Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όσοι ξέρουν λίγα μαθηματικά θα θυμούνται τον όρο "ικανή και αναγκαία συνθήκη".
Λοιπόν για να κάνω ένα παραλληλισμό, τα λεφτά είναι "αναγκαία συνθήκη" αλλά όχι και "ικανή". Δηλαδή δυστυχώς είναι απαραίτητα, αλλά  δεν φτάνουν από μόνα τους για να πάρει καποιος καλές υπηρεσίες.
Θέλει και το κάτι παραπάνω που έχει να κάνει με τη δική μας συμπεριφορά προς τις κοπέλες, αλλά και (πολύ βασικό!) τη νοοτροπία της κοπέλας που έχουμε επιλέξει.
Μετά από χρόνια εμπειρίας στο κουρμπέτι, νομίζω ότι αν κανεις την κατάλληλη επιλογή, ανάλογα με το τί ζητάς, και δείξεις ανθρώπινη συμπεριφορά στην κοπέλα, συνήθως σε ανταμείβει.
Αντίθετα η συμπεριφορά καβλωμένου 15χρονου του τύπου "...ήρθα για να σας ξεσκίσω" δεν βοηθάει.
πολύ μου άρεσε ο μαθηματικός παραλληλισμός
τα πάντα όλα λέμε

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
.....μηπως αυτο το στρωμα το πουλανε απο μαγαζι σε μαγαζι??? :grin:....θυμαμαι τα ινδικα του μαξιλαρακια ;) :2funny:.χευδεν-δεριγνυ και πρωην 166 ηταν ΕΝΑ.
Ξέχασες και το Ηπειρου 9  ;)
και από κει περασε το... στρωμα  :grin:

Το δε σεντονι, δεν το'χεις πιτσιλισει μονο εσυ. Εχει τοσο ξεραμενο σπερμα απανω, που αμα το κρατησεις απ' τη μια μπαντα, στεκεται σουζα. Σα γυψοσανιδα εχει γίνει...  :2funny:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
304
Πόντοι
36
Ρε μάγκες, με αφορμή αυτό:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=27.msg2811462#msg2811462]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=27.msg2811462#msg2811462[/url]

θυμήθηκα τι ωραία φάση είναι το "μασαζ" στο διπλό στρώμα πεταμένο κατάχαμα. Μόνο εκεί στο Γ' Σεπτ 166 έχω δει τετοιο δωμάτιο και έχω βαρεθει τα σαραβαλα μασαζοκρεβατα που τριζουν σα να περναει ωτομοτρις... Καναπεδοκρεβατα εχω δει αρκετα, αλλα στρωμα καταχαμα πουθενα.

Εχω διαβασει οτι και στη Ματζαγριωτακη υπάρχει κατι αντιστοιχο αλλά επειδη ειναι κωλομαγαζο δε θελω να παω γυρευοντας.

Έχει δει κανενας τετοιο σκηνικο καπου αλλου??

Αν διαβαζουν (που διαβαζουν) και οι υπευθυνοι των καταστημάτων, ας το σκεφτουν  ;)
φίλε kebaap στην Ματζαγριωτάκη είχε ένα πριν 3 χρόνια...κορυφαία στο είδος b2b η Ναταλυ τώρα όμως η τέχνη έχει επιστρέψει στα παραδοσιακά μασαζοκρέβατα..και η Ναταλυ αγνοείται.....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
φίλε kebaap στην Ματζαγριωτάκη είχε ένα πριν 3 χρόνια...κορυφαία στο είδος b2b η Ναταλυ τώρα όμως η τέχνη έχει επιστρέψει στα παραδοσιακά μασαζοκρέβατα..και η Ναταλυ αγνοείται.....
Η νάταλι είναι εκεί

gatos29

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
0
To μαγαζί στη πατησίων 339Β τί είναι ρε παιδιά μπριζολερί? Τις προάλες που το επισκέφτηκα είδα ενα αξιόλογο τεμάχιο
ονόματι μαρία ξανθούλα λεπτούλα. Δε κάθησα να δοκιμάσω γιατί η σεριφ μου τα μάσαγε κάπως αφού δε με ήξερε και σκέφτηκα ότι θα
πετάξω τα λεφτα μου. Μου έκανε εντύπωση το b2b στα 100 που μου πρότεινε. Το έχετε επισκεφτεί?

Εχουμε κανένα νεοτερό ??

vrelos2

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν βλεπω σχολια για το <beayty spa> στη συγγρου διπλα στο ανατολη? τι απεγινε αυτο ρε παιδια εχω πολυ καιρο να παω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μα νομίχω το μαζέψανε αυτό
οπότε για κάποιο καιρό είναι ανενεργό;;
έτσι νομίζω διάβασα εδώ πριν 1-2 μέρες

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ρε μάγκες, με αφορμή αυτό:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=27.msg2811462#msg2811462]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=27.msg2811462#msg2811462[/url]

θυμήθηκα τι ωραία φάση είναι το "μασαζ" στο διπλό στρώμα πεταμένο κατάχαμα. Μόνο εκεί στο Γ' Σεπτ 166 έχω δει τετοιο δωμάτιο και έχω βαρεθει τα σαραβαλα μασαζοκρεβατα που τριζουν σα να περναει ωτομοτρις... Καναπεδοκρεβατα εχω δει αρκετα, αλλα στρωμα καταχαμα πουθενα.

Εχω διαβασει οτι και στη Ματζαγριωτακη υπάρχει κατι αντιστοιχο αλλά επειδη ειναι κωλομαγαζο δε θελω να παω γυρευοντας.

Έχει δει κανενας τετοιο σκηνικο καπου αλλου??

Αν διαβαζουν (που διαβαζουν) και οι υπευθυνοι των καταστημάτων, ας το σκεφτουν  ;)

τι μου θυμησες τωρα!

7-8 χρονια πριν, ισως και παραπανω. Στο Σ12 ειχε ενα δωματιο με 2 στρωματα πεταμενα στο πατωμα.

Μασερ, η Πιου η ασιατισα. Τα γαμησια της αρκουδας. Ενιοτε την επαιρνα πακετο και με την Μαρία. ποδομασαζ, πισωκολλητα, από ολα. ερχοταν λιγο ακριβα αλλα καθομουν 90 λεπτα και πηδουσα 2 φορες εκτος απο το εξαιρετικο μασαζ.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
απαικτο μασαζ και απιθανο γαμησι συναδελφε! μιλφακι περιοπης! εχει  παρει τεβε τωρα, δεν προλαβες  :2funny:
Έτσι είναι... κάθε πέρσι και καλύτερα... κατρακύλα σε όλα.

τα μασατζίδικα θα ήταν η εξαίρεση??  :headbang: :S

dimwho

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά εσείς  που γυρνάτε και τα έχετε δει όλα. Ξέρει κανένας κάποιο κυριλέ πασαλίδικο να πάω με την φίλη μου για prive καταστάσεις;(masaz στην αρχή και μετά sex).

Θα το συζητήσω πρώτα με την υποδοχή για τις λεπτομέρειες και θα ξαναπάω το απόγευμα με βράδυ.
Δεν θέλω να το καταλάβει από την αρχή.

;) ;) ;) ;) ;) ;)

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Βρε παιδιά εσείς  που γυρνάτε και τα έχετε δει όλα. Ξέρει κανένας κάποιο κυριλέ πασαλίδικο να πάω με την φίλη μου για prive καταστάσεις;(masaz στην αρχή και μετά sex).

Θα το συζητήσω πρώτα με την υποδοχή για τις λεπτομέρειες και θα ξαναπάω το απόγευμα με βράδυ.
Δεν θέλω να το καταλάβει από την αρχή.

;) ;) ;) ;) ;) ;)
για κανε μια βολτα απο κολωνακι μερια.... ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Εδώ είσαι  ;)

www.gbspa.gr/]http://www.gbspa.gr/[/url]

έχει ειδικά προγραμματάκια για ζευγάρια στα οποία περιλαμβάνονται και πριβέ χώροι  :grin:

ΥΓ: "πασαλίδικο"??  :2funny: :2funny: Δεν τα έχουμε δει όλα  :grin:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Τα γαμησια της αρκουδας. Ενιοτε την επαιρνα πακετο και με την Μαρία
-----
the  fuckings of the bear.. :cheesy:
Η Μαρία ήταν  μετα στην Ματζαγριωτάκη ,  οταν ειχαν  πρωτοανοίξει .... :)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
τι μου θυμησες τωρα!

7-8 χρονια πριν, ισως και παραπανω. Στο Σ12 ειχε ενα δωματιο με 2 στρωματα πεταμενα στο πατωμα.

Μασερ, η Πιου η ασιατισα. Τα γαμησια της αρκουδας. Ενιοτε την επαιρνα πακετο και με την Μαρία. ποδομασαζ, πισωκολλητα, από ολα. ερχοταν λιγο ακριβα αλλα καθομουν 90 λεπτα και πηδουσα 2 φορες εκτος απο το εξαιρετικο μασαζ.

Όταν γράφεις Σ12 εννοείς Συγγρού 12;

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απαικτο μασαζ και απιθανο γαμησι συναδελφε! μιλφακι περιοπης! εχει  παρει τεβε τωρα, δεν προλαβες  :2funny:
Ναι είχε πλάκα η Πίου.. Επέμενε σθεναρά να σου κάνει μασάζ.. που ήταν όντως φοβερό και μετά επέμενε εξ ίσου σθεναρά να βγάλετε τα μάτια σας.. Το θεωρούσε κακό να μην υπάρξει ισορροπια ρευστών.. Γιν και Γιαν χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom