You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
Καλημερα η χτεσινη επισκεψη στο ζανοσπιτο πηγε σχεδον καλα, ρε μαγκες νομιζω οτι αρχησαν να βαριουντε ζανα, λια τελευταια, ισως η πολυ χρηση, αλλα γαμωτο η ζανα γυρισε απο διακοπες, τελος παντων, οσο αφορα το ψευτοεμπαργκο εγω το εσπασα, και φιλε δεν ειναι ουτε ηταν ποτε θεμα χρηματων τουλαχιστον για καποιους απο εδω μεσα, πιστευεις οτι εχει οικονομικο προβλημα καποιος που χαλα 300-400 για μαζαζ, γιατι απο οτι διαβαζω με μεγαλη συχνοτητα, παμε στα μαγαζια.Το θεμα ειναι και επιμενω να μην κανουμε μαλακιες με τα υπερογκα tips χωρις λογο.
A και κατι τελευταιο απο το πρωι εχω δει 7 αφροδισια στη βαρδια , μαλακες βαλτε καποτα.
A και κατι τελευταιο απο το πρωι εχω δει 7 αφροδισια στη βαρδια , μαλακες βαλτε καποτα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.069
- Πόντοι
- 42.697
Άυτό ξαναπέστο φίλε
Θερίζουν τα αφροδίσια
Ευχαριστώ για την ενημέρωση G.G.X.X.XΚατά 99% είναι η Τάνια.
Ρίξε μια ματιά www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg539236#msg539236] εδώ [/url] κι www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg586992#msg586992] εδώ [/url] κι αποφάσισε.......!!!!!!!!
Από όσα λες η γκόμενα φαίνεται να είναι με τις ορέξεις της... Από πολύ καλή έως πολύ χάλια... Δεν ξέρω αν θα την δοκιμάσω, πάντως αν το κάνω θα το μάθετε σίγουρα...
εκει κι αν εχουν μαζευτει ξεπετες...
τεσπα , καλο βολι...
τεσπα , καλο βολι...
Ευχαριστώ για την ενημέρωση G.G.X.X.X
Από όσα λες η γκόμενα φαίνεται να είναι με τις ορέξεις της... Από πολύ καλή έως πολύ χάλια... Δεν ξέρω αν θα την δοκιμάσω, πάντως αν το κάνω θα το μάθετε σίγουρα...
ναι ρε γαμωτη μου.
για τα δερματικα θα ηθελα να μαθω αλλα δεν ειναι της ωρας...
κατα τα αλλα προφυλαξη και εξετασεις ανα 6μηνο σαν πουτανα...
για τα δερματικα θα ηθελα να μαθω αλλα δεν ειναι της ωρας...
κατα τα αλλα προφυλαξη και εξετασεις ανα 6μηνο σαν πουτανα...
Άυτό ξαναπέστο φίλε
Θερίζουν τα αφροδίσια
Ενημέρωση από Σολωμού 59 1ος όροφος (έτσι για αλλαγή, καλά να πάθω)
ΑΝΝΑ = Ξ Ε Π Ε Τ Α = ΜΑΥΡΟ =
70€....... ακόμα τα κλαίω.......!!!!!!!!
καιγω τα ίδια.....ακόμα τα κλαίω :S
περασμα απο μιχαλακοπουλου 99,η ανανεωση αρχιζει απο την εισοδο της πολυκατοικιας-φρεσκοβαμενη μυριζε πλαστικο-τεμαχια καινουργια σαν να ειδαν για πρωτη φορα τα ματακια μου και τιμισα μια με ονομα αγκασα...καπως ετσι δεν θυμαμαι.........δεν πηγε για πεταμα το 80αρι ...απο τα συμβολα καταλαβατε!!!
Φίλε Ταρζάν για δώσε περιγραφή Αγκάσας ... Τι ταρζανιλίκια έκανες ? Ξέρεις ωράρια ?
Φίλε Ταρζάν για δώσε περιγραφή Αγκάσας ... Τι ταρζανιλίκια έκανες ? Ξέρεις ωράρια ?
Μήπως ήταν ο Αγκάσι, ο πρώην τενίστας;
BTW, στη Φίλωνος παίζει μπριζόλα στάνταρ. Τα τεμάχια είναι μετριότατα και η μικρή Πολωνή, αν είναι ακόμα εκεί, βαριέται και είναι ξεπέτα.
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αδερφέ που την είδες τι Λία ? η συγκεκριμένη λείπει 3 μέρες ...όσο για τι Ζάνα , δεν νομίζω να βαριετέ ,πάντα το γουστάρει άντο που κάνει ...Καλημερα η χτεσινη επισκεψη στο ζανοσπιτο πηγε σχεδον καλα, ρε μαγκες νομιζω οτι αρχησαν να βαριουντε ζανα, λια τελευταια, ισως η πολυ χρηση, αλλα γαμωτο η ζανα γυρισε απο διακοπες, τελος παντων, οσο αφορα το ψευτοεμπαργκο εγω το εσπασα, και φιλε δεν ειναι ουτε ηταν ποτε θεμα χρηματων τουλαχιστον για καποιους απο εδω μεσα, πιστευεις οτι εχει οικονομικο προβλημα καποιος που χαλα 300-400 για μαζαζ, γιατι απο οτι διαβαζω με μεγαλη συχνοτητα, παμε στα μαγαζια.Το θεμα ειναι και επιμενω να μην κανουμε μαλακιες με τα υπερογκα tips χωρις λογο.
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
κοκκινομάλλα είναι .λείπει τουλάχιστον 3 μέρες , για χτες έλεγες ότι πηγες .έμνα δεν "μαρεσει" η Λία ποτε δεν έχω περάσει μαζί τις , δεν έχεις άδικο ,πράγματι σου δίνει την εντύπωση ότι βαριετέ .Για την Ζάνα όμως αδερφέ , έχεις άδικο .Είναι σταθερή αξια η κοπέλα , πως να το κάνουμε .Και δεν το λέω εγώ μονο ....Η κοντη δεν ειναι η λια?, δεν εγραψα οτι την ειδα χτες.
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ίσος αδερφέ ,πάντα υπάρχουνε μέρες που η κοπέλες μπορεί να μην έχουν διάθεση .Ας μην κολλήσουμε εκεί .Ο σκοπός μας είναι ,σε οποιο κατάστημα και αν πάμε με οποια κοπέλα περάσουμε , να πιάσουνε τόπο τα ευρουλακια μας ...να περνάμε καλάΠαντως παλαιοτερα ως Κυρ40 τα ακουσα και εγω για τις καλες κριτικες μου προς την ζανα, οπως και εσυ αλλωστε μερικες σελιδες ποιο πισω, ειναι οπως τα λες σταθερη αξια, δεν ξερω ισως ηταν κουρασμενη.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66