Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

obama

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κουμανουδη κλειστα για 10 μερες μην πατε και χαλατε τζαμπα βενζινες..........

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα η χτεσινη επισκεψη στο ζανοσπιτο πηγε σχεδον καλα, ρε μαγκες νομιζω οτι αρχησαν να βαριουντε ζανα, λια τελευταια, ισως  η πολυ χρηση, αλλα γαμωτο η ζανα γυρισε απο διακοπες, τελος παντων, οσο αφορα το ψευτοεμπαργκο εγω το εσπασα, και φιλε δεν ειναι ουτε ηταν ποτε θεμα χρηματων τουλαχιστον για καποιους απο εδω μεσα, πιστευεις οτι εχει οικονομικο προβλημα καποιος που χαλα 300-400 για μαζαζ, γιατι απο οτι διαβαζω με μεγαλη συχνοτητα, παμε στα μαγαζια.Το  θεμα ειναι και επιμενω να μην κανουμε μαλακιες με τα υπερογκα tips χωρις λογο.
A και κατι τελευταιο απο το πρωι εχω δει 7 αφροδισια στη βαρδια , μαλακες βαλτε καποτα.  :idiot:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Κατά 99% είναι η Τάνια.
Ρίξε μια ματιά www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg539236#msg539236] εδώ [/url]  κι www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg586992#msg586992] εδώ [/url]  κι αποφάσισε.......!!!!!!!!
Ευχαριστώ για την ενημέρωση G.G.X.X.X

Από όσα λες η γκόμενα φαίνεται να είναι με τις ορέξεις της... Από πολύ καλή έως πολύ χάλια... Δεν ξέρω αν θα την δοκιμάσω, πάντως αν το κάνω θα το μάθετε σίγουρα... 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εκει κι αν εχουν μαζευτει ξεπετες...
τεσπα , καλο βολι...
Ευχαριστώ για την ενημέρωση G.G.X.X.X

Από όσα λες η γκόμενα φαίνεται να είναι με τις ορέξεις της... Από πολύ καλή έως πολύ χάλια... Δεν ξέρω αν θα την δοκιμάσω, πάντως αν το κάνω θα το μάθετε σίγουρα... 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ναι ρε γαμωτη μου.
για τα δερματικα θα ηθελα να μαθω αλλα δεν ειναι της ωρας...
κατα τα αλλα προφυλαξη και εξετασεις ανα 6μηνο σαν πουτανα...
Άυτό ξαναπέστο φίλε
Θερίζουν τα αφροδίσια

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε iblis δεs to thread υγεια, κκαλο διαβασμα. :-

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Χθεσινή απογευματινή επίσκεψη Καφαντάρη 4 δύο μπάζα και ο τράβελος στη πόρτα ευχαριστώ πολύ  δεν είναι του γούστου μου καλό βράδυ. Συνεχίζω εμπάρκο 

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
περασμα απο μιχαλακοπουλου 99,η ανανεωση αρχιζει απο την εισοδο της πολυκατοικιας-φρεσκοβαμενη μυριζε πλαστικο-τεμαχια καινουργια σαν να ειδαν για πρωτη φορα τα ματακια μου και τιμισα μια με ονομα αγκασα...καπως ετσι :tickedoff:δεν θυμαμαι.........δεν πηγε για πεταμα το 80αρι :boobies: :dancing: :rockon: :boobies: :rockon: :dancing:...απο τα συμβολα καταλαβατε!!! :uglystupid:

Φίλε Ταρζάν για δώσε περιγραφή Αγκάσας ... Τι ταρζανιλίκια έκανες ? Ξέρεις ωράρια ?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε Ταρζάν για δώσε περιγραφή Αγκάσας ... Τι ταρζανιλίκια έκανες ? Ξέρεις ωράρια ?

Μήπως ήταν ο Αγκάσι, ο πρώην τενίστας;  :grin:  :grin:

BTW, στη Φίλωνος παίζει μπριζόλα στάνταρ. Τα τεμάχια είναι μετριότατα και η μικρή Πολωνή, αν είναι ακόμα εκεί, βαριέται και είναι ξεπέτα.

ΝΒΑΤΜΑΝ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα ειμαι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ και απο επαρχια!ερχομαι συχνα αθηνα και θα ηθελα να μου προτεινετε ενα δυο μασατζιδικα να παω!ευχαριστω και αν ηξερα οτι υπαρχει site σαν αυτο εδω Θα γινομουν ΜΕΛΟΣ πολυ πιο πριν!!!!!!!!!!!! :dancing:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα η χτεσινη επισκεψη στο ζανοσπιτο πηγε σχεδον καλα, ρε μαγκες νομιζω οτι αρχησαν να βαριουντε ζανα, λια τελευταια, ισως  η πολυ χρηση, αλλα γαμωτο η ζανα γυρισε απο διακοπες, τελος παντων, οσο αφορα το ψευτοεμπαργκο εγω το εσπασα, και φιλε δεν ειναι ουτε ηταν ποτε θεμα χρηματων τουλαχιστον για καποιους απο εδω μεσα, πιστευεις οτι εχει οικονομικο προβλημα καποιος που χαλα 300-400 για μαζαζ, γιατι απο οτι διαβαζω με μεγαλη συχνοτητα, παμε στα μαγαζια.Το  θεμα ειναι και επιμενω να μην κανουμε μαλακιες με τα υπερογκα tips χωρις λογο.
A και κατι τελευταιο απο το πρωι εχω δει 7 αφροδισια στη βαρδια , μαλακες βαλτε καποτα.  :idiot:
Αδερφέ που την είδες τι Λία ? η συγκεκριμένη λείπει 3 μέρες ...όσο για τι Ζάνα , δεν νομίζω να βαριετέ ,πάντα το γουστάρει άντο που κάνει ...

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η κοντη δεν ειναι η λια?, δεν εγραψα οτι την ειδα χτες.

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε NBATMAN τσεκαρε λιγες σελιδες ποιο πισω και θα δεις κριτηκες για ολα τα μαγαζια, παντως εγω συστηνω το σ54 6ος, ειναι ισως το καλητερο αυτη τη στιγμη.

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΝΒΑΤΜΑΝ περνα και απο το νεα μελη για ενα γεια.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Η κοντη δεν ειναι η λια?, δεν εγραψα οτι την ειδα χτες.
κοκκινομάλλα είναι .λείπει τουλάχιστον 3 μέρες , για χτες έλεγες ότι πηγες .έμνα δεν "μαρεσει" η Λία ποτε δεν έχω περάσει μαζί τις , δεν έχεις άδικο ,πράγματι σου δίνει την εντύπωση ότι βαριετέ .Για την Ζάνα όμως αδερφέ , έχεις άδικο .Είναι σταθερή αξια η κοπέλα , πως να το κάνουμε .Και δεν το λέω εγώ μονο ....

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παντως παλαιοτερα ως Κυρ40 τα ακουσα και εγω για τις καλες κριτικες μου προς την ζανα, οπως και εσυ αλλωστε μερικες σελιδες ποιο πισω, ειναι οπως τα λες σταθερη αξια, δεν ξερω ισως ηταν κουρασμενη. :booty:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Παντως παλαιοτερα ως Κυρ40 τα ακουσα και εγω για τις καλες κριτικες μου προς την ζανα, οπως και εσυ αλλωστε μερικες σελιδες ποιο πισω, ειναι οπως τα λες σταθερη αξια, δεν ξερω ισως ηταν κουρασμενη. :booty:
ίσος αδερφέ ,πάντα υπάρχουνε μέρες που η κοπέλες μπορεί να μην έχουν διάθεση .Ας μην κολλήσουμε εκεί .Ο σκοπός μας είναι ,σε οποιο κατάστημα και αν πάμε με οποια κοπέλα περάσουμε , να πιάσουνε τόπο τα ευρουλακια μας ...να περνάμε καλά

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστα τα λες, απλα ελπιζω να τα διαβαζουν και τα κοριτσια, οι αυτοι που εχουν τα κοριτσια, για να λογικευονται, οταν χρειαζεται.. :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom