Επειδή διαβάζουν εδώ οι κυρίες της υποδοχής από διάφορα μασατζίδικα, όπως και πολλά κορίτσια, χωρίς να θέλω να δώσω κάποια κοπέλα ή κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί - όχι ότι δεν μπορώ, απλά δεν θέλω- και γι΄αυτό δεν γίνομαι πιο δεικτικός, θέλω απλά να σας πω ότι δεν είναι απλά καλό ή επιθυμιτό, αλλά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ !! να μπαίνουν τα κορίτσια, να κάνουν ένα ντουζάκι, από πελάτη σε πελάτη και να μην υπάρχουν δυσάρεστες ή οριακά αποδεκτές οσμές στα κορμιά τους.
Σας σκάμε 60άρια, 80άρια και είστε υποχρεωμένες να είστε πλυμένες και καθαρές.Εμείς δεν είμαστε ζώα.Και όπως σας σκεφτόμαστε και μπαίνουμε και κάνουμε ένα ντουζ,ακόμα και πλυμένοι να είμαστε, έτσι κι εσείς,επειδή και στο κάτω κάτω βγάζεται λεφτά από αυτό, τουλάχιστον να φροντίζεται για τα στοιχειώδη...Επίσης, υπάρχουν οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες και τσίχλες...
βεβαίως και να φάτε και να πιείτε...άνθρωποι είστε και τουλάχιστον εγώ σας υπολογίζω με το παραπάνω.Υπολογίστε όμως κι εσείς εμάς..και μην μας γράφεται στις μουνάρες σας,επειδή μόνο και μόνο είμαστε καυλωμένοι...