Σωστά και εγώ συμφωνώ να μετονομαστεί σε [Μασατζίδικα με ΣΥΝ] σε αντίθεση με τα μασατζίδικα με ΔΕΝ
Προτίνω να μετονομαστεί το παρόν thread :-
ετσι θελω να πιστευω!!Γιατί; Εσύ το κάνεις φθηνότερα με τη γυναίκα σου;
ετσι θελω να πιστευω!!
Σημερα στο Ζανοσπιτο Ατζελινα, Αννα , Ευα , τρελογιαγια, και η Ζανα. Η γιαγια δε εχει τα κεφια της , φοραει και υπερ - μοντερνο καλοκαιρινο συνολο, φτου να μην την πιανει ματι...περασα κατα της 11, και μου ανοιγει η γιαγια. αφου ανταλλαξαμε φιλοφρονησεις και hi-5, μπηκα στο καλο δωματιακι με το ντουζακι. Τα υπολοιπα ανηκουν στην ιστορια. Η γιαγια ειναι γαμω τα ατομα , παντως. Γεια σου Ελενη , εισαι αστερι!!! Αν βρειτε με τη μια ποια πηρα , θα σας γραψω κριτικη, αλλιως τον πουλο και στο μπαουλο. www.animationplayhouse.com/bug20and20granny.gif] [/url] | www.unitedmaskandparty.com/Wigs/images/long_shag_punk_blonde.JPG] |
και να πας και εσυ μαζι ;)Σωστά και εγώ συμφωνώ να μετονομαστεί σε [Μασατζίδικα με ΣΥΝ] σε αντίθεση με τα μασατζίδικα με ΔΕΝ
καινοθργιο μαγαζι γαλατσιου 2-4 ..πηγα χθες το μεσημερι,γαματος χωρος αλλα μαλλον θα γινει καταξη στα δεν.....ακριβως απεναντι στο 1 της ιδιας λεωφορου υπαρχει το γνωστο στον δευτερο οροφο με καινουργια αφιξη την αννουλα(καλιτεχνικο) μια γυναικαρα σχιστοματα με τελειο σωμα που κανει φουλ προγραμμα με 80 ευρω,,,εμεινα αναυδος..λεσ και το εκανα με την γυναικα μου...για εξτρα πληροφοριση,,,εδω ειμαι!!!
Έτσι είναι όπως τα λέει ο συναγωνιστής. Μακριά από την εύα την ξεπέτα. Άσε που δείχνει εντυπωσιακή αλλά ούτε αυτό είναι τελικά...καλησπερα 5 το απογευμα ζανοσπιτο πηρα την ευα παιδια ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στα μαγαζια και πιστεψτε με εχω παει σε πολλα και εχω αντικειμενικη αποψη και μην βρεθει κανεις και πει οτι εχω κατι με το μαγαζι γιατι θα τα παρω ειναι πολυ κακη οχι ασχημη αλλα ΜΕΓΑΑΑΑΛΛΗΗ ΞΕΠΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑ ακουστε με οσοι δεν εχετε παει μην πατε μαζι της οσοι εχετε παει μην ξαναπατε καντε της μπιοκοταζ μηπως και βαλει μυαλο και επειδη ξερω οτι το σαιτ το διαβαζουνε στο μαγαζι θα τους το χαλασει ενα μαγαζι το οποιο ειναι απο τα πιο καλλα αυτα προς το παρων ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
και να πας και εσυ μαζι ;)