NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Κι εγώ το ίδιοTι να σου πω ρε σύ?
εγώ είμαι απο χωριό...
Κι εγώ το ίδιοTι να σου πω ρε σύ?
εγώ είμαι απο χωριό...
Μα ναι πάτερ μου,έτσι την εξορκίζεις αυτή!Την βαράς μέχρι να φύγει από μέσα της το ΘΕΡΙΟ!Και μετά θα την δείς να μεταλλάσεται μπροστά στα μάτια σου.Θα μεταμορφωθεί σε Ζάνα με φωτοστέφανο και θα κάνει δωρεάν φραπέ!!!δεν παιζει..
παραλιγο να φαει μπάτσες μια φορα που αρχισε να φωναζει επειδη εφευγα..
Το ρώτησα αυτό γιατί έγινε αναφορά για την Μάρσι στην ίδια στήλη που γινόταν περιγραφή για Αντζελίνα,Νάνσυ και Λία και μπερδεύτηκα.Ευχαριστώ!κακίες γλώσσες φιλε μου , δεν υπάρχει Marsi στο κατάστημα τις Σολωμού 54 6ος .Μήπως εννοούν αλλου ?
Για Στου 63 λεω αλλα δεν τοκανα ξεκαθαρο....Υπάρχει απάντηση στο καυτό αυτό ερώτημα συναγωνιστές?
Σαν να μπερδεύτηκα... Η Βίκυ είναι ψηλή, κοντό μαλλί, καστανή, στα 35-40?τα εξτρα της ειναι ανυπαρκτα,
κατα τα αλλα ειναι και γαμω τα παιδια.
μπορει να λουστει -και να σε λουσει - στο οινοπνευμα στο τελος "γκια υγκεια"
χαχαχα α ρε αλανι τι μου θυμισες..
Σαν να μπερδεύτηκα... Η Βίκυ είναι ψηλή, κοντό μαλλί, καστανή, στα 35-40?
(Στουρναρ 63 παντα)
Εκτος και αν είσαι 65 ετών και με μπαστούνι .Τότε τι να σε κάνει ούτε το μουνί δεν θα μπορείς να τις γλύψεις ....
μηπως εννοεις θησεως 176?Φίλοι συναγωνιστές γνωρίζει κάποιος κάτι για την Ευα μάλλον Ελληνίδα που δουλεύει στην Θησέως 178; Αξίζει ή μούφα η όλη φάση.
εγώ που είμαι στα 62 δηλ.και γλύφω απο γλυφιτζούρι και καλαμάκι έως κουτάλι και κωλαράκι τί έχεις να πείς?
Ενημέρωση από Σολωμού 59 1ος όροφος (έτσι για αλλαγή, καλά να πάθω)
ΑΝΝΑ = Ξ Ε Π Ε Τ Α = ΜΑΥΡΟ =
70€....... ακόμα τα κλαίω.......!!!!!!!!
την τσάντα του παιδιού η το μασαζοπήδημα θα προτιμήσεις?Ρε σεις....ολα αυτά τα φοβερά και τρομερά που γράψατε ειναι για την μασατζού που ρώτησα? αυτή στη Χαριλαου Τρικούπη?
Η αλήθεια είναι οτι απο τον καιρό που γύρισε ο παπαγιώργης ανέβηκε και το επίπεδο της ενημέρωσης και το ενδιαφέρον για το θέμα...Οσο για το boycotage,μην ακουω μαλακίες,οποιοι κόψανε (προσωρινά?) το σπορ το κάνανε λόγω αφραγκίας μαλλον...Ε,μετά απο διακοπές,ολοι στεγνοί ειναι...Αρχίσανε καιτα σχολεία,την τσάντα του παιδιού η το μασαζοπήδημα θα προτιμήσεις?
Καλημέρα συναγωνιστές... Σε ενα scouting που έκανα χθες στη Στουρνάρη (σημειώνω ότι δεν πέρασα γιατι τηρώ το εμπάργκο) είδα μια έκφυλη ψηλή μελαχρινή με ένα μεγάλο tatoo στο χέρι.. Δυστυχώς όνομα δεν συγκράτησα... Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω, αν συστήνεται κλπ..??
Συναγωνιστες, εχει καποιος ενημερωση για Φιλωνος 19; Παιζει κανενα καλο μωρο να το προτιμησουμε;