Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
  Αδελφέ παίρνεις φραπέ στο RASPUTIN? Δεν πιστεύω να εννοείς το γνωστό μασατζίδικο?

όχι τον φραπε μου,αλλα ΤΟΥΣ φραπεδες μου!διοτι για να εχεις καλο υγκεια πρεπει πιεις πολυ καιφε...

Επισκέπτης
όχι τον φραπε μου,αλλα ΤΟΥΣ φραπεδες μου!διοτι για να εχεις καλο υγκεια πρεπει πιεις πολυ καιφε...

συναγωνιστή δεν αφήνεις τους γρίφους καλύτερα...δώσε μας μία πιο συγκεκριμένη πληροφορία για το θέμα RASPUTIN και φραπές!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
  συναγωνιστή δεν αφήνεις τους γρίφους καλύτερα...δώσε μας μία πιο συγκεκριμένη πληροφορία για το θέμα RASPUTIN και φραπές!

πηγαινε στο αντιστοιχο θρεντ στα στριπ και θα βρεςι ολες τις καταλληλες ινφο για το σπορ..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Λοιπόν:
Η Όλγα απο Δημοκρίτου δουλευει ως υπευθυνη σε ένα καινουργιο χώρο στη συμβολή Πανόρμου και Λαρίσης στους Αμπελόκηπους.
Καλός χώρος, απαράδεκτες όμως γυναικες εμφανισιακά και δύσκολα γαμάς (εως αδύνατο.).

Στην Κηφησίας 18, το στούντιο ειναι στον 1ο όροφο, είναι πολύ καλός χώρος και καθαρός, και οι γυναικες μέτριες. Κάντε παζάρια στην τιμή γιατι προσπαθουν να χρεώσουν 100αρια.
Εκει έχει επιστρέψει η 2μετρη μιλφ ρωσίδα Βέρα με τα ατελέιωτα πόδια (είναι όμως λιγιο σάικο και έχει πάρει και κίλα). Ισως μερικοί να την θυμούνατι απο Λέκκα,Φιλοτίου, Κομανούδη κτλ
για την ολγα (ξερεις εσυ) δεν μας λες τιποτα..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

bonjovi

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Αν και νέος στα μασατζίδικα, κατέληξα ότι ΣΚ δεν λέει να τα επισκέπτεσαι...
Όπως είχα πει και νωρίτερα, είχα επισκεφθεί Φραντζή 4 αλλά λόγω του ότι βιαζόμουν για την δουλειά, δεν είχα μαζί μου αρκετούς παράδες και μπερδεύτηκα με καμιά δεκαριά θεραπενίδες που εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά μου, δεν κάθισα. Πήγα πάλι χθες και ήταν μόλις μια κοπελίτσα, συμπαθής, αλλά λέω, άσε καλύτερα, να πάω μια μέρα με περισσότερο κόσμο... Πάω και σήμερα νωρίς-νωρίς να αποφύγω την κίνηση. Τρεις μόνο, μια με κοτσιδάκια ράστα, μια χοντρούλα ρωσίδα και μια τελείως αδιάφορη... Η πρώτη έλεγε αλλά και πάλι μου την έσπασε το δωμάτιο που με βάλανε, με ένα πάγκο μασάζ, μάλλον βρώμικο, και σπάστηκα... Δεν μου βγήκε σε κακό πάντως, αφού μετά από λίγη βόλτα κατέληξα σε στουντιακή επίσκεψη, στις οποίες είμαι πιο εξοικιωμένος μπορώ να πω...

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ g-p και γενικά οι υπόλοιποι mods αποφασίστε, αν σας είναι εύκολο,  αν σε αυτό το θέμα θα αναφερόμαστε μόνο σε report ή αν τελικά  θα αναφερόμαστε και σε θέματα γενικά των μασάζ  και τις κοπέλες. Για να είμαι ειλικρινής  δε με πειράζει αλλά με ενδιαφέρει που θα ποστάρω :cool2:, εδώ ή στο νέο θέμα Μασαζερί απόψεις και απορίες :think:

Με εκτίμηση
προς όλους
και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους μασαζόφιλους. Επίσκεψη Παρασκευή στο ίδρυμα της  Φωκίωνος Νέγρη 11 Κυψέλη. Παρούσα η Ευα ξανθιά με καρέ μαλλάκι. Πολύ καυλιάρικο κορμάκι, από μασαζάκι μέτριο αλλά η συνέχεια ήταν καταπληκτική. Πολύ καλή συμμετοχή έμοιαζε με GFE, ποδαράκια και πατουσάκια εκπληκτικά ότι πρέπει για τους λάτρεις του είδους,και μπριζολίτσα καλοψημένη. Αυτά προς ενημέρωση των φίλων.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Λες για την Αντζελίνα? ωραιο μωρό....

Σε τελευταια μου επισκεψη,πριν λίγες μερες,εκανα ποδομασαζ με μια καταπληκτική ξανθιά....Στην συνεχεια μασαζ body to body και πισω και μπρος και τελειωμα με φοβερο φραπέ....80 το συνολο,αλλα πραγματικά το ευχαριστήθηκα......
Απο περιβάλλον και καθαριοτητα οπως πάντα πολύ καλά.
Σε ποιο οικο μασαζ εγινε η περιγραφεισα περιποιηση συναγωνιστη?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Παρασκευη μεσημερι σολωμου 59....
Ζανα.... απλα υπεροχη....μετα απο 10 μιν μασαζ δεν αντεξαμε και προχωρησαμε στο φαγοποτι!
μου ειπε οτι εχει πολλες φιλες σε αλλα ιδρυματα.... (πχ μελινα) αλλα με το ιδρυμα στο ιδιο κτιριο (αττικη) καμμια σχεση! ξερει κανεις κατι γι αυτο? στο τελος κι ενω ειχαμε ακομα 10 λεπτα ΞΑΝΑρχισαμε στα ξαφνικα το φαγητο  στα ΟΡΘΙΑ! με αποκορυφωση 2ο φραπε με καλαμακι! :rockon: :rockon: απλα τελεια!! :rockon: :rockon:

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Μολις γύρισα από επίσκεψη στην Καλιροης 85. Δοκίμασα Βικτώρια , ψηλή με μεγάλο στηθος και κοιλιά. Απο μασσαζ κάτω του μετρίου (ειναι το περιφερω τα χερια μου στην πλατη για να περασει η ωρα) και από μπριζόλα είναι το στυλ "κάνω το καθήκον μου " με μικρά βογγητά στον αυτόματο.

Δεν θα τη συνιστούσα.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Σολωμού 54 6ος απογοήτευση από εμφάνιση Αντζελίνας (λίγο σκυφτή λίγο μακρυμούρα λίγο κάπως...) δοκιμή Ντόρας (νεαρή κανονική προς λεπτή, ξανθό σγουρό, ωραία ματάκια μικρά γλυκά λεμονάκια) που από μασαζ με προειδοποίησαν ότι δε σκαμπάζει αλλά μιά μπριζολίτσα την έβαλε στα κάρβουνα. Δεν έψησε σα τη Δέσποινα αλλά ήταν τρυφερό το μπριζολάκι οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom