Επισκέπτης
πω ρε φιλε!!..θεοδωρα ε?...κορυφαιο μιλφ...ωραιο στυλ,και γαμησι βγαλμενο απο τσοντες...ωραιες εποχες...
αλλου υπερτερουσε αυτη,οτι εκανε το εκανε πολυ ωραια.
<κρυφη> πληγη.
πω ρε φιλε!!..θεοδωρα ε?...κορυφαιο μιλφ...ωραιο στυλ,και γαμησι βγαλμενο απο τσοντες...ωραιες εποχες...
Τελικά το Amouage λειτουργεί; Πήγα 2-3 φορές Μεσογ.289 και δεν μου άνοιγαν. Αν λειτουργεί μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ. με pm;
φυσικά και λειτουργεί..Τελικά το Amouage λειτουργεί; Πήγα 2-3 φορές Μεσογ.289 και δεν μου άνοιγαν. Αν λειτουργεί μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ. με pm;
φίλε thanks για το χάρτη. πολύ χρήσιμος. επίσης με πήγες πίσω στο χρόνο και μου προκάλεσες νοσταλγία θυμίζοντας μου πολλά ιδρύματα που σήμερα δεν υπάρχουν πια.
φίλε thanks για το χάρτη. πολύ χρήσιμος. επίσης με πήγες πίσω στο χρόνο και μου προκάλεσες νοσταλγία θυμίζοντας μου πολλά ιδρύματα που σήμερα δεν υπάρχουν πια.
Τελικά το Amouage λειτουργεί; Πήγα 2-3 φορές Μεσογ.289 και δεν μου άνοιγαν. Αν λειτουργεί μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ. με pm;
H συνεχεια ποτε με το καλο ????Πειραιας...φιλωνος 95...δυο κοπελες αξιζουν παρα πολυ...ναταλια καθε τριτη πεμπτη και καθημερινα η πενυ...αν ειστε ευγενικοικαι α
H συνεχεια ποτε με το καλο ????
Καλησπερα σε ολους, το Ποσειδωνος 80 εκλεισε μονιμα τελικα? Γνωριζει κανεις? Ευχαριστω
Καλησπερα σε ολους, το Ποσειδωνος 80 εκλεισε μονιμα τελικα? Γνωριζει κανεις? Ευχαριστω
ανοικτα 11,00-21,00 βραδη και κυριακες ανοικταπρογραματα 60 ευρο 40 λεπτα περιπου και 80ευρο 1 ωρα φιλια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* CLASS MASAZ ΣΥΓΓΡΟΥ 18 στο 1 ωροφο