Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.482
Πόντοι
2.306
Λεω να δοκιμασω παιδια την εβιτα στο Ποσειδωνος 67. Ξερει καποιος αν αφηνει χυσιμο στο στομα η προσωπο;

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Παντως η Αννα Γαλατσιου 1 στην πιπα τα περνει ΟΛΑ στο στομα!!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΗ ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ρε σεις μεγάλη σαρακοστή είναι! Δεν νηστεύετε?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τα ψάρια δεν είναι νηστήσιμα. Τα μαλάκια είναι!!

Αλλά μη ξεχνάτε: "Ασθενής και οδηπόρος αμαρτία ουκ έχει"
Ασε και που μπορεί να κτυπήσεις και καμιά μακαροδάδα!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.082
Πόντοι
19.505
Χτες έκανα μια μικρή γύρα να δω τι παίζει και κυρίως να ελέγξω τι υπάρχει από κινεζικής πλευράς. Πήγα στο Στουρνάρη 47, όπου είχε ανακοινωθεί νέο κινεζάκι η Λιλή. Τη Λιλή την γαμούσαν σερί οπότε δεν κατάφερα να τη δω. Ξαναπέρασα το απόγευμα νωρίς και είχε φύγει. Κριτική ή αναφορά ΟΥΔΕΜΙΑ!

Πήγα Καλιρρόης 48, εμφανίστηκαν διάφορες όμορφες κορασίδες εκτ ων οποίων ξεχώρισα τη Βίκυ. Παροσυιάστηκε κινεζάκι ονόματι Λούλου (τι πρωτότυπο) πετίτ με πολύ γλυκό χαμόγελο, στο στυλάκι της Νίνας αλλά λίγο υποδεέστερη. Δυστυχώς πήγαινε στο δωμάτιο οπότε δεν κάθισα να περιμένω. Κριτική ή ααναφορά από το συναγωνιστή που τη γάμησε ΚΑΜΜΙΑ!

Φραντζή 4 ουδέν κινεζάκι, αλλά ξεχώρισα ένα άλογο, με μπουτάρες, βυζάρες, υπερτούμπανο με πολλά μαλλλιά που λεγόταν Αλεξάνδρα. Την έχει πάρει κανείς;

Καλιρρόης 85, η Εύα και η Ελένη, μιλφόνια αμφότερα και η κινέζα Λούλου (τι πρωτότυπο) που είναι η Ντούντου που δουλεύει Κ48 και Φ4. Προφανώς έχει πάρει όλο το τετράγωνο παγανιά.

Θησέως 81 απούσες η Ντόνα και το κινεζάκι λόγω υδραυλικών. Δυο μιλφόνια μόνο παρόντα. Έφυγα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλή η ενημέρωση σου συνάδελφε,βέβαια τίποτα το καινούργιο,οι κοπέλλες ανακυκλώνονται απο κέντρο σε κέντρο....
Οσο για τις αναφορές,μην ξεχνάς 2 πράγματα : πρώτον,πολλοί γράφουν κριτική μετά απο 3-4 μέρες για να μην ταυτοποιηθούν.Και δεύτερον,ε δεν είναι και όλοι οι πελάτες των μαγαζιών αυτών μέλη του sιtε....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τα ψάρια δεν είναι νηστήσιμα. Τα μαλάκια είναι!!

Αλλά μη ξεχνάτε: "Ασθενής και οδηπόρος αμαρτία ουκ έχει"
Ασε και που μπορεί να κτυπήσεις και καμιά μακαροδάδα!!!

Μεσ' το μυαλό μου εισαι....ακολούθησα χθες κατά γράμμα την συμβουλή σου,παρέα με εκλεκτό μέλος του φόρουμ.Βέβαια,στη μακαρονάδα βάλαμε και λίγο τυράκι τριμμένο,οπότε "χαλάσαμε" τη νηστεία λιγάκι.....
Υ.Γ Τις τελευταίες μέρες βηχω λιγάκι,κατάλοιπο ιωσης που πέρασε....νομίζω οτι αυτό με κατατάσσει στην κατηγορία των "ασθενών",οπότε αμαρτία ουκ έχω.... :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.082
Πόντοι
19.505
Καλή η ενημέρωση σου συνάδελφε,βέβαια τίποτα το καινούργιο,οι κοπέλλες ανακυκλώνονται απο κέντρο σε κέντρο....
Οσο για τις αναφορές,μην ξεχνάς 2 πράγματα : πρώτον,πολλοί γράφουν κριτική μετά απο 3-4 μέρες για να μην ταυτοποιηθούν.Και δεύτερον,ε δεν είναι και όλοι οι πελάτες των μαγαζιών αυτών μέλη του sιtε....

το ξέρω, το ξέρω, αλλά να μην γκρινιάξω λίγο;

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
σκέφτομαι να πάω να κάνω κρας τεστ στις 2 Αννούλες στην Ιουλιανού.

Την μία την Ξέρω την παλιά αλλά θέλω να δω την καινούργια την Αννα

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.748
Πόντοι
34.267
Μεσ' το μυαλό μου εισαι....ακολούθησα χθες κατά γράμμα την συμβουλή σου,παρέα με εκλεκτό μέλος του φόρουμ.Βέβαια,στη μακαρονάδα βάλαμε και λίγο τυράκι τριμμένο,οπότε "χαλάσαμε" τη νηστεία λιγάκι.....
Υ.Γ Τις τελευταίες μέρες βηχω λιγάκι,κατάλοιπο ιωσης που πέρασε....νομίζω οτι αυτό με κατατάσσει στην κατηγορία των "ασθενών",οπότε αμαρτία ουκ έχω.... :2funny:
Εσύ φίλτατε δε δικαιούσαι την απαλλαγή λόγω πάσας νόσου και πάσας μαλακίας, ένεκα της προσωπικής σου και αποκλειστικής θεραπεύτριας.

Εν τω μεταξύ αναμένουμε τα φώτα σου περί Ντόνας από Θησέως 81. Η άποψή σου παραμένει βαρύγδουπος!

Το άλλο (συνάντηση με μέλος..) δεν το σχολιάζω....Θά'ρθει η ώρα του... :uglystupid:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εσύ φίλτατε δε δικαιούσαι την απαλλαγή λόγω πάσας νόσου και πάσας μαλακίας, ένεκα της προσωπικής σου και αποκλειστικής θεραπεύτριας.

Εν τω μεταξύ αναμένουμε τα φώτα σου περί Ντόνας από Θησέως 81. Η άποψή σου παραμένει βαρύγδουπος!

Το άλλο (συνάντηση με μέλος..) δεν το σχολιάζω....Θά'ρθει η ώρα του... :uglystupid:

Καλημέρα σας....μόνον στο τελευταίο έχετε δίκιο....και εξηγούμαι...
Είμαι ακόμα αρκετά νέος για να έχω αποκλειστική θεραπεύτρια....εντάξει,λίγο Alzhaimer,λίγο ζάχαρο και κάποια μυοσκελετικά προβλήματα έχουμε,αλλά παραμένουμε δυνατοί και μάχιμοι....Το ανησυχητικό είναι οτι τελευταία μου έχει επισημανθεί και ένα πρόβλημα βαρηκοίας,αλλά είναι στα πρώτα στάδια ακόμα..... :2funny:
Είπα ποτέ εγω οτι θα τεστάρω την Ντόνα? την κοπέλλα την εχω δει 1 φορά,προ μηνών,αλλά δεν έχω εκδηλώσει επιθυμία δοκιμης.Μήπως με μπερδευεται με έτερο συναγωνιστή και γείτονα?
Οσο για την συνάντηση,έχετε δίκιο....χρωστάω καφέ με πλήρη ανασκόπηση των τελευταίων γεγονότων....η απόσταση βλέπετε....όμως,θα γίνει σύντομα....
Και πάλι την καλημέρα μου...

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.748
Πόντοι
34.267
Καλημέρα σας....μόνον στο τελευταίο έχετε δίκιο....και εξηγούμαι...
Είμαι ακόμα αρκετά νέος για να έχω αποκλειστική θεραπεύτρια....εντάξει,λίγο Alzhaimer,λίγο ζάχαρο και κάποια μυοσκελετικά προβλήματα έχουμε,αλλά παραμένουμε δυνατοί και μάχιμοι....Το ανησυχητικό είναι οτι τελευταία μου έχει επισημανθεί και ένα πρόβλημα βαρηκοίας,αλλά είναι στα πρώτα στάδια ακόμα..... :2funny:
Είπα ποτέ εγω οτι θα τεστάρω την Ντόνα? την κοπέλλα την εχω δει 1 φορά,προ μηνών,αλλά δεν έχω εκδηλώσει επιθυμία δοκιμης.Μήπως με μπερδευεται με έτερο συναγωνιστή και γείτονα?
Οσο για την συνάντηση,έχετε δίκιο....χρωστάω καφέ με πλήρη ανασκόπηση των τελευταίων γεγονότων....η απόσταση βλέπετε....όμως,θα γίνει σύντομα....
Και πάλι την καλημέρα μου...

Χμμμμ....το σώσατε...προς ώρας! ;)

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Στουρνάρη 63 Μαρση off απ οτι ξέρω... τι λέει τωρα έχει τπτ?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

119741 μέλη έχει αυτό το site (κατά το banner) ούτε ένας πελάτης δεν ήταν?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.206
Πόντοι
46.232
παντός και πριν καμιά 10ριά μέρες που είχα περάσει , δεν ήταν ούτε τότε εκεί. 

belonis

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Στουρνάρη 63 Μαρση off απ οτι ξέρω... τι λέει τωρα έχει τπτ?

Φίλε λάθος πληροφόρηση.Η Μαρσυ μια ξανθιά δεν είναι;μου παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα αλλά επέλεξα Ελένη για  :knockinb:  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom