Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στη Στουρνάρη.Πολύ ανανέωση προσωπικού έχει πέσει. Αρκετές φύγανε π.χ. Τζένη και ίσως η Τζούλια. Ήρθανε καινούργιες αρκετά εμφανίσημες. Πήρα τη γνωστή και μη εξεραιτέα Μάρση. Μια από τα ίδια. Καλή αλλά αρκετά μηχανική. Στα συν οτι ήταν καθαρή και χαμογελαστή. Την άλλη φορά όμως που θα επισκεφθώ κάποιο ίδρυμα θα ήθελα μια πολύ πρόστυχη. 'Εχει κάποιος συνάδελφος κάποια να μου συστήσει?

Επισκέπτης
Παρασκευη μεσημερι σολωμου 59....
Ζανα.... απλα υπεροχη....μετα απο 10 μιν μασαζ δεν αντεξαμε και προχωρησαμε στο φαγοποτι!
μου ειπε οτι εχει πολλες φιλες σε αλλα ιδρυματα.... (πχ μελινα) αλλα με το ιδρυμα στο ιδιο κτιριο (αττικη) καμμια σχεση! ξερει κανεις κατι γι αυτο? στο τελος κι ενω ειχαμε ακομα 10 λεπτα ΞΑΝΑρχισαμε στα ξαφνικα το φαγητο  στα ΟΡΘΙΑ! με αποκορυφωση 2ο φραπε με καλαμακι! :rockon: :rockon: απλα τελεια!! :rockon: :rockon:
και ολα αυτα στην τιμη του ενος?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
και ολα αυτα στην τιμη του ενος?

παργματικά αν η ζάνα ψήνει τέτοια μπριζολίδια, ευχαριστιέται την δουλειά της πράγμα σημαντικό στις μέρες μας.Αν είναι στην τιμή του ενός θα είναι εξαιρετικό value for money :rockon:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Παρασκευη μεσημερι σολωμου 59....
Ζανα.... απλα υπεροχη....μετα απο 10 μιν μασαζ δεν αντεξαμε και προχωρησαμε στο φαγοποτι!
μου ειπε οτι εχει πολλες φιλες σε αλλα ιδρυματα.... (πχ μελινα) αλλα με το ιδρυμα στο ιδιο κτιριο (αττικη) καμμια σχεση! ξερει κανεις κατι γι αυτο? στο τελος κι ενω ειχαμε ακομα 10 λεπτα ΞΑΝΑρχισαμε στα ξαφνικα το φαγητο  στα ΟΡΘΙΑ! με αποκορυφωση 2ο φραπε με καλαμακι! :rockon: :rockon: απλα τελεια!! :rockon: :rockon:

Η Ζάνα είναι Σολωμού 54 στον 6ο όροφο και όχι Σολωμού 59.

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
άρα ήταν εντολή της Καίτης

Τη φώναξα.... και της ειπα στειλε μου μια άλλη κοπέλα γιατι αυτη με ζυμωσε... Δεν εχς τωρα αλλη κοπελα μου απαντησε και μειναμε εκει... πλήρωσα 50

ΩΣΤΟΣΟΟΟΟΟ

Απογοητευμένος από το συμβάν πήγα στη Σολωμού 59 βρηκα την Αγγελική. Περασα υπέροχα τα καναμε ολα ηταν πολυ χαριτωμενη και ευγενικη. Νομιζω πως βρηκα νεο στεκι :)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Σολωμού 54 6ος απογοήτευση από εμφάνιση Αντζελίνας (λίγο σκυφτή λίγο μακρυμούρα λίγο κάπως...) δοκιμή Ντόρας (νεαρή κανονική προς λεπτή, ξανθό σγουρό, ωραία ματάκια μικρά γλυκά λεμονάκια) που από μασαζ με προειδοποίησαν ότι δε σκαμπάζει αλλά μιά μπριζολίτσα την έβαλε στα κάρβουνα. Δεν έψησε σα τη Δέσποινα αλλά ήταν τρυφερό το μπριζολάκι οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε.
Αδερφε , αστερι η Ντορα , μικρι ωραιο κορμι , κουκλαρα , με λιγα λογια τελειο κοριτσι ,όμως η Αντζελίνα είναι θεα, σταθερή αξια , δεν έχει ακουστεί από κανέναν το παραμικρό παράπονο για αντίν μην την βγάλεις μπάζω εσύ τώρα , θα ακουστεί ,υπερβολικό , δεν αρέσει σε σένα , μέχρι εκεί , τέλος...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Φίλοι μου συναγωνιστές , όταν αναφέρεστε σε μια κοπέλα , να διεφκρινιστετε ακριβώς διεύθυνση καταστήματος που προσφέρει τις ιπερισιες η κοπέλα αντί ,το λέω γιατί έχουνε αναφερθεί για κοπέλες που ξέρουνε που εργάζονται ,και έχετε δώσει άλλες διφθυνσεις ,αυτό δεν οφείλει σε τίποτα τα καταστήματα αυτά που αναφέρεστε , το μονο που κάνετε μπερδεύεται το κόσμο που επισκέπτεται τα κορίτσια άυτα .......

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
η Theodora είναι καλή , ξέρει καλο masaz , που πιστεύω ότι είναι το βασικό στο κλάδο άντο ....πέρα από το κακό ύφος που έχει πάρει το televteo καιρό

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
CHOCO SPA μειονέκτημα:στέρηση τού συνταγματικού δικαιώματος τής επιλογής, κατά τά άλλα: παριστάνουν τίς παρθένες μέχρι νά πάς 3- 4 φορές άσφαιρα και μετά  :bigdick: καί υπόσχεση γιά αργότερα :knockinb:

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους

Ξέρει κανείς κάτι για αυτή την αγγελία απο ΤΑ ΝΕΑ μόλις την πήρα τηλ. είναι αλλοδαπή και μου είπε 70€ 1 ώρα σε δικό της χώρο.....(ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ αθλητικού, ή και χαλαρωτικού μασάζ από επαγγελματία κυρία στο χώρο της. Μόνο με ραντεβού  69......241

Αν έχει κάποιος ιδέα τι παίζει ....Ευχαριστώ

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους

Ξέρει κανείς κάτι για αυτή την αγγελία απο ΤΑ ΝΕΑ μόλις την πήρα τηλ. είναι αλλοδαπή και μου είπε 70€ 1 ώρα σε δικό της χώρο.....(ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ αθλητικού, ή και χαλαρωτικού μασάζ από επαγγελματία κυρία στο χώρο της. Μόνο με ραντεβού   69......241

Αν έχει κάποιος ιδέα τι παίζει ....Ευχαριστώ
Διεύθυνση;

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Kaλησπερα συναγωνιστες
Μετα απο 3 συνεχομενες ,ανα εβδομαδα , επισκεψεις στην Καλλιροης 85 ειπα να ξαναγρισω στα Πειραιωτικα στεκια ,αφιξη στο Καραισκου 88 , υποδοχη με πλατυ χαμογελο απο την γαζελα με την θρουμπα ,γιατι χαθηκες με ρωταει , δουλειες ,απαντω.
Με ποα κοπελα θα κανεις (δεδομενο οτι θα κανω) .Με σενα της απαντω , γλυκο χαμογελο και "αφου το ξερεις οτι εγω δεν κανω , σου φωναζω τις κοπελες " Μονο 3 (παρακμη ?}
Μαρια , μια αλβανοασιατισα που την πηρα μια φορα και οπου πηγαινα να χωσω δακτυλο μου τραβιοταν με γκριματσα χαλια μασαζ χαλια μπρτιζολα.
Βικτωρια , η γνωστη Βικυ με το χαμογελο και την πολυ καλη συμμετοχη ,ομως με χαλανε τα στηθη της που ειναι εντελως πεσμενα , και τελος
Βερονικα χοντρουλο με πιασιματα καλο μασαζ καλη συμμετοχη αριστη μπριζολα ,ομως εγω ειχα παει για αλλη.
Ξαναεμφανιζεται η θρουμπα ,λοιπον ,ρωταει με ποια θα περασεις Με εσενα της λεω αλλοιως φευγω και προχωρω προς την εξωπορτα, μα γιατι φευγεις ρωταει αφου σου εχω πει εγω δεν κανω μασαζ ,Ακους Βασο ετσι εφυγα απραχτος .

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καλησπερα συναγωνιστες εχει παρει καμιανου το ματι πουθενα τη χαρα απο ξενοπουλου εχαθη ξαφνικα. στη ξενοπουλου ηταν και ενα αλλο μωρο και εφυγε η εφη χαρμα οφθαλμων μηπως το ειδε και αυτο κανενας πουθενα γιατι εχαθη και αυτο.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συναγωνιστες στη φιλωνος στον πειραια στο 19 γιατι δεν κανεται μι βολτα και απο εκει ειναι η στελλα ηταν καποτε ιλλιαδα ζουμερη μπριζολα δινει και καλαμωτο φραπε σπεσιαλ με 80 ευρω. υπαεχει και ενα πολωνακι που προσφερη τα ιδια στην ιδια τιμη'

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
χθεσινι επισκεψι φοκ νεγρι 11 διο κοπελεσ παολα και εβα πιρα παολα ειχα περασει οραια μαζι τισ σε προιγουμενι επισκεψι ενα μεγαλο μπραβο σε αυτο το κοριτσι που δεν εκμεταλεβεται το πορτοφολι του πελατι ειχαμε σιμφονισει για 120 ευρο μαλακια και μπριζολα και οταν πιγα να τισ τα δοσο ειπε ειναι πολλα 100 ευρο πιγε η δουλια  :-* παολα :rockon: :headbang2: :cool2:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
χθεσινι επισκεψι φοκ νεγρι 11 διο κοπελεσ παολα και εβα πιρα παολα ειχα περασει οραια μαζι τισ σε προιγουμενι επισκεψι ενα μεγαλο μπραβο σε αυτο το κοριτσι που δεν εκμεταλεβεται το πορτοφολι του πελατι ειχαμε σιμφονισει για 120 ευρο μαλακια και μπριζολα και οταν πιγα να τισ τα δοσο ειπε ειναι πολλα 100 ευρο πιγε η δουλια  :-* παολα :rockon: :headbang2: :cool2:
ναι, ενα μεγαλο μπραβο στο κοριτσι που και παλι σε εφαγε 20 ευρω.. :tooth:

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
αλλι ομοσ παπα για αυτι τιν δουλια θα ζιταγαν τα κερατα τουσ σιμφονεισ παπα τιν ευλογια σου :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom