Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Να πούμε του γιωργακη να  ανεβάζει λίστα, με τα δέκα φθηνότερα ανά βδομάδα, στο σάιτ του ανάπτυξης μαζί με τα βενζινάδικα και τις λαϊκές αγορές

άμα τα φορολογούσε να είσαι σίγουρος ότι θα το είχε ήδη κάνει.Αλλά άν κάποιος πληροφορήσει το ΔΝΤ πόσος είναι ο ετήσιος τζίρος "μας" στο σπόρ θα πούν στον πιλότο πάνω από τις αζόρες να επιστρέψει πίσω ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
περασα χθεs απο Σ59 .  πολυ παρακμη.  μια αντριαννα ηταν, η οποια πρεπει να ειναι σιγουρα κανενα χρονο εκει και η δεσποινα  που περιμενε καποιο ραντεβου.  μηπωs εχει αλλαξει πια το δεσποινακι τον τροπο των meetings?

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Γρήγορο πέρασμα από 3ης Σεπτεμβρίου σήμερα.

Στο 59 παρελάσανε τέσσερα "τεμάχια" με συνολική ηλικία γύρω στα 220-230 έτη... Ένα εργαζόταν όπως μου είπε η σερίφισα αλλά σιγά μην περιμένω...

Στο 54, δεν ανοίγανε, "κρίση" σου λέει μετά... ή βλέπανε τι έχει το 59 και τρέχανε εκεί. Μου έδωσε στα νεύρα η φάση, βαριόμουν να τρέχω στα άλλα κοντινά και την "έκανα".

Αυτά! 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
MAGIC SPA
ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ,, ΕΥΕΞΙΑ. ΕΜΠΕΙΡΕΣ/ΗΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΚΙΑΝΟΥΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΠΑΤΗΣΙΩΝ 339β 1οςΔΙΑΜΕΡΕΙΖΜΑ 17. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11:00 ME 21:00ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00 ME 18:00

(αγγελία από το mylist, αλλά έχει καταχωρηθεί και σε άλλα σχετικά σάιτ αγγελιών)

Τελικά αυτό το έχει εξερευνήσει κανείς???
Το "ΔΙΑΜΕΡΕΙΖΜΑ" πάντως φανερώνει ότι την αγγελία την έχει καταχωρήσει αλλοδαπό (το εγραψε οπως το προφερει :cheesy:)

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
MAGIC SPA
ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ,, ΕΥΕΞΙΑ. ΕΜΠΕΙΡΕΣ/ΗΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΚΙΑΝΟΥΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΠΑΤΗΣΙΩΝ 339β 1οςΔΙΑΜΕΡΕΙΖΜΑ 17. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11:00 ME 21:00ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00 ME 18:00

(αγγελία από το mylist, αλλά έχει καταχωρηθεί και σε άλλα σχετικά σάιτ αγγελιών)

Τελικά αυτό το έχει εξερευνήσει κανείς???
Το "ΔΙΑΜΕΡΕΙΖΜΑ" πάντως φανερώνει ότι την αγγελία την έχει καταχωρήσει αλλοδαπό (το εγραψε οπως το προφερει :cheesy:)
οταν βαζουμε αγγελιες καλο μεν ειναι να παραθετουμε και τον ηλεκτρονικο συνδεσμο (link)
καλυτερο δε να τις ποσταρουμε στο "Αγγελιες μασαζ" www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,79819.0]πατώντας εδω[/url] , ωστε να ειναι ολες συγκεντρωμενες...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
MAGIC SPA

Τελικά αυτό το έχει εξερευνήσει κανείς??? Το "ΔΙΑΜΕΡΕΙΖΜΑ" πάντως φανερώνει ότι την αγγελία την έχει καταχωρήσει αλλοδαπό (το εγραψε οπως το προφερει :cheesy:)

Μπριζολάδικο (... δεν προλαβαίνω τώρα ...!)!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
γκαντεμια σημερα στη γλυφαδα! ζησιμοπουλου ειχαν χαλασει τα υρδαυλικα, ποσειδωνος υπο ανακαίνησ, πάει το μασαζακι της παρασκευής γμτ  :boobies:

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Το παρακάτω το ξέρει κανείς?

"ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ αποκλειστικά σε άντρες! Παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στον χώρο μας την πιο έξτρα περιποίηση με την ονομασία "Men's &  Care", που θα είναι μια επιλογή για άντρες με δυνατή προσωπικότητα. Κυριακές ανοιχτά και μόνο prive   694.......17"

το συγκεκριμενο ειναι το παλιο γνωστο σε ολους τους μασαζιαρηδες στην Παλαιολογου, στη Νεα Σμυρνη με τη σχιζοφρενη "Ευημηναγγιζετετιποταπαραμονοσαςτονπαιζωεγω"... οι παλιοι ξερουν οι νεοι να αποφευγουν...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το συγκεκριμενο ειναι το παλιο γνωστο σε ολους τους μασαζιαρηδες στην Παλαιολογου, στη Νεα Σμυρνη με τη σχιζοφρενη "Ευημηναγγιζετετιποταπαραμονοσαςτονπαιζωεγω"... οι παλιοι ξερουν οι νεοι να αποφευγουν...

μακρια, συμφωνω. εγω πριν απο χρονια παντως, της ειχα επιβαλει και κατα την πεο-ταραξη γδυνοταν κανονικα και χουφτωνα κατα βουληση. Νομιζα οτι ειχαν χρεοκοπησει!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
γκαντεμια σημερα στη γλυφαδα! ζησιμοπουλου ειχαν χαλασει τα υρδαυλικα, ποσειδωνος υπο ανακαίνησ, πάει το μασαζακι της παρασκευής γμτ  :boobies:
της Παρασκευης το λαδι  :grin: :grin: :grin:

στη Ζησ χαλασανε τα πραγματικα υδραυλικα ή ομαδικη περιοδος (ε ρε μποχα)??

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
μακρια, συμφωνω. εγω πριν απο χρονια παντως, της ειχα επιβαλει και κατα την πεο-ταραξη γδυνοταν κανονικα και χουφτωνα κατα βουληση. Νομιζα οτι ειχαν χρεοκοπησει!

αγαπητε ναι, ειχε συμβει και αυτο, αλλα και παλι, ποσο παρανοια να αντεξεις ως ανθρωπος?... αυτη και η Ηλιανα η γνωστη αληστου μνημης...
μπα...που να χρεωκοπησουν...οσο υπαρχουν αντρες (χαϊβανια, κι εγω μεσα σε αυτα ε?) παντα θα εχουν δουλειες...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
αγαπητε ναι, ειχε συμβει και αυτο, αλλα και παλι, ποσο παρανοια να αντεξεις ως ανθρωπος?... αυτη και η Ηλιανα η γνωστη αληστου μνημης...
μπα...που να χρεωκοπησουν...οσο υπαρχουν αντρες (χαϊβανια, κι εγω μεσα σε αυτα ε?) παντα θα εχουν δουλειες...

δεν την θυμαμαι την Ηλιανα. Το μονο που θυμαμαι, ταν οτι γδυνομουν, εβαζα μια ρομπα, επινα πρασινο τσαι σε ενα ανακλινδρο, μου εκανε μασαζ 3-4 ομορφουλες (μια καθε φορα) και οταν μου λεγαν ''γυριστε'' πεταγονταν εξω απο το δωματιο σαν κυνηγημενες, εμπαινε η Εύη, τον έπαιζε και φευγαμε! Μεγαλείο!  :2funny: :2funny:

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
δεν την θυμαμαι την Ηλιανα. Το μονο που θυμαμαι, ταν οτι γδυνομουν, εβαζα μια ρομπα, επινα πρασινο τσαι σε ενα ανακλινδρο, μου εκανε μασαζ 3-4 ομορφουλες (μια καθε φορα) και οταν μου λεγαν ''γυριστε'' πεταγονταν εξω απο το δωματιο σαν κυνηγημενες, εμπαινε η Εύη, τον έπαιζε και φευγαμε! Μεγαλείο!  :2funny: :2funny:

οχι, οχι, η Ηλιανα δεν ηταν ποτε εκει, αλλα ηταν μια μορφη στο χωρο του μασαζ...
ναι, εστι ακριβως... τα μικρα ηταν για το πασπατεμα, ηευη για το ανακατεμα...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
οχι, οχι, η Ηλιανα δεν ηταν ποτε εκει, αλλα ηταν μια μορφη στο χωρο του μασαζ...

εχει, αληθεια, γαμησει κανεις εκει? θα ειχε ενδιαφερον να μαθαιναμε.

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Την Ηλιάνα που ήταν στην Φραντζή λες?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εδω και μια 3ετια

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Μεσημεριανή επίσκεψη τη προηγούμενη εβδομάδα Σωλομου 59 1ος όροφος  με στόχο το κωλαράκι της Μελίνας
Στην υποδοχή Μελίνα βαμμένη περιποιημένη και φιλική λόγω του ότι είμαι από τους παλιούς πελάτες έδειχνε φρέσκια και ορεξάτη  σαν να είχε μόλις μπει στο μαγαζί.
Δεύτερη παρουσία η Αντριάννα ψιλή αδιάφορη νταρτανοξανθιά και ενώ περιμένω να δω και την επόμενη τη χοντρή με τα μπούτια μπουκάλες F1 ως εκ θαύματος εμφανίζετε το ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ !!!!!
Αναθεώρηση του σχεδίου και περνάω με Δεσποινάκι που γύρισε ανανεωμένο μετά από πολύμηνη απουσία ελαφρώς αδυνατισμένο
Για τις υπηρεσίες δεν χρειάζεται να αναφερθώ αφού υπάρχουν παλαιότερες εκτεταμένες μου αναφορές
Τα μόνα που θέλω να συμπληρώσω είναι το νέο LOOK στο ξύρισμα που αφήνει μια στενή διακριτική γραμμούλα και δεύτερο ότι οι υπηρεσίες της που πάντα ήταν πλήρης και σε υψηλό επίπεδο τώρα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία
Οι πιθανότεροι λόγοι είναι η ανανέωση από τη μακρόχρονη απουσία η αγωνία να ξαναμαζέψει τη στάνταρ πελατεία της και η μεγάλη αναδουλειά κατά δήλωση της από το πρωί ήμουν ο πρώτος πελάτης της
Συνολικά με δύο ντουζάκια χρόνος παραμονής 1 ώρα και 45 λεπτά !!!!και το κουδούνι κτύπησε μόνο μια φορά χωρίς θετικό αποτέλεσα
Κόστος 70 ευρο χωρίς απόδειξη αφού έκοψα τα 10-20 έξτρα που έδινα λόγω και των ειδικών υπηρεσιών εν όψη ΚΡΙΣΗΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom