Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Χωρίς ίχνος ειρωνείας, ποια είναι η "νεωτέρα";

τίποτα βαθυστόχαστο...  :grin: :grin:

Δεν ξέρω αν θα γίνουν έλεγχοι στα λαδομάγαζα. Το εύχομαι πάντως, αλλά δε θα ήθελα να βρουν  :police: και γιατροί του ΚΕΕΛΠΝΟ τσιτσιδο και λαδωμένο το kebaaab, έτοιμο να πέσει στα κάρβουνα...  ;) :grin: :grin:

Εξαιρουμένων των ταλιμπάν, μουτζαχεντίν και λοιπων κομμαντο αυτοκτονίας, ο μέσος μασαζιάρης (και πουτανιάρης εν γένει) δεν πρέπει να τρομοκρατείται. Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ μας

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.045
Πόντοι
6.515
να υποχρεωσουμε τα γραφεια, ρωτωντας τις σεριφισες αν εχουν ελεγξει τα κοριτσια προσφατα. Ετσι μειωνουμε τις πιθανοτητες

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
να υποχρεωσουμε τα γραφεια, ρωτωντας τις σεριφισες αν εχουν ελεγξει τα κοριτσια προσφατα. Ετσι μειωνουμε τις πιθανοτητες
Και αν σου πει ψεματα, αν δεν ξερει !!!

Θα της κανεις μηνυση ???

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλιμερα σε ολουσ.Σειμαιρα ειναι μια οραια μερα.Κατερινα,Λαουρα,Ανχελα,Αλισια,Λαουρα μικρη,και  :dancing:?                                                                                                           Τηλ¨2109356440   10:30-21:00 
[/quote

εσυ το βιολι σου. Μαθε τες να φορανε καποτα γιατι σε βλεπω να το κλεινεις

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τίποτα βαθυστόχαστο...  :grin: :grin:

Δεν ξέρω αν θα γίνουν έλεγχοι στα λαδομάγαζα. Το εύχομαι πάντως, αλλά δε θα ήθελα να βρουν  :police: και γιατροί του ΚΕΕΛΠΝΟ τσιτσιδο και λαδωμένο το kebaaab, έτοιμο να πέσει στα κάρβουνα...  ;) :grin: :grin:

Εξαιρουμένων των ταλιμπάν, μουτζαχεντίν και λοιπων κομμαντο αυτοκτονίας, ο μέσος μασαζιάρης (και πουτανιάρης εν γένει) δεν πρέπει να τρομοκρατείται. Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ μας

αληθεια, αν εκει που η θεραπενίς μασαζαρει το εργαλειο με το στωμα της μπουκαρουν οι αστυνομικοί τί κανουμε?  :2funny: :2funny: :2funny:

εχει τυχει σε κανενα?  :2funny:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
αληθεια, αν εκει που η θεραπενίς μασαζαρει το εργαλειο με το στωμα της μπουκαρουν οι αστυνομικοί τί κανουμε?  :2funny:

Το σταυρό σου κάνε μην πέσεις σε κανά στραβόξυλο  :police: και γουστάρει να σε τραβολογάει για εξακρίβωση.... Για το ρεζιλίκι και μόνο, κατά τα λοιπά δεν τρέχει μία...

Δε μου έχει τύχει... αλλά έχω πάντα μαζί την ταυτοτητούλα, κι ας το βρίσκουν κάποιοι τραβηγμένο :sunglasses: ;)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Σύντροφοι όπως είπα το έκανα και πήγα (που να μην πήγαινα) στο λαδάδικο (B.11 Υπέρβαση). Το μόνο καλό είναι ότι πλέον μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης για το τι σημαίνει χειρότερη και αποτυχημένη συνεδρία.. Καθόλου επαγγελματισμός, ξεπετάδικο, απαράδεκτη συμπεριφορά και ότι άλλο αρνητικό σας έρχεται στον νου.. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. ΜΑΥΡΟ....

Αν θέλετε λεπτομέρειες διαβάστε την κριτική μου..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Διομήδη, λέγοντας "οικειότητα" εννοείς ανάμεσα σε εμάς τους δύο; Αν ο τρόπος μου ήταν προσβλητικός με συγχωρείς.
Αν εννοείς ανάμεσα στον πελάτη και την κοπέλα (αυτό φαντάζομαι ότι εννοείς) τότε...ας όψονται τα πάθη μας...είθε μην γίνουν λάθη μας! (το λέω πολλές φορές μπας και το πιστέψω ώστε να κόψω το ακά στοματικό)!
Φίλε Ζορό συμφωνώ μαζί σου περί του ακά στοματικού αλλά και το λάτεξ με έχει προδώσει κάποιες φορές (βγήκε, έσπασε). Και φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος...
Αυτό εννοώ.Οτι οταν η λαδοκόρη αποκτήσει θάρρητα τα μάτια μας χίλια δεκατέσσερα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
τίποτα βαθυστόχαστο...  :grin: :grin:

Δεν ξέρω αν θα γίνουν έλεγχοι στα λαδομάγαζα. Το εύχομαι πάντως, αλλά δε θα ήθελα να βρουν  :police: και γιατροί του ΚΕΕΛΠΝΟ τσιτσιδο και λαδωμένο το kebaaab, έτοιμο να πέσει στα κάρβουνα...  ;) :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αληθεια, αν εκει που η θεραπενίς μασαζαρει το εργαλειο με το στωμα της μπουκαρουν οι αστυνομικοί τί κανουμε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Τίποτα.Ντύνεσαι σαν κύριος εχεις την ταυτότητα σου μαζί, τους την δείχνεις και τέλος.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Είναι θέμα πού θα πέσεις!
Στην πρώτη περίπτωση ταυτότητα και καλημέρα
Στη δεύτερη περίπτωση + 80 ευρά για διπλό. Διαπραγματεύσου το, μείον 15% από Ιούνιο στα ειδικά μισθολόγια!

Συνημμένα

• imagesCAAGD9QI.jpg
    imagesCAAGD9QI.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 24
  • images.jpg
    images.jpg
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 21

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.029
Πόντοι
46.232
Ν.Σμύρνη θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι.
Μετά τα τελευταία γεγονότα (τα οποία βέβαια βρίσκονται εν πλήρη εξελίξει) πόσο της % πιστεύεις ότι έπεσε η κίνηση στα μασάζ;
δεν ξέρω αν είναι μόνο λόγο τον τελευταίων γεγονότων και φυσικά δεν μπορώ να μιλήσω με ποσοστά....
πάντως χθες που μίλαγα με τις σερίφισες όλες έλεγαν ότι τώρα θα βγουν πολλά λαυράκια...και στέλνουν τις κοπέλες για εξετάσεις...

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
οχι ρε συ τι πλάκα να κάνω....
οι ενημερώσεις του είναι σούπερ.

Η πένα του Φανούρη είναι λίγο πιό αφηγηματική-συγγραφική από του Ν.Σμύρνη. Του Ν.Σμύρνη όμως μυρίζει φρεσκοπλυμένο αιδοίο!

ΥΓ. Ν. Σμύρνη το πόπολο ζητά οπτικοποίηση του υλικού σου!

SYGRU147

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Καλιμερα σε ολουσ. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* 

Patient70

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλιμερα σε ολουσ.Σειμαιρα ειναι μια οραια μερα.Κατερινα,Λαουρα,Ανχελα,Αλισια,Λαουρα μικρη,και  :dancing:?                                                                                                           Τηλ¨2109356440   10:30-21:00 

Δες και τα pm σου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom