Giteftis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Ναι αυτή είναι.Γαντι θα της πάει αυτό το ξεπεταδικο!!!Ωπα της.....!
Η μιλφ απο κατεχακη και συγγρου 108 ειναι αυτη?????
Ναι αυτή είναι.Γαντι θα της πάει αυτό το ξεπεταδικο!!!Ωπα της.....!
Η μιλφ απο κατεχακη και συγγρου 108 ειναι αυτη?????
Εκει φίλε σου βάζουν πετσέτα μέχρι κ στα ματια .Τι έχουμε εδώ; Καινούριος πολυτελής χώρος... Έχει δοκιμάσει κανείς; Τύπου Έλενας μοιάζει.
Πήρα τηλέφωνο. Τιμές από 40 ευρώ/ 45 λεπτά μασάζ, 60 ευρώ μασάζ στο χαμάμ (αυτό με έψησε!!!) Ξέρει κανείς αν παίζει τίποτα;
Αυτό το massage nirvana γιατί δεν του ανοίγετε μία καρτέλα να μας αφήσει ήσυχους σε αυτό το thread ???
Το πιθανότερο.To πρώην μουσες ειναι;;;
Ποδάρες κ κωλάρα οκ . φάτσα δεν...και το κοκιννομάλικο ντεκαβλέ.Αμάν! Τι ποδάρες είναι αυτές!!!
Καλά, ένα βήμα την φορά καλά είναι. Ας πάει πρώτα στο 50ρι όπως ήταν αρχικά και βλέπουμε μετά, ταιριάζει γάντι το 50ρι διότι ουσιαστικά σαν στούντιο είναι, ωραία και νεαρά κορίτσια αλλά από μασάζ δεν. :thubsdown:Ποδάρες κ κωλάρα οκ . φάτσα δεν...και το κοκιννομάλικο ντεκαβλέ.
Παρακαλώ να πάνε στο 40αρι οι τιμές στο μαγαζί. ευχαριστώ.
Εσύ αντέχεις ρε εγώ γέρασα κ θέλω κ μασαζ στο ταλαίπωρο κορμί μου..studio κατάσταση παίρνεις.Δοκίμασες και ΔΕΝ τραβάει;
Σαράντα ......Καλά, ένα βήμα την φορά καλά είναι. Ας πάει πρώτα στο 50ρι όπως ήταν αρχικά και βλέπουμε μετά, ταιριάζει γάντι το 50ρι διότι ουσιαστικά σαν στούντιο είναι, ωραία και νεαρά κορίτσια αλλά από μασάζ δεν. :thubsdown:
Αυτό το massage nirvana γιατί δεν του ανοίγετε μία καρτέλα να μας αφήσει ήσυχους σε αυτό το thread ???