psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
γιατί ρε συ? έχει πολλά cult στοιχείαεισαι καλα ρε?...ουτε απο την περιοχη πλεον...χαχαχαχαχαχα!!!
γιατί ρε συ? έχει πολλά cult στοιχείαεισαι καλα ρε?...ουτε απο την περιοχη πλεον...χαχαχαχαχαχα!!!
να αναφέρω πως κανά μήνα πριν είχα περάσει από το σαυρόσπιτο απέναντι από τα δικαστήρια, με πολύ κόπο δραπέτευσα από το σαπιο κολαστήριο..
σκυλι του πολεμου η<θεια>guru το μπριζολάδικο της Δροσοπούλου με αυτήν το γνωρίζεις?
έχει και την ''θεία'' στο ίδιο σπίτι, από 30 ευρώ ξεκινάνε
αυτο φοβαμαι...την πολυ καλτιλα...χαχααχαχαχαχαγιατί ρε συ? έχει πολλά cult στοιχεία
Καλημέρα οποίος ξέρει κάτι για αυτή
:
Μόνη της 45 € η 1 ώρα θησεως 52 μου είπε !
ααααχχχχ ρε ntany να εδεινα πιο πολυ βαση στο σχολιο σου... τελος παντων.Ε .Όχι και μωρά....
Είναι η Φωτεινή που δούλευε παλιά στην Χρηστίνα (Σολωμού 33). Φοβερό, πραγματικό μασάζ και στο τέλος φραπές (κατά πάσα πιθανότητα) αφού ακολουθεί την πολιτική της Σολωμού.
καποια περιγραφη της Φωτεινης?Είναι η Φωτεινή που δούλευε παλιά στην Χρηστίνα (Σολωμού 33). Φοβερό, πραγματικό μασάζ και στο τέλος φραπές (κατά πάσα πιθανότητα) αφού ακολουθεί την πολιτική της Σολωμού.
H Τζούλια είναι μια χοντρούλα με σχετικά μικρό βυζί και σπαστό μαλί που φοράει κάτι see through?
Μαριάνθη δεν μου λεεί κάτι απο το Γρ. Λαμπράκη.
Κρίμα για τη Λουσίντα. Είχε βυζάρες και τις χρησιμποιούσε ωραία.
Τελευταία φορά που είχα πάει Λαμπράκη είχα πάριε μια ρωξάνη που έκανε τα πάντα όλα με λίγο προτροπή αλλά αγνοείτε η τύχη της έκτοτε.
Μεσημβρινή επίσκεψη στα έξής ιδρύματα...
▪Καλλιρόης 48.
Παρούσες οι εξής:
Η μελαχροινή Ντίνα, κοντούλα πιτσιρίκα με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο, ελαφρώς ζουμερό, σώμα.
Η καστανόξανθη Μαίρη, μινιόν στυλαράκι με πονηρό αλλά ταυτόχρονα και ψιλομάγκικο πρόσωπο.
Η Νίνα η Κινέζα.
Η μελαχροινή Κλαούντια, σχετικά ψηλή κοπέλλα με θηλυκό πρόσωπο και με ζουμερό κορμί-με κοιλίτσα και κυτταριδομπουτάρες.
Η καστανή Τζούλια, πιτσιρίκα με νοστιμο-θηλυκό πρόσωπο και με κορμί με λίγα ωραία πιασίματα-με ζουμερό ωραίο κώλο.
Τιμές και προγράμματα:
60 ευρώ-πλήρες πρόγραμμα τα 30 λεπτά.
80 ευρώ -πλήρες πρόγραμμα τα 45 λεπτά.
100 ευρώ-πλήρες πρόγραμμα τα 60 λεπτά.
▪Συγγρού 45.
Παρούσες οι εξής:
Στην υποδοχή η κ.Λίζα με καυλωτικά στενό μαύρο μίνι φόρεμα!
Η ξανθιά Ντιάνα, κοπέλα μετρίου ύψους με συμπαθητικό πρόσωπο και με ωραίο, αδύνατο κορμί.
Η ξανθιά ζουμερή Λάουρα με θηλυκό πρόσωπο και προκλητικές καμπύλες-πρόκειται για την γνωστή(από το Συγγρού 40-42) Μέρυλιν.
Η καστανόξανθη Βερόνικα η οποία ήταν σε δωμάτιο και δεν την είδα-η γνωστή κοπέλα με τα γυαλάκια, με συμπαθητικό πρόσωπο και με αδύνατο αλλά ωραίο σώμα.
Τιμές και προγράμματα:
Στα 80 και 100 ευρώ για μία ώρα και στα 120 ευρώ το νουρού.
▪Φραντζή 4.
Η ξανθιά βετεράνος Ρουλάρα-ακμαιότατη παρακαλώ!!!
Η καστανή Σοφία, πιτσιρίκα με πολύ μέτριο πρόσωπο και με ψιλοατσούμπαλο κορμί-εντελώς χάλι σαν γενική εικόνα.
Η καστανόξανθη Σάρα, μετρίου ύψους κοπέλα, με ωραίο παιχνιδιάρικο πρόσωπο και με κανονικό σώμα με λίγα τοπικά πιασίματα.Δεν ήταν κακό...
Τιμές και προγράμματα:
60 ευρώ -πλήρες πρόγραμμα τα 30 λεπτά.
80 ευρώ-πλήρες πρόγραμμα τα 45 λεπτά.
100 ευρώ-πλήρες πρόγραμμα τα 60 λεπτά.
▪Συγγρού 40-42: κλειστόν!
Επειδή διαβάζουν εδώ οι κυρίες της υποδοχής από διάφορα μασατζίδικα, όπως και πολλά κορίτσια, χωρίς να θέλω να δώσω κάποια κοπέλα ή κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί - όχι ότι δεν μπορώ, απλά δεν θέλω- και γι΄αυτό δεν γίνομαι πιο δεικτικός, θέλω απλά να σας πω ότι δεν είναι απλά καλό ή επιθυμιτό, αλλά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ !! να μπαίνουν τα κορίτσια, να κάνουν ένα ντουζάκι, από πελάτη σε πελάτη και να μην υπάρχουν δυσάρεστες ή οριακά αποδεκτές οσμές στα κορμιά τους.
Σας σκάμε 60άρια, 80άρια και είστε υποχρεωμένες να είστε πλυμένες και καθαρές.Εμείς δεν είμαστε ζώα.Και όπως σας σκεφτόμαστε και μπαίνουμε και κάνουμε ένα ντουζ,ακόμα και πλυμένοι να είμαστε, έτσι κι εσείς,επειδή και στο κάτω κάτω βγάζεται λεφτά από αυτό, τουλάχιστον να φροντίζεται για τα στοιχειώδη...Επίσης, υπάρχουν οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες και τσίχλες...
βεβαίως και να φάτε και να πιείτε...άνθρωποι είστε και τουλάχιστον εγώ σας υπολογίζω με το παραπάνω.Υπολογίστε όμως κι εσείς εμάς..και μην μας γράφεται στις μουνάρες σας,επειδή μόνο και μόνο είμαστε καυλωμένοι...