Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Αυτες είναι γυναίκες .....Ειπαμε..
Προτιμάμε  τις Σλάβες,  απλά γιατι.. η Απω Ανατολη πέφτει πολυ μαριά ... :- :P

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και μόνο από το στυλάκι της αγγελίας,  δεν  θα  την  πλησίαζα με τίποτα. Αφού θέλει να θέτει και όρους ας κάνει μόνη της μασάζ.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Και μόνο από το στυλάκι της αγγελίας,  δεν  θα  την  πλησίαζα με τίποτα. Αφού θέλει να θέτει και όρους ας κάνει μόνη της μασάζ.

Κοίτα να δεις, ρώτησα, just in case και κάνει καλό μασαζ. Γιατί στα μασατζίδικα που πηγαινουμε, το να βρεις καλό μασαζ έχει γίνει πλέον δύσκολη υπόθεση. Επομένως, αν η κοπέλα είναι εμφανισιμη και προσφέρει πολύ καλό μασάζ, γλυφει, και παίρνει στο τέλος καλη πίπα, δεν θα έλεγα όχι κι ας μην είχε* σεξ το μενου. 

*Συμφωνα με τον ορισμό του μέγα Bill Clinton η πίπα δεν είναι σεξ.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σέβομαι την άποψή σου. Εξ άλλου εγώ  δεν είμαι φαν του μασάζ.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Συμφωνα με τον ορισμό του μέγα Bill Clinton η πίπα δεν είναι σεξ.
=====
Και οχι μονο.. :) Ο   Clinton  προφανως είχε τους καλυτερους δικηγόρους της Αμερικης  , που τον στήριξαν  και τον συμβουλευσαν
και  του ειπαν να το παει  απλα με τον νομικο ορισμό του τι ειναι ερωτική πράξη .. & κυρίως ποτε εχει συντελεστεί το αδικημα / πράξη της μοιχείας
που για  να  εχει συντελεστεί κλπ πρεπει να .. εχει μπει μεσα  το μισο .. πεος  οπως καθοριζει το Ρωμαικο δικαιο κλπ κλπ -λέγεται  immissio penis   :) :2funny: :o

Αυτο έχει ενδιαφερον και  για  τη οποια νομικη πλευρά/  ευθύνη  - σχέση μεταξύ καλαμακιου και μπριζολας  αν  πιαστεί κανεις εντος  μασατζίδικων ...  :)

panoulis33

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες...
νεος στο επαγγελμα και εχω πεσει στην μελετη τοθ φορουμ...δυστυχως ομως σε μερικα σημεια σας χανω διοτι ως παλιουρες μιλατε με κωδικους οπως πχ Κ88 . Στο κομματι του μασαζ-σεξ δεν το χω. Πιο πολυ ημουν στο κομματι στουντιο (κασσανδρας) οπου εχω πετυχει καλα μωρα. Τωρα ομως μου την εχει δωσει και γουσταρω και λιγο περιποιηση εκτος απο το ξεροσφυρι. Στο παρασυνθημα για να μην σας κουραζω. Εχετε να προτεινεται κατι καλο για μασαζ (δεν με ενδιαφερει η ηλικια) αρκει να ειναι ομορφες, καθαρες, οχι παχουλες και ο χωρος να ειναι οκ....οχι βρωμικος και να μπορεις να εχεις επιλογες σε γυναικες.

Εαν εχετε να μου προτεινετε κατι θα σας ημουν ευγνωμων διοτι μπερδευτηκα με τοσα μασατζιδικα που υπαρχουν. Δεν εχω θεμα στην περιοχη παω οπου μου πειτε

Ευχαριστω
Πανος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τσιμπημένο πολύ
και με πολλούς όρους

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Κ88-
Αυτό  παντως  ειναι Καραίσκου  88 στον Πειραιά :)  ( στην ιδια πολυκατοικια υπάρχει και μαιευτήρας- γυναικολογος) :o

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.045
Πόντοι
19.505
Γαλατσίου 1 προ ολίγου είδα επιτέλους το κινεζάκι, Άννα λεγόταν, αλλά δεν έλεγε και τίποτα. Επίσης άλλα τρία τεμάχια αδιάφορα

Άνδρου στο μεταφερθέν από Γ' Σεπτεμβρίου 89, η μις αφάνα (που εμένα μου αρέσει πολύ, αν και μιλφ) μου παρουσίασε ένα τεμάχιο που καλύτερα να μη μιλήσω. Επίσης ακόμα δεν έχει κρεββάτια ή στρώματα, το σκηνικό γίνεται στο πάτωμα.

Καλλιρόης 85 κλειστό

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Νότια Προάστεια έχει τίποτα ανοικτο σήμερα Κυριακή ?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
νεος στο επαγγελμα και εχω πεσει στην μελετη τοθ φορουμ...δυστυχως ομως σε μερικα σημεια σας χανω διοτι ως παλιουρες μιλατε με κωδικους οπως πχ Κ88 . Στο κομματι του μασαζ-σεξ δεν το χω. Πιο πολυ ημουν στο κομματι στουντιο (κασσανδρας) οπου εχω πετυχει καλα μωρα. Τωρα ομως μου την εχει δωσει και γουσταρω και λιγο περιποιηση εκτος απο το ξεροσφυρι. Στο παρασυνθημα για να μην σας κουραζω. Εχετε να προτεινεται κατι καλο για μασαζ (δεν με ενδιαφερει η ηλικια) αρκει να ειναι ομορφες, καθαρες, οχι παχουλες και ο χωρος να ειναι οκ....οχι βρωμικος και να μπορεις να εχεις επιλογες σε γυναικες.

Εαν εχετε να μου προτεινετε κατι θα σας ημουν ευγνωμων διοτι μπερδευτηκα με τοσα μασατζιδικα που υπαρχουν. Δεν εχω θεμα στην περιοχη παω οπου μου πειτε

Ευχαριστω
Πανος
υπάρχουν πολλές επιλογές...μπορείς να ξεκινήσεις από το Σολωμου 54/ 6ος

panoulis33

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οκ σε ευχαριστω gepap θα ξεκινησω απο εκει

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Ευχαριστω
Πανος

Για αρχή κάνε τσάρκα στα μαγαζιά της Στουρνάρη (63, 47, 29). Αναφέρομαι σε αυτά γιατί γενικά δεν έχεις πρόβλημα να γαμήσεις από την πρώτη φορα και οι επιλογές σου (από αποψη πλήθους κοριτσιών συγκεντρωμένων σε απόσταση μερικών οικοδομικών τετραγώνων) είναι πολλές.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για αρχή κάνε τσάρκα στα μαγαζιά της Στουρνάρη (63, 47, 29). Αναφέρομαι σε αυτά γιατί γενικά δεν έχεις πρόβλημα να γαμήσεις από την πρώτη φορα και οι επιλογές σου (από αποψη πλήθους κοριτσιών συγκεντρωμένων σε απόσταση μερικών οικοδομικών τετραγώνων) είναι πολλές.
αρκεί να αποφύγει τα Πάκια, τους μπάτσους και τους αναρχικούς....
μα πού τον στέλνετε ρε σεις...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πριν λίγο καιρό πίστευα ότι τη μέρα δεν έχεις πρόβλημα να κυκλοφορήσεις στη περιοχή, αλλά μετά τα γεγονότα με το 45χρονο
άλλαξα γνώμη. Θέλει όντως προσοχή.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εχουν αγριέψει τα πράγματα...