Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
254
Πόντοι
20
Ναι ρε παιδια, γιατι τοση επιθετικοι απεναντι στην Κατερινα. οκ μπορει να ειναι επιφυλακτικη σε ποιους ανοιγει , για δικους της λογους που πιθανον τους ξερουν και οι ιδιοι που δεν τους ανοιγει. αλλα προσωπικα δεν ειχα ποτε θεμα στο μαγαζι, παντα χαμογελαστη ,προσωπικη αντιμετωπιση ξαναλεω.
παντως το μικρο το καινουριο που εφερε, με τα τατουαζ ειναι ασερι μεγαλο, μακαρι να μεινει και μακαρι να μας μεινουν λεφτα.
απαιχτο το μικρο και πολυ συμμετοχικο,,,

Sonik2121

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
21
❤️τρελλες καβλες6980081685 ❤️ - Love List ρε παιδια η ευα απο xo vip spa ειναι αυτη η μελαχροινη;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κ αν οχι ποια ειναι αυτη αν ξερει καποιος??ειναι ακριβως το σωματοτυπο π μ αρεσει

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
649
Πόντοι
81
❤️τρελλες καβλες6980081685 ❤️ - Love List ρε παιδια η ευα απο xo vip spa ειναι αυτη η μελαχροινη;;;

Κ αν οχι ποια ειναι αυτη αν ξερει καποιος??ειναι ακριβως το σωματοτυπο π μ αρεσει
Ναι αυτή είναι.Ιδια αγγελία όπως στο kanesex

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
649
Πόντοι
81
Ωραια εχω διαβασει οτι ειναι δυνατη μεσα ισχυει εχεις παει με τη συγκεκριμενη;;κ ειναι 60 το μιασωρο σωστα?
Φίλε μου βασικά έχω γράψει κ κριτική στη σελίδα 2449 αλλά για την Ελένη.Αυτη πρέπει να είναι στη φωτό,με συγχωρείς.

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301

Η λεπτή μελαχρινή είναι η Ελένη και όχι η Εύα νομίζω.

Chris7913

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν το Φραντζή 7 λειτουργεί ή έχει κλείσει; Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό και φαίνεται κλειστό.

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.487
Πόντοι
456
Συνάντηση με Άννα αλβανίδα στο μαγαζί της Ζάνας .. Ευχάριστη συνεδρία με το μασάζ της και όλο κομπλέ το 2ο μέρος λίγο δύσκολο για εκείνη... Όλο είναι μεγκάλο έλεγε / πόναγε σε όλες τις στάσεις - είμαι στενή έλεγε κλπ.. :jerking: τέσπα /έσκυψε κατέθεσα σε βυζάρες :tits:- μαυρορόγες που έχει / 80,00/ώρα κατά τα άλλα κομπλέ.. Ανέβασα και κριτική αλλά για κάποιο λόγο δεν έχει εμφανιστεί ακόμη,,,

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.057
Πόντοι
371
Συνάντηση με Άννα αλβανίδα στο μαγαζί της Ζάνας .. Ευχάριστη συνεδρία με το μασάζ της και όλο κομπλέ το 2ο μέρος λίγο δύσκολο για εκείνη... Όλο είναι μεγκάλο έλεγε / πόναγε σε όλες τις στάσεις - είμαι στενή έλεγε κλπ.. :jerking: τέσπα /έσκυψε κατέθεσα σε βυζάρες :tits:- μαυρορόγες που έχει / 80,00/ώρα κατά τα άλλα κομπλέ.. Ανέβασα και κριτική αλλά για κάποιο λόγο δεν έχει εμφανιστεί ακόμη,,,
80 η ωρα??? 100 δεν ηταν?

• Like
Αντιδράσεις: jumper

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.331
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν το Φραντζή 7 λειτουργεί ή έχει κλείσει; Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό και φαίνεται κλειστό.
Αυτό το ερώτημα έχω και γω. ΣαββατοΚυριακα είναι κλειστά

jumper

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
182
Πόντοι
1
Συνάντηση με Άννα αλβανίδα στο μαγαζί της Ζάνας .. Ευχάριστη συνεδρία με το μασάζ της και όλο κομπλέ το 2ο μέρος λίγο δύσκολο για εκείνη... Όλο είναι μεγκάλο έλεγε / πόναγε σε όλες τις στάσεις - είμαι στενή έλεγε κλπ.. :jerking: τέσπα /έσκυψε κατέθεσα σε βυζάρες :tits:- μαυρορόγες που έχει / 80,00/ώρα κατά τα άλλα κομπλέ.. Ανέβασα και κριτική αλλά για κάποιο λόγο δεν έχει εμφανιστεί ακόμη,,
Ποιο είναι αυυτο το μαγαζί ?

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.487
Πόντοι
456
80 για μια εκτόνωση στην ώρα 100 για δυο, απο ότι καταλαβα ο φίλος έριξε ένα βόλι....
Ναι ενα βόλι και αυτό με το ζόρι...

Ποιο είναι αυυτο το μαγαζί ?
Στουρνάρη... oasis

• Like
Αντιδράσεις: jumper

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.975
Πόντοι
42.697
Η Ελληνίδα Ξένια που μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνη του Μέδουσα μασάζ πλέον βρίσκεται σαν εργαζόμενη κοπέλα στο Πατησίων 131 στον πρώτο οροφο

jothnie

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2018
Like
34
Πόντοι
0
Παιδιά μια πληροφορία παρακαλώ, υπάρχει μασαζ με σεξ φυσικά στην περιοχή Παγκράτι?

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.696
Πόντοι
2.846
Η Ελληνίδα Ξένια που μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνη του Μέδουσα μασάζ πλέον βρίσκεται σαν εργαζόμενη κοπέλα στο Πατησίων 131 στον πρώτο οροφο
...αλλά είναι ζήτημα αν παρέμεινε μια βδομάδα.

Ξάδερφος

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
Γειά σας και από έμενα, Αθήνα μετά από αρκετό καιρό και επίσκεψη αργά απόγευμα 3ης Σεπτεμβρίου στο ρεικι αλλά χωρίς αποτέλεσμα δεν άνοιξε κάνεις, οπότε την επόμενη ενώ βρέθηκα για δουλειά στη Λεοφορο βουλιαγμένης, είδα κάπου να λέει Masage δεν το ήξερα και είδα ότι είναι το sensual Masage οπότε και πέρασα μέσα, παρουσίαστηκαν 5,6 κοπέλες άγνωστες η τελευταία όμως ήταν η Τζένη από silver spa, είχαμε περάσει μαζί πριν 2 χρόνια οπότε και ξαναπέρασα μαζί της και φυσικά δεν το μετάνιωσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom