Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
λοιπον κυριοι αν δεν εχω απαντηση απο Cg κατεβαινω για συγγρου 40-42.ελπιζω να βρω τπτ καλο θα παρω και τηλ

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
λοιπον κυριοι αν δεν εχω απαντηση απο Cg κατεβαινω για συγγρου 40-42.ελπιζω να βρω τπτ καλο θα παρω και τηλ
Κάνε και μια βόλτα στο από Θησέως 22.. έχουν γραφτεί καλές κριτικές από συναγωνιστές..

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές,

πέρασμα χθες από Δάφνη (για Ρίτα...) αλλά τζίφος! Οταν χτύπησα δεν απαντούσε κανείς και όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν είναι ανοικτά (16:30!!!) και να προσπαθήσω άλλη φορά.

Μάλλον επειδή δεν με ήξεραν? (και πως θα με μάθουν αν δεν ανοίξουν??? δεν πειράζει θα ξαναπροσπαθήσω άλλη μια φορά και βλέπουμε.

Αφού δεν μου έκατσε η συγκεκριμένη φάση, είπα να δοκιμάσω το Φραντζή 4.

Ανέβηκα και δούλευαν 3 κορασίδες
Αλεξάνδρα: Τρελό τυπάκι - πολύ όμορφη, ψηλή κορμάρα (μικρούτσικο βυζάκι)
Τατιάνα: milfοκατάσταση και όχι ιδιαίτερα θελκτική - τώρα το πως είναι στο δωμάτιο είναι μια άλλη κουβέντα, στην οποία δεν μπορώ να συνεισφέρω αφού δεν επελέχθει.
Ζέτα: δεν την είδα είχε μπει στο δωμάτιο.

μισάωρο = 60
45 = 70
ώρα = 80

Διάλεξα Αλεξάνδρα

χαλαρό τυπάκι, και πολύ όμορφη.  Για το μισάωρο μπήκαμε δεδομένου ότι δεν την ήξερα και δεν ήθελα να κλαίω και τα 20 εξτρα αν δεν ήταν κάτι το φοβερό!

Από μασάζ λίγα πράγματα... και στο δεύτερο κομμάτι του προγράμματος δεν ήταν η απόλυτη καύλα! Αλλά για να είμαστε και δίκαιοι, δεν ήταν και καθόλου κακή!
Πρώτα κατέβηκε να περιποιηθεί τον κύριο με την συνοδεία του.  Ακα... και deep throating αλλά κράτησε λίγο! μετά μου στήθηκε στο κρεββάτι να κοιτιόμασετ στον καθρέφτη.  Αρκετά προστυχόλογα δίχως όμως να είναι τελείως σόου. 

Overall δεν πέρασα άσχημα, αλλά σίγουρα έχω περάσει και καλύτερα αλλού.  Ισως αν έφτιαχνε καλύτερα την όλη ατμόσφαιρα και όχι να είναι σαν φιλαράκι να βοηθούσε (μια πρόταση κάνω)

αυτά...

Οταν θα πάω και στην Δάφνη, θα σας ενημερώσω (αν μου ανοίξουν βέβαια!!!)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οποιος γουσταρει διδυμακια Κ48 ,....τανια - ρουλα ....τα παντα ολα ....γυρισμα τσοντας ....αυτα ....

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Αγαπητοί συναγωνιστές,

πέρασμα χθες από Δάφνη (για Ρίτα...) αλλά τζίφος! Οταν χτύπησα δεν απαντούσε κανείς και όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι δεν είναι ανοικτά (16:30!!!) και να προσπαθήσω άλλη φορά.

Μάλλον επειδή δεν με ήξεραν? (και πως θα με μάθουν αν δεν ανοίξουν??? δεν πειράζει θα ξαναπροσπαθήσω άλλη μια φορά και βλέπουμε.

Αφού δεν μου έκατσε η συγκεκριμένη φάση, είπα να δοκιμάσω το Φραντζή 4.

Ανέβηκα και δούλευαν 3 κορασίδες
Αλεξάνδρα: Τρελό τυπάκι - πολύ όμορφη, ψηλή κορμάρα (μικρούτσικο βυζάκι)
Τατιάνα: milfοκατάσταση και όχι ιδιαίτερα θελκτική - τώρα το πως είναι στο δωμάτιο είναι μια άλλη κουβέντα, στην οποία δεν μπορώ να συνεισφέρω αφού δεν επελέχθει.
Ζέτα: δεν την είδα είχε μπει στο δωμάτιο.

μισάωρο = 60
45 = 70
ώρα = 80

Διάλεξα Αλεξάνδρα

χαλαρό τυπάκι, και πολύ όμορφη.  Για το μισάωρο μπήκαμε δεδομένου ότι δεν την ήξερα και δεν ήθελα να κλαίω και τα 20 εξτρα αν δεν ήταν κάτι το φοβερό!

Από μασάζ λίγα πράγματα... και στο δεύτερο κομμάτι του προγράμματος δεν ήταν η απόλυτη καύλα! Αλλά για να είμαστε και δίκαιοι, δεν ήταν και καθόλου κακή!
Πρώτα κατέβηκε να περιποιηθεί τον κύριο με την συνοδεία του.  Ακα... και deep throating αλλά κράτησε λίγο! μετά μου στήθηκε στο κρεββάτι να κοιτιόμασετ στον καθρέφτη.  Αρκετά προστυχόλογα δίχως όμως να είναι τελείως σόου.  

Overall δεν πέρασα άσχημα, αλλά σίγουρα έχω περάσει και καλύτερα αλλού.  Ισως αν έφτιαχνε καλύτερα την όλη ατμόσφαιρα και όχι να είναι σαν φιλαράκι να βοηθούσε (μια πρόταση κάνω)

αυτά...

τα λέω αλλά ποιος τα ακούει
όταν δεν ανοίγουν σε όλους δεν είναι μαγαζιά(μασάζ,studio,μπουρδέλο) αλλα  είναι το κρυφό σπίτι της ΑΝΝΑΣ-νομίζω........................... Hi
παλιά  ρίχναμε μαύρο σε ολα τα μαγαζιά που δεν(ανοίγουν).......τώρα τι αλλαξε??? η  μιλάμε η γα...στε  Hi

κρατάμε είναι ο δεύτερος :hi:

billstrongforce

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
στο Dr........ spa στη Ν.Ερυθραια, ενώ πρόκειται για ινστιτούτο υψηλών παροχών χωρις να αφήνει περιθώριο για επέκταση σε ερωτική υπηρεςια, μια μελαχρινή μασέζ...επέτρεψε να ειμαι χωρις εσώρουχο, μετά για να ειμαι πιο άνετα αφαίρεσε κ τη πετσέτα με αποτέλεσμα να μείνω όταν γυρίσαμε ανάσκελα να ημουν με το καυλι κάγκελο ...χωρις όμως να προχωρήσει , αφήνοντας όμως υπονοούμενα για την επόμενη φορά. μέγιστο λάθος δεν συγκράτησα όνομα κ δεν πρεπει να το μπλέξεις με τις άλλες π ειναι σε τελείως αλλο ύφος.

billstrongforce

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Όνομα: Dr.Prinou
Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικουπη 149, Ν.Ερυθραια
Κοπέλα: .....μελαχρινή κ πολυ αδύνατη
Πακέτο: 80€, (privee σε χώρο με jacuzzi , hammam, sauna, κ μετά απο 45' περίπου σε παει για μασάζ)

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Όνομα: Dr.Prinou
Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικουπη 149, Ν.Ερυθραια
Κοπέλα: .....μελαχρινή κ πολυ αδύνατη
Πακέτο: 80€, (privee σε χώρο με jacuzzi , hammam, sauna, κ μετά απο 45' περίπου σε παει για μασάζ)
τώρα μάλιστα :hi:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
897
Πόντοι
96
στο Dr........ spa στη Ν.Ερυθραια, ενώ πρόκειται για ινστιτούτο υψηλών παροχών χωρις να αφήνει περιθώριο για επέκταση σε ερωτική υπηρεςια, μια μελαχρινή μασέζ...επέτρεψε να ειμαι χωρις εσώρουχο, μετά για να ειμαι πιο άνετα αφαίρεσε κ τη πετσέτα με αποτέλεσμα να μείνω όταν γυρίσαμε ανάσκελα να ημουν με το καυλι κάγκελο ...χωρις όμως να προχωρήσει , αφήνοντας όμως υπονοούμενα για την επόμενη φορά. μέγιστο λάθος δεν συγκράτησα όνομα κ δεν πρεπει να το μπλέξεις με τις άλλες π ειναι σε τελείως αλλο ύφος.

Μαλλον επρεπε να της προτεινεις να πατε  για κανα καφε για Dr Prinou μονο για κρυολιπόλυση μπας και φυγει το σωσιβιο και βγαλουμε καμια γκομενα στην παραλία .

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Είπαμε Παρασκευή ήταν κλειστά. Σάββατο απόγευμα που πήγα για δοκιμή της έτερης Ρωσίδας η πόρτα άνοιγε κανονικά.

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Είπαμε Παρασκευή ήταν κλειστά. Σάββατο απόγευμα που πήγα για δοκιμή της έτερης Ρωσίδας η πόρτα άνοιγε κανονικά.
φώναξαν τεχνητη λέμε............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
image371.jpg

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
τσάρκα πρωί 

1)Ελευθεριου Βενιζέλου 22:  νάνσυ + τζενι
2)Μπακνανά 47            :  δημητρα + ειρηνη
3)Συγγρού 108            : χριστίνα + ελένη

ο κατάλογος συνεχιζετε συντομος.....................................   :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
νανσυ θησεως22, μιλφαρα, μαυρο ισιο μακρυ μαλλι, σωμα καλο, ωραιο κωλαρακι, βυζι 2αρι χωρις σιλικονες,

μπηκε στο δωματιο όταν έβγαινα απο τη ντουζιερα
αρχισαμε τα φιλιά και τα χαμουρεματα και ξεχασα τελειως το μασαζ, μουβαλε χερι ετσι γυμνο και ανυπερασπιστο που με βρηκε, ξεκινησε με το χερι και συνεχισε με το στομα, επεσα στο μασαζοκρεβατο και την εριξα και αυτη πανω μου ετσι οπως την ειχα βουτηξει, με περιποιηθηκε με το στομα, παλι στο ορθιο, την εγδυσα προοδευτικα, πρωτα κορμάκι, μετα σουτιεν, βυζαγματα και ζυμωματα, παιξαμε αρκετα στο ορθιο, κατοπιν την αρπαξα και την ξαπλωσα στο μασαζοκρεβατο και συνεχισαμε με φουλ ερωτισμο, τελικη επιθεση με τα μπαλαμουτια, της βγαζω και το στρινγκακι σαν λαφυρο, με τα αμοιβαια στοματικα, ανταποδίδαμε μεταξυ μας το σερβις, ανεβηκε πολυ η θερμοκρασια και των δυο μας,

τα προκαταρκτικα ηταν πολλα, οποτε περασαμε στο κυριως πιατο, πανω στο μασαζοκρεβατο, με ποικιλια χτυπηματων και η σεμνη ειχε ενα πορνοσταρικο ερωτικο φιναλε

την αλλη φορα της ζητησα Β2Β

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
νανσυ θησεως22, μιλφαρα, μαυρο ισιο μακρυ μαλλι, σωμα καλο, ωραιο κωλαρακι, βυζι 2αρι χωρις σιλικονες,

μπηκε στο δωματιο όταν έβγαινα απο τη ντουζιερα
αρχισαμε τα φιλιά και τα χαμουρεματα και ξεχασα τελειως το μασαζ, μουβαλε χερι ετσι γυμνο και ανυπερασπιστο που με βρηκε, ξεκινησε με το χερι και συνεχισε με το στομα, επεσα στο μασαζοκρεβατο και την εριξα και αυτη πανω μου ετσι οπως την ειχα βουτηξει, με περιποιηθηκε με το στομα, παλι στο ορθιο, την εγδυσα προοδευτικα, πρωτα κορμάκι, μετα σουτιεν, βυζαγματα και ζυμωματα, παιξαμε αρκετα στο ορθιο, κατοπιν την αρπαξα και την ξαπλωσα στο μασαζοκρεβατο και συνεχισαμε με φουλ ερωτισμο, τελικη επιθεση με τα μπαλαμουτια, της βγαζω και το στρινγκακι σαν λαφυρο, με τα αμοιβαια στοματικα, ανταποδίδαμε μεταξυ μας το σερβις, ανεβηκε πολυ η θερμοκρασια και των δυο μας,

τα προκαταρκτικα ηταν πολλα, οποτε περασαμε στο κυριως πιατο, πανω στο μασαζοκρεβατο, με ποικιλια χτυπηματων και η σεμνη ειχε ενα πορνοσταρικο ερωτικο φιναλε

την αλλη φορα της ζητησα Β2Β
δωράκι κ διάρκεια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom