Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για να σου κάνει φόυλ προγρραμμ...
αυτά να τα ακούνε κάποιοι που λέγανε οτι εκει έχει μονο φραπέ!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

καλά ρε σαμπανούληδες και στα μασατζίδικα;
που πάει αυτός ο τόπος τελικά....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
πες τα άρχοντα της Ζούγκλας!
έτσι ακριβώς είναι!
Χρονια ΠΟλλά!
συντροφε ζερο  :rockon:για πες μου λιγο και για τα υπολοιπα τεμαχια :dancing:....κατι θαξερει εσυ- :rolleyes: :rolleyes:αυτη με το προσωπο σκασμενο καπου την θυμαμαι!!!- :idiot:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
συντροφε ζερο  :rockon:για πες μου λιγο και για τα υπολοιπα τεμαχια :dancing:....κατι θαξερει εσυ- :rolleyes: :rolleyes:αυτη με το προσωπο σκασμενο καπου την θυμαμαι!!!- :idiot:

δεν την εχω παρει ακόμα...
και εγώ κάπου την θυμάμαι όμως.....
πάντως εχω την εντύπωση πως η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή στο έργο της....
μια δοκιμή θα μας λύσει τις απορίες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν την εχω παρει ακόμα...
και εγώ κάπου την θυμάμαι όμως.....
πάντως εχω την εντύπωση πως η συγκεκριμένη θα είναι πολύ καλή στο έργο της....
μια δοκιμή θα μας λύσει τις απορίες...

κανόνισε να κάνω τεστ ντράιβ....

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οποιος θελει να ξεκλιδωσει το Δημοκριτου ας στειλει πμ.. :rolleyes:

Επισκέπτης
η κορινα-καρινα ειναι το κλασικο ρωσικο πιπινι :o με φρεσκαδουρα και ωραιο σωματακι-μην περιμενετε καμια γυναικαρα με καμπυλες και βυζους,κατι σαν μερικα ρωσικα αλογα.ειναι μινιον καταστασι με το βυζακι της και το κολαρακι της...ολα σε ακι!!!!!ξεχωριζει σαν την μυγα μεσα στο γαλα απο τις αλλες 45+++++....δεν ξερω για τις υπολοιπες 3.ολα γινονται με προστασια και ευγενεια.μην περιμενετε αυτα που σας κανουν σε σολωμου και στουρναρη.θελει στοργη και προδερμ. :grin:

υπαρχουν κ πολυ καλυτερες αλλου...

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
την προηγουμενη εβδομαδα...περνωντας απο την μελινα ειπα να ριξω μια ματια...προς καλη μου τυχη ειχε 6-7 τεμαχια.....προς κακη μου ηταν σχεδον ολες κατω του μετριου....βεβαια συναντησα και μια παλια γνωριμη, την βικτωρια απο το πατησιων 175,με τους βυζους οσοι την θυμαστε....μαλλον τωρα συνεχιζει εκει.....

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
η Νατάσσα στη Δημοκρίτου κάνει καλό μασάζ; Να πιάσουν τουλάχιστον τόπο τα euro...

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
πήγα και από το βείκου 48 και δεν είχε ούτε ταμπέλα ούτε κουδούνι. Μάλλον έκλεισε

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
για το νέο κατάστημα Γαλατσίου 2 δεν έχει ακουστεί κάτι. Μια φορά που πήγα, το έκοψα για μόνο μασάζ και δεν Κάθισα

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
για το νέο κατάστημα Γαλατσίου 2 δεν έχει ακουστεί κάτι. Μια φορά που πήγα, το έκοψα για μόνο μασάζ και δεν Κάθισα
Χρονια πολλα και απο εμενα, στο Γαλατσιου 2 εχει παει καποιος φιλος μου....προ 2-3 μηνων περιπου μολις ειχε πρωτοανοιξει, περασε με μια ελληνιδα θεραπευτρια γυρω στα 30 αλλα......δυστυχως δεν επαιξε τιποτα........μονο μασαζ και αυτο με πετσετα....τωρα εαν καποιος εχει παρει κατι παραπανω ας ενημερωσει...

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
πήγα και από το βείκου 48 και δεν είχε ούτε ταμπέλα ούτε κουδούνι. Μάλλον έκλεισε
εχει μεταφερθει........σε αλλο μερος στο Γαλατσι, αλλα λειτουργουνε σε ποιο Prive κατασταση.......εχεις παει στο εν λογω ποτε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom