Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
γυρολογος με λιγα λογια!  :2funny:
Πατησιων 131 ξερουμε ροστερ?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
συγχαρητηρια στους φιλους για την πολυ καλη δουλεια τους....να ρωτησω κι εγω κατι??μετα απο αρκετα χρονια αποχης απο μασαζ και σια περασα απο σκρα 4 που επισκεπτομουν, ενα καλο μαγαζι μπριζολο-φραποκατασταση...αλλα δεν βρηκα ενδειξη σε κουδουνι..εκλεισε?ξερουμε κατι?ειχε κατι καλα κοματια απο ανατολικες χωρες και καποτε και καποιες καλες λατινες.... :tits2:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
συγχαρητηρια στους φιλους για την πολυ καλη δουλεια τους....να ρωτησω κι εγω κατι??μετα απο αρκετα χρονια αποχης απο μασαζ και σια περασα απο σκρα 4 που επισκεπτομουν, ενα καλο μαγαζι μπριζολο-φραποκατασταση...αλλα δεν βρηκα ενδειξη σε κουδουνι..εκλεισε?ξερουμε κατι?ειχε κατι καλα κοματια απο ανατολικες χωρες και καποτε και καποιες καλες λατινες.... :tits2:
καλημερα φιλε.
το Σκρα 4 δε λειτουργει .
Αν εχεις τη διαθεση
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,52860.0]πατα εδω[/url] , και γραψε σχετικα :helpplea:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
γυρολογος με λιγα λογια!  :2funny:
Πατησιων 131 ξερουμε ροστερ?
Μου το σύστησε ο γιατρός ...να κανω γύρους στην Αθήνα με πυκνές στάσεις Διαρκείας ......

Η Αννα τότε ήταν με την Λία το  αξιόλογο στέλεχος ....
Τώρα στο ιδρυμα Πατησίων παίζει η Τατιάνα από Μάρνης 28 και λίγο  Γ Σεπτεβρίου 54 μαζύ με άλλες νέες ,που διαθέτουν και καλά κορμιά ....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Μου το σύστησε ο γιατρός ...να κανω γύρους στην Αθήνα με πυκνές στάσεις Διαρκείας ......
οχι εσυ αδερφε, για την Αννα πηγαινε το γυρολογος...
αλλωστε οποιος γυριζει μυριζει :thumbsup:

Τώρα στο ιδρυμα Πατησίων παίζει η Τατιάνα από Μάρνης 28 και λίγο  Γ Σεπτεβρίου 54 μαζύ με άλλες νέες ,που διαθέτουν και καλά κορμιά ....
η Τατιανα ή Τανια , με το τατου στο μπρατσο αν θυμαμαι καλα...
την εχω παρει δυο φορες, τωρα σκεφτομαι να παρω την πορτιερισσα
του 131

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
οχι εσυ αδερφε, για την Αννα πηγαινε το γυρολογος...
αλλωστε οποιος γυριζει μυριζει :thumbsup:
η Τατιανα ή Τανια , με το τατου στο μπρατσο αν θυμαμαι καλα...
την εχω παρει δυο φορες, τωρα σκεφτομαι να παρω την πορτιερισσα
του 131
παραφερθήκαμε !!!!!!!

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
τωρα σκεφτομαι να παρω την πορτιερισσα
του 131

εχεις επιγκεντρωση σε πολυ γ@μ@τη σεριφισα  :dancing: , και εγω τιν βλεπω αλλα φοβαμαι να κανω κινηση  :cum: , προχωρα  :knockinb: και θα παρουμε και εμεις σειρα  :fuck1:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
εχεις επιγκεντρωση σε πολυ γ@μ@τη σεριφισα  :dancing: , και εγω τιν βλεπω αλλα φοβαμαι να κανω κινηση  :cum: , προχωρα   :knockinb: και θα παρουμε και εμεις σειρα  :fuck1:

την ελληνίδα λέτε? μια γλυκομίλητη?αυτή που ήταν πορτίερισα και το χειμώνα που μας πέρασε εκεί?

την είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια στο 3ης Σεπτ 25.

Καλή και φιλότιμη σε όλα ,αλλά χάνει πολύ στο σώμα (όταν βγάλει τα ρούχα...)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε μανια με τη βουλγαρα... :2funny:
τι ανακαινιση κανουν?

απο οτι μου ειπε ο προεδρος διπλα ξηλωνουν τα πατωματα και βαζουν πλακακι οπου εχει ξυλο γιατι ειχανε προβληματα με σπασιματα υδραυλικων.Επιπλεον κανουν ανακαινιση στις τηλεοράσεις και απο τη νεα σεζον θα βαζουν και τσοντα στα δωματια σε στυλ στουντιο.Τέλος θα βαλουν μπαρμπεκιου στο μπαλκονι για να ψηνουν ψητα λαχανικα καθότι αρεσει σε πολλους

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
την ελληνίδα λέτε? μια γλυκομίλητη?αυτή που ήταν πορτίερισα και το χειμώνα που μας πέρασε εκεί?

λες αμ πω οτι ειχαμε ''παρθει'' τοτε , να υποκηψη ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

εχει σουξε ομως.
οτι χανει χανει, το βλεπω και χωρις να βγαλει τα ρουχα.
Τέλος θα βαλουν μπαρμπεκιου στο μπαλκονι για να ψηνουν ψητα λαχανικα καθότι αρεσει σε πολλους
ρε τις αλητηριες,πανε να κανουν σπασιμο στην καντινα απο κατω. :tickedoff:
την εχουν κατι ξαδερφια μου

edit

η πορτιερισσα πεφτει ανετοτατα

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
επειδή η Αθήνα θα αδειάσει και θα έχουμε πολλές απουσίες ...χρήσιμο είναι γι αυτές τις μέρες κάποιος να ενημερώσει αν θα παραμείνει ανοικτό κάποιο ίδρυμα ...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
DANIEL  καλωs ηρθεs  τα περασεs καλα? δυστυχωs  σημερα  ολα  τα μασαζ  κλειστα  και ετυχωs για μενα  βρηκα  την  ΝΤΑΡΙΑ  στην αγ.μελετιου    ειχα  να παω  μαζι τηs  πανω  απο 2 χρονια  οτι και να πω  για  αυτη την κοπελλα  λιγα  θα ειναι 

icecube

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα η Καρινα απο πατησιων μας την εκανε...απο σεπτεμβριο και αν  :headbang:.Ξερει καποιος κανα μωρο αυτου του επιπεδου γιατι ολο μπαζα βρισκω τωρα τελευταια

και να φανταστείς ότι πολλοί πλήρωναν πολλά λεφτά απλώς για να πιουν μαζί της ποτό στο στριπτητζάδικο που δούλευε :pppppp

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
....σολωμου 54..ΠΑΟΛΑ..ολα τα λεφτα αυτο το καιρο. :dancing:...ΤΑ ΠΑΝΤΑΑ ΟΛΑΑ :dancing: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom