Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τι ποτισμα λετε ρε αληταραδες?
αφου εχουμε πει , δεν τα κανουν ολες ολα σε ολους...

dimosthenis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
νέο στούντιο μασάζ πίσω απο το Πολυτεχνείο στα Εξάρχεια.
Στην οδό Μπουμπουλίνας 4, στον 3ο όροφο.
Κουδούνι  fresh spa νομίζω.
Πολύ μεγάλος ωραίος και περιποιημένος χώρος.
3 κοπέλες ψιλοαπαράδεκτες, σύντομα θα έρθουν κι άλλες.
το μαγαζί το έκοψα για φούλ σέρβις, μιας και μια απο τις κοπέλες που είδα παλιότερα την θυμάμαι στη Μάρνης 28...

Ειναι πραγματι νεο.
Νομιζω οτι ειναι μεσα και η μολδαβη μιλφ Λια, πρωην ζανόσπιτο και προσφατα Φωκίωνος Νεγρη. Οπως και μια ψηλη, μαλλον συγγενης της.
Εννοειται, φουλ.

[Zero, εισαι άπαιχτος...!]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
όλα τα off topic φύγανε
μην γαμάτε το θρέντ της ενημέρωσης με άσχετα ποσταρίσματα

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
καλημερα η Καρινα απο πατησιων μας την εκανε...απο σεπτεμβριο και αν  :headbang:.Ξερει καποιος κανα μωρο αυτου του επιπεδου γιατι ολο μπαζα βρισκω τωρα τελευταια

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
οταν πρωτανοιξε το φρατζη 4 ηταν μια ελληνιδα εκει ωραιο παιδι απο κορυδαλο και σωμα τουρμπο δεν εκανε προγραμα τιποτα μονο μασαζ την ειχα παρει και στο σπιτι κανα δυο φορες τιποτα ομως παντρευτηκε και σταματησε. εδω που ημουν τη ειδα μιλησαμε εχει χωριση και σημερα εχουμε ραντεβου για μασαζ και με υποσχεση για διαφορα,  καποιοι πρεπει να τη θυμουντε.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
οταν πρωτανοιξε το φρατζη 4 ηταν μια ελληνιδα εκει ωραιο παιδι απο κορυδαλο και σωμα τουρμπο δεν εκανε προγραμα τιποτα μονο μασαζ την ειχα παρει και στο σπιτι κανα δυο φορες τιποτα ομως παντρευτηκε και σταματησε. εδω που ημουν τη ειδα μιλησαμε εχει χωριση και σημερα εχουμε ραντεβου για μασαζ και με υποσχεση για διαφορα,  καποιοι πρεπει να τη θυμουντε.
Δεν παιζεσε :boobies: :headbang: :headbang: :headbang:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
η ναταλια οταν μου εκανε φραπε με καλαμακι τα καταπιε!!

Με ρώτησε για προφυλακτικό και η απάντησή μου πάντα είναι ΝΑΙ!
Παντως τα πέριξ τα καλοπεριποιήθηκε.
Προσέχουμε για να έχουμε!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
πριν καιρο ειχα γραψει για ενα ιδρυμα στην τιτανων διπλα στο πρακτικερ στη βουλιαγμενη αυτοσ που μου το ειπε μου ειπε οτι καθαρος χωρος και η κοπελες ειναι δυο ελληνιδες αν θα πας μου ειπε θα κανεις αριστερα την τιτανων ειναι η οδος αγιας παρασκευης αριστερα σου  οπρωτο δρομος ειναι πεζοδρομος στο δευτερο αμεσως θα κανεις αριστερα και θα δεις μια ταμπελα που γραφει κεντρο ομορφιας.  πηγα εχθες εψαξα δεν ειδα καμια ταμπελα πουθενα το βραδυ που επικεινωνησα μου ειπαν οτι η ταμπελα βγηκε γιατι εδινε στοχο καποιοι εχαν γραψει οτι μενουνε εκει τριγυρω ας κανουνε μια ερευνα. τηλεφωνο δεν ειχε αυτος που μου το ειπε επηγαινε χτυπουσε και του ανοιγαν.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
επροχτες πηρα την κοπελα που αναφερα για οσους τη θυμουντε τη λεγανε χριστινα ακομα ειναι λιγο σφιχτη παντως μασαζ και φραπε πολυ καλο και για να μη μου ζητατε τηλεφωνα μετα απο το δεκαπενταυγουστο μου ειπε θα παει για δουλεια η ψυχικο η στο παλατι της ωραιας ελενης.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ημουνα περαστικος απο φ4 και ειπα να ανεβω πανω...
ανακαινιση κανουν για την νεα αγωνιστικη περιοδο 2009-2010...
να δουμε αν ο κοουτσ sir θεοδωρα θα ειναι εκει... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τι παικτες θα παιζουν :pipa3: :pipa3:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ημουνα περαστικος απο φ4 και ειπα να ανεβω πανω...
ανακαινιση κανουν για την νεα αγωνιστικη περιοδο 2009-2010...
να δουμε αν ο κοουτσ sir θεοδωρα θα ειναι εκει... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τι παικτες θα παιζουν :pipa3: :pipa3:
ρε μανια με τη βουλγαρα... :2funny:
τι ανακαινιση κανουν?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πριν καιρο ειχα γραψει για ενα ιδρυμα στην τιτανων διπλα στο πρακτικερ στη βουλιαγμενη αυτοσ που μου το ειπε μου ειπε οτι καθαρος χωρος και η κοπελες ειναι δυο ελληνιδες αν θα πας μου ειπε θα κανεις αριστερα την τιτανων ειναι η οδος αγιας παρασκευης αριστερα σου  οπρωτο δρομος ειναι πεζοδρομος στο δευτερο αμεσως θα κανεις αριστερα και θα δεις μια ταμπελα που γραφει κεντρο ομορφιας.   πηγα εχθες εψαξα δεν ειδα καμια ταμπελα πουθενα το βραδυ που επικεινωνησα μου ειπαν οτι η ταμπελα βγηκε γιατι εδινε στοχο καποιοι εχαν γραψει οτι μενουνε εκει τριγυρω ας κανουνε μια ερευνα. τηλεφωνο δεν ειχε αυτος που μου το ειπε επηγαινε χτυπουσε και του ανοιγαν.
ψιλο μουφα μου ακουγεται...
για να δουμε τι θα δουμε (αν θα δουμε)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ

πεστα χρυσοστομε πεστα...
η μαλακια φορολογειται με 0%%%%%%%%%%%%....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

δεν ειναι εκει το θεμα,
απλα ενω εχουμε θεμα για www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.0]αποψεις και αποριες[/url],
κοινως για πιο χαλαρη συζητηση,
μερικοι επιμενουν να φορτωνουν αυτο.
Απευθυνομαι σε ολους τους συναγωνιστες λοιπον,
και λεγω απλα να προσεχουμε που γραφουμε τι,
δλδ ο τιτλος ή και η περιγραφη του θεματος να ειναι σχετικα.

Επισης , για ακομα πιο χαλαρη συζητηση,
υπαρχει το www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,31619.0]κλαμ

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
νέο στούντιο μασάζ πίσω απο το Πολυτεχνείο στα Εξάρχεια.
Στην οδό Μπουμπουλίνας 4, στον 3ο όροφο.
Κουδούνι  fresh spa νομίζω.
Πολύ μεγάλος ωραίος και περιποιημένος χώρος.
3 κοπέλες ψιλοαπαράδεκτες, σύντομα θα έρθουν κι άλλες.
το μαγαζί το έκοψα για φούλ σέρβις, μιας και μια απο τις κοπέλες που είδα παλιότερα την θυμάμαι στη Μάρνης 28...
η σύνθεση της ομάδας ειναι για φούλ σέρβις ...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

Stories

Νέο!