jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Μη χαλας την πιάτσα βρε Αλάπη....
..μακαρι συναδελφε.. αλλα δεν το βλεπω...προφανως σιγα σιγα ολο και περισσοτεροι αντιλαμβανόμαστε ότι οι εποχές που ζητάνε 50αρια για 10 λεπτά μασάζ , 10 λεπτά χαϊδεματα και αλλα 10 γαμησι θα τελειώσουν. Εκτος και αμα θελουν να δουλευουν με 5-10 άτομα ολο το μηνα τα οποια δεν τα έχει αγγιξει καθολου η κριση και γουσταρουν να τα χαλανε στις πουτανες.
Μη χαλας την πιάτσα βρε Αλάπη....
ψάχνω αλα γνωριζει κανεις κατι????Πιο πλήρης ενημέρωση
Delight, Φραντζή 7 και ώρα 12:00. Όλα τα δωμάτια πιασμένα, ελάχιστες κοπέλες διαθέσιμες. Πλήρες ρόστερ απ' ότι κατάλαβα γιατί η υπεύθυνη μου αράδιασε πολλά ονόματα (Αλεξάνδρα, Στεφανία, Γιούλια, Αλίνα, Βερόνικα, Όλγα. Δεν είδα όμως και δεν σχημάτισα άποψη. Οι δυο που είδα ήταν μακρυά από τα γούστα μου.
Καλλιρόης 48 μεγάλο ρόστερ, (Μαριάννα, Τάνια, Νίνα, Ρούλα, Μαρία). Οι πιο όμορφες ήταν η Νίνα η κινέζα που έχει βελτιωθεί πολύ και η Μαριάννα με τα γυαλάκια της και με πολύ ωραίο φτιαγμένο μαλλί. 60 ευρώ για μισή ώρα όμως...
Συγγρού 108 η Χριστίνα, κοντοπούτανο με κοντό μαλλί καρφάκι γνωστή από το Ακρόπολη και η Κάρμεν, λατινοαμερικάνα μιλφ. Μακρυά από τα γούστα μου αμφότερες. 50 η μισή ώρα, 60 τα 45 λεπτά. Αναμενόταν άλλη μια κοπέλλα.
Στο 50ρικο ειναι το Γ.Σεπτεμβριου 119 'ρεικι'Καλησπερα παιζει κανα μασαζακι με στο 50 ευρο αλλα να εχει μιλφαρες?
μαλλον αναφερεται σε μαγαζι που εχει κλεισει η αλλαξει διευθυνση. ισως στο φαληρου 15 που ηταν κοντα στο σταθμο του μετρο της ακροπολης...εχει παει αλλου τωρα το μαγαζι..ψάχνω αλα γνωριζει κανεις κατι????
η Χριστίνα, κοντοπούτανο με κοντό μαλλί καρφάκι γνωστή από το Ακρόπολη ΕΔΏ το λέει καθαρα ο heelloverμαλλον αναφερεται σε μαγαζι που εχει κλεισει η αλλαξει διευθυνση. ισως στο φαληρου 15 που ηταν κοντα στο σταθμο του μετρο της ακροπολης...εχει παει αλλου τωρα το μαγαζι..
ναι το μπερδεψα. το ακροπολη μασαζ ηταν στη συγγρου δεν θυμαμαι νουμερο...καπου εχει μεταφερθει κι αυτο ...νομιζω πιο κατω...τιποτα ιδαιτεροόνομα μαγαζιου, είναι η Ακρόπολη?? heellover
σύντομο πέρασμα σήμερα
ΖΑΝ ΜΩΡΕΑΣ 40 -Καρμεν ,Ζετα ,Nαταλία ,Κατερινα Προγραμμα μιση ωρα 50 ευρω 4ος Όροφος
Καλλιρρόης 48 κλειστο 1ος Όροφος
εδω μαλλον δεν σου ανοιξανε
το Καλλιροης ειναι ανοιχτο τα σαββατοκυριακα
δεν ξερω παντος δεν μου ανοιξανε μετα απο 5 λεπτα κουδουνιζματοςεδω μαλλον δεν σου ανοιξανε
το Καλλιροης ειναι ανοιχτο τα σαββατοκυριακα