Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δεν πειράζει Πάτερ καλά έκανες........... και άργησες..........
εγώ απόρησα πως άφησες ένα μαλακισμένο post τόση ώρα,
καλύτερα να το έσβηνες και αυτό και τις παραθέσεις παρακάτω.
αυτο το μηνυμα πρεπει να το βαλεις εκει που λεει το λινκ συναδελφε
καπις?

Επισκέπτης

Φίλε panchal_1979 η απάντηση στο ερώτημά σου είναι Φραντζή 4 και Στουρνάρη 63.Συγνώμη που δεν σου απαντώ στα PM αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το link.
Αγαπητοί μου moderators πως απαντώ στα PM?

Επισκέπτης
   Φίλε panchal_1979 η απάντηση στο ερώτημά σου είναι Φραντζή 4 και Στουρνάρη 63.Συγνώμη που δεν σου απαντώ στα PM αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το link.
Αγαπητοί μου moderators πως απαντώ στα PM?

OK άκυρο είδα το link για τα PM ο στραβός πάνω αριστερά στην οθόνη.

loucas75

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οχι πια σεξ μονο φιλοι

edit panosboss : Με μικρούς Ελληνικούς χαρακτήρες τα επόμενά σου Post παρακαλώ.

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
καλημερα.μπορει καποιος να με ενημερωσει για μαρσυ απο στουρναρη 69 και για δεσποινα(σολωμου)?βεβαια σολωμου ειμαι πελατης της αγγελικης(κοντη ξανθια εκ ρωσιας) η οποια χωρις να ειναι κατι το φοβερο εμενα με φτιαχνουν τα ρωσικα που ψιθυριζει κατα το ψησιμο της μπριζολας :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: μπορειτε να μου τις περιγραψετε εμφανισιακα η να με παραπεμψετε καπου εδω μεσα?ευχαριστω εκ των προτερων.

Επισκέπτης
καλημερα, αναφορα απο πατριαρχου ιωακειμ
κοπελα ευγενεστατη ξανθια γκομεναρα βικυ το  ονομα,ολες ηταν μουναρες, φοβερο μασαζ αθλητικο και μετα με γυρναει μπροστα και αρχιζει φοβερο φραπε με καλαμακι , φερνει το λαστιχακι και περασαμε σε ζουμερη μπριζολα. εμεινα ευχαριστημενος θα ξαναπαω

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
κοπελα ευγενεστατη ξανθια γκομεναρα βικυ το  ονομα,ολες ηταν μουναρες, φοβερο μασαζ αθλητικο και μετα με γυρναει μπροστα και αρχιζει φοβερο φραπε με καλαμακι , φερνει το λαστιχακι και περασαμε σε ζουμερη μπριζολα. εμεινα ευχαριστημενος θα ξαναπαω

αυτό δεν είναι φίδι, ειναι ανακόντα!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Καλό! Και του χρόνου!

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
καλημερα παιδες!μπορει καποιος να με ενημερωσει για δεσποινα απο σολωμου κ μαρσυ απο στουρναρη?ποια να παρω?κ πως ειναι εμφανισιακα μην μου εμφανισουν αλλη?

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Επίσκεψη την προηγούμενη βδομάδα στο ίδρυμα της Μάρνης και πήρα Μάρτα. Είχε κάτι στην φάτσα της πρόστυχο που μ' εφτιαξε. Ψηλή, μελαχρινή με ωραίο φυσικό στήθος. Από μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο ενώ στα υπόλιπα αρκετά καλή. Σύνολο 80Ε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου....Ειδικά για την τελευταία παράγραφο,εγκρίνω και επαυξάνω!!!!

Ακου ομως κατι αγαπητέ φίλε.Δεν εχουν ολοι τον ιδιο χαρακτήρα,ουτε βέβαια την ιδια τσέπη.Και στο μασαζ,όπως και γενικώτερα στο πληρωμένο σεξ,παιζει καποιο ρόλο και η προσωπική χημεια.Δεν αγοράζουμε ενα πακετο μακαρόνια,οποτε ψάχνουμε να βρουμε την φθηνότερη τιμή.

Το να σου πουνε 80 η 100 και να φυγεις,το καταλαβαινω.Ομως,αν το παζαρεψεις στην αρχή,το κανεις πράγματι 70 και η γκόμενα στραβωσει και μπει μεσα και σε ξεπετάξει σε 10 λεπτά,κέρδισες κατι?Θα μου πεις,πληρωνοντας το 80αρι η το 100αρι εξασφαλίζεις καλή περιποιηση? ασφαλώς οχι,ομως δεν προκαλεις τουλάχιστον την τσαντιλα της γκόμενας.

Το θέμα ειναι απλό.Αν περάσεις καλά,θα ξαναπας και ας πληρωσεις παραπάνω.Αν δεν περάσεις καλά,και τσάμπα να σου πουνε δεν ξαναπας.Αυτό ισχυει σε οποιαδήποτε υπηρεσία αγοράσεις,ειτε λέγεται μασαζ,ειτε εστιατοριο,ειτε ξενοδοχειο,ειτε οτιδήποτε.
Σόρρυ για την καθυστερημένη απάντηση, τώρα ξαναμπήκα μετά από πολύ καιρό.
Λοιπόν διαφωνώ καθέτως. Πρώτα πρώτα...δεν κάνεις καυγά για να μπει στραβωμένη. Λες πως με 80 δεν μπαίνω, πιο κάτω το έχει με λιγότερο. Αν θέλει θα πέσει, αν όχι φεύγεις σαν κύριος.
Το να δώσεις 70 και να μείνεις δυσαρεστημένος είναι καλύτερο από το να μπεις χωρίς καμια παρατήρηση για το 80άρι και να πας επίσης άγραφτος. Μετά σκέφτεσαι πως κακώς δεν έκανες νύξη για το μαλλί.
Αν μπεις με 80 πάλι με 80 θα πας. Πώς θα την ρίξεις την τιμή;
Για τις τσέπες τις διαφορετικές έχω να πω πως ο σκοπος του σαιτ δεν είναι να κάνουμε κατηγοριοποίηση: μασάζ οι λεφτάδες, στουντιο οι μεσαίοι, μπουρδέλα οι φτωχοί, αλλά να ενημερωθούμε για το που υπερτιμούν τις υπηρεσίες και πού δεν δίνουν καθόλου. Σε λίγο που θα το πάνε 100 πάλι θα λες τόσα ζητάνε τόσα θα δώσω; Ή μήπως θα έχεις πάρει αύηση εσύ στο μισθό σου κατά 40 ευρώ το μήνα για να πηγαίνεις να τα σκας στις μασατζούδες;
Και για να καταλάβω κάτι, γιατί το ανεβάζουνε; Ακρίβηνε ο καπνός του τσιμπουκιού τους;

Και τέλος, σόρρυ, αλλά κι εγώ είμαι μπρούκλης, αλλά όταν είμαι σε μια ομάδα τη σέβομαι. Θέλω να πω ... πως το σαιτ παρέχει λεπτομέρειες και πληροφορίες για πολλά που αρκετοί από εδώ μέσα έχουν επωφεληθεί (μεταξυ αυτών κι εγώ). Είναι κρίμα μετά να πηγαίνει ο κάθε ένας που δεν ήξερε κάτι και να ανεβάζει με τη συμπεριφορά του την τιμή και να δυσκολεύει και αυτόν που του έδωσε την πληροφορία.
Και στο κάτω κάτω...όλοι τόσο γαμιάδες είμαστε που δεν μπορούμε να κρατήσουμε το σκουλήκι μας 2 εβδομάδες χωρίς μασάζ;;; Ήμαρτον...να δεις πως πέφτει η τιμή στα 70 και μετά στα 60 άμεσα!

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ευγε Panx αλλα εισαι λιγος,
σε εμενα την προηγουμενη φορα ειχε δωσει και κουλουρι με 80 ευρο.

Επισκέπτης
καλημερα παιδες!μπορει καποιος να με ενημερωσει για δεσποινα απο σολωμου κ μαρσυ απο στουρναρη?ποια να παρω?κ πως ειναι εμφανισιακα μην μου εμφανισουν αλλη?

φίλε εγώ θα σου πρότεινα Μάρσυ.Είναι ευχάριστη και αρκετά εμφανίσιμη.Με κατοσταρούμπα τρως και κουλουράκι!Άντε και καλή διασκέδαση!

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Panx δεν αφήνεις τις μαλακίες χαχαχαχαχαχα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Την προηγούμενη Παρασκευή πήρα Μάρσι μαζί με 'Αννα, μια ψιλομελαμψή με μαύρα μαλλιά.
'Εγινε διπλόπιτη φάση τριφασική, η Αννούλα ήταν επιθετική λεσβιοπούλα απέναντι στη Μάρσι που είχε παθητική στάση.

Ξεφλόκιασα δύο φορές, μία με μαλακία γιατί δεν άντεχα άλλο το καβλοπορνοθέαμα με τα δύο πορνίδια να παίζουν μπροστά μου, και άλλη μία που με ξεφλοκιάσανε εντελώς. Εκείνη τη μέρα πρέπει να έριξα περίπου 2 λίτρα σπέρμα στο χαλαρό.

Το κουστουμάκι 140 ευρώ αλλα άξιζε.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ευγε Panx αλλα εισαι λιγος,
σε εμενα την προηγουμενη φορα ειχε δωσει και κουλουρι με 80 ευρο.

ρε παιδιά εγώ νόμιζα ότι το ναγαζί είναι στα δεν...μήπως είδαν ότι δεν βγαίνουν και έριξαν τιμές; :think:

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια λογω ημερας δεν ξερω αν πρεπει να σας πιστεψω η οχι.
θελω να παω για εξορμηση στο κεντρο το απογευμα αλλα εχει φοβηθει το ματι μου.
δεν ξερω που να παω και τι να περιμενω!!!

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
στουρναρη λες καλυτερα η να βαδισω προς σολωμου?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
για πάαινε Σωλομού και δώσε αναφορά...

Stories