να προσθέσω φίλε Σολωμού 54 στη Ζάνα και Πατησίων 131εχει κανει και περασμα απο Σολωμου 59
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
συγχαρητηρια στους φιλους για την πολυ καλη δουλεια τους....να ρωτησω κι εγω κατι??μετα απο αρκετα χρονια αποχης απο μασαζ και σια περασα απο σκρα 4 που επισκεπτομουν, ενα καλο μαγαζι μπριζολο-φραποκατασταση...αλλα δεν βρηκα ενδειξη σε κουδουνι..εκλεισε?ξερουμε κατι?ειχε κατι καλα κοματια απο ανατολικες χωρες και καποτε και καποιες καλες λατινες....
καλημερα φιλε.συγχαρητηρια στους φιλους για την πολυ καλη δουλεια τους....να ρωτησω κι εγω κατι??μετα απο αρκετα χρονια αποχης απο μασαζ και σια περασα απο σκρα 4 που επισκεπτομουν, ενα καλο μαγαζι μπριζολο-φραποκατασταση...αλλα δεν βρηκα ενδειξη σε κουδουνι..εκλεισε?ξερουμε κατι?ειχε κατι καλα κοματια απο ανατολικες χωρες και καποτε και καποιες καλες λατινες....
το Σκρα 4 δε λειτουργει .
Αν εχεις τη διαθεση
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,52860.0]πατα εδω[/url] , και γραψε σχετικα
Μου το σύστησε ο γιατρός ...να κανω γύρους στην Αθήνα με πυκνές στάσεις Διαρκείας ......γυρολογος με λιγα λογια!
Πατησιων 131 ξερουμε ροστερ?
Η Αννα τότε ήταν με την Λία το αξιόλογο στέλεχος ....
Τώρα στο ιδρυμα Πατησίων παίζει η Τατιάνα από Μάρνης 28 και λίγο Γ Σεπτεβρίου 54 μαζύ με άλλες νέες ,που διαθέτουν και καλά κορμιά ....
οχι εσυ αδερφε, για την Αννα πηγαινε το γυρολογος...Μου το σύστησε ο γιατρός ...να κανω γύρους στην Αθήνα με πυκνές στάσεις Διαρκείας ......
αλλωστε οποιος γυριζει μυριζει
η Τατιανα ή Τανια , με το τατου στο μπρατσο αν θυμαμαι καλα...Τώρα στο ιδρυμα Πατησίων παίζει η Τατιάνα από Μάρνης 28 και λίγο Γ Σεπτεβρίου 54 μαζύ με άλλες νέες ,που διαθέτουν και καλά κορμιά ....
την εχω παρει δυο φορες, τωρα σκεφτομαι να παρω την πορτιερισσα
του 131
παραφερθήκαμε !!!!!!!οχι εσυ αδερφε, για την Αννα πηγαινε το γυρολογος...
αλλωστε οποιος γυριζει μυριζει
η Τατιανα ή Τανια , με το τατου στο μπρατσο αν θυμαμαι καλα...
την εχω παρει δυο φορες, τωρα σκεφτομαι να παρω την πορτιερισσα
του 131
τωρα σκεφτομαι να παρω την πορτιερισσα
του 131
εχεις επιγκεντρωση σε πολυ γ@μ@τη σεριφισα , και εγω τιν βλεπω αλλα φοβαμαι να κανω κινηση , προχωρα και θα παρουμε και εμεις σειρα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
εχεις επιγκεντρωση σε πολυ γ@μ@τη σεριφισα , και εγω τιν βλεπω αλλα φοβαμαι να κανω κινηση , προχωρα και θα παρουμε και εμεις σειρα
την ελληνίδα λέτε? μια γλυκομίλητη?αυτή που ήταν πορτίερισα και το χειμώνα που μας πέρασε εκεί?
την είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια στο 3ης Σεπτ 25.
Καλή και φιλότιμη σε όλα ,αλλά χάνει πολύ στο σώμα (όταν βγάλει τα ρούχα...)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ρε μανια με τη βουλγαρα...
τι ανακαινιση κανουν?
απο οτι μου ειπε ο προεδρος διπλα ξηλωνουν τα πατωματα και βαζουν πλακακι οπου εχει ξυλο γιατι ειχανε προβληματα με σπασιματα υδραυλικων.Επιπλεον κανουν ανακαινιση στις τηλεοράσεις και απο τη νεα σεζον θα βαζουν και τσοντα στα δωματια σε στυλ στουντιο.Τέλος θα βαλουν μπαρμπεκιου στο μπαλκονι για να ψηνουν ψητα λαχανικα καθότι αρεσει σε πολλους
την ελληνίδα λέτε? μια γλυκομίλητη?αυτή που ήταν πορτίερισα και το χειμώνα που μας πέρασε εκεί?
λες αμ πω οτι ειχαμε ''παρθει'' τοτε , να υποκηψη ?
Μην μου ξυπνάς το παρελθόν θα σου απαντήσει που λέει και το άσμα!!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
πολύ πιθανό, αμα έχουν και αναδουλειές...
εχει σουξε ομως.την ελληνίδα λέτε? μια γλυκομίλητη?αυτή που ήταν πορτίερισα και το χειμώνα που μας πέρασε εκεί?
οτι χανει χανει, το βλεπω και χωρις να βγαλει τα ρουχα.
ρε τις αλητηριες,πανε να κανουν σπασιμο στην καντινα απο κατω.Τέλος θα βαλουν μπαρμπεκιου στο μπαλκονι για να ψηνουν ψητα λαχανικα καθότι αρεσει σε πολλους
την εχουν κατι ξαδερφια μου
edit
η πορτιερισσα πεφτει ανετοτατα
Επισκέπτης
τι μασαζ να μου κανει ρε συ?
σου βαζει λαδι στην πλατη οπως ριχνει η μανα μου το λαδι στο ταψι για να μην κολλησει η σπανακοπιτα...
Μην μου ξυπνάς το παρελθόν θα σου απαντήσει που λέει και το άσμα!!!!
καλημερα η Καρινα απο πατησιων μας την εκανε...απο σεπτεμβριο και αν .Ξερει καποιος κανα μωρο αυτου του επιπεδου γιατι ολο μπαζα βρισκω τωρα τελευταια
και να φανταστείς ότι πολλοί πλήρωναν πολλά λεφτά απλώς για να πιουν μαζί της ποτό στο στριπτητζάδικο που δούλευε :pppppp
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66