απαιχτο το μικρο και πολυ συμμετοχικο,,,Ναι ρε παιδια, γιατι τοση επιθετικοι απεναντι στην Κατερινα. οκ μπορει να ειναι επιφυλακτικη σε ποιους ανοιγει , για δικους της λογους που πιθανον τους ξερουν και οι ιδιοι που δεν τους ανοιγει. αλλα προσωπικα δεν ειχα ποτε θεμα στο μαγαζι, παντα χαμογελαστη ,προσωπικη αντιμετωπιση ξαναλεω.
παντως το μικρο το καινουριο που εφερε, με τα τατουαζ ειναι ασερι μεγαλο, μακαρι να μεινει και μακαρι να μας μεινουν λεφτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
τρελλες καβλες6980081685 - Love List ρε παιδια η ευα απο xo vip spa ειναι αυτη η μελαχροινη;;;
Κ αν οχι ποια ειναι αυτη αν ξερει καποιος??ειναι ακριβως το σωματοτυπο π μ αρεσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ αν οχι ποια ειναι αυτη αν ξερει καποιος??ειναι ακριβως το σωματοτυπο π μ αρεσει
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 649
- Πόντοι
- 81
Ναι αυτή είναι.Ιδια αγγελία όπως στο kanesexτρελλες καβλες6980081685 - Love List ρε παιδια η ευα απο xo vip spa ειναι αυτη η μελαχροινη;;;
Ωραια εχω διαβασει οτι ειναι δυνατη μεσα ισχυει εχεις παει με τη συγκεκριμενη;;κ ειναι 60 το μιασωρο σωστα?Ναι αυτή είναι.Ιδια αγγελία όπως στο kanesex
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 649
- Πόντοι
- 81
Φίλε μου βασικά έχω γράψει κ κριτική στη σελίδα 2449 αλλά για την Ελένη.Αυτη πρέπει να είναι στη φωτό,με συγχωρείς.Ωραια εχω διαβασει οτι ειναι δυνατη μεσα ισχυει εχεις παει με τη συγκεκριμενη;;κ ειναι 60 το μιασωρο σωστα?
Οκκ σε ευχαριστω πολυ!Φίλε μου βασικά έχω γράψει κ κριτική στη σελίδα 2449 αλλά για την Ελένη.Αυτη πρέπει να είναι στη φωτό,με συγχωρείς.
xymor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 520
- Πόντοι
- 301
τρελλες καβλες6980081685 - Love List ρε παιδια η ευα απο xo vip spa ειναι αυτη η μελαχροινη;;;
Η λεπτή μελαχρινή είναι η Ελένη και όχι η Εύα νομίζω.
Ναι μολις το προανεφερε!επομενως να προτιμησω ελενη?π ειναι του γουστου μ εμφανισιακα η ευα?Η λεπτή μελαχρινή είναι η Ελένη και όχι η Εύα νομίζω.
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.487
- Πόντοι
- 456
Συνάντηση με Άννα αλβανίδα στο μαγαζί της Ζάνας .. Ευχάριστη συνεδρία με το μασάζ της και όλο κομπλέ το 2ο μέρος λίγο δύσκολο για εκείνη... Όλο είναι μεγκάλο έλεγε / πόναγε σε όλες τις στάσεις - είμαι στενή έλεγε κλπ.. τέσπα /έσκυψε κατέθεσα σε βυζάρες - μαυρορόγες που έχει / 80,00/ώρα κατά τα άλλα κομπλέ.. Ανέβασα και κριτική αλλά για κάποιο λόγο δεν έχει εμφανιστεί ακόμη,,,
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.057
- Πόντοι
- 371
80 η ωρα??? 100 δεν ηταν?Συνάντηση με Άννα αλβανίδα στο μαγαζί της Ζάνας .. Ευχάριστη συνεδρία με το μασάζ της και όλο κομπλέ το 2ο μέρος λίγο δύσκολο για εκείνη... Όλο είναι μεγκάλο έλεγε / πόναγε σε όλες τις στάσεις - είμαι στενή έλεγε κλπ.. τέσπα /έσκυψε κατέθεσα σε βυζάρες - μαυρορόγες που έχει / 80,00/ώρα κατά τα άλλα κομπλέ.. Ανέβασα και κριτική αλλά για κάποιο λόγο δεν έχει εμφανιστεί ακόμη,,,
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.487
- Πόντοι
- 456
Εμένα 80 ζήτησε,,,, 80 πήρε.. τι να σου πώ..80 η ωρα??? 100 δεν ηταν?
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.081
- Πόντοι
- 4.130
80 για μια εκτόνωση στην ώρα 100 για δυο, απο ότι καταλαβα ο φίλος έριξε ένα βόλι....80 η ωρα??? 100 δεν ηταν?
Αυτό το ερώτημα έχω και γω. ΣαββατοΚυριακα είναι κλειστάΚαλησπέρα! Ξέρει κανείς αν το Φραντζή 7 λειτουργεί ή έχει κλείσει; Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό και φαίνεται κλειστό.
Ποιο είναι αυυτο το μαγαζί ?Συνάντηση με Άννα αλβανίδα στο μαγαζί της Ζάνας .. Ευχάριστη συνεδρία με το μασάζ της και όλο κομπλέ το 2ο μέρος λίγο δύσκολο για εκείνη... Όλο είναι μεγκάλο έλεγε / πόναγε σε όλες τις στάσεις - είμαι στενή έλεγε κλπ.. τέσπα /έσκυψε κατέθεσα σε βυζάρες - μαυρορόγες που έχει / 80,00/ώρα κατά τα άλλα κομπλέ.. Ανέβασα και κριτική αλλά για κάποιο λόγο δεν έχει εμφανιστεί ακόμη,,
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.487
- Πόντοι
- 456
Ναι ενα βόλι και αυτό με το ζόρι...80 για μια εκτόνωση στην ώρα 100 για δυο, απο ότι καταλαβα ο φίλος έριξε ένα βόλι....
Στουρνάρη... oasisΠοιο είναι αυυτο το μαγαζί ?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.975
- Πόντοι
- 42.697
Η Ελληνίδα Ξένια που μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνη του Μέδουσα μασάζ πλέον βρίσκεται σαν εργαζόμενη κοπέλα στο Πατησίων 131 στον πρώτο οροφο
...αλλά είναι ζήτημα αν παρέμεινε μια βδομάδα.Η Ελληνίδα Ξένια που μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνη του Μέδουσα μασάζ πλέον βρίσκεται σαν εργαζόμενη κοπέλα στο Πατησίων 131 στον πρώτο οροφο
Γειά σας και από έμενα, Αθήνα μετά από αρκετό καιρό και επίσκεψη αργά απόγευμα 3ης Σεπτεμβρίου στο ρεικι αλλά χωρίς αποτέλεσμα δεν άνοιξε κάνεις, οπότε την επόμενη ενώ βρέθηκα για δουλειά στη Λεοφορο βουλιαγμένης, είδα κάπου να λέει Masage δεν το ήξερα και είδα ότι είναι το sensual Masage οπότε και πέρασα μέσα, παρουσίαστηκαν 5,6 κοπέλες άγνωστες η τελευταία όμως ήταν η Τζένη από silver spa, είχαμε περάσει μαζί πριν 2 χρόνια οπότε και ξαναπέρασα μαζί της και φυσικά δεν το μετάνιωσα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66