Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή διαβάζουν εδώ οι κυρίες της υποδοχής από διάφορα μασατζίδικα, όπως και πολλά κορίτσια, χωρίς να θέλω να δώσω κάποια κοπέλα ή κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί - όχι ότι δεν μπορώ, απλά δεν θέλω- και γι΄αυτό δεν γίνομαι πιο δεικτικός, θέλω απλά να σας πω ότι δεν είναι απλά καλό ή επιθυμιτό, αλλά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ !! να μπαίνουν τα κορίτσια, να κάνουν ένα ντουζάκι, από πελάτη σε πελάτη και να μην υπάρχουν δυσάρεστες ή οριακά αποδεκτές οσμές στα κορμιά τους.
Σας σκάμε 60άρια, 80άρια και είστε υποχρεωμένες να είστε πλυμένες και καθαρές.Εμείς δεν είμαστε ζώα.Και όπως σας σκεφτόμαστε και μπαίνουμε και κάνουμε ένα ντουζ,ακόμα και πλυμένοι να είμαστε, έτσι κι εσείς,επειδή και στο κάτω κάτω βγάζεται λεφτά από αυτό, τουλάχιστον να φροντίζεται για τα στοιχειώδη...Επίσης, υπάρχουν οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες και τσίχλες...
βεβαίως και να φάτε και να πιείτε...άνθρωποι είστε και τουλάχιστον εγώ σας υπολογίζω με το παραπάνω.Υπολογίστε όμως κι εσείς εμάς..και μην μας γράφεται στις μουνάρες σας,επειδή μόνο και μόνο είμαστε καυλωμένοι...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή διαβάζουν εδώ οι κυρίες της υποδοχής από διάφορα μασατζίδικα, όπως και πολλά κορίτσια, χωρίς να θέλω να δώσω κάποια κοπέλα ή κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί - όχι ότι δεν μπορώ, απλά δεν θέλω- και γι΄αυτό δεν γίνομαι πιο δεικτικός, θέλω απλά να σας πω ότι δεν είναι απλά καλό ή επιθυμιτό, αλλά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ !! να μπαίνουν τα κορίτσια, να κάνουν ένα ντουζάκι, από πελάτη σε πελάτη και να μην υπάρχουν δυσάρεστες ή οριακά αποδεκτές οσμές στα κορμιά τους.
Σας σκάμε 60άρια, 80άρια και είστε υποχρεωμένες να είστε πλυμένες και καθαρές.Εμείς δεν είμαστε ζώα.Και όπως σας σκεφτόμαστε και μπαίνουμε και κάνουμε ένα ντουζ,ακόμα και πλυμένοι να είμαστε, έτσι κι εσείς,επειδή και στο κάτω κάτω βγάζεται λεφτά από αυτό, τουλάχιστον να φροντίζεται για τα στοιχειώδη...Επίσης, υπάρχουν οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες και τσίχλες...
βεβαίως και να φάτε και να πιείτε...άνθρωποι είστε και τουλάχιστον εγώ σας υπολογίζω με το παραπάνω.Υπολογίστε όμως κι εσείς εμάς..και μην μας γράφεται στις μουνάρες σας,επειδή μόνο και μόνο είμαστε καυλωμένοι...
αφτα ΕΝΩΟΥΣΑ  :thumbsup:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
Πρόσφατα γύρισα από Βουκουρέστι ..

Είναι must, στο τέλος της συνεδρίας, η κοπέλα να κάνει ντουζ σε χώρο που να "αποδεικνύεται" στον πελάτη ..

Για παράδειγμα στο Mon Amour, οι διπλές γυάλινες ντουζιέρες (δίπλα-δίπλα) είναι για να περνάει η κοπέλα μαζί με τον πελάτη μαζί για ντουζ κ μάλιστα με αφρόλουτρο επώνυμο ή κάποιες φορές κ με αντισηπτικό (Intim Aid Cleaner -5ph κοστίζει κανα 20ευρώ στο Hondos) για την ευαίσθητη περιοχή ..
Το ίδιο μου είχε τύχει κ στο VIP massage πέρυσι ..

Εδώ στο Ελλάντα, μόνο σε ένα μαγαζί το έχω δει αυτό το αντισηπτικό .. και επειδή πολλάκις έχω γράψει τα παράπονά μου (εξού κ δεν έχω περάσει από εκεί τον τελευταίο 1 χρόνο), αξίζει να το αναφέρω για να είμαι δίκαιος μαζί τους, αναφέρομαι στο μαγαζί της Ζάνας .. (Και φυσικά η Ελενάρα που πάντα μας φρόντιζε ακόμη κ στο τέλος πeρνόντας μαζί μας στο ντουζ, ήταν από τις πλέον σχολαστικές στο θέμα της καθαριότητας ..μια κ αναφέρθηκα στο μαγαζι αυτό)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ελενάρα …., ήταν από τις πλέον σχολαστικές στο θέμα της καθαριότητας
==
Σχολαστική    ...αλλα΄το θέμα  της τσιγαρο-αναπνοής   απλά  δεν αντέχεται ... :)

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
CLASS MASAZ καλημερα καλημερα σε ολους  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
...Και φυσικά η Ελενάρα που πάντα μας φρόντιζε ακόμη κ στο τέλος πeρνόντας μαζί μας στο ντουζ, ήταν από τις πλέον σχολαστικές στο θέμα της καθαριότητας ..μια κ αναφέρθηκα στο μαγαζι αυτό

Ελενάρα,το απόλυτο πυρηνικό όπλο στα μασάζ!  :rockon:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Πρόσφατα γύρισα από Βουκουρέστι ..

Είναι must, στο τέλος της συνεδρίας, η κοπέλα να κάνει ντουζ σε χώρο που να "αποδεικνύεται" στον πελάτη ..

Για παράδειγμα στο Mon Amour, οι διπλές γυάλινες ντουζιέρες (δίπλα-δίπλα) είναι για να περνάει η κοπέλα μαζί με τον πελάτη μαζί για ντουζ κ μάλιστα με αφρόλουτρο επώνυμο ή κάποιες φορές κ με αντισηπτικό (Intim Aid Cleaner -5ph κοστίζει κανα 20ευρώ στο Hondos) για την ευαίσθητη περιοχή ..
Το ίδιο μου είχε τύχει κ στο VIP massage πέρυσι ..

Εδώ στο Ελλάντα, μόνο σε ένα μαγαζί το έχω δει αυτό το αντισηπτικό .. και επειδή πολλάκις έχω γράψει τα παράπονά μου (εξού κ δεν έχω περάσει από εκεί τον τελευταίο 1 χρόνο), αξίζει να το αναφέρω για να είμαι δίκαιος μαζί τους, αναφέρομαι στο μαγαζί της Ζάνας .. (Και φυσικά η Ελενάρα που πάντα μας φρόντιζε ακόμη κ στο τέλος πeρνόντας μαζί μας στο ντουζ, ήταν από τις πλέον σχολαστικές στο θέμα της καθαριότητας ..μια κ αναφέρθηκα στο μαγαζι αυτό)

σκέψου πόσο πίσω είμαστε σε όλα ακόμη και στην πορνεία!!!!!!!εκατομμύρια έτη φωτός πίσω σε όλα,παντού!!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν........να ανοίξεις επιχείρηση πορνείας,στα ευρωπαϊκά πρότυπα!!! :rockon: :rockon:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ααχ Ελλάδα, κι Ελληνες....
Όλοι επίδοξοι εργολαβοι και νταβατζηδες....

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
από το εννοώ μέχρι το κάνω έχει απόσταση και δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στο μαγαζί σου του οποίου είμαι και πελάτης.
Οσο για τα λογοκριμένα μηνύματα... είχαν χιουμοριστική διάθεση.

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
από το εννοώ μέχρι το κάνω έχει απόσταση και δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στο μαγαζί σου του οποίου είμαι και πελάτης.
Οσο για τα λογοκριμένα μηνύματα... είχαν χιουμοριστική διάθεση.
ok

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ολες η κοπελες του μασαζ ειναι υποχρεωμενες να ειναι καθαρες το μασαζ δεν ειναι STUDIO

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
ολες η κοπελες του μασαζ ειναι υποχρεωμενες να ειναι καθαρες το μασαζ δεν ειναι STUDIO
μάλιστα..........καμία σχέση αυτό που γράφεις , απο πότε είναι υποχρεωμένες οι κοπέλες στα
μασάζ να είναι καθαρές και απο που προκήπτει ότι στα στούντιο ή στα μπουρδελακια δεν είναι.....λέω εγώ τώρα...
έγκειται καθαρά στην προσωπική βούληση της κάθε κοπέλας και στο πόσο ενδιαφέρεται για τον εαυτό της 
για τον πελάτη και για την δουλειά της......αυτά 

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
μάλιστα..........καμία σχέση αυτό που γράφεις , απο πότε είναι υποχρεωμένες οι κοπέλες στα
μασάζ να είναι καθαρές και απο που προκήπτει ότι στα στούντιο ή στα μπουρδελακια δεν είναι.....λέω εγώ τώρα...
έγκειται καθαρά στην προσωπική βούληση της κάθε κοπέλας και στο πόσο ενδιαφέρεται για τον εαυτό της 
για τον πελάτη και για την δουλειά της......αυτά 
εαν δεν ειναι τους υποχρεονη το μαγαζη αλοιος πανε σπιτια τους....βεβεος,βεβεος ,μαλιστα......πολη μπερδευουνε οτη τα κοριτσια στα μασαζ ειναι κοπελες της δυπλανης πορτας.......οχι του πεζοδρομιου.......βεβεος βεβεος ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
βεβεος βεβεος....... :headbang: :headbang: :headbang:
μάλλον δεν κατάλαβες τι σου έγραψα...τέλος πάντων , καλή συνέχεια