Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.400
Πόντοι
41.813
Κλασσικά 80 γουαν η ώρα, 60 το μισάωρο.
Χωρίς καμία βιασύνη όμως. Χθες έμεινα 1 ώρα και 10 λέπτα στο δωμάτιο με την Ζωή....

και το κωλαρακι της Αλισας μεσα στην τιμη της μιας ωρας φιλε? με μια ή με δυο πιστολιες?
γιατι τωρα που αδειασε η Αθηνα και ειναι πιο ευκολο το παρκιν εκει ψηνομαι  :grin: :grin:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
και για πες κατι
μπριζολα σερβιρουν κατ ευθειαν η πρεπει να σε ξερουν

Το μαγαζί έχει "FULL SERVICE".....και απο τα καλύτερα μάλιστα.......εγγύηση η Αννα,που θα σε καθοδηγήσει στις σωστές επιλογές.Το χαμηλό προφίλ έχει να κάνει με παλιές ιστορίες,που δεν μας αφορούν.........κάποια μαγαζιά επιλέγουν να "διαφημίζονται" εδω φόρα παρτίδα,κάποια άλλα κρατούν χαμηλούς τόνους.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
και το κωλαρακι της Αλισας μεσα στην τιμη της μιας ωρας φιλε? με μια ή με δυο πιστολιες?
γιατι τωρα που αδειασε η Αθηνα και ειναι πιο ευκολο το παρκιν εκει ψηνομαι  :grin: :grin:

Νιετ..Στο παλιό μαγαζί χρεωνόταν +20. Υποθέτω κι εδώ το ίδιο θα είναι ....

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Να κάνω μια ερώτηση... τηλέφωνο υπάρχει? διότι θα πρέπει να πάω μεταξύ συναντήσεων που θα έχω, και καλό θα ήταν να μην πάω τζάμπα (για την Ρίτα κυρίως με κόφτει!)

Ευχαριστώ

Πέρασμα από το μαγαζί της Δάφνης. Η Άννα πάντα πρόσχαρη και εξυπηρετική στην πόρτα. Μου λέει κάτσε να δεις έχω δύο καινούργια κορίτσια σούπερ. Οποία έκλπηξις εμφανίζονται μπροστά μου οι δύο γνωστές στρίπερ/μασαζοκόρες  Βικτώρια και Αλίσα πρωην Φραντζή 4 και Personal Spa .....

Γνωστές βέβαια αμφότερες με καλές επιδόσεις κυρίως στο πρόγραμμα.

Συνολικά είδα :

Βικτώρια η γνωστή πανύψηλη μελαχρινή Ρωσιδάρα
Αλίσα η Ουκρανή φίλη της Βικτωριας μιλφάρα με πίσω σύστημα που προσφέρεται
Ρίτα (Μαργαρίτα Μαργαρώ) με τρελλό κέφι και φανατικό κοινό (εμπαινε σε δωμάτιο)
Ροζαλίντα χαμογελαστή, ευγενική και διαχυτική γνωστή επίσης με καλές υπηρεσίες
Εύα ξανθιά με αρκετά τατού και πιερσινγ (όχι η παλιά) και

Ζωή η καστανόξανθη Πολωνέζα μιλφάρα με ωραίο σώμα, μαυρισμένη και καλλίγραμμα πόδια!!! :worship: :worship:

Επιλογή της τελευταίας για τα ενδότερα μια και δεν είχε τύχη να την δοκιμάσω μέχρι τώρα. Δικαιώση της επιλογής μια και ως γνήσια Πολωνέζα κατέχει πολύ καλά τόσο το μασάζ όσο και τα υπόλοιπα.
Μασάζ για 45 λεπτά ανακουφιστικό σε όλο το σώμα με επιμονή στα σημεία που υπήρχε πιάσιμο. Για την συνέχεια υπηρεσίες μιας γυναίκας μιλφάρας πολύ θερμής που ξέρει πώς να ευχαριστήσει. Ακά πίπα, γλωσσο φουλ, όλες τις στάσεις τελιώμα στο  :pipa1:!!!  :dancing:

Συστήνεται και βέβαια θα ξανατιμηθεί!!!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Να κάνω μια ερώτηση... τηλέφωνο υπάρχει? διότι θα πρέπει να πάω μεταξύ συναντήσεων που θα έχω, και καλό θα ήταν να μην πάω τζάμπα (για την Ρίτα κυρίως με κόφτει!)

Ευχαριστώ

Δες πμ

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
Πέρασμα από το μαγαζί της Δάφνης. Η Άννα πάντα πρόσχαρη και εξυπηρετική στην πόρτα. Μου λέει κάτσε να δεις έχω δύο καινούργια κορίτσια σούπερ. Οποία έκλπηξις εμφανίζονται μπροστά μου οι δύο γνωστές στρίπερ/μασαζοκόρες  Βικτώρια και Αλίσα πρωην Φραντζή 4 και Personal Spa .....

Γνωστές βέβαια αμφότερες με καλές επιδόσεις κυρίως στο πρόγραμμα.

Συνολικά είδα :

Βικτώρια η γνωστή πανύψηλη μελαχρινή Ρωσιδάρα
Αλίσα η Ουκρανή φίλη της Βικτωριας μιλφάρα με πίσω σύστημα που προσφέρεται
Ρίτα (Μαργαρίτα Μαργαρώ) με τρελλό κέφι και φανατικό κοινό (εμπαινε σε δωμάτιο)
Ροζαλίντα χαμογελαστή, ευγενική και διαχυτική γνωστή επίσης με καλές υπηρεσίες
Εύα ξανθιά με αρκετά τατού και πιερσινγ (όχι η παλιά) και

Ζωή η καστανόξανθη Πολωνέζα μιλφάρα με ωραίο σώμα, μαυρισμένη και καλλίγραμμα πόδια!!! :worship: :worship:

Επιλογή της τελευταίας για τα ενδότερα μια και δεν είχε τύχη να την δοκιμάσω μέχρι τώρα. Δικαιώση της επιλογής μια και ως γνήσια Πολωνέζα κατέχει πολύ καλά τόσο το μασάζ όσο και τα υπόλοιπα.
Μασάζ για 45 λεπτά ανακουφιστικό σε όλο το σώμα με επιμονή στα σημεία που υπήρχε πιάσιμο. Για την συνέχεια υπηρεσίες μιας γυναίκας μιλφάρας πολύ θερμής που ξέρει πώς να ευχαριστήσει. Ακά πίπα, γλωσσο φουλ, όλες τις στάσεις τελιώμα στο  :pipa1:!!!  :dancing:

Συστήνεται και βέβαια θα ξανατιμηθεί!!!
πέρασμα απο εκει κατα τις 12.30 χτυπαγα κουδουνι απαντηση καμια. ξέρει κανενας αν λειτουργει σήμερα? ή μήπως θέλει τηλεφωνο πρωτα?

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Όχι δεν έχει.
Απλά πάει χτυπάει του ανοίγουν και μπαίνει. Όπως και πολλοί άλλοι....

:hi:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Στα μαγαζιά για δύο λόγους δεν ανοίγουν...
Πρώτον μπορεί να μη σε ξέρουν....
Και δεύτερον επειδή ακριβώς ΣΕ ξέρουν...

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
όταν δεν ανοίγουν σε όλους δεν είναι μαγαζιά(μασάζ,studio,μπουρδέλο) αλλα  είναι το κρυφό σπίτι της ΑΝΝΑΣ-νομίζω........................... :hi:

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
παλιά  ρίχναμε μαύρο σε ολα τα μαγαζιά που δεν(ανοίγουν).......τώρα τι αλλαξε??? η  μιλάμε η γα...στε  :hi:

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
όταν δεν ανοίγουν σε όλους δεν είναι μαγαζιά(μασάζ,studio,μπουρδέλο) αλλα  είναι το κρυφό σπίτι της ΑΝΝΑΣ-νομίζω........................... :hi:
Λάθος νομίζεις, αν έκανες τον κόπο και την πάρεις τηλέφωνο θα μάθαινες. Η πόρτα του συγκεκριμένου, όπως και κάποιων άλλων, ανοίγει πάντα. Είχε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, κατά δήλωσή της. Αύριο κανονικα.

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Λάθος νομίζεις, αν έκανες τον κόπο και την πάρεις τηλέφωνο θα μάθαινες. Η πόρτα του συγκεκριμένου, όπως και κάποιων άλλων, ανοίγει πάντα. Είχε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, κατά δήλωσή της. Αύριο κανονικα.
Μας τα παν και άλλοι αυτα!Γεια σου φίλε καλη συνεχεια  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom