...πετιτ...ξανθουλα κ το παιζει γατουλα...ομιλιτικη...απο μασαζ πολυ λιγα πραγματα...απο μπριζολα πολυ χαλαρα κ χωρις πρωτοβουλια...οχι ασχημη επιλογη αλλα υπαρχουν κ καλυτερες...
ναι ετσι ειναι οπως τα λές αυτό είναι και είναι πολύ καλό ινστιτούτο.
οι υπηρεσίες είναι πολυ καλές και κάνουν πολύ καλό μασάζ.
αλλα δεν πάιζει παντα το κάτι παραπάνω. εγώ εχω επισκευτει το εν λογο spa 4 φορές και μόνο τισ δύο επεξε το κατι παραπάνω και αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο εκτος απο φραπεδάκι.
και οπως έχω πεί πολλές φορές προτερεότητα μου είναι το καλό μασάζ και αν πέκσει και φραπές ακόμα καλύτερα.
Συνάδελφε, εσύ μάλλον λες για το ίδρυμα της Δεριγνύ και ο Geek για την Τζόντη στον Πειραιά ενώ εγώ αναφερόμουνα στο σχόλιο του ZT για τη μαυρούλα στο ίδρυμα της Πατησίων 95.
Μπερδευτήκαμε...
σε ποιο ίδρυμα είναι αυτή ρε παιδιά; είναι ωραία εμφανισιακά;
Είχε δικό της ίδρυμα στη Λαμπράκη στον Πειραιά αλλά έκλεισε, επίσημα τουλάχιστον. ;)
Από εμφάνιση λίγα πράγματα, αγαπητέ. Ηλικιακά πρέπει να είναι γύρω στα 40.
...ετσι ειναι ο φραπες..
το θεμα ειναι αν θα φερει καλες θεραπευτριες...Είχε δικό της ίδρυμα στη Λαμπράκη στον Πειραιά αλλά έκλεισε, επίσημα τουλάχιστον. ;)
Από εμφάνιση λίγα πράγματα, αγαπητέ. Ηλικιακά πρέπει να είναι γύρω στα 40.
ιδωμεν
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σκας άνθρωπο ρε περίεργε. ούτε από ποια εφημερίδα ήταν η αγγελια δεν βάζεις. Θα μυρίσουμε τα νύχια μας για να το βρούμε;σημερα στην ιλιαδα γινοταν χαμος για τα δυο προσωπα που αναφερα εχθες. φιλε iblis ειδα την αγκελλια και πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι εχουνε ποικιλοια απο θεραπευτριες και μπορουν να στειλουν και στο χωρο σου τους ειπα οτι θα πα εκει μου ειπαν την οδος και το σημειο και μολις φτασω να παρω τηλεφωνο αυτα.
by the way, Iblis, το lead που μου είχες δώσει δεν είχε καλή ανταποδωτική αξία πάντως. Δεν έμεινα ευχαριστημένος. Ίσως το ξαναδοκιμάσω για να μην είμαι προκατειλημμένος, αλλά η πρώτη φορά δεν εστέφθη από επιτυχία.
εφηεριδα εθνος, νεα,χ.εσκας άνθρωπο ρε περίεργε. ούτε από ποια εφημερίδα ήταν η αγγελια δεν βάζεις. Θα μυρίσουμε τα νύχια μας για να το βρούμε;
by the way, Iblis, το lead που μου είχες δώσει δεν είχε καλή ανταποδωτική αξία πάντως. Δεν έμεινα ευχαριστημένος. Ίσως το ξαναδοκιμάσω για να μην είμαι προκατειλημμένος, αλλά η πρώτη φορά δεν εστέφθη από επιτυχία.
μαλλον δεν ειπες τη μαγικη λεξη φουλ, και επισης ζητα ρωσσιδα,
γιατι απ οτι καταλαβα εμπλεξες με τις ρουμανες.
με εμενα ειναι κυριοι και παντα στην ωρα τους.
ακομα δεν εχουν αλλαξει τα μασαζοκρεβατακαλησπερα παιδια παιζει κανα μασατζιδικο που να γινεται ποδοκατασταση?
και εσυ θες ποδοκατασταση.
Εχουμε πει αυτα τα συζηταμε με τις θεραπευτριες...
δοκιμασε και αλλ ιδρυματα και θεραπευτριες...συγνωμη αλλα δεν τα ξερω αυτα μια φορα εχω παει στο ιδρυμα της φ4
απο το Φρατζη οι μικρες Ντονα,Κωνσταντινα λογικα κανουν μασαζ με τα ποδια..
Αγαπητοί φίλοι μετά από λίγο καιρό ενασχόλησης με το άθλημα
νιώθω πως πρέπει να καταθέσω κι εγώ μια εμπειρία.
Θησέως 31 καθημερινά περαστικός από την οδό, ενδίδω μια στο τόσο, υπό προϋποθέσεις και μόνο στο αριστερό δωμάτιο.
Η Σάντρα έδειχνε πως διέθετε τα κατάλληλα για μια συνεδρία (βυζί απέναντι, στενή μέση, νεαρή ηλικία και άλλη ήταν σαν ντολμάς) …και να ‘μαι ξαπλωμένος να περιμένω και να περιμένω. Κάποια στιγμή της πρότεινα να ξεκινήσει και λαμβάνω την ερώτηση «φέλεις πιο βυνατά;» μαζί και η προσπάθεια αντιμετώπισης καρδιακού επεισοδίου, ζούληγμα, κοπάνημα, τσίμπημα και ξυλιές. Περνάει το μαρτύριο και γυρίζω για ζουμί. Αφού την παρακάλεσα να σταματήσει το κούρδισμα και να φερθεί πιο τρυφερά, απελευθερώνει τα απέναντι και γίνεται κατολίσθηση. Τα πιο μαραμένα που έχω δει και εκεί που λέω χειρότερα δεν γίνεται, βγάζει το στρινγκάκι.
Πόση μυρωδιά μπορεί να κρύβει ένα στρινγκ; Πολύ!!
ΤΟ πιο αναξιοπρεπές ραντεβού του πλανήτη. Μακριά!!
Συγνώμη για την πολυλογία. Δεν το ξανακάνω
νιώθω πως πρέπει να καταθέσω κι εγώ μια εμπειρία.
Θησέως 31 καθημερινά περαστικός από την οδό, ενδίδω μια στο τόσο, υπό προϋποθέσεις και μόνο στο αριστερό δωμάτιο.
Η Σάντρα έδειχνε πως διέθετε τα κατάλληλα για μια συνεδρία (βυζί απέναντι, στενή μέση, νεαρή ηλικία και άλλη ήταν σαν ντολμάς) …και να ‘μαι ξαπλωμένος να περιμένω και να περιμένω. Κάποια στιγμή της πρότεινα να ξεκινήσει και λαμβάνω την ερώτηση «φέλεις πιο βυνατά;» μαζί και η προσπάθεια αντιμετώπισης καρδιακού επεισοδίου, ζούληγμα, κοπάνημα, τσίμπημα και ξυλιές. Περνάει το μαρτύριο και γυρίζω για ζουμί. Αφού την παρακάλεσα να σταματήσει το κούρδισμα και να φερθεί πιο τρυφερά, απελευθερώνει τα απέναντι και γίνεται κατολίσθηση. Τα πιο μαραμένα που έχω δει και εκεί που λέω χειρότερα δεν γίνεται, βγάζει το στρινγκάκι.
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Καλημερα φιλε "περιεργε"στη σωκρατους στην καλλιθεα πισω απο ωνασειο εχει παει κανεις; το ξερετε οτι υπαρχει θεραπευτηριο; αμ εχει παει κανεις να ενημερωση.
Ενημερωσε μας για Σωκρατους στην Καλλιθεα , αριθμο ,κουδουνι κλπ και θα παω συντομα .
Αλλα και για το αλλο που γραφεις στον iblis περιμενω ενημερωση με πμ η με τηλεφωνο.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
απελευθερώνει τα απέναντι και γίνεται κατολίσθηση. Τα πιο μαραμένα που έχω δει και εκεί που λέω χειρότερα δεν γίνεται, βγάζει το στρινγκάκι.
Μαύρο!
λοιπον..σημερα εκανα μια τσαρκα στα μαγαζια με στοχο 3 γυναικες... βικτωρια, αντζελινα, βικυ... δεν εχω παει παρα μονο μια φορα στην βικυ στο μονης προδρομου... διαβασα τα ποστ και αποφασισα...
ξεκινημα.. μπαινω σολωμου 59 μου ανοιγει μια βυζαρου κοκκινομαλλα γυρω στο 1,70... αυτη πρεπει να ειναι η βικτωρια φανταστηκα και επεσα μεσα... το γνωστο παραμυθι... πρωτη φορα εδω? ναι θες να δεις αλλες κοπελες.. οχι μια χαρα ειμαι.. μασαζακι..και μετα μια σπεσιαλ ισπανικη μιας και οπως ειπε την αλλη φορα μουρο μου.. 50 το μασαζ.. αφησα και 10 για το ισπανικο ηθελε 80 αλλα της ειπα... μουρο μου.. αλλο ισπανια.. και αλλο μαλακια...που δεν μου καθησες.... δεν στεναχωρηθηκε ιδιαιτερα και θα τα ξαναπουμε καλυτερη την επομενη φορα.. iblis εχεις δικιο.. τελεια βυζια... ΤΕΛΕΙΑ...
κατι μου ελειπε Ομως.. και πηγα πρωτα στο σολωμου 54 να βρω την αντζελινα που τοσο καλα λεει ο υπουργος...moy aνοιγει μια μεγαλη κυρια.. με κοντο μαλλι(σαν την χρυσα σαλαβρακου ηταν χαχαχα) αφου μου εκανε την ανακριση.. την ρωταω... η αντζελινα δουλευει? στο μεταξυ οταν μπηκα ειδα μια κοντουλα βυζαρου να περναει απο μπροστα μου αλλα μπηκε στα καπακια σε δωματιο.. η αντζελινα μου λεει εχει φυγει... οκ λεω θα φυγω και εγω.. δεν σου κανει καμμια αλλη για μασαζακι απανταει.. ειμαι εγω και αλλη μια κοντουλα ξανθια μακρυμαλλουσα..
οχι ευχαριστω και εφυγα...
παω στουρναρη να δω τι παιζει.. μου ανοιξε η κυρια καιτη.. ειστε η κυρια καιτη? μαλιστα.. ποιος σας στελνει? κανεις λεω.. πρωτη φορα ερχομαι... τα λεγαμε αλλα μου λεει αν θες ελα σε μια ωρα που θα εχω δωματιο ελευθερο...
περασα απο μαρνης 28 αφου ημουνα κοντα.. αλλα τα 3 κοριτσια που ειδα.. μια αννα συγκρατησα ονομα με και καλα.. μεγαλο βυζι αλλα χαλια μαλλον... δεν μου εκαναν κλικ...
τελικη καταληξη λοιπον αφου ηθελα και μπριζολα που λετε ηταν το μονης προδρομου..
μου ανοιγει μια μαυρομαλλα.. ρωξανη...η βικυ λεω που ειναι.. και εσυ καλη εισαι αλλα δεν εχεις μεγαλο βυζι..χαχαχα
μπαινω μεσα.. ερχεται η βικυ.. και κατα τη διαρκεια του μασαζ με ρωταει αν θελω και ρωξανη.... και για να μην τα πολυλογω... περασα πολυ καλα. .λεπτομερειες οποιος θελει σε pm..
η πρωτη φορα απο οτι καταλαβα ειναι λιγο περιεργη.. η βικτωρια εχει τελεια μεγαλα βυζια.. και την επομενη φορα φανταζομαι θα ειναι πιο ανετη..
και στο μονης προδρομου... θα ξαναπαω..
τωρα ανζελινα.. και στουρναρη 63... δεν ξερω.. θα ξαναπροσπαθησω..
αυτα.. παντως τελος τα μπουρδελα.. i just joined the club...
ξεκινημα.. μπαινω σολωμου 59 μου ανοιγει μια βυζαρου κοκκινομαλλα γυρω στο 1,70... αυτη πρεπει να ειναι η βικτωρια φανταστηκα και επεσα μεσα... το γνωστο παραμυθι... πρωτη φορα εδω? ναι θες να δεις αλλες κοπελες.. οχι μια χαρα ειμαι.. μασαζακι..και μετα μια σπεσιαλ ισπανικη μιας και οπως ειπε την αλλη φορα μουρο μου.. 50 το μασαζ.. αφησα και 10 για το ισπανικο ηθελε 80 αλλα της ειπα... μουρο μου.. αλλο ισπανια.. και αλλο μαλακια...που δεν μου καθησες.... δεν στεναχωρηθηκε ιδιαιτερα και θα τα ξαναπουμε καλυτερη την επομενη φορα.. iblis εχεις δικιο.. τελεια βυζια... ΤΕΛΕΙΑ...
κατι μου ελειπε Ομως.. και πηγα πρωτα στο σολωμου 54 να βρω την αντζελινα που τοσο καλα λεει ο υπουργος...moy aνοιγει μια μεγαλη κυρια.. με κοντο μαλλι(σαν την χρυσα σαλαβρακου ηταν χαχαχα) αφου μου εκανε την ανακριση.. την ρωταω... η αντζελινα δουλευει? στο μεταξυ οταν μπηκα ειδα μια κοντουλα βυζαρου να περναει απο μπροστα μου αλλα μπηκε στα καπακια σε δωματιο.. η αντζελινα μου λεει εχει φυγει... οκ λεω θα φυγω και εγω.. δεν σου κανει καμμια αλλη για μασαζακι απανταει.. ειμαι εγω και αλλη μια κοντουλα ξανθια μακρυμαλλουσα..
οχι ευχαριστω και εφυγα...
παω στουρναρη να δω τι παιζει.. μου ανοιξε η κυρια καιτη.. ειστε η κυρια καιτη? μαλιστα.. ποιος σας στελνει? κανεις λεω.. πρωτη φορα ερχομαι... τα λεγαμε αλλα μου λεει αν θες ελα σε μια ωρα που θα εχω δωματιο ελευθερο...
περασα απο μαρνης 28 αφου ημουνα κοντα.. αλλα τα 3 κοριτσια που ειδα.. μια αννα συγκρατησα ονομα με και καλα.. μεγαλο βυζι αλλα χαλια μαλλον... δεν μου εκαναν κλικ...
τελικη καταληξη λοιπον αφου ηθελα και μπριζολα που λετε ηταν το μονης προδρομου..
μου ανοιγει μια μαυρομαλλα.. ρωξανη...η βικυ λεω που ειναι.. και εσυ καλη εισαι αλλα δεν εχεις μεγαλο βυζι..χαχαχα
μπαινω μεσα.. ερχεται η βικυ.. και κατα τη διαρκεια του μασαζ με ρωταει αν θελω και ρωξανη.... και για να μην τα πολυλογω... περασα πολυ καλα. .λεπτομερειες οποιος θελει σε pm..
η πρωτη φορα απο οτι καταλαβα ειναι λιγο περιεργη.. η βικτωρια εχει τελεια μεγαλα βυζια.. και την επομενη φορα φανταζομαι θα ειναι πιο ανετη..
και στο μονης προδρομου... θα ξαναπαω..
τωρα ανζελινα.. και στουρναρη 63... δεν ξερω.. θα ξαναπροσπαθησω..
αυτα.. παντως τελος τα μπουρδελα.. i just joined the club...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66