Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Πέρασμα από Εθνάρχου Μακαρίου στη Δάφνη. Low profile πλέον αλλά όλα λειτουργούν μια χαρά. Περιποίηση από το που μπεις μέχρι να φύγεις. Στην πόρτα η Άννα που κατευθύνει μαεστρικά την όλη λειτουργία. Από κοπέλες 
η Ρίτα (Μαργαρίτα Μαργαρώ) με νέο look που μπαίνει πλέον δωμάτιο κανονικά,
η Ελένη (πρωην Μπακνανά)αλλά είχε μια δουλειά και έφυγε νωρίτερα, 
η Ροζαλίντα (επίσης παλιά από εδώ & Γλυφάδα)
και η Αγάπη καινούργιας εσοδιάς και εντυπωσικής εμφάνισης πιπίνι μελαχνινό με εντυπωσιακές καμπύλες που μόλις ξεκίνησε αλλά κάνει αυστηρά και μόνο μασάζ!!!

Πέρασα για τρίψιμο με την Αγάπη και για "στίψιμο" με την Ρίτα  ;)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ωραια ενημερωση Βutts. Οι παλιές θα πρέπει να την "στρώσουν" την Αγάπη. Τουλάχιστον στο μασαζ το κατέχει;
Σε τιμές και χρόνο τι παίζει

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Πέρασμα από Εθνάρχου Μακαρίου στη Δάφνη. Low profile πλέον αλλά όλα λειτουργούν μια χαρά. Περιποίηση από το που μπεις μέχρι να φύγεις. Στην πόρτα η Άννα που κατευθύνει μαεστρικά την όλη λειτουργία. Από κοπέλες  
και η Αγάπη καινούργιας εσοδιάς και εντυπωσικής εμφάνισης πιπίνι μελαχνινό με εντυπωσιακές καμπύλες που μόλις ξεκίνησε αλλά κάνει αυστηρά και μόνο μασάζ!!!

Πέρασα για τρίψιμο με την Αγάπη και για "στίψιμο" με την Ρίτα  ;)

Πρεπει να προσεχουν λιγο περισσοτερο με τα ραντεβου τους εκει καθώς και τους παλιους πελατες...

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Ωραια ενημερωση Βutts. Οι παλιές θα πρέπει να την "στρώσουν" την Αγάπη. Τουλάχιστον στο μασαζ το κατέχει;
Σε τιμές και χρόνο τι παίζει

Αυτό είναι το ζητούμενο να την στρώσουν. Το μασάζ, της αρέσει είναι και πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Το "άγγιγμα" το έχει, της λείπει η τεχνική. Είναι όμως σε καλά χέρια αφού τόσο η Αννα αλλά και η Ρίτα με την Ελένη το κατέχουν πολύ καλά και μπορούν να την διδάξουν.
Από τιμές τα κλασσικά μισή ώρα 60€ και μία ώρα 80€. Και από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι το θεωρώ ένα από τα μαγαζιά που έχει μεγάλη άνεση με τον χρόνο..... ;)

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Επίσκεψη Δευκαλιωνος 63
Τζέσικα  33 τσεκα (Αλβανίδα)
αννα    25 ρωσιδα δεν πεζή να είναι 
κατερινα 35 ελλ.............. άστο καλύτερα

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
31%20savra%20Lacerta.jpg

ρε φιλαρακο????

η ευα (η μπαμπατσικη) και μια αλλα ...βυζαρου..50αρα+....δεν ηταν εκει?

οσο για την κατερινα...μια φορα που την πηρα ηταν καλη!!!!

και εχω ακουσει οτι η τζεσικα δινη και ροδελα!!!!

ELLAS04

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ 252 ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 99 ΩΣ ΒΑΝΕΣΣΑ ΠΛΕΟΝ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ

Καλησπερα
πες μας παραπανω λεπτομερεις
:hi: :hi: :hi:

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
ρε φιλαρακο????

η ευα (η μπαμπατσικη) και μια αλλα ...βυζαρου..50αρα+....δεν ηταν εκει?

οσο για την κατερινα...μια φορα που την πηρα ηταν καλη!!!!

και εχω ακουσει οτι η τζεσικα δινη και ροδελα!!!!
για την Λίζα κάπου
Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 22 Καλλιθεα, για Ευα άκουσα Δάφνη :hi:

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201

Όντως η Αγάπη εντυπωσιακά παρουσία αν κάνει και δεύτερο μέρος και φτάσει στα επίπεδα της Ροζαλιντας και της Μαργαρίτας θα είναι σούπερ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697
σημερινό περασμα απο το Φραντζη 4 στον 4ο οροφο
στην υποδοχη η σέξυ Εβελινα η οποια δυστυχως δεν περναει πλεον στο δωμάτιο.  :-

Ροστερ:
Ζετα. Επεστρεψε πιο ομορφη απο τις διακοπες της. Ξανθια με ωραιο προσωπο και επισης ωραιο σωμα. 35 αρα ερωτικη παρουσια.
Αννα. Η ρωσιδα 30+ αρα  σχετικα κοντουλα. Ξανθια, με πολυ ωραια μελια ματια, ομορφο προσωπο και χητό σωματακι. Εχει δοκιμαστει με πολυ καλες εντυπωσεις πριν κανα μηνα.
Νίκη. Η μελαχρινη μιλφ με το κοντο μαλλι και τα ασιατικα χαρακτηριστικα. Ωραια παρουσια και αυτη,
Νικόλ. Η 25 χρονη γλυκια μελαχρινη ρουμανα του καταστηματος.

και 2 πολυ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!!
Η Ρωσιδα Βικτωρια. Στριπτιζου, τσολιας κανονικος. Υψος 1,80+ χωρις τακουνια, ατελειωτα ποδια, σφιχτο κορμί, μαλλι μαυρο σπαστο μακρυ. Εχει εργαστει παλαιοτερα στο 3ης Σεπτ 83
Και η ουκρανιδα Αλισα, επισης ψιλη 1,70+ ξανθια με μακρυ μαλλι, ωραιο προσωπο, λιγο συνεσταλμενη, Φοβερα ποδια φυμνασμενα και σχετικα καλο στηθος οπως διεκρινα.

Περασα με την Βικτωρια και ηταν φ ο β ε ρ α!!!  :headbaning1: :headbaning2:
θα ανεβασω κριτικη  :takethis:

Αλισια και Βικτωρια θα εργαζονται καθημερινα 13,30-20,30 ετκος Σαββατου και Κυριακης

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.566
Πόντοι
41.813

δεν καταλαβα ρε φιλε.  η μια σε ετριψε και με την αλλη ειχε :fuck2: :fuck2:
αυτο εγινε? στην ιδια τιμη ή πληρωσες για δυο κοπελλες?

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
δεν καταλαβα ρε φιλε.  η μια σε ετριψε και με την αλλη ειχε :fuck2: :fuck2:
αυτο εγινε? στην ιδια τιμη ή πληρωσες για δυο κοπελλες?

Ναι φίλε μου αυτό που λες. Επειδή η Αγάπη δεν κάνει πρόγραμμα μου έκανε για 35 λεπτά περίπου μασάζ και μετά ήρθε η Ρίτα για τα περαιτέρω... :dancing: :dancing:
Εγώ πλήρωσα κανονικά για μία ωρα 80€.
:hi:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.566
Πόντοι
41.813
Ναι φίλε μου αυτό που λες. Επειδή η Αγάπη δεν κάνει πρόγραμμα μου έκανε για 35 λεπτά περίπου μασάζ και μετά ήρθε η Ρίτα για τα περαιτέρω... :dancing: :dancing:
Εγώ πλήρωσα κανονικά για μία ωρα 80€.
:hi:

ωραιος  :hi: ευχαριστω.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Επίσκεψη στο μαζαζοκατάστημα επί της Σαπφούς 101,στην Καλλιθέα νωρίς το μεσημέρι!  

Στην υποδοχή η (ευγενική) Άννα από Δημοκρίτου 9 και παρούσες οι εξής κοπέλες:

Λάουρα,η μελαχροινή σκουρόδερμη πιτσιρίκα...
Κοντούλα,με γλυκό πρόσωπο,ζουμερή και με γεμάτο στήθος!  :tits2:

Ελπίδα,η μελαχροινή ψηλή κοπέλα...
Με μέτριο πρόσωπο και με σχετικά καλό,αδύνατο κορμί!  :boobies:

Ντιάνα,η καστανή μιλφ...
Κοντούλα,πονηρόφατσα,με ωραία πιασιματάκια-ενδιαφέρουσα μιλφοπερίπτωση!  :rolleyes:

Προγράμματα,50 ευρώ η μισή ώρα και 70 ευρώ η μία ώρα.

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Ώρα 9μμ ανηφοριζα την θησεως να  πάω στο 22 άκουσα ότι άλαξε διεύθυνση να δω τα κορίτσια  η ταμπέλα του STUDIO δεν υπάρχει ποια,  ανέβηκα στον πρώτο μου άνοιξε μια μελαχρινή παλιά γνώριμη η Εύα  28 ωραίο κορμί με τατοο και θυμάμαι πολύ καλή στο δωμάτιο. Με πληροφόρησε ότι υπήρχε άλλη μια κοπέλα να την δω ... ελαφρώς αλλαγμένο το σαλόνι δροσερό. .Μετά από λίγο ήρθε μια ξανθιά ελληνιδα ντροπαλή αλλά με πονηρά ματιά  μου συστήθηκε  Λίζα πολύ ευγενικά και πήγε μέσα. .40αρα μιλφ  με πολύ πλούσιο βυζι γύρω στο 1.70  ζουμερή ωραίο κωλο μου κίνησε την περιέργεια και αποφάσισα να περάσω έδωσα 80 για μια ώρα μασάζ πιπα και σεξ..Μπήκα στο δωμάτιο μου έφεραν πετσέτα για φρεσκάρισμα και περίμενα. ..Άνοιξε η πόρτα και μπήκε η Λίζα είχε αλλάξει είχε κάνει και ντουζ φορούσε ένα τοπακι και στρινγκ τώρα είδα πόσο μεγάλο βυζι είχε, τεράστιο τουλάχιστον 6+ ωραίο πόδι και ένα χαμόγελο τεράστιο. .Γύρισα και άρχισε το μασάζ είχε πολύ απαλά χέρια σχεδόν με κοιμησε. Δεν ξέρω μετά από πόσο  κατάλαβα ανέβηκε στον πάγκο,αισθάνθηκα τις ρογες τις να μου χαϊδεύουν τα κολωμερια και ξεκίνησε να με γλύφει εκεί τα είδα όλα κόντευα να τρυπησω τον πάγκο.Δεν υπάρχει αυτή η γλώσσα με εγλυψε παντού. Με γύρισε και άρχισε την μπροστινή περιποίηση.  Ένα θα σας πω δεν έχω ξανακαυλωσει έτσι  τρελή γλώσσα ελεύθερη πιπα βαθιά  και τέλος ισπανική δεν υπάρχει αυτό το βυζι μεγάλη ρογα τις είπα να μου βάλει προφυλακτικό ....Στήθηκε στα τέσσερα ωραίο στήσιμο    ..Και έγινε πανικός ολοκλήρωσα  έτσι. ...Ήταν τέλειο έκανα ντουζάκι την ευχαρίστησα και έφυγα. ..πήγα σπίτι και σκεφτόμουν το γλύψιμο που μου έκανε,  ένα θα σας πω , ξαναγύρισα και πήρα  μισάωρο με 60 ακριβώς η ίδια αίσθηση εκτός από μασάζ είχα την ίδια περιποίηση. Άψογη αν και δεν τις φενεται είναι πολύ καλή με πολύ γατισια ματιά. ...Την συστήνω ανεπιφύλακτα. ..Καλές ισπανικές  συναγωνιστές. .
Όνομα Λίζα.
Ηλικία. Μιλφ
Βυζι.  6+
Πιπα .χωρίς προφύλαξη
Καλή μασαζοχαλάρωση  :happy: :happy: :happy:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ωραια ενημερωση,αλλά εχω μια απορια.......μεχρι τι ωρα μενουν ανοιχτα εκει περα?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Με βάση το πρόγραμμά τους,ως τις 3 το βράδυ.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ευχαριστω.....εχουν δικο τους νημα? που λεει για το προγραμμα τους?

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Μεγάλα βυζιά έχει η Λίζα και με μεγάλες πεταχτές ρογες ομως προσωπικά για 6άρι δε θα το έκανα άντε 4,5 -5άρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom