life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
η ναταλια οταν μου εκανε φραπε με καλαμακι τα καταπιε!!
Oλα μεσα??????????Μπραβο ....διψα το κοριτσι
θα ζητησω κι εγω Ναταλια για ....ποτισμα!!!!!
Τωρα που εχει καψα θα διψα περισσοτεροOλα μεσα??????????Μπραβο ....διψα το κοριτσι
θα ζητησω κι εγω Ναταλια για ....ποτισμα!!!!!
νέο στούντιο μασάζ πίσω απο το Πολυτεχνείο στα Εξάρχεια.
Στην οδό Μπουμπουλίνας 4, στον 3ο όροφο.
Κουδούνι fresh spa νομίζω.
Πολύ μεγάλος ωραίος και περιποιημένος χώρος.
3 κοπέλες ψιλοαπαράδεκτες, σύντομα θα έρθουν κι άλλες.
το μαγαζί το έκοψα για φούλ σέρβις, μιας και μια απο τις κοπέλες που είδα παλιότερα την θυμάμαι στη Μάρνης 28...
Δεν παιζεσεοταν πρωτανοιξε το φρατζη 4 ηταν μια ελληνιδα εκει ωραιο παιδι απο κορυδαλο και σωμα τουρμπο δεν εκανε προγραμα τιποτα μονο μασαζ την ειχα παρει και στο σπιτι κανα δυο φορες τιποτα ομως παντρευτηκε και σταματησε. εδω που ημουν τη ειδα μιλησαμε εχει χωριση και σημερα εχουμε ραντεβου για μασαζ και με υποσχεση για διαφορα, καποιοι πρεπει να τη θυμουντε.
τι ποτισμα λετε ρε αληταραδες?
αφου εχουμε πει , δεν τα κανουν ολες ολα σε ολους...
ρε μανια με τη βουλγαρα...ημουνα περαστικος απο φ4 και ειπα να ανεβω πανω...
ανακαινιση κανουν για την νεα αγωνιστικη περιοδο 2009-2010...
να δουμε αν ο κοουτσ sir θεοδωρα θα ειναι εκει...
τι παικτες θα παιζουν
ψιλο μουφα μου ακουγεται...πριν καιρο ειχα γραψει για ενα ιδρυμα στην τιτανων διπλα στο πρακτικερ στη βουλιαγμενη αυτοσ που μου το ειπε μου ειπε οτι καθαρος χωρος και η κοπελες ειναι δυο ελληνιδες αν θα πας μου ειπε θα κανεις αριστερα την τιτανων ειναι η οδος αγιας παρασκευης αριστερα σου οπρωτο δρομος ειναι πεζοδρομος στο δευτερο αμεσως θα κανεις αριστερα και θα δεις μια ταμπελα που γραφει κεντρο ομορφιας. πηγα εχθες εψαξα δεν ειδα καμια ταμπελα πουθενα το βραδυ που επικεινωνησα μου ειπαν οτι η ταμπελα βγηκε γιατι εδινε στοχο καποιοι εχαν γραψει οτι μενουνε εκει τριγυρω ας κανουνε μια ερευνα. τηλεφωνο δεν ειχε αυτος που μου το ειπε επηγαινε χτυπουσε και του ανοιγαν.
πεστα χρυσοστομε πεστα...
η μαλακια φορολογειται με 0%%%%%%%%%%%%....
η σύνθεση της ομάδας ειναι για φούλ σέρβις ...νέο στούντιο μασάζ πίσω απο το Πολυτεχνείο στα Εξάρχεια.
Στην οδό Μπουμπουλίνας 4, στον 3ο όροφο.
Κουδούνι fresh spa νομίζω.
Πολύ μεγάλος ωραίος και περιποιημένος χώρος.
3 κοπέλες ψιλοαπαράδεκτες, σύντομα θα έρθουν κι άλλες.
το μαγαζί το έκοψα για φούλ σέρβις, μιας και μια απο τις κοπέλες που είδα παλιότερα την θυμάμαι στη Μάρνης 28...
το επισκεφτηκες φιλε?η σύνθεση της ομάδας ειναι για φούλ σέρβις ...
ειναι και η Αννα , κοντή ...γεματούλα....δεν θυμαμαι όνομα, μια ψιλη άσχημη
εχει κανει και περασμα απο Σολωμου 59ειναι και η Αννα , κοντή ...γεματούλα....
, με βαθύ λαρύγγι ,πρώην Μάρνης 28 ,Στουρνάρη 63 , για τους λάτρεις του είδους ...