Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του συναγωνιστή! Ήμουν σήμερα εκεί κοντά και πέρασα μια βόλτα από περιέργεια. Είναι χρόνια λέει το μαγαζί(!). Έχω να αναφέρω τα εξής:
4-5 δωμάτια, μπάνιο εκτός, 4 κοπέλες ελεύθερες, οι 2 ελληνίδες πιτσιρίκες με πολύ αξιόλογη εμφάνιση, ειδικά η μία κούκλα (για τα γούστα μου), 23 χρονών. 80€ το μισάωρο, 100€ η ώρα (πολλά) και χωρίς πολλά-πολλά. Άμα δυσανασχετήσεις σου λέει ότι υπάρχει και 20' με 60€.
Για το Σουτσου λες ή το Βας.Σοφιας;
Αν και πήγα για scouting αρχικά, δεν αντιστάθηκα (δεν λυπήθηκα τα λεφτά μου βασικά) και μπήκα με την ωραία πιτσιρίκα ελληνίδα (Μίνα).Καταπληκτικό σώμα, λεπτή, περίπου 1.70, με βυζί στητό 2-2,5 φοβερό και ωραίο πρόσωπο με γυαλιά. Υπηρεσίες πολύ μέτριες δυστυχώς, μασάζ χάδι και στο πρόγραμμα απλά πράγματα, όχι γλωσσόφιλο, όχι ακάποτο. ΑΛλά μου άρεσε τόσο εμφανισιακά που ΟΚ, δεν το μετάνιωσα.
Απορώ γιατί δεν υπάρχει νήμα και δυνατότητα για κριτικές...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του συναγωνιστή! Ήμουν σήμερα εκεί κοντά και πέρασα μια βόλτα από περιέργεια. Είναι χρόνια λέει το μαγαζί(!). Έχω να αναφέρω τα εξής:
4-5 δωμάτια, μπάνιο εκτός, 4 κοπέλες ελεύθερες, οι 2 ελληνίδες πιτσιρίκες με πολύ αξιόλογη εμφάνιση, ειδικά η μία κούκλα (για τα γούστα μου), 23 χρονών. 80€ το μισάωρο, 100€ η ώρα (πολλά) και χωρίς πολλά-πολλά. Άμα δυσανασχετήσεις σου λέει ότι υπάρχει και 20' με 60€.
Αν και πήγα για scouting αρχικά, δεν αντιστάθηκα (δεν λυπήθηκα τα λεφτά μου βασικά) και μπήκα με την ωραία πιτσιρίκα ελληνίδα (Μίνα).Καταπληκτικό σώμα, λεπτή, περίπου 1.70, με βυζί στητό 2-2,5 φοβερό και ωραίο πρόσωπο με γυαλιά. Υπηρεσίες πολύ μέτριες δυστυχώς, μασάζ χάδι και στο πρόγραμμα απλά πράγματα, όχι γλωσσόφιλο, όχι ακάποτο. ΑΛλά μου άρεσε τόσο εμφανισιακά που ΟΚ, δεν το μετάνιωσα.
για το σουτσου λες ή για το βας. Σοφίας;Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του συναγωνιστή! Ήμουν σήμερα εκεί κοντά και πέρασα μια βόλτα από περιέργεια. Είναι χρόνια λέει το μαγαζί(!). Έχω να αναφέρω τα εξής:
Συμφωνω για τους προμότορες..αλλά έτσι δεν υπάρχει καθόλου ενημέρωση και από αυτούς που απλά θέλουν να πουν την εμπειρία τους από μία κοπέλα..αυτό που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό.
Τα περισσότερα μαγαζιά έχουν ένα "βήμα" εδώ για να διαφημίζονται αλλά και να ενημερώνουν εμάς.
Αλλά οι συγκεκριμένες το είχαν ξεφτιλίσει με το σπαμάρισμα και τα ψεύτικα accounts-δήθεν πελάτες-που έγραφαν διθυραμβικά σχόλια και την "έπεφταν" σε όποιον έγραφε αρνητικά σχόλια.
Να αγιάσει το χέρι του moderator που πάτησε το κουμπί του BAN.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Προμότορες και σωστή ενημέρωση μέσω εμπειριών είναι δυό πράγματα ασύμβατα.Συμφωνω για τους προμότορες..αλλά έτσι δεν υπάρχει καθόλου ενημέρωση και από αυτούς που απλά θέλουν να πουν την εμπειρία τους από μία κοπέλα..
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Δε συμφωνώ αγαπητέ συναγωνιστή.Συμφωνω για τους προμότορες..αλλά έτσι δεν υπάρχει καθόλου ενημέρωση και από αυτούς που απλά θέλουν να πουν την εμπειρία τους από μία κοπέλα..
Υπάρχει αυτό εδώ το νήμα όπου ο καθένας μπορεί να γράψει ελεύθερα την εμπειρία του από τα μαγαζιά αυτά. Πχ πήγα στο Μουσες/Νιρβανα/Πρίνσες επέλεξα την τάδε και μπλα μπλα μπλα
Όπως κάνουμε δηλαδή τόοοσα χρόνια όλοι μας για τα μαγαζιά που δεν έχουν κάποιο δικό τους νήμα.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 6.515
αυτό που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό.
Τα περισσότερα μαγαζιά έχουν ένα "βήμα" εδώ για να διαφημίζονται αλλά και να ενημερώνουν εμάς.
Αλλά οι συγκεκριμένες το είχαν ξεφτιλίσει με το σπαμάρισμα και τα ψεύτικα accounts-δήθεν πελάτες-που έγραφαν διθυραμβικά σχόλια και την "έπεφταν" σε όποιον έγραφε αρνητικά σχόλια.
Να αγιάσει το χέρι του moderator που πάτησε το κουμπί του BAN.
δεν είναι όλοι προμότορες αυτό λέω...είναι και αυτοι που προσπαθούν να δώσουν αντικειμενική ενημέρωση..οι στημένοι φαίνονται αργά ή γρήγορα..και εγώ όταν είχα γράψει για την αντελίνα πως από εμφάνιση είναι τοπ για μαγαζί μασαζ αλλά από υπηρεσίες μέτρια και για το +20 στο cob που ζήτησε είδα κάτι περίεργα σχόλια..Προμότορες και σωστή ενημέρωση μέσω εμπειριών είναι δυό πράγματα ασύμβατα.
για το σουτσου λες ή για το βας. Σοφίας;
Για το Βασ. Σοφίας 66. Απορώ που δεν "φαίνεται" πουθενά στο bou. Ή εγώ δεν το βρίσκω;
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 6.515
δεν είναι όλοι προμότορες αυτό λέω...είναι και αυτοι που προσπαθούν να δώσουν αντικειμενική ενημέρωση..οι στημένοι φαίνονται αργά ή γρήγορα..και εγώ όταν είχα γράψει για την αντελίνα πως από εμφάνιση είναι τοπ για μαγαζί μασαζ αλλά από υπηρεσίες μέτρια και για το +20 στο cob που ζήτησε είδα κάτι περίεργα σχόλια..
το cob τι είναι, θυμησε μου
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Συμφωνώ, εγω εγραψα μέτρια κριτικη για την Αντελινα και δέχτηκα μυνημα και μετα καπάκι πέσαν δέκα κριτικές που την αποθέωναν.....δεν είναι όλοι προμότορες αυτό λέω...είναι και αυτοι που προσπαθούν να δώσουν αντικειμενική ενημέρωση..οι στημένοι φαίνονται αργά ή γρήγορα..και εγώ όταν είχα γράψει για την αντελίνα πως από εμφάνιση είναι τοπ για μαγαζί μασαζ αλλά από υπηρεσίες μέτρια και για το +20 στο cob που ζήτησε είδα κάτι περίεργα σχόλια..
Το θέμα είναι πόσοι παρασύρονται απο αυτές....
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Come on body....το cob τι είναι, θυμησε μου
netprowler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 58
- Like
- 854
- Πόντοι
- 1.061
Εγω παντως συναγωνιστες ειχα μια αποριουλα πως με πολλές κριτικες εβγαζε καποιο ιδρυμα μικότερο μέσο όρο βαθμολογιας από άλλα που ειχαν λιγωτερες κριτκες και καλυτερη βαθμολογια (Σε πεισμα των στιστικολόγων).
Παντως δεν κρύβω την ευχαριστησή μου βλέποντας πως μαλλον και στην βιομηχανια του έρωτα ισχυουν οι νομοι της αγορας. Τα μαγαζια με υποδομη κσι καλό προσωπικό δουλεύουν και τα μουφο-μάγαζα ζορίζονται μεχρι εξαφανισεως πολλές φορές
Καλη χρονια και καλες δουλειές σε όλους τους καλους επαγγελματιε τις πιατσας!
Παντως δεν κρύβω την ευχαριστησή μου βλέποντας πως μαλλον και στην βιομηχανια του έρωτα ισχυουν οι νομοι της αγορας. Τα μαγαζια με υποδομη κσι καλό προσωπικό δουλεύουν και τα μουφο-μάγαζα ζορίζονται μεχρι εξαφανισεως πολλές φορές
Καλη χρονια και καλες δουλειές σε όλους τους καλους επαγγελματιε τις πιατσας!
ErotasPeiratis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 683
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα παιδιά και Καλή χρονιά! Μένω εξωτερικό και 6+7/1/2020 θα είμαι Αθήνα. Μπορείς να μου προτείνετε τα μασατζίδικα που έχουν τις ομορφότερες κοπέλες αλλά ταυτόχρονα να έχουν και τις καλύτερες υπηρεσίες τόσο στο μασάζ όσο και (κυρίως) στο σεξ; Θα το εκτιμούσα πολύ γιατί δεν θέλω να κλάψω τα λεφτά μου! Σας ευχαριστώ!
netprowler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 58
- Like
- 854
- Πόντοι
- 1.061
Καλησπέρα παιδιά και Καλή χρονιά! Μένω εξωτερικό και 6+7/1/2020 θα είμαι Αθήνα. Μπορείς να μου προτείνετε τα μασατζίδικα που έχουν τις ομορφότερες κοπέλες αλλά ταυτόχρονα να έχουν και τις καλύτερες υπηρεσίες τόσο στο μασάζ όσο και (κυρίως) στο σεξ; Θα το εκτιμούσα πολύ γιατί δεν θέλω να κλάψω τα λεφτά μου! Σας ευχαριστώ!
Τα πιπίνια δεν κανουν καλό μασσαζ. Αν ενδιαφερεσαι μονο για το ερωτικό κομματι ριξε μια ματια στις φωτό των ιδρυματων κοντα στο μερος που θα μενεις.
Αν θελεις καλό μασαζ και καλό ερωτικό τότε πας για μιλφαρες και κανεις συμβιβασμους μερικες φορές στην εμφανιση.
Οι μιλφαρε κανουν ολες καλό αθλητικό και νουρου. Αν θες πιο εξωτικό μασσαζ νομιζω μονο 2 υπαρχουν.
και με μένα πάνω κάτω έτσι έγινε..ευκολα μπορείς να παρασυρθείς και εγώ με αυτά που γράφανε περίμενα καλύτερες υπηρεσίες...Συμφωνώ, εγω εγραψα μέτρια κριτικη για την Αντελινα και δέχτηκα μυνημα και μετα καπάκι πέσαν δέκα κριτικές που την αποθέωναν.....
Το θέμα είναι πόσοι παρασύρονται απο αυτές....
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Εγω ειχα καταευχαριστηθει με την Αντελινα. Σουπερ κορμι να μην το χορταινω στο μισαωρο και να θελω κι αλλο. Μονο λιγο στο προσωπο εχανε. Ημουν αγνωστος και με το που μπηκε στο δωματιο μου επιτεθηκε με παθιασμενα κανονικοτατα dfk. Owo χωρις οικτο. Αμοιβαια ρουφηγματα γλυψιματα αλυπητα. Πιστονιασματα χωρις να κλεβει χωρις να κλεινει τα ποδια χωρις να κρυβεται οπως καμουν αλλες. Σε επομενη φορα μου εκανε αισθησιακο μασαζ. Ικανοποιημενος ειμαι.
Βλεπω λειπει απο το προγραμμα που ανεβαζουν. Κριμα. Διακοπες; Κατι αλλο;
Βλεπω λειπει απο το προγραμμα που ανεβαζουν. Κριμα. Διακοπες; Κατι αλλο;
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
Καλημέρες και Καλή Χρονια!!!
το Princess στο Πειραια γιατι ειναι banned?? ξέρει καποιος??
το Princess στο Πειραια γιατι ειναι banned?? ξέρει καποιος??
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66