anton το 60αρι ειναι καινουρια προσθηκη στο καταλογο? ειναι για μισαωρο προγραμμα ? ειναι ακομα εκει η νικη? καμια καινουρια μηπως? σε τρελλανα στις ερωτησειςSea View,Πανώπης 10,Γλυφάδα με υπεύθυνη την Ερρικα στο ύψος της στάσης τραμ << κολυμβητηριο >> δεξιά προς ποσειδώνος.Το 10 αριστερά στον 2ο όροφο.Τιμές 60-80(+)(2108944165)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)
Έκανα κατεβασιά Γλυφάδα Ποσειδώνος 67 (diamonds spa λέει το κουδούνι). Ο χώρος πολύ καλός και η Άννα στη reception πολύ φιλική σαν να την ήξερα χρόνια. Οι κοπέλες όπως τις περιέγραψε ο ΝICK, η θεία (όχι από το Σικάγο), η γιαγιά μου και το ΚΑΠΗ Γλυφάδας. Επειδή στο "Βασίλειο των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος" πήρα Χριστίνα. Καλό μασάζ, ομιλητική και ευχάριστη αλλά στο τραγούδι δεν πήγε πολύ καλά + είχε κάτι κοκκινίλες στο σώμα ελπίζω να είναι φωτοαλλεργία. Την επόμενη φορά θα πάω με γιατρό.
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Sea View,Πανώπης 10,Γλυφάδα με υπεύθυνη την Ερρικα στο ύψος της στάσης τραμ << κολυμβητηριο >> δεξιά προς ποσειδώνος.Το 10 αριστερά στον 2ο όροφο.Τιμές 60-80(+)(2108944165)
εγω τις τιμες τις θυμαμαι στα 80 και στα 100 οταν δουλευε εκει το μπαζο ΚΑΤΕΡΙΝΑ86 και ζητιανευε παραπανω 20-30 για κωλο.
καλο αυτο που ριξανε τις τιμες αρκει να μην μειωθηκε ο χρονος.
μηπως επεστρεψε παλι το μπαζο ΚΑΤΕΡΙΝΑ86 η κωλοαλβανιδα.
Σε επίσκεψη μου προ 3-4μήνου περίπου(μετά από αποχή στο συγκεκριμένο κατάστημα,μάλιστα κάποιος είχε γράψει ότι έκλεισε),η Ερρικα μου είπε τιμή 60,χωρίς να ρωτήσω σε ποιό πρόγραμμα αναφέρεται.Ξέρω ότι πάντα ήταν 80-100 για μία ώρα.Υπέθεσα ότι θα είχε γίνει μείωση τιμής λόγω της κρίσης.Πήρα την Λίνα(μελαχροινή,μαύρα μαλλιά,ωραίο κορμί,νεαρή)που δουλεύει εκεί αρκετά χρόνια με καλές υπηρεσίες.Φεύγοντας της έδωσα 80 και εκεί συννέφιασε ο ουρανός!!Κατέβασε τα μούτρα της,μου είπε να περιμένω γιατί ΔΕΝ ήταν αυτή η τιμή.πήγε και μίλησε με την Έρρικα και μετά από λίγο επέστρεψε και με κακή διάθεση μου είπε < εντάξει>.Νέα επίσκεψη μετά από 10ήμερο,διάλεξα πάλι την Λίνα(λάθος μου),μου ζήτησε τα 80 από την αρχή(2ο λάθος μου),και προχωρήσαμε(3ο λάθος).Κρύα σαν πάγος,εγινε το πρόγραμμα(καμμία σχέση με προηγούμενες συνεδρίες),ΔΕΝ έδωσα παραπάνω για την συμπεριφορά της και απλώς δεν ξαναπάτησα!!!Το μαγαζί έχασε με την δεδομένη συμπεριφορά...τρελαθήκαμε τελείως τέτοιες εποχές.anton το 60αρι ειναι καινουρια προσθηκη στο καταλογο? ειναι για μισαωρο προγραμμα ? ειναι ακομα εκει η νικη? καμια καινουρια μηπως? σε τρελλανα στις ερωτησεις
Ενδιαφέρουσες είναι και η Ρούλα,η Εύα(που δούλευε και στην Δάφνη),και η Λιντα(μόνο μασάζ).Έκανα κατεβασιά Γλυφάδα Ποσειδώνος 67 (diamonds spa λέει το κουδούνι). Ο χώρος πολύ καλός και η Άννα στη reception πολύ φιλική σαν να την ήξερα χρόνια. Οι κοπέλες όπως τις περιέγραψε ο ΝICK, η θεία (όχι από το Σικάγο), η γιαγιά μου και το ΚΑΠΗ Γλυφάδας. Επειδή στο "Βασίλειο των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος" πήρα Χριστίνα. Καλό μασάζ, ομιλητική και ευχάριστη αλλά στο τραγούδι δεν πήγε πολύ καλά + είχε κάτι κοκκινίλες στο σώμα ελπίζω να είναι φωτοαλλεργία. Την επόμενη φορά θα πάω με γιατρό.
anton καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. αν λες για πριν 3-4μηνου τοτε η δικια μου επισκεψη ηταν πιο φρεσκια. η ερρικα δεν μου εχει αναφερει ποτε 60αρι αλλα μακαρι να το αλλαξε γιατι ενα 60αρι σαν και τα αλλα μαγαζια θα ηταν μια καλη προσαρμογη. η μελαχρινη που λες ειναι η λιλα (αυτη με το εκφυλο προσωπο) οχι λινα, και ειναι η πιο παλια πλεον. την εχω παρει μονο δυο φορες και για να ειμαι ειλικρινης ηταν οκ. τη μια φορα μαλιστα ηταν σε διπλο και εχω την εντυπωση απο το πως συμπεριφερθηκε στην αλλη κοπελλα οτι ειναι το λιγοτερο "αμφι" στις προτιμησεις της. σε αυτο το μαγαζι παντως προτιμω μια πιτσιρικα που τη φωναζουν νικη . καποια στιγμη ειχε φυγει αλλα ακουσα οτι ξαναγυρισε.Σε επίσκεψη μου προ 3-4μήνου περίπου(μετά από αποχή στο συγκεκριμένο κατάστημα,μάλιστα κάποιος είχε γράψει ότι έκλεισε),η Ερρικα μου είπε τιμή 60,χωρίς να ρωτήσω σε ποιό πρόγραμμα αναφέρεται.Ξέρω ότι πάντα ήταν 80-100 για μία ώρα.Υπέθεσα ότι θα είχε γίνει μείωση τιμής λόγω της κρίσης.Πήρα την Λίνα(μελαχροινή,μαύρα μαλλιά,ωραίο κορμί,νεαρή)που δουλεύει εκεί αρκετά χρόνια με καλές υπηρεσίες.Φεύγοντας της έδωσα 80 και εκεί συννέφιασε ο ουρανός!!Κατέβασε τα μούτρα της,μου είπε να περιμένω γιατί ΔΕΝ ήταν αυτή η τιμή.πήγε και μίλησε με την Έρρικα και μετά από λίγο επέστρεψε και με κακή διάθεση μου είπε < εντάξει>.Νέα επίσκεψη μετά από 10ήμερο,διάλεξα πάλι την Λίνα(λάθος μου),μου ζήτησε τα 80 από την αρχή(2ο λάθος μου),και προχωρήσαμε(3ο λάθος).Κρύα σαν πάγος,εγινε το πρόγραμμα(καμμία σχέση με προηγούμενες συνεδρίες),ΔΕΝ έδωσα παραπάνω για την συμπεριφορά της και απλώς δεν ξαναπάτησα!!!Το μαγαζί έχασε με την δεδομένη συμπεριφορά...τρελαθήκαμε τελείως τέτοιες εποχές.
Ενδιαφέρουσες είναι και η Ρούλα,η Εύα(που δούλευε και στην Δάφνη),και η Λιντα(μόνο μασάζ).
Ποια Ρούλα η κοντή? Η Λίντα είναι η Ινδή που λέει ο NICK9X? Από το Bollywood? Αυτές δεν αναφέρθηκαν για λόγους συντομίας. Την Εύα δεν την είδα μάλλον θα δούλευε.
Ενδιαφέρουσες είναι και η Ρούλα,η Εύα(που δούλευε και στην Δάφνη),και η Λιντα(μόνο μασάζ).
Ευχαριστώ ΑΝΤΟΝ55, μπορεί να ξαναπεράσω από Diamonds spa Γλυφάδας να δω την Εύα. Αλλά θα κάνω πρώτα επίσκεψη σε Σινώπης 10 Γλυφάδα και θα ενημερώσω.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.045
- Πόντοι
- 19.505
πέρασμα με Λιλή στο Μάρνη 28 για πολλοστή και τελευταία φορά. Αυτή τη φορά μασαζ για 10 λεπτά, τα ίδια και τα ίδια μετά, βαρεμάρα, είπα να τη χύσω στο στοματάκι ή στο πρόσωπο, αρνήθηκε, κι έτσι τελείωσα στα βυζάκια της. Καλά περάσαμε τόσο καιρό αλλά άρχισε η φθορά. πάμε για άλλα.
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Αλλά θα κάνω πρώτα επίσκεψη σε Σινώπης 10 Γλυφάδα και θα ενημερώσω.
Σινώπης 10 στην Γλυφαδα; Μήπως εννοείς στο Ελληνικό; Ψάχνω να το βρω και δεν μπορώ... Αντε μπας και αλλάξουμε παραστάσεις!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.442
- Πόντοι
- 42.697
ολοι εσεις οι μασαζακιδες που ψαχνετε απεγνωσμενα την μιλφαρα Ρωσιδα Μαρινα απο Κομανουδη (πλεον κλειστο μαγαζι) που μετεπειτα δουλεψε για μεγαλο χρονικο διαστημα σαν "Βικη" στο Καιτοσπιτο στην Στουρναρη , δεν την εχετε ακομα αναγννωρισει στις τσαρκες σας στα μπουρδελα (οσοι πατε). γιατι σχεδον εχει κλεισει ενα χρονο στα 2 συγκεκριμενα μπουρδελα που δουλευει.....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
δεν λες την βίκυ με την τέλεια πίπα από στουρναρη 63 μετα μπουμπουλινας 4, στουρναρη 47 και μετα ξανά 63 μεχρι πριν κανα δυο χρόνια?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 239.031
- Πόντοι
- 46.232
την ίδια απορία είχα , έστειλα πμ αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει...πάντως επειδή γυρνάω , δεν την έχει πετύχει κάπου το μάτι μου αν αναφέρεται στην Βικάρα...δεν λες την βίκυ με την τέλεια πίπα από στουρναρη 63 μετα μπουμπουλινας 4, στουρναρη 47 και μετα ξανά 63 μεχρι πριν κανα δυο χρόνια?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 239.031
- Πόντοι
- 46.232
η Βίκυ που λές έκανε ένα πολύ γρήγορο πέρασμα απο το στούντιο Φυλής 104 και μετά εξαφανίστηκε...να δούμε να μας λύσει τις απορίες ο μηδενική ανοχή.Η Βίκυ,αν λέμε την ίδια,ήταν κορυφή στο είδος της.....έχω να την δω πολλά χρόνια.....σε στούντιο δουλευει τώρα? περίεργο.....πάντως για να μην την έχει πετύχει ο Νο 1 ρεπόρτερ,μάλλον για άλλη θα πρόκειται.....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.442
- Πόντοι
- 42.697
δεν λες την βίκυ με την τέλεια πίπα από στουρναρη 63 μετα μπουμπουλινας 4, στουρναρη 47 και μετα ξανά 63 μεχρι πριν κανα δυο χρόνια?
οχι αυτην την Βικυ
την μιλφ Βικυ που δουλευε στην Καιτη με το κοντο μαλλι και το σφιχτο κορμι
Ρωσιδα
Παλαιοτερα δουλευε στην Λιουντα στην Κομανουδη σαν Μαρινα και ειχε κοντο κοκκινο μαλλι
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ωραια... Δεν μας λες και που δουλευει; Μη μας φαει το μυστηριο...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Xμμ-- Εντάξει- ο zero το διευκρίνισε-- ΟΧΙ η μολδαβή Βικυ που ξεκινησε απο το παλιο Ζανόσπιτο >> Μπ 4 >> Σ 47 κλπ
Εννοεί αυτήν που περιέγραψε - την παλιά της Κουμανούδη- Αυτη με το άγριο κοπανημα στο cowgirl... ;)
Εννοεί αυτήν που περιέγραψε - την παλιά της Κουμανούδη- Αυτη με το άγριο κοπανημα στο cowgirl... ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 758K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66