κάπου στο tik Tok πέτυχα κάποιες που μιλούσανΣυγνώμη που τα είδες;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Δεν ξέρω, έχω πάει 3,4 φορές και έχω κάνει με την ίδια/ιδιοκτήτρια ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων .... στα δεν θα έλεγα.
Έλα!
Από τεμάχια τιμές προγράμματα τι παίζει?
Να υποθέσω πας συστημένος δεν ανοίγουν όπου να ναι
Υπάρχει ενδιαφέρον από το κατάστημα για καινούργιους πελάτες ή να χαμε να λέγαμε & να χαμε να πούμε;Νομίζω ανοίγει μόνο σε όσους γνωρίζει
100 ευρώ για δύο πιστόλια
Για να έχεις πάει και να μην θα είναι στα δεν σίγουρα λοιπόν, Το μασάζ τουλάχιστον έλεγε τίποτα ?Δεν ξέρω, έχω πάει 3,4 φορές και έχω κάνει με την ίδια/ιδιοκτήτρια ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων .... στα δεν θα έλεγα.
Raul11
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 222
- Πόντοι
- 20
Diamond spaΚαλησπέρα συναγωνιστές! Ήρθα από επαρχία για 4 μέρες.Θσ ήθελα τα φώτα σας για μιλφαρες σε μασάζ και σεξ ψηλές με βυζάρες και ωραία σώματα τύπου Νικόλ;από baknana αποτι είδα στις φωτό.
bouboulinas1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Για το massagio hamam ξέρουμε κάτι;βρίσκονται στην Τσαλδάρη πιο πάνω από την Ευελπίδων,όχι τίποτα άλλο ,μην πάω αδικα
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.482
- Πόντοι
- 26.236
Η ίδια είναι που μιλαει ρε φίλε η ιδιοκτήτρια ήταν ξανθιά πριν . Κάτι σαύρες είχε όταν είχα πάει.κάπου στο tik Tok πέτυχα κάποιες που μιλούσαν
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Καλουλι, αλλά συνεχίζω να ψάχνω κάποιο αξιόλογο!!Για να έχεις πάει και να μην θα είναι στα δεν σίγουρα λοιπόν, Το μασάζ τουλάχιστον έλεγε τίποτα ?
Καλησπέρα συναγωνιστές σήμερα ωραία μέρα βολτίτσα στην περιοχή του κέντρου Κολωνάκι και μετά κατηφορίζουμε προς Εξάρχεια πέρασα από Στουρνάρη και κατέληξα Σουλίου Με πολλά κέφια μου υποδέχτηκε μία όμορφη μικρή Σιλβί ήταν ακόμη εκεί Μαρία και δανάη σωματότυποι για όλα τα γούστα! Επέλεξα Siri μικρή σε ηλικία και σωματότυπό πολύ γλυκιά και στο πρόγραμμα άπαιχτη έφυγα ξαλαφρωμένος καλό βόλι σε όλους τους συναγωνιστές
δεν ανοίγουν, κάνουν τις κινεζες.Έλα!
Από τεμάχια τιμές προγράμματα τι παίζει?
Να υποθέσω πας συστημένος δεν ανοίγουν όπου να ναι
Υπάρχουν ίχνη της Ελένας; Θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.
Σουλιου ανανεωμενη ειδα no latin faces itan i Eva greek legend Maria gumnastria massage apitseftoΣε Ακαδημίας κοντά σχετικά είναι: Medusa, Oasis, Σολωμού και Σουλίου.
Σε Σύνταγμα κοντά σχετικά είναι και η περιοχή Συγγρού-Φιξ, που έχει αρκετά.
me dielyse,,,, mia mikri poli omorfi kai danai hot bbw διαλεξα Μαρια χρειαζομουν εξτρα μασαζακι απο επαγγελματια
Ρε φίλε χωρίς παρεξήγηση έχεις 64 μηνύματα και τα 65 είναι για xo vip μασάζ.... πολυδιάστατη η συνεισφορά σου αυτούς τους μήνες παρουσίας σου στο forumΚαλησπέρα συναγωνιστές σήμερα ωραία μέρα βολτίτσα στην περιοχή του κέντρου Κολωνάκι και μετά κατηφορίζουμε προς Εξάρχεια πέρασα από Στουρνάρη και κατέληξα Σουλίου Με πολλά κέφια μου υποδέχτηκε μία όμορφη μικρή Σιλβί ήταν ακόμη εκεί Μαρία και δανάη σωματότυποι για όλα τα γούστα! Επέλεξα Siri μικρή σε ηλικία και σωματότυπό πολύ γλυκιά και στο πρόγραμμα άπαιχτη έφυγα ξαλαφρωμένος καλό βόλι σε όλους τους συναγωνιστές
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.589
- Πόντοι
- 1.196
Siri ;Καλησπέρα συναγωνιστές σήμερα ωραία μέρα βολτίτσα στην περιοχή του κέντρου Κολωνάκι και μετά κατηφορίζουμε προς Εξάρχεια πέρασα από Στουρνάρη και κατέληξα Σουλίου Με πολλά κέφια μου υποδέχτηκε μία όμορφη μικρή Σιλβί ήταν ακόμη εκεί Μαρία και δανάη σωματότυποι για όλα τα γούστα! Επέλεξα Siri μικρή σε ηλικία και σωματότυπό πολύ γλυκιά και στο πρόγραμμα άπαιχτη έφυγα ξαλαφρωμένος καλό βόλι σε όλους τους συναγωνιστές
silviSiri ;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.725
- Πόντοι
- 3.246
αν σου γυάλισε η Άρτεμις ξέχνα το είναι στα μεγάλα ΔΕΝ!Για το massagio hamam ξέρουμε κάτι;βρίσκονται στην Τσαλδάρη πιο πάνω από την Ευελπίδων,όχι τίποτα άλλο ,μην πάω αδικα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66