Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (6 μέλη και 115 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλησπερα.ρε παιδια 4 5 ιδρυματα τα εχουμε μαθει απ εξω κ ανακατωτα. κατι αλλα που αναφερωνται στα νεα πχ θεα σαρωνικο, πατησιων, κατι κυριες κ κατι δεποινιδες λενε τιποτα  η ειναι μουφα;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα 5 το απογευμα ζανοσπιτο πηρα την ευα παιδια ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στα μαγαζια και πιστεψτε με εχω παει σε πολλα και εχω αντικειμενικη αποψη και μην βρεθει κανεις και πει οτι εχω κατι με το μαγαζι γιατι θα τα παρω ειναι πολυ κακη οχι ασχημη αλλα ΜΕΓΑΑΑΑΛΛΗΗ ΞΕΠΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑ ακουστε με οσοι δεν εχετε παει μην πατε μαζι της οσοι εχετε παει μην ξαναπατε καντε της μπιοκοταζ μηπως και βαλει μυαλο και επειδη ξερω οτι το σαιτ το διαβαζουνε στο μαγαζι θα τους το χαλασει ενα μαγαζι το οποιο ειναι απο τα πιο καλλα  αυτα προς το παρων ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Είναι λογικό, νομοτελιακό θα έλεγα, να υπάρχει μια φυσική ροπή των θεραπευτριών προς την ξεπέτα. Ο χρόνος είναι χρήμα, κυριολεκτικά όμως.

Επισκέπτης
παντως εχει πολυ γελιο οταν γινεται συναντηση συναγωνιστων στα ιδρυματα. αλλος κανει οτι ψαχνει αλλα κουδουνια, αλλος παταει 2 αντι για 3 αλλος κατεβαινει απο τις σκαλες...γιατι ντρεπομαστε ρε παιδια, για να ψυχαγωγιθουμε παμε ειναι κακο;

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα 5 το απογευμα ζανοσπιτο πηρα την ευα παιδια ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στα μαγαζια και πιστεψτε με εχω παει σε πολλα και εχω αντικειμενικη αποψη και μην βρεθει κανεις και πει οτι εχω κατι με το μαγαζι γιατι θα τα παρω ειναι πολυ κακη οχι ασχημη αλλα ΜΕΓΑΑΑΑΛΛΗΗ ΞΕΠΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑ ακουστε με οσοι δεν εχετε παει μην πατε μαζι της οσοι εχετε παει μην ξαναπατε καντε της μπιοκοταζ μηπως και βαλει μυαλο και επειδη ξερω οτι το σαιτ το διαβαζουνε στο μαγαζι θα τους το χαλασει ενα μαγαζι το οποιο ειναι απο τα πιο καλλα  αυτα προς το παρων ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
κοίτα αδερφέ , δεν θέλω να κάνω το δικηγόρο τις Ένας , όμως σε αντί τι περίπτωση δεν μπορώ να μην επέμβω ,είμαι κι εγώ ένας από τους αρκετούς φίλους μας συναγωνιστές που έχουν αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια γι αντίν ,δεν ξέρω πόση ώρα έκατσες στο δωμάτιο μαζί τις , ξέρω όμως ότι η πολιτική του καταστήματος δεν επιτρέπει στα κορίτσια να βγούν από το δωμάτιο τουλάχιστον πριν τα 30 λεπτά ,και άντο πιστεύw ότι ξεχωρίζει το κατάστημα από πολλά αλλα ,τέλος άντο...δεν ξέρω τι λόγους έχεις να ζητήσεις να γίνει μποϊκοτάζ στη συγκεκριμένη που άντο αποκλείται , γιατί η κοπέλα και μουνάρα είναι και εξυπερητεί σωστά τον πελάτη , τουλάχιστον από δίκια μου εμπειρία,όσο αφορά τι κοιλίτσα τις εμενα προσωπικά δεν με χαλάει , είναι θέμα γούστου ,και να δώσουμε ένα τέλος σε όλο άντο , κάθε  ένας κρίνει μονος του , και όπως το έχουμε ξαναπεί η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση ...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Είναι λογικό, νομοτελιακό θα έλεγα, να υπάρχει μια φυσική ροπή των θεραπευτριών προς την ξεπέτα. Ο χρόνος είναι χρήμα, κυριολεκτικά όμως.
σωστά τα λες αδερφέ, όμως από μας εξαρτάται ο χρόνος σένα δωμάτιο masaz , όλοι γνωρίζουμε ο ανώτατος είναι 45 λεπτά ,και 30 είναι αρκετό "κατανοντας" κι άντο που είπες ότι ο χρόνος είναι χρήμα , και ίσος το δωμάτιο η τι κοπέλα περιμένει και κάποιος άλλος ,και μην ξεχνάμε και κάτι άλλο , ότι πολλοί, παρ όλο την χρονική εμπειρία τους στα masaz , απαιτούν να τους κάνουν πίπα η να τους παίζουν μαλακια 45 λεπτά , έλεος , σε masaz πάμε παίδες....το μασαζάκι μας ...και αν κάτσει η περιπτώσει κάτι έξτρα δεν μας χαλάει.....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
ναι ρε μαν! σωστος ! θα σκασω με το χαρακα και το διαβητη ! :dancing: :2funny: :2funny:
μια που τ αναφεραμε , τι διαφορα εχει η μπακα απο την κοιλια ? :huh: http://[URL unfurl="true"]www.besthealth.gr/products/accessories_measure.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Η κοιλιά ξεκινάει ακριβώς κάτω από τον ομφαλό και φτάνει μέχρι τη βουβωνική χώρα.
Η μπάκα ξεκινάει ακριβώς κάτω από το διάφραγμα και φτάνει μέχρι τη βουβωνική χώρα.
;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
το διαφραγμα ειναι στη μυτη? :2funny: :2funny: :2funny:
Η κοιλιά ξεκινάει ακριβώς κάτω από τον ομφαλό και φτάνει μέχρι τη βουβωνική χώρα.
Η μπάκα ξεκινάει ακριβώς κάτω από το διάφραγμα και φτάνει μέχρι τη βουβωνική χώρα.
:grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

NIKOS_OPEL

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες στη Σολωμού 59 έχω πάρει μόνο τη Δέσποινα που ομολογουμένως ταιριάζουμε πολύ. Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με την αδελφή της τη Μελίνα? Είναι το ίδιο καυλιάρα και ομιλητική......?

Ερώτηση κρίσεως τώρα στους πολύ έμπειρους. Ποιά άλλη συγκρίνεται με τη Δέσποινα σε άλλο μασσατζίδικο?
βρε παιδια γραφεται που γραφεται οδους,βαλτε και περιοχη να το βαλουμε στο gps να τα βρουμε και εμεις που δεν τα ξερουμε!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα αγαπητοι συναγωνηστες.Επισκεψη στο ιδρυμα στην Σινωπης πηρα την γνωστη σε ολους μας Ρωξανη full service κλπ...Προσοχη το εν λόγω μωρο πουλαει ερωτες κλπ..ηθελε να με καβαλησει γιατι εχει μεινει χωρις γκομενο(και καλα) προσοχη στα στιγμιαια λαθη...
Σήμερα έχω ραντεβου με το ξανθο μωρο απο Λιθουανια που μας εχει πλησιασει ολους τους συνδρομητες μεσω msn 100 μασαζ με φραπε κλπ ξερει καποις κατι την δοκιμασε?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
παντως εχει πολυ γελιο οταν γινεται συναντηση συναγωνιστων στα ιδρυματα. αλλος κανει οτι ψαχνει αλλα κουδουνια, αλλος παταει 2 αντι για 3 αλλος κατεβαινει απο τις σκαλες...γιατι ντρεπομαστε ρε παιδια, για να ψυχαγωγιθουμε παμε ειναι κακο;
το εχω ξαναπει αυτο!! θυμαμαι πριν κατι μερες εβγαινε απο το δωματιο και πηγαινα στο σαλονι που με περιμενε φιλος... χωρις να το ξερω ηταν εκει κι ενα ακομα παλικαρι που οταν με ακουσε να αποκαλλω τον φιλο μου συναγωνιστη με κοιταξε εντρομος!! εμφανισου φιλε!! :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ενημέρωση : Δεριγνύ 14 - Homme Spa

Ενώ το μαγαζί έχει αναφερθεί πολλάκις στα ΔΕΝ, χτες το απόγευμα γευτηκα φραπεδάκι ...!!!

Το αστείο είναι ότι δεν το επιδίωξα, αντίθετα πήγα στο συγκεκριμένο μαγαζί επειδή δεν με ενδιαφέρει ο φραπές και η μπριζόλα.
Η Ροζαλία μετά από ένα καταπληκτικό μασαζ ασχολήθηκε και με το όργανο μου έναντι τιπ το οποίο δεν μου έλεγε πόσο πρ΄πει να είναι ...εγώ έκανα τον άσχετο και έδωσα 20ρικο + 80 για το δωμάτιο 100€ σύνολο.

Καλαμάκι και μπριζόλα δεν έπαιξε και δεν ασχολήθκα να μάθω ... ίσως την επόμενη εβδομάδα έχω νεότερα

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά όχι άμεσες σεξουαλικές αναφορές για το τι γίνεται στα μασατζίδικα.Τα μασάζ δεν είναι οίκοι ανοχής γι'αυτό και τα παλαιότερα μέλη χρησιμοποιούνε 'ειδική γλώσσα' για τις περιγραφές των μασάζ.
Ερχόμαστε σε δύσκολη θέση να διαγράφουμε φράσεις και είναι κάτι που δεν θέλουμε.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Και για αυτό να μας διορθώνετε (εμάς τους νεώτερους) και να μας κάνετε κανά edit αν χρειάζεται

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά όχι άμεσες σεξουαλικές αναφορές για το τι γίνεται στα μασατζίδικα.Τα μασάζ δεν είναι οίκοι ανοχής γι'αυτό και τα παλαιότερα μέλη χρησιμοποιούνε 'ειδική γλώσσα' για τις περιγραφές των μασάζ.
Ερχόμαστε σε δύσκολη θέση να διαγράφουμε φράσεις και είναι κάτι που δεν θέλουμε.

Προτίνω να μετονομαστεί το παρόν thread  :-

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κοίτα αδερφέ , δεν θέλω να κάνω το δικηγόρο τις Ένας , όμως σε αντί τι περίπτωση δεν μπορώ να μην επέμβω ,είμαι κι εγώ ένας από τους αρκετούς φίλους μας συναγωνιστές που έχουν αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια γι αντίν ,δεν ξέρω πόση ώρα έκατσες στο δωμάτιο μαζί τις , ξέρω όμως ότι η πολιτική του καταστήματος δεν επιτρέπει στα κορίτσια να βγούν από το δωμάτιο τουλάχιστον πριν τα 30 λεπτά ,και άντο πιστεύw ότι ξεχωρίζει το κατάστημα από πολλά αλλα ,τέλος άντο...δεν ξέρω τι λόγους έχεις να ζητήσεις να γίνει μποϊκοτάζ στη συγκεκριμένη που άντο αποκλείται , γιατί η κοπέλα και μουνάρα είναι και εξυπερητεί σωστά τον πελάτη , τουλάχιστον από δίκια μου εμπειρία,όσο αφορά τι κοιλίτσα τις εμενα προσωπικά δεν με χαλάει , είναι θέμα γούστου ,και να δώσουμε ένα τέλος σε όλο άντο , κάθε  ένας κρίνει μονος του , και όπως το έχουμε ξαναπεί η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση

καλημερα φιλε ειναι ξεπετα τωρα αν θελεις εσυ ξαναπηγαινε αυτο ειναι δικαιωμα σου εγω απλα την αποψη μου ειπα το μαγαζι δεν ειναι ξεπετα αυτη ειναι καλημερα και παλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom