Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ξερό γαμήσι η Αλεξάνδρα...
Κάθε είδος σωματικού υγρού απαγορεύεται...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Έτσι ξενέρωμα τελείως...
Ωραίο μουνί βεβαια

GODSLEEP

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
0
Πέρασμα λίγο νωρίτερα από τα κάτωθι ιδρύματα...  :orchestra:

Συγγρού 40-42!

Παρούσες οι εξής:

Καίτη,ξανθό γκιλφομπάζο με μυωπικά γυαλιά και ατσούμπαλο κορμί-εάν δεν κάνω λάθος είναι η Χριστίνα από Χέυδεν.

Λούσυ,η μελαχροινή Κινέζα,ψηλή με συμπαθητικό πρόσωπο και κανονικό ωραίο σώμα με λίγο πιο γεμάτα μπούτια.

Άννα,ξανθιά ξεπετόφατσα,γεματούλα,κυτταριδοκώλα-η γνωστή από Μάνης 28.

Ντιάνα,ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί,θηλυκό πρόσωπο και σώμα με ωραία πιασιματάκια.

Νικόλ,μελαχροινή με φουντωτό μαλλί,με όμορφο πρόσωπο και με καλό,ελαφρώς ζουμερό,σώμα.

Μια ξανθιά μιλφ με μακρύ μαλλί,με μέτριο πρόσωπο και σώμα με πιασίματα.

Η Τζέσικα ήταν σε δωμάτιο!

Προγράμματα:
60 ευρώ τα 30 λεπτά,80 ευρώ η μία ώρα,100 ευρώ το body to body,120 ευρώ το νουρου.

Συγγρού 108-1ος όροφος!
Πολύ όμορφος και ζεστός χώρος,σε στυλ αμαρτωλού διαμερίσματος!  :sunglasses:

Παρούσες η Ελένη!Ξανθό μιλφάκι,θηλυκό πρόσωπο,ωραίο καμπυλάτο κορμί με ζουμερό στήθος-φορούσε ένα μαύρο πολύ στενό και κοντό φορεματάκι!  :erection:

Και η Βανέσα!Μελαχροινό,μακρύ μαλλί (για πολύ τράβηγμα!),ωραίο αδύνατο σωματάκι με μαύρο ημιδιαφανές κοντό φορεματάκι!  :wanker:
Και με πολύ ωραία πόδια!  :humpleg:

Προγράμματα:
50 ευρώ τα 30 λεπτά,60 ευρώ τα 45 λεπτά.

Φραντζή 4!

Παρούσες,η Όλγα η ξανθιά μιλφάρα με το όμορφο πρόσωπο και τις προκλητικές βυζάρες!  :tits2:

Η Αλίνα,μελαχροινή,με όμορφο πρόσωπο και αδύνατο καλλίγραμμο κορμί!   :erection:

Και η Εύα που ήταν σε δωμάτιο.

Προγράμματα:
60 ευρώ τα 45 λεπτά.

Πολύ καλή ενημέρωση!
Μου προκάλεσε το ενδιαφέρον για μια επιτόπια έρευνα οι δυο που αναφέρθηκαν στη Συγγρού 108 και οι άλλες δύο (Ολγάρα και Αλίνα) στη Φραντζή 4.
Για το νέο μασάζ στη Φραντζή υπάρχει κάτι παραπάνω;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Όντως πολύ ενδιαφέρουσες παρουσίες και στη Συγγρού 108 (πολύ ωραία μιλφάκια και η ξανθιά Ελένη και η μελαχροινή Βανέσα - και με πολύ ήσυχο χώρο) και στη Φραντζή 4 όπου η Όλγα είναι κλασσική Ρωσιδομιλφάρα και η Αλίνα πολύ όμορφο καλλίγραμμο μελαχροινάκι!

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.857
Πόντοι
456

Συνημμένα

• al11.png
    al11.png
    398,3 KB · Εμφανίσεις: 50

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
ναι ομορφη η καριολα..να και μια παλια φωτο οταν εκανε βιζιτες..εκτος!
ελα ρε φίλε εκανε παλια βίζιτες? ποσα επαιρνε τοτε και τι προγραμμα εκανε? για ποσα χρονια πισω μιλαμε?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Και πριν βάλει βυζί...
Και τα τατουάζ δεν τα βλέπω... πόσο παλιά είναι η φωτό;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
απο facebook κανονιζεις
κύττα πιο πίσω...

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.845
Πόντοι
201
Στη Λένορμαν 233 είναι μασατζήδικο με φουλ προγράμματα-λειτουργεί υπό την διεύθυνση/εποπτεία της Μαντώς (με τις βυζάρες) γνωστή από τη Φίλωνος 95 στον Πειραιά και κατόπιν από την Ιωαννίνων 5 (εκεί σαν σερίφησα με το όνομα Αλεξάνδρα) όταν για πολύ λίγο ο χώρος λειτούργησε σαν μασαζοίδρυμα.

Σε επίσκεψή μου,στις αρχές του φθινοπώρου,το χαρακτηριστικό του ήταν ο ψιλοάθλιος χώρος (με υποσχέσεις όμως για σταδιακή βελτίωση) ενώ κοπέλες ήταν μια ξανθιά ψηλή αδύνατη μιλφ με λίγο (εως πολύ!) τρομακτική φάτσα μάγισσας και ένα μελαχροινό πρόστυχο κοντοπούτανο.
Καταδρομική στο λενορμαν 233. Στην υποδοχή κυρια 40 περιπου γεματούλα ξανθια (ιδιοκτητρια)
Μου είπε οτι έχει μια κοπέλα απασχολημένη και αν 'ηθελα να μου κανει αυτή σκετο μασαζ 20 αθλητικό 30.
Ξαφνικά βγαίνει απο δωμάτιο Αναστασία μιλφ απο 3 σεπτεμβριου 99. Την εχω δοκιμασει παλιοτερα,δεν τρελαθηκα...
Την έκανα διακριτικα....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.032
Πόντοι
42.697
Άυριο ξεκινάει την λειτουργία του το νέο μασάζ στην οδο Φραντζή 7 στον 2ο όροφο.
κουδούνι Delight
Βρισκεται στο ρευμα καθόδου προς Καλλιρόης απέναντι απο το νεο Σταυρό του Νότου.
Το μαγαζί θα διαθέτει 7 δωμάτια  και αρχικά εκεί θα εργάζονται 7-9 κοπέλες.
Ωράριο καθημερινές 11πμ-9μμ
Σάββατο 11πμ-6 μμ
Κυριακές κλειστά.
τηλ επικοινωνίας 6970591709 & 6980797830
Υπέυθυνη θα είναι η κυρία που ήταν υπευθυνη στο Συγγρού 40-42 (Λίνα)
Τα προγράμματα θα ξεκινούν απο 60 ευρω η μιση ώρα , 80 ευρώ η μια ώρα , 100 ευρώ το body to body, 120 ευρώ το νουρού.
Περισσότερες πληροφορίες απο άυριο που θα ανοίξει.

σχετικο
[size=14pt]
banner[/size]

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
7 - 9 κοπέλες... τι λες τώρα...
Σούπερ μάρκετ... και του πουλιού το γάλα...

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Συντομη ενημερωση για το νεο Φ7

...περασα χτες κατα τις 12 μεσημερι.

Το κτηριο ειναι πλαι σε μαγαζι με ειδη αυτοκινητου, και με διακρητικη εισοδο πιο μεσα απο το πεζοδρομιο. Υπαρχει καμερα στην κουδουνιστρα.  Ανταποκριση αμεση κ η πορτα ανοιξε !
Ειναι κτηριο γραφειων, οποτε ελπιζουμε οτι δε θα χουν παραπονα απο γειτονες αλλων οροφων, οπως συνηθως γινεται στις πολυκατοικιες.
Το μαγαζι ειναι στο 2ο οροφο. Ο χωρος απ οτι φανηκε ειναι ανακαινισμενος με καλης ποιοτητος ντουζιερες (με ειχε βαλει δωματιο).

Σεριφισσα αυτη του Σ40-42 , της λεω αλλαξες δουλεια η εδω ειναι παραρτημα του αλλου, κ μου λεει οχι αλλαξα, εδω ειναι καλυτερα ... δηλαδη και καλυτερα κοριτσια ρωταω, και εκει μου κλεισε το ματι...

Κοριτσια δεν ειδα ομως... μου ειπε λογω 1ης μερας ηταν μονο 2 το πρωι κ το απογευμα θα ερχοντουσαν αλλες 2.
Απο τις παρουσες, η μια ηταν ηδη σε δωματιο, ξανθια λεπτουλα μου την περιεγραψε, η αλλη μετριο προς στρουμπουλο σωμα καλουτσικο πονηρουλι προσωπακι νεο-μιλφ κατασταση,  φουσκωμενα βυζακια με ισιο μακρυ μαυρο μαλι, οχι κακια αλλα οχι του γουστου μου.

Μια και ειναι μεσα στην εμβελεια δρασης μου θα ξαναπερασω συντομα κ θα ενημερωσω για ροστερ κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom