black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
πέρασμα προ ολίγου από Μάρνη 28 για Λιλή. Ατύχησα. Περιοδεύει και επιστρέφει αύριο. Παρούσες Χριστίνα, Εύα, Καίτη. Το ασανσερ στα χάι του
το φτιαξανε...μην μιλας καθολου...πέρασμα προ ολίγου από Μάρνη 28 για Λιλή. Ατύχησα. Περιοδεύει και επιστρέφει αύριο. Παρούσες Χριστίνα, Εύα, Καίτη. Το ασανσερ στα χάι του
...φαντασου μετα στο δωματιο τι πηδημα θα πεσει...ανελεητο...Μου εχει βγεί η γλώσσα με τις σκάλες.... Αντε μετά και να πηδήξεις. Αν τα καταφέρεις, είναι σαν να πέρασες με επιτυχία τεστ κοπώσεως...
Ισως το μοναδικό είναι το Spa Γλυφάδας επί της Ποσειδώνος δίπλα στο.παλιό Δημαρχείο.
Κυρίως έχει 2-3 granies, μια Ινδή (Λίντα ) μόνο για μασάζ, μία χαρούμενη μικροκαμωμένη , μία Αλβανίδα με κοντό μαλί, μπόλικα τατού και βγαλμενα-ζωγραφιστά φρύδια (τι μαλακία και αυτή), Χριστίνα νομίζω και η σερίφισα η Άννα από spa Δάφνης (milf καλό αλλά μπαίνει κατ επιλογή δικιά της ).
Από όλες η τελευταία, κατά τη.γνώμη η πιο καλή , αν σου κάτσει. Αλλά είναι και ξ απόσταση που βολεύει κυρίως τους Νότιους.
....εεεεεεεεετσιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!....βορεια προαστια δεν θελατε?...καθηστε πανω τωρα.....Amouage Health Spa, Μεσογείων 289.
Επιτέλους η μετακόμιση ολοκληρώνεται! Πρόκειται για το πρώην Golden Time, από Συγγρού 45.
Παρούσες ήταν μόνο η Εβελίνα, η Έρρικα και άλλη μια κοπέλα που ήταν απασχολημένη.
Τα προγράμματα διαμορφώνονται ως εξής:
80 ευρώ μια ώρα
100 ευρώ body to body
120 ευρώ nuru massage. Εδώ έχουμε αύξηση τιμής από τα 110. άγνωστο γιατί.
Το πρόγραμμα των 60 ευρώ έχει καταργηθεί.
Ωράριο μαγαζιού, καθημερινά 11-9 και ΣΚ ανοιχτά, περίπου μέχρι τις 7.
Η μετακόμιση θα έχει ολοκληρωθεί αρχές Ιουνίου. Μέχρι τότε τα δυο μαγαζιά θα λειτουργούν παράλληλα.
ρωσε,το καλαμι το εχουν καβαλησει προ καιρου εκει μεσα..και στην συγγρου μια απο τα ιδια λεγανε..και στο τελος οι ιδιες τιμες ηταν...τωρα που ειναι καινουργιο το μαγαζι πρεπει να ηταν καλυτερες οι τιμες...το μετα πεθανε...οσο για τον χωρο,στα παπαρια μου...εγω θα πληρωσω τους σοβατζηδες?....δεν σφαξανε...αν πας και δεις την εβελινα,πεστης αν θυμαται που σκυλογαμιοτανε στην σολωμου για 60 ευρω,και ελεγε και χιλια ευχαριστω...αλλα τα ξεχασαμε αυτα...τωρα ΒΠ....ο χώρος του μαγαζιού είναι πολύ καλός και είναι λογικό να έχουν αλλάξει κάποιες τιμές. Όταν σφίξουν οι κώλοι, θα τις επαναφέρουν ;)
...υπαρχουν μοναχοφαηδες εδω μεσα?......με εκπλησεις!!!....καλά τα λες...
η πλάκα είναι ότι το μαγαζί έχει ανοίξει, είχε ήδη πελάτη κι όμως κανείς δεν ενημέρωσε...
μπράβο μοναχοφάηδες...
...υπαρχουν μοναχοφαηδες εδω μεσα?......με εκπλησεις!!!....
Amouage Health Spa, Μεσογείων 289.
Επιτέλους η μετακόμιση ολοκληρώνεται! Πρόκειται για το πρώην Golden Time, από Συγγρού 45.
Παρούσες ήταν μόνο η Εβελίνα, η Έρρικα και άλλη μια κοπέλα που ήταν απασχολημένη.
Τα προγράμματα διαμορφώνονται ως εξής:
80 ευρώ μια ώρα
100 ευρώ body to body
120 ευρώ nuru massage. Εδώ έχουμε αύξηση τιμής από τα 110. άγνωστο γιατί.
Το πρόγραμμα των 60 ευρώ έχει καταργηθεί.
Ωράριο μαγαζιού, καθημερινά 11-9 και ΣΚ ανοιχτά, περίπου μέχρι τις 7.
Η μετακόμιση θα έχει ολοκληρωθεί αρχές Ιουνίου. Μέχρι τότε τα δυο μαγαζιά θα λειτουργούν παράλληλα.
ρωσε,το καλαμι το εχουν καβαλησει προ καιρου εκει μεσα..και στην συγγρου μια απο τα ιδια λεγανε..και στο τελος οι ιδιες τιμες ηταν...τωρα που ειναι καινουργιο το μαγαζι πρεπει να ηταν καλυτερες οι τιμες...το μετα πεθανε...οσο για τον χωρο,στα παπαρια μου...εγω θα πληρωσω τους σοβατζηδες?....δεν σφαξανε...αν πας και δεις την εβελινα,πεστης [size=14pt]αν θυμαται που σκυλογαμιοτανε στην σολωμου για 60 ευρω,και ελεγε και χιλια ευχαριστω...αλλα τα ξεχασαμε αυτα...τωρα ΒΠ...[/size].
Sea View,Πανώπης 10,Γλυφάδα με υπεύθυνη την Ερρικα στο ύψος της στάσης τραμ << κολυμβητηριο >> δεξιά προς ποσειδώνος.Το 10 αριστερά στον 2ο όροφο.Τιμές 60-80(+)(2108944165)Κατά Γλυφάδα μεριά υπάρχει κάτι ενδιαφέρον? σαν νεοσύλλεκτος χρειάζομαι οδηγίες.