Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ολεσ οι παραπανv κυριεσ milf??? και παρουσια παραπανω της μια?

Ναι και δοκιμασμένες.
Για παραπάνω της μιας Φερρών 7 1ος (και αυτό δοκιμασμένο), αλλά είναι πλέον αποκλειστικά στα προσωπικά αισθητικά και ... λοιπά κριτήριά σου!
Επίσης Φερρών 19 υπάρχουν και άλλα μη δοκιμασμένα, όπως και Σολωμού (Βανέσα).
Επιμένω όλα αυτά για αρχή και με βάση δικά μου στοιχεία.

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
σε ευχαριστω!!!
θα τιμησω το καταστημα στη σολωμου!!! ετσι για αρχη!!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
:think: :think: μοναχοφαγάς δέν είναι........
άλλα θέλη άνταλαγμα καί αύτος!!!!!!!!!!!!!!!

Που..να ( :knockinb: :pipa1: :fuck1:) κοινωνία! :sunglasses: Τι να κάνουμε θα ζήσουμε και έτσι...! :grin:
Παντως μη του χαλάς και πολύ τα χατήρια! (:kissass2: με μέτρο) :2funny: :2funny: :2funny: Απ' ότι φαίνεται κερδισμένος θα βγεις! ;)

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
καλησπερα!!
επισκεψη πρωτη φορα στη σολωμου και για να ειμαι ειλικρινης απλωσ χαλαστηκα!ενα υφοσ μεσα στη ψυχροτητα και απο παρουσιες
2 .. μια νταρντανα ψηλη και μια κοντα στα 45-50.
αν η ψηλη ηταν πιο προσχαρη θα εμενα...
τι να πω...ισως να ετυχε μια και πρωταρης στο εν λογο καταστημα

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
με την ευκαιρεια παιζει κατι ξιολογο νεα σμυρνη καλλιθεα συγκρου?

tasos7004

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
φίλτατοι συναγωνιστές, ξέρει κανένας τι παίζει με ένα λεγόμενο Choco Spa πίσω από το ιατρικό;
Βολεύει πολύ και δεν το έχω επισκεφθεί και δεν μπορώ να βρω και ανάλογο thread. Βοήθεια; Please;;;;;

Ευχαριστώ πολύ!!

vadin

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά
ο ένας πάει και βρίσκει κάτι κοντές άσχημες χοντρες και δε γαμάει,...
ο άλλος βρίσκει το άβατο 3-4 φορές και πάλι δε γαμάει,....

προτείνω λοιπόν να μετονομαστεί το θρεντ σε :

Μασατζίδικα που, που και που, ...γαμάς :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καλημερα ειχα αναφερθη σε καινουργιο ιδρυμα μαλαξεων στον πειραια πραξιτελους 139 δευτερο οροφο περασα εχθες απο εκει γιατι τηλεφωνο δεν εχουν βαλει υπαρχει χαρτακι κολημενο με εντονα γραματα β2.  πηγα επανω μου ανοιξαν το ιδρυμα αυτο το εχει μια κατερινα λετονη που ηταν στην καραισκου  85 στης αρχες που ανοιξε ψηλη με μεγαλα βυζια πλουσια και καλο σερβις ηταν και μια αλλη δεν την ειδα ηταν μεσα με συναγωνιστη καθαρος χωρος μπανιο κοινο το ρεζουμε 65 ευρω το απλο 85 φουλ προγραμα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
διαβαζω για ποσειδωνος για φουλ εγω εχω παει δυο φορες τωρα τελευταια και παροτι ξερω πολυ καλα την ερικα και παολα με το ζορι πηρα φραπε το φουλ το αποκλεισανε ρητος τη να πω η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζη.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στον συναγωνιστη "pathos gia ta temahia"
γρηγορη και εγκυρη ενημερωση,γνωση και θεληση για εξυπηρετηση στους συναγωνιστες του
ξερει αυτος... :rockon: :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Προς mathiti:πολύ καλό μιλφ είναι η Βίκυ απο Στουρνάρη 63 και επιπλέον κατά 99%  θα σου δώσει να φας από την πρώτη φορά (κοίτα να της πιάνεις κουβέντα συνέχεια). Αντίθετα με Ζάνα (επίσης μιλφ, λιγότερο όμορφο μα πιο έκφυλο) από Στουρνάρη 29΄την πρώτη φορά 99% θα φύγεις άπραγος.
Αν φαίνεσαι μικρός όπου και να πας παίζει να πάρεις τον πούλο γιατί λογικά θα σκεφτούν ότι πας για αρπαχτή και δεν προτίθεσαι να ανοίξεις παρτίδες μαζί τους-εκεί άλλωστε στοχεύουν σε μεσήλικες παντρεμένους και από κει τα βγάζουν τα λεφτά τους κυρίως (άσε τουλάχιστον γένια να δείχνεις μεγαλύτερος  :grin: )

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
διαβαζω για ποσειδωνος για φουλ εγω εχω παει δυο φορες τωρα τελευταια και παροτι ξερω πολυ καλα την ερικα και παολα με το ζορι πηρα φραπε το φουλ το αποκλεισανε ρητος τη να πω η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζη.

την ερικα τη πηδάνε ελάχιστοι, μην τρελαινεσαι. Ούτε με την πάολα τα καταφερες? κατεστησε τοτε απολύτως σαφές (την τριτη φορά) ότι η μαλακία σεν σε ενδιαφέρει και δεν θα ξαναπάς.

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μου φαινεται παραξενο γιατι τον παιρνουν και οι δυο και ειδικα η παολα

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
συγγνωμη για το πιθανο off topic.ψαχνω να συγκεντρωσω τα μασσατζιδικα που βρισκονται στο φαληρο..εδωσα στο "ψαχτηρι"πανω αριστερα της οθονης αλλα δεν βοηθησε..αναφερονται οι συναδελφοι σε μαγαζια με οδους αλλα χωρισ νουμερο.μπορω να κανω κατι??μπορει να με βοηθησει καποιοσ???..α κοιταξα κ εκει που ειναι συγκεντρωτικα οπως επισης κ στον χαρτη αλλα δεν εχει τιποτε σε φαληρο..

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom