Ο παππούς του 47 είναι πιο επικίνδυνος! :
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Γαλατσίου 1 προ ολίγου είδα επιτέλους το κινεζάκι, Άννα λεγόταν, αλλά δεν έλεγε και τίποτα. Επίσης άλλα τρία τεμάχια αδιάφορα
Άνδρου στο μεταφερθέν από Γ' Σεπτεμβρίου 89, η μις αφάνα (που εμένα μου αρέσει πολύ, αν και μιλφ) μου παρουσίασε ένα τεμάχιο που καλύτερα να μη μιλήσω. Επίσης ακόμα δεν έχει κρεββάτια ή στρώματα, το σκηνικό γίνεται στο πάτωμα.
Καλλιρόης 85 κλειστό
Kαι εγώ πέρασα χθες το πρωί από Καλλιρόης 85 και δεν ανοιγαν.
Μετά πήγα Φ4 όπου είδα μια απίστευτη μπαζοθύελα και την έκανα με ελαφρια πηδηματάκια
panoulis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα παιδες....δεν με στελνετε και στο μετωπο εξαλλου εκει δουλευα πριν αρκετα χρονια οταν το επαιζα τεχικος Η/Υ
θα τα τιμησω με την παρουσια μου αυτα που μου προτεινετε
σας ευχαριστω και θα ενημερωσω για την επισκεψη μου
θα τα τιμησω με την παρουσια μου αυτα που μου προτεινετε
σας ευχαριστω και θα ενημερωσω για την επισκεψη μου
Kαι εγώ πέρασα χθες το πρωί από Καλλιρόης 85 και δεν ανοιγαν.
Μετά πήγα Φ4 όπου είδα μια απίστευτη μπαζοθύελα και την έκανα με ελαφρια πηδηματάκια
κυριακες δυσκολα να πετυχεις καλα κομματια στα μασαζ ...................
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 238.905
- Πόντοι
- 46.232
εγραψεσΟ παππούς του 47 είναι πιο επικίνδυνος! :
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.045
- Πόντοι
- 19.505
Θησέως 81 κινεζάκι Λίνα, ό,τι χειρότερο μου έχει τύχει στην 28χρονη καριέρα μου σε μπουρδέλα, στούντιο και ελαιοτριβεία. Από εμφάνιση δεν λέω, σκίζει, όπως μας αρέσει λεπτούλι, μακρύ μαλλάκι, ωραίο μίνι και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, έτσι λειτούργησε περισσότερο το κάτω κεφάλι που συνήθως είναι επικίνδυνο. Η Κα επί των τιμών μου είπε ότι η τιμή είναι 60 με χειροεκτόνωση ενώ η ολοκλήρωση είναι συν 20. Δεν ανήκουμε εις την κατηγορία αυτών που στο συγκεκριμένο κατάστημα κάνουν τη δουλειά με 60. Εκεί το πάνω κεφάλι έλεγε "φυγε" και έπαιζε μπουνιές με το κάτω. Τεσπά, εισήλθε η λαδοκόρη με ύφος χιλίων καρδιναλίων, με πρόσταξε να ξαπλάρω και με ύφος απέχθειας άρχισε κάτι μεταξύ ταεκβοντό και ενόργανης πάνω στο σώμα μου. Μετά από 15 λεπτά με γύρισε, με σκούπισε με μαντηλάκι τριαντάφυλλο, έσβησε τα φώτα!!! και σε απόλυτο σκοτάδι μου έβαλε προφυλακτικό σε πεσμένο όργανο και ξεκίνησε την πίπα. Τη σταμάτησα, της είπα να ξανανοίξει το φως, απρόθυμα το έκανε, την έβαλα στο καναβάτσο και με τα πόδια στο ψηλά κρατώντας την απο τα τακούνια άρχισα την παλινδρόμηση εστιάζοντας τουλάχιστον στα παπουτσάκια μπας και ολοκληρωθεί η αναιδής κλοπή του 80ευρου με μια αυταπάτη συναίνεσης εκ μέρους μου. Η σκέψη μου έκανε μια αναγωγή στη δυσμοιρη ελλάδα και στο ΔΝΤ. Θυμήθηκα τον Στρως Καν και μειδίασα. Βγήκα στο αεράκι και προσπάθησα να ξεχάσω. Μια μπίρα βοηθά πάντα στη λήθη.
Επισκέπτης
ρωτησα και στο θρεντ ΣΤ47 αλλα δεν με βοηθησε κανεις.ξαναρωταω .ακουω απο διαφορους οτι στα περισοτερα ιδρυματα πλεον παιζει και δευτερη εκτονωση και μαλιστα στην τιμη των 80ευρω.ειδικοτερα στο στ47 ξερει κανεις αν παιζει κατι τετοιο.εγω οταν ειχα παει πριν καιρο ειχε αφησει να ενοηθει ''τωρα που γνωρθστικαμε θαυπαρξει καλυτερη περιποιηση την επομενη''/οταν ρωτησα τη ενοει μου εδωσε να καταλαβω για δευτερη εκτονωση.ισως τωρα με την κριση αρχιζει να παιζει και αυτο.ειδικα οταν εχεις τελειωσει στο 20 λεπτο τα υπολοιπα 30 λεπτα τη θα κανεις μασαζ
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Νομιζω θελει +extra ,αλλα υπαρχουν καποιες που μπορει να το δεχθουν αν σε γνωρισουν καλα.ρωτησα και στο θρεντ ΣΤ47 αλλα δεν με βοηθησε κανεις.ξαναρωταω .ακουω απο διαφορους οτι στα περισοτερα ιδρυματα πλεον παιζει και δευτερη εκτονωση και μαλιστα στην τιμη των 80ευρω.ειδικοτερα στο στ47 ξερει κανεις αν παιζει κατι τετοιο.εγω οταν ειχα παει πριν καιρο ειχε αφησει να ενοηθει ''τωρα που γνωρθστικαμε θαυπαρξει καλυτερη περιποιηση την επομενη''/οταν ρωτησα τη ενοει μου εδωσε να καταλαβω για δευτερη εκτονωση.ισως τωρα με την κριση αρχιζει να παιζει και αυτο.ειδικα οταν εχεις τελειωσει στο 20 λεπτο τα υπολοιπα 30 λεπτα τη θα κανεις μασαζ
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
στ47 ξερει κανεις αν παιζει κατι τετοιο.εγω οταν ειχα παει πριν καιρο ειχε αφησει να ενοηθει ''τωρα που γνωρθστικαμε θαυπαρξει καλυτερη περιποιηση την επομενη''/οταν ρωτησα τη ενοει μου εδωσε να καταλαβω για δευτερη εκτονωση.ισως τωρα με την κριση αρχιζει να παιζει και αυτο.ειδικα οταν εχεις τελειωσει στο 20 λεπτο τα υπολοιπα 30 λεπτα τη θα κανεις μασαζ
=====
ειδικα για εκεί έχει αναφερθεί απο συναγωνιστή, οτι ναι μεν 2η φορα ΟΚ -με εξτραδακι, αλλά μεσα στον ιδιο χρονο-
δηλαδή πρέπει να έχεις τελειώσει την πρώτη φορά , συντομα - πχ στο 20 λεπτο
=====
ειδικα για εκεί έχει αναφερθεί απο συναγωνιστή, οτι ναι μεν 2η φορα ΟΚ -με εξτραδακι, αλλά μεσα στον ιδιο χρονο-
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 238.905
- Πόντοι
- 46.232
ακριβος οπως τα γραφεις κ το ιδιο ισχυει και σε αλλα καταστηματα....αρκει να μην εχει κ κοσμοστ47 ξερει κανεις αν παιζει κατι τετοιο.εγω οταν ειχα παει πριν καιρο ειχε αφησει να ενοηθει ''τωρα που γνωρθστικαμε θαυπαρξει καλυτερη περιποιηση την επομενη''/οταν ρωτησα τη ενοει μου εδωσε να καταλαβω για δευτερη εκτονωση.ισως τωρα με την κριση αρχιζει να παιζει και αυτο.ειδικα οταν εχεις τελειωσει στο 20 λεπτο τα υπολοιπα 30 λεπτα τη θα κανεις μασαζ
=====
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
και το ξαναλέω
αν θέλεις να κάνεις δύο εκτονώσεις σε 45 λεπτά, αυτό σημαίνει πως δεν πας σε μασατζίδικο αλλά σε στούντιο που προσφέρει 2 φορές
δικό μας λάθος που κάνουμε τα μασατζίδικα να μας φέρονται σαν στούντιο.
έλεος
αν πας σε στούντιο και σκάσεις 100 θα έχεις 2 εκτονώσεις. 80 (φουλ πρόγραμμα) συν 20 έξτρα για δεύτερη εκτόνωση σημαίνει πως είσαι σε στούντιο. Τέλος.
ε, να πανε να γαμηθούνε
αν θέλεις να κάνεις δύο εκτονώσεις σε 45 λεπτά, αυτό σημαίνει πως δεν πας σε μασατζίδικο αλλά σε στούντιο που προσφέρει 2 φορές
δικό μας λάθος που κάνουμε τα μασατζίδικα να μας φέρονται σαν στούντιο.
έλεος
αν πας σε στούντιο και σκάσεις 100 θα έχεις 2 εκτονώσεις. 80 (φουλ πρόγραμμα) συν 20 έξτρα για δεύτερη εκτόνωση σημαίνει πως είσαι σε στούντιο. Τέλος.
ε, να πανε να γαμηθούνε
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.265
- Πόντοι
- 506
καλημερα παιδες. δεν εχω παει σε μασαζ ποτε. αξιζει τον κοπο? και αν ναι σε ποιο να παω ωστε να φαω μπριζολακι απο την πρωτη φορα?
...Σ όποιο και να πας πέριξ του κέντρου (εκτός από Κολωνάκι) θα φας...Ξεκίνα από Στουρνάρη 29, Σολωμού 54 6ος, Πατησίων 160 και 131, Γ Σεπτεμβρίου 59 κτλ...
Επισκέπτης
υχαριστω ολους για τις διευκρινησεις απλα να πω πως φιλος μου στο στ29 κανει παντα δυο εκτονωσεις με 80 ευρω και ας εχει τελειωσει το 50 λεπτο.βεβαια αυτα μονο με ζανα ελενα.δεν ξερω τη να πω ισως αυτο που ειπε καποιος αν σε γνωρισουν εχεις αλλες υπηρεσιες.αν και νομιζω παιζει ρολο τη εξηγηση θα κανεις απο την αρχη
protomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αγαπητοί συναγωνιστές
Μια που θα κατέβω Αθήνα για δουλειές από Δευτέρα, θα ήθελα τα φώτα σας, που μπορώ να βρω κινέζα αυτό το διάστημα, που οι υπηρεσίες της να χρήζουν αναφοράς. Πριν από κάποιους μήνες είχα πάει κ85 αν θυμάμαι καλά αλλά γράψατε ότι αποχώρησε.
Πάντα είσαστε εξυπηρετικοί και σας ευχαριστώ προκαταβολικά
Μια που θα κατέβω Αθήνα για δουλειές από Δευτέρα, θα ήθελα τα φώτα σας, που μπορώ να βρω κινέζα αυτό το διάστημα, που οι υπηρεσίες της να χρήζουν αναφοράς. Πριν από κάποιους μήνες είχα πάει κ85 αν θυμάμαι καλά αλλά γράψατε ότι αποχώρησε.
Πάντα είσαστε εξυπηρετικοί και σας ευχαριστώ προκαταβολικά
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 4.587
Εσάνα κάτι δε σου αρέσει στην επικοινωνία, εμένα όμως μου φαίνεται για τραβελάκι Α΄κατηγορίας. Εκτός άμα επιβεβαιωθεί από κάποιον που την δοκίμασε και να μας πει ή ίδια ανεβάσει φωτογραφίες που να ξεκαθαρίζουν τη κατάστασηόχι κάτι δεν μου άρεσε ...στην επικοινωνία..
Το γνωστό στούντιο στην Ιπποκράτους 144 στον 1ο οροφο, μάλλον έγινε μασατζίδικο...
Αλίευσα σχετική ιντερνετική αγγελία/καταχώρηση:
Χαλάρωση και Μασάζ
Σύντομα κοντά σας ... απο 16.05.2011
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ανοιχτά απο 09.00 εως 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ Ανοιχτά απο 09.00 εως 18.00
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ
Μαγευτικές εκπλήξεις ευεξίας και χαλάρωσης σε περιμένουν στον όμορφο και διακριτικό χώρο που δημιουργήσαμε. Εξαιρετικό μασάζ που δεν θα ξεχάσεις ποτέ...
Τηλέφωνο 213 ****465
Χαλάρωση και Μασάζ
Σύντομα κοντά σας ... απο 16.05.2011
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ανοιχτά απο 09.00 εως 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ Ανοιχτά απο 09.00 εως 18.00
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ
Μαγευτικές εκπλήξεις ευεξίας και χαλάρωσης σε περιμένουν στον όμορφο και διακριτικό χώρο που δημιουργήσαμε. Εξαιρετικό μασάζ που δεν θα ξεχάσεις ποτέ...
Τηλέφωνο 213 ****465
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Τα σέβη μου ληξίαρχεΤο γνωστό στούντιο στην Ιπποκράτους 144 στον 1ο οροφο, μάλλον έγινε μασατζίδικο...
καλη φαση αν οντως ισχυει...Τα σέβη μου ληξίαρχε
μασαζακι και μετά κονσομασιον και κοτσι (κοπιράιτ θειος Πουρ) στον κοντινο Σκαραβαιο ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 758K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66