Επισκέπτης
Αδελφέ παίρνεις φραπέ στο RASPUTIN? Δεν πιστεύω να εννοείς το γνωστό μασατζίδικο?
sorry στριπτιτζάδικο εννοούσα!
Αδελφέ παίρνεις φραπέ στο RASPUTIN? Δεν πιστεύω να εννοείς το γνωστό μασατζίδικο?
όχι τον φραπε μου,αλλα ΤΟΥΣ φραπεδες μου!διοτι για να εχεις καλο υγκεια πρεπει πιεις πολυ καιφε...
συναγωνιστή δεν αφήνεις τους γρίφους καλύτερα...δώσε μας μία πιο συγκεκριμένη πληροφορία για το θέμα RASPUTIN και φραπές!
για την ολγα (ξερεις εσυ) δεν μας λες τιποτα..Λοιπόν:
Η Όλγα απο Δημοκρίτου δουλευει ως υπευθυνη σε ένα καινουργιο χώρο στη συμβολή Πανόρμου και Λαρίσης στους Αμπελόκηπους.
Καλός χώρος, απαράδεκτες όμως γυναικες εμφανισιακά και δύσκολα γαμάς (εως αδύνατο.).
Στην Κηφησίας 18, το στούντιο ειναι στον 1ο όροφο, είναι πολύ καλός χώρος και καθαρός, και οι γυναικες μέτριες. Κάντε παζάρια στην τιμή γιατι προσπαθουν να χρεώσουν 100αρια.
Εκει έχει επιστρέψει η 2μετρη μιλφ ρωσίδα Βέρα με τα ατελέιωτα πόδια (είναι όμως λιγιο σάικο και έχει πάρει και κίλα). Ισως μερικοί να την θυμούνατι απο Λέκκα,Φιλοτίου, Κομανούδη κτλ
τί λες μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ???????αυτή στα μουτρα δεν μοιάζει πολύ της Θεοδώρας?
ρε παληκαρια..για να μην παρεξηγούμαι 80 ευρώ +70 ευρώ ο ψεκασμός!!!
για την ολγα (ξερεις εσυ) δεν μας λες τιποτα..
τί λες μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ???????
η θοδωρα ειναι βουλγαρο-ΓΥΦΤΙΣΑ..
βρε μανία με την απλυτη που σας εχει πιασει..
τί λες μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ???????
η θοδωρα ειναι βουλγαρο-ΓΥΦΤΙΣΑ..
βρε μανία με την απλυτη που σας εχει πιασει..
Σε ποιο οικο μασαζ εγινε η περιγραφεισα περιποιηση συναγωνιστη?Λες για την Αντζελίνα? ωραιο μωρό....
Σε τελευταια μου επισκεψη,πριν λίγες μερες,εκανα ποδομασαζ με μια καταπληκτική ξανθιά....Στην συνεχεια μασαζ body to body και πισω και μπρος και τελειωμα με φοβερο φραπέ....80 το συνολο,αλλα πραγματικά το ευχαριστήθηκα......
Απο περιβάλλον και καθαριοτητα οπως πάντα πολύ καλά.
ρε παληκαρια..
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ????
70 ευρω ΟΥΤΕ ΤΑ CITY TOUR δεν χρεωνουν το ράντισμα..
ελεος..
Μολις γύρισα από επίσκεψη στην Καλιροης 85. Δοκίμασα Βικτώρια , ψηλή με μεγάλο στηθος και κοιλιά.