gemini1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
έχει δοκιμάσει κανείς το τζακούζι στο Καλλιρρόης 48?
Τζακούζι τσούζει :Sέχει δοκιμάσει κανείς το τζακούζι στο Καλλιρρόης 48?
Η Μαργαρίτα απο Θεσσαλονίκη είναι που εργάζονταν στης Μάγγυς ?
Ναι είναι καλή η ΕιρήνηΕπίσκεψη στην Ειρήνη, στο Μάρνη 36 πριν μερικές ημέρες, επηρεασμένος από τις καλές κριτικές. Η κοπέλα είναι γύρω στα 40-45, με αρκετές καμπύλες, και αν και συνολικά μέτριας εμφάνισης, σε κερδίζει με τη ζεστασιά, αλλά και το σωστό επαγγελματισμό της. Τιμές 30 απλό με φραπέ, 40 φουλ, μην ξεχάσετε να ζητήσετε τηλέφωνο, γιατί αλλιώς δύσκολο να την πετύχετε. Εγώ την βρήκα με την πέμπτη προσπάθεια.
γρηγορη βολτα σημερα απο το καταστημα "Enjoy", Φραντζή 4
-Μπελα , η σεξυ εγχρωμη του ιδρυματος
Λενε γενικά οι "εγχρωμες" σε μασατζίδικο?Δεν εχω δει κάποια κριτικη..
υπαρχουν αλλα λιγες
μία καλησπέρα και από μένα :-*
Μήπως ξέρει κανείς που είναι η αλεξάνδρα που δούλευε στο μασατζιδικο επι της βουλιαγμένης στη δάφνη?
Σημερινή επίσκεψη στην Εθναρχου Μακαριου στη Δαφνη.Το μαγαζι της Αννας ειναι,κατά την γνωμη μου,απο τα καλύτερα και πιο ποιοτικά αυτη τη στιγμη στην Αθηνα.Κραταει χαμηλό προφιλ,αλλά εχει πολλές και καλές επιλογες και στο μασαζ και στο προγραμμα,με κορυφαια ασφαλώς την Μαργαριτα.
Ειδα 7 κοπέλλες.Περα απο τη Μαργαρίτα,ηταν η Ευα (γυναικάρα.....),η Ασπα (το κορμι) ,η Ροζαλιντα,η Αφροδιτη ,η Χριστινα,και η Χαρα,μια καινουργια κοπέλλα Ελληνιδα,που νομιζω τωρα ξεκιναει να δουλευει στο χωρο......
Επέλεξα τη Χαρα και δεν το μετανοιωσα.Ωραια κοπέλλα,και στο προσωπο και στο σωμα,πολύ ευχαριστη στην επικοινωνία,λίγο απειρη στο θεμα του μασαζ,αλλά νομιζω οτι σε λίγες μερες θα στρωσει.......στα υπόλοιπα ειναι πολύ καλή και προσπαθει να περασει καλά ο πελατης.
Η Αννα οπως παντα αψογη οικοδέσποινα,υπάρχει απολυτη εχεμυθεια ωστε να μην συναντωνται οι πελάτες,και βεβαια οσοι πάτε πρωτη φορά αφηστε την να σας καθοδηγήσει,αφου βεβαια της εξηγησετε ποιες ειναι οι προτιμησεις σας.