jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ε τους τάπρηξες και σε κλάσανε
Μαν αμα έχουν κόσμο που να σε βάλουν. Μου έχει τύχει πάνω από μια φορές να περιμένω στην κουζίνα γιατί όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα και στο σαλόνι άλλος συναγωνιστής σε αναμονή. όσοι χτύπησαν μετά από μένα δεν μπήκανεδεν ξερω παντος δεν μου ανοιξανε μετα απο 5 λεπτα κουδουνιζματος
Και τί κάθεσαι και πρήζεις ; θα βάλουμε τον σκύλο να κλαίειΕ τους τάπρηξες και σε κλάσανε
Ζετα κατι μου θυμιζει αυτη παιζει να ειναι απο Συγγρού 144 X-BARσύντομο πέρασμα σήμερα
Συγγρού 108 - Ελένη , Χριστίνα , Βανέσσα , Κάρμεν Προγραμμα μιση ωρα 60 ευρω 2ος Όροφος
ΖΑΝ ΜΩΡΕΑΣ 40 -Καρμεν ,Ζετα ,Nαταλία ,Κατερινα Προγραμμα μιση ωρα 50 ευρω 4ος Όροφος
Φραντζη 7 δεν ανοιξαν 2ος Όροφος
Καλλιρρόης 48 κλειστο 1ος Όροφος
Επίσκεψη στο ελαιοτριβείο της Λούντας στη Βλαχοπούλου. Ειναι θλιβερό πως από τα μεγαλεία της Κουμανούδη κατέληξε να παρουσιάζει δύο μπαμπάτσικες μεγαλοκοπέλες για 80 και ευρώ μάλιστα. Μια νεαρά Βραζιλιάνα που μου διαφήμισε έλειπε σήμερα...Κρίμα το μαγαζί...
Αλίνα... Ακόμα θυμάμαι το γαμήσι μαζί της... και το πρόγραμμα είναι 60 1 ώρα για 80 δεν άκουσα και γω τίποτα και πήγα αρκετά πρόσφατακαλησπερα
περαν των ωριμων που συνηθως εχει η Λιουντα την τελευταια βδομαδα εκει εχει την Μαρια (μικροτερη απο 20 ετων) και την Αλινα που φαινεται σκαρτα 30. Αυτες δεν τις ειδες?
επισης το προγραμμα εκει ξεκιναει απο 60 ευρω.
80 δεν ειχε ουτε τις παλιες εποχες (επι Κομανουδη).
Αυτό που ψάχνεις εσύ δεν ειναι μασατζιδικο,Ένα γύρο με απ’ όλα θεςΚαλησπερα παιδια ψαχνω ενα τζίδικο που να εχει καλα κομματια στο οποιο να υπαρχει προγραμμα για δυο τελειωματα.με αναλ σε μασατζιδικα τι παιζει ρε παιδια ;;;
Καλησπερα παιδια ψαχνω ενα μασατζιδικο που να εχει καλα κομματια στο οποιο να υπαρχει προγραμμα για δυο τελειωματα.με αναλ σε μασατζιδικα τι παιζει ρε παιδια ;;;
καλα που διαβαζουν ορισμενοι και δε γραφουν μονο
ε μα πριν 3-4 ποστ ρωταγε ο αλλος. και αυτος τωρα δεν ειδε ουτε το προηγουμενο ποστ πριν γραψει
Όοοχι άαααλλο φάαααρμακοοοοοΚανα που ναχει τρεις εκτονωσεις ρε παιδιά
Βαριέμαι να ψάχνω...
με τρεις εκτονοσεις δεν υπαρχει μαγαζι...με 4 αμα αντεχεις υπαρχει !!!Κανα που ναχει τρεις εκτονωσεις ρε παιδιά
Βαριέμαι να ψάχνω...