leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
FKK νομίζω τα λένε. Αλλά δεν έχω πάει. Γκουγκλαρε!
Μασαζιδικο λεω οχι στουντιο
FKK νομίζω τα λένε. Αλλά δεν έχω πάει. Γκουγκλαρε!
Φιλε δεν εχω παει. Δεν εχω προσωπικη πειρα. Πρεπει να εχει παρα πολλα καταστηματα.Μασαζιδικο λεω οχι στουντιο
Πάρα πολύ φτηνά, για Μόσχα!!! Εύγε!Για όποιον βρεθεί εκεί ...
3 μέρες πήγαινα σερί . από 50 ευρώ ξεκινάνε τα προγγράματα.
Το μόνο δύσκολο είναι ότι με τόσες επιλογές ζαλίζεσαι...
Οτι βλέπεις παίρνεις κ ακόμα καλύτερες.
ρουλα central spaΚαλημέρα! Ποια από τα γνωστά μασατζίδικα κάνει και πρωκτικό εκτός από την Έλενα στο Μπακνανά και τη Μαριάννα στο Central Spa? Ενδιαφέρομαι γι αυτό το κομμάτι.
ρουλα central spa
Ξέρει κανείς κανένα καλό στα νότια προάστια. (Π.φαληρο-Ελληνικό) ???
Είχα την εντύπωση ότι η Έλενα δεν έκανε πρωκτικοΚαλημέρα! Ποια από τα γνωστά μασατζίδικα κάνει και πρωκτικό εκτός από την Έλενα στο Μπακνανά και τη Μαριάννα στο Central Spa? Ενδιαφέρομαι γι αυτό το κομμάτι.
Πλάκα κάνεις,έτσι;Με αυτές πιο εύκολα παίρνεις κώλο παρά μουνι.Θέλουν κανένα εξτραδάκι ή είναι μέσα στη τιμή του προγράμματος?
Στο Γλαύκη Spa στον Φλοισβο (Π.Φαληρο) ίσως να παιχτεί κάτι μετά από μερικές επισκέψεις εφόσον σε μάθουν και είσαι διατεθειμένος να δώσεις εξτραδακια φυσικά. Με επιφύλαξη το λέω καθώς το χω επισκεφθεί μονάχα μια φορά χωρίς να παιχτεί τίποτα, απλά μασάζ γυμνός με πετσέτα.Ξεραΐλα στην περιοχή. Τα πιο κοντινά είναι Καλλιθέα.
..δεν παίζει κάτι παραπάνω...είναι στα δενΣτο Γλαύκη Spa στον Φλοισβο (Π.Φαληρο) ίσως να παιχτεί κάτι μετά από μερικές επισκέψεις εφόσον σε μάθουν και είσαι διατεθειμένος να δώσεις εξτραδακια φυσικά. Με επιφύλαξη το λέω καθώς το χω επισκεφθεί μονάχα μια φορά χωρίς να παιχτεί τίποτα, απλά μασάζ γυμνός με πετσέτα.
Η Πίσυ είναι νεαρή με μπουκλίτσες, γυαλάκια... τα πόδια της κατηγορία μπουκάλα... η Στεφανία μονίμως στο δωμάτιο... δεν εχω ούτε εγώ εικόνα...
Μα τόοοοσο καλή πιά;
Ανδρομεδα σπα τι παιζει;