pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
άρα αυτό στη βουλιαγμένης είναι είτε απέναντι από το μετρό του άη γιάννη ή στον άγιο δημήτριο.Ρέ μπάς και είναι αλλαξοκωλιά του καφαντάρη 4?
ζερο καλημερα εχει ερθη το μωρο ειναι οικονομικο για αυτο και χαθηκαμε λιγο εμαθα οτι στην ιλιαδα υπαρχει καινουργιο ουρι του παραδεισου αν μπορεσω θα παω και θα ενημεροσω.
σταθερο ειναιοποιος εχει το κινητο απο στουρναρη 29 ας το στειλει με pm
αη γιαννη μου ειπαν...άρα αυτό στη βουλιαγμένης είναι είτε απέναντι από το μετρό του άη γιάννη ή στον άγιο δημήτριο.Ρέ μπάς και είναι αλλαξοκωλιά του καφαντάρη 4?
ρε παιδια πήρα σήμερα 2 τηλέφωνα απο ΧΕ και μου έκανε εντύπωση που μου είπαν κατευθείαν τηλεφωνικά ότι κάνουν πρόγραμμα με μπριζόλα. Παλαιότερα όπου έπαιρνα τηλέφωνο το αρνιόντουσαν να πουν χύμα κάτι τέτοιο. Το ένα ίδρυμα είναι στην Ηρακλείου στο Χαλάνδρι με 80Ε φούλ και το άλλο Φραντζή 65 και Σπινθάρου με 60 φουλ +20 για extra ( πρωκτικό ή ελεύθερο στοματικό ).
λοιπον ,για το σπινθαρου 61 & φραντζη ειναι 2 κοπελες ροσσιδες,με 60Ε αλλα θα ελεγα περισσοτερο studio ειναι παρα μασαζ. διαμερισμα με διπλο κρεβατι,και πας μονο με τηλεφωνικο ραντεβου.
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω για τα ιδρύματα? Αν έχει κανα καλό τεμάχιο? Έχει πάει κανείς?
Σινωπης 29, στο 1οροφο 60Ε μονο μασαζ μου ειπε η κοπελα. ειναι 3 κοπελες.
ασ καταθεσει καποιος καμια αποψη!!!!
κουδουνι: αισθητικη αν θυμαμαι καλα!
Αναφέρεσαι στο Καιτόσπιτο. 70 γιούρια φουλ. Τις κινέζες που τις είδες?ενα μαγαζι στουρναρη 63 με κινεζες το ξερει κανενας;;;
μπορει καποιος να μου πει τι παιζει;;
ετσι μου ειχε πει ενα παιδι...
θα εκανε λαθος λογικα...
αξιζει να περασω καμια βολτα file;;
εδω τα κλιματιστικα δεν τα εχω αγγιξει!!!!!!!
Αξίζει, αλλά από τη πρώτη δύσκολα τρως αν δεν γνωρίζεις κάποιο τεμάχιο.ετσι μου ειχε πει ενα παιδι...
θα εκανε λαθος λογικα...
αξιζει να περασω καμια βολτα file;;
Το πιθανότερον..φιλε μου δεν το καταλαβα αυτο...
παιζει δλδ να παω και να μην
φιλε να σε ρωτησω, επειδη και εγω δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο μασαζ, με 70 τι περνεις εκει αν δεν τις ξερεις? μασαζ-φραπε?Το πιθανότερον..
ευχαριστω για τις πληροφοριες...
αμα ειναι ετσι δεν παω....