Fleshlover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 332
- Πόντοι
- 301
από Εθν. Μακαρίου ποιες προτείνετε για να περάσουμε καλά χωρίς παρατράγουδα?
από Μπακνανά σίγουρα που γνωρίζω η θεά η Ελένη!! δεν κωλώνει πουθενά μιλάμε!! ζήτα της ότι θες και αν θέλει και μπορεί θα στο κάνει!!!Ποιες παιζουν απο μπανκανα και συγγρου 42 να κανουν γλειφοκωλαδα;
σίγουρα ρε παιδί μου έτσι είναι συνήθως απλά λέω αν υπάρχουν εμπειρίες και κάποιες προτάσειςΕπίσκεψη, σε υποδέχεται η Άννα , συζητάτε το θέμα αφού δεις τα κορίτσια και εάν δεν σου αρέσει η εξηγηση( σπάνιο για τον χώρο αυτό) σηκώνεσαι και φεύγεις! Χαμένοι αυτές, κερδισμένος εσυ .
Μπακνανά όπως είπα η Ελένη 100%απο Μπακνανα δεν ξερω,εχω πολυ καιρο να παω.
απο Συγγρου οι Αλισια Τζεσικα Μαρινα Λειλα παιζουν ολες
από Εθν. Μακαρίου ποιες προτείνετε για να περάσουμε καλά χωρίς παρατράγουδα?
Ποιες παιζουν απο μπανκανα και συγγρου 42 να κανουν γλειφοκωλαδα;
thnx φίλε!!Όλες από καλές έως πολύ καλές είναι...μερικά ονόματα σε κριτικές φίλων , αλλά αν δεν δεις μόνος σου όλα είναι υποκειμενικά . Η δική μου καλή όπως η Άσπα , εσένα μπορεί να μην σου κάνει .
απο Μπακνανα δεν ξερω,εχω πολυ καιρο να παω.
απο Συγγρου οι Αλισια Τζεσικα Μαρινα Λειλα παιζουν ολες
Όλες από καλές έως πολύ καλές είναι...μερικά ονόματα σε κριτικές φίλων , αλλά αν δεν δεις μόνος σου όλα είναι υποκειμενικά . Η δική μου καλή όπως η Άσπα , εσένα μπορεί να μην σου κάνει .
ΣίγουραΤζέσικα εγγύηση!
Μαργαρίτα από εμπειρία δική μου και Άσπα οπτικά δεν έχω εμπειρία.από Εθν. Μακαρίου ποιες προτείνετε για να περάσουμε καλά χωρίς παρατράγουδα?
λεγοντας Εθν.Μακαριου εννοουμε το le massage η καποιο αλλο που μου διαφευγει συναγωνιστες?
για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για Μαργαρίτα φίλε μου. Τα κάνει όλα και συμφέρει?Μαργαρίτα από εμπειρία δική μου και Άσπα οπτικά δεν έχω εμπειρία.
Σχεδόν ίδιο πακέτο με Έλενα (Μπακναμα).για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για Μαργαρίτα φίλε μου. Τα κάνει όλα και συμφέρει?
για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για Μαργαρίτα φίλε μου. Τα κάνει όλα και συμφέρει?