Εντυπωση μου κανει η παρατηρηση σου. Η Κατερινα αλλα και η Ευα τουλαχιστον που εναλλάξ κανουν χρεη υπευθυνης του μαγαζιου ειναι γνωστες για την ευγενεια τους την διαθεση να βοηθησουν παρουσιαζοντας τα κοριτσια να προσφερουν κατι και γενικα τουλαχιστον οσες φορες προσωπικα εχω επισκεφθει τον χωρο υπαρχει ενα ζεστο φιλικο κλιμα. !!!!!ναι καλα,οκ οπως τα λες ειναι
πες τους εκει στο μαγαζι,να φτιαξουν το θεμα που εχουν με την συμπεριφορα και την επικοινωνια τους και μετα τα ξαναλεμε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Καλησπέρα επειδή απευθύνεσαι στην δικιά μου κριτική και επειδή εγώ αυτό εισέπραξα έχω δικαίωμα της γνώμης μου νομιζω!φαίνεται ότι εσύ έχεις κάτι προσωπικό με το μαγαζί με τις κοπέλες εκεί Εγώ ποτέ δεν έχω εισπράξει κάτι τέτοιο και ας κρίνει ο καθένας με τη δικιά του εμπειρία και να περνάμε όλοι καλά Επίσης όπως είδα στο προηγούμενο σου σχολιο το μόνο like που πήρες είναι από μαγαζί ανταγωνιστικό πολύ ενδιαφέρον κι αυτό ας κρίνει ο καθένας ;Αλλά όλα τα μαγαζιά φυσικά έχουν τα θετικά και τα αρνητικά και κάθε κοπέλα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία αυτό έχω να πω,,, Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για την φλυαρη απάντησηναι καλα,οκ οπως τα λες ειναι
πες τους εκει στο μαγαζι,να φτιαξουν το θεμα που εχουν με την συμπεριφορα και την επικοινωνια τους και μετα τα ξαναλεμε.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
σε προσφατη και πρωτη για μενα αποπειρα επισκεψης μου,μιας και βρεθηκα στο κεντρο ειχα εντελως αντιθετη αντιμετωπιση.Εντυπωση μου κανει η παρατηρηση σου. Η Κατερινα αλλα και η Ευα τουλαχιστον που εναλλάξ κανουν χρεη υπευθυνης του μαγαζιου ειναι γνωστες για την ευγενεια τους την διαθεση να βοηθησουν παρουσιαζοντας τα κοριτσια να προσφερουν κατι και γενικα τουλαχιστον οσες φορες προσωπικα εχω επισκεφθει τον χωρο υπαρχει ενα ζεστο φιλικο κλιμα. !!!!!
συγκεκριμενα ειχα τηλεφωνησει απο την προηγουμενη μερα για να μαθω κουδουνι κλπ αφου δεν ειχα ξαναπαει.
μου απαντανε ''ελα αυριο και παρε τηλ απο κατω''.
φτανω την επομενη μερα και τηλεφωνω και απαντανε ''δεν ειναι εδω τα κοριτσια ακομα,ελατε αργοτερα σε δεκα λεπτα''
η ωρα ηταν 11:45 οταν ειπε οτι δεν ηταν τα κοριτσια εκει.
1ο παραμυθι.
ξαναπαω στις 12:15,τηλεφωνω και δεν απαντανε.
στελνω μηνυμα και απαντανε ''ειμαστε φουλ''
2ο παραμυθι αφου πριν λιγο τα κοριτσια δεν ειχαν ερθει οπως ειχαν πει.
μετα λεω τι ωρα μπορω να περασω παλι?
απαντανε ''εμεις εδω δουλευουμε μονο με ραντεβου,δεν θελουμε νεους πελατες''
3ο παραμυθι.
αναρωτιεμαι αφου δεν θελουν νεους πελατες οπως απαντησαν,τοτε γιατι γεμιζουν ολα τα σαιτ με μπουρδελοαγγελιες?
μαλλον ειχε περιοδο η κυρια και της ειχε μπει στραβα.
ας κρατησουν λοιπον αυτους που θελουν κι ας δουλεψουν οπως θελουν.
πηγα 5 στασεις παρακατω με το μετρο σε δεκα λεπτα και μια χαρα εκανα τη δουλεια μου.
Όπως σου εξήγησα άποψή σου και άποψή του καθενός επισκεπτη Σου έχω ήδη απαντήσεισε προσφατη και πρωτη για μενα αποπειρα επισκεψης μου,μιας και βρεθηκα στο κεντρο ειχα εντελως αντιθετη αντιμετωπιση.
συγκεκριμενα ειχα τηλεφωνησει απο την προηγουμενη μερα για να μαθω κουδουνι κλπ αφου δεν ειχα ξαναπαει.
μου απαντανε ''ελα αυριο και παρε τηλ απο κατω''.
φτανω την επομενη μερα και τηλεφωνω και απαντανε ''δεν ειναι εδω τα κοριτσια ακομα,ελατε αργοτερα σε δεκα λεπτα''
η ωρα ηταν 11:45 οταν ειπε οτι δεν ηταν τα κοριτσια εκει.
1ο παραμυθι.
ξαναπαω στις 12:15,τηλεφωνω και δεν απαντανε.
στελνω μηνυμα και απαντανε ''ειμαστε φουλ''
2ο παραμυθι αφου πριν λιγο τα κοριτσια δεν ειχαν ερθει οπως ειχαν πει.
μετα λεω τι ωρα μπορω να περασω παλι?
απαντανε ''εμεις εδω δουλευουμε μονο με ραντεβου,δεν θελουμε νεους πελατες''
3ο παραμυθι.
αναρωτιεμαι αφου δεν θελουν νεους πελατες οπως απαντησαν,τοτε γιατι γεμιζουν ολα τα σαιτ με μπουρδελοαγγελιες?
μαλλον ειχε περιοδο η κυρια και της ειχε μπει στραβα.
ας κρατησουν λοιπον αυτους που θελουν κι ας δουλεψουν οπως θελουν.
πηγα 5 στασεις παρακατω με το μετρο σε δεκα λεπτα και μια χαρα εκανα τη δουλεια μου.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
αν δεν το καταλαβες εμενα ηταν η πρωτη φορα που πηγα εκει.Καλησπέρα επειδή απευθύνεσαι στην δικιά μου κριτική και επειδή εγώ αυτό εισέπραξα έχω δικαίωμα της γνώμης μου νομιζω!φαίνεται ότι εσύ έχεις κάτι προσωπικό με το μαγαζί με τις κοπέλες εκεί Εγώ ποτέ δεν έχω εισπράξει κάτι τέτοιο και ας κρίνει ο καθένας με τη δικιά του εμπειρία και να περνάμε όλοι καλά Επίσης όπως είδα στο προηγούμενο σου σχολιο το μόνο like που πήρες είναι από μαγαζί ανταγωνιστικό πολύ ενδιαφέρον κι αυτό ας κρίνει ο καθένας ;Αλλά όλα τα μαγαζιά φυσικά έχουν τα θετικά και τα αρνητικά και κάθε κοπέλα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία αυτό έχω να πω,,, Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για την φλυαρη απάντηση
δεν θα μπορουσα να εχω προσωπικα με κανεναν εκει,αφου δεν ξερω και κανεναν-καμμια εκει.
τωρα για ποιο σχολιο λες και για ποιο μαγαζι μου εκανε λαικ δεν μπορω να ξερω.
μαλλον φαντασματα βλεπεις.
παρεθεσε σε ποιο σχολιο μου αναφερεσαι και το προφιλ του μαγαζιου που λες οτι μου εκανε λαικ να σου απαντησω αναλογα.
εγω δεν αμφισβητω τη γνωμη σου,ουτε την εμπειρια σου κι ας εισαι χθεσινος εδω.
απλα εξεφρασα την δικη μου απο την προσφατη επισκεψη που εκανα.
θα εβαζα και ολη τη συνομιλια που εγινε στο βαιμπερ ,αλλα για ευνοητους λογους δεν την ανεβαζω εδω.
Τελευταία τροποποίηση:
Όπως σου εξήγησα άποψή σου και άποψή του καθενός επισκεπτη Σου έχω ήδη απαντήσειαν δεν το καταλαβες εμενα ηταν η πρωτη φορα που πηγα εκει.
δεν θα μπορουσα να εχω προσωπικα με κανεναν εκει,αφου δεν ξερω και κανεναν-καμμια εκει.
τωρα για ποιο σχολιο λες και για ποιο μαγαζι μου εκανε λαικ δεν μπορω να ξερω.
μαλλον φαντασματα βλεπεις.
παρεθεσε σε ποιο σχολιο μου αναφερεσαι και το προφιλ του μαγαζιου που λες οτι μου εκανε λαικ να σου απαντησω αναλογα.
εγω δεν αμφισβητω τη γνωμη σου,ουτε την εμπειριασου κι αςεισαι χθεσινος εδω.
απλα εξεφρασα την δικη μου απο την προσφατη επισκεψη που εκανα.
θα εβαζα και ολη τη συνομιλια που εγινε στο βαιμπερ ,αλλα για ευνοητους λογους δεν την ανεβαζω εδω.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
να'χαμε να λεγαμε απαντησες,αλλα οκ.Όπως σου εξήγησα άποψή σου και άποψή του καθενός επισκεπτη Σου έχω ήδη απαντήσει
ο νοων νοειτω
συμφωνω εκτιθεσαι ! δε με αφορα το θεμα σου εχει ορεξη πολυνα'χαμε να λεγαμε απαντησες,αλλα οκ.
ο νοων νοειτω
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
φιλε-η?συμφωνω εκτιθεσαι ! δε με αφορα το θεμα σου εχει ορεξη πολυ
να ακους και μια διαφορετικη αποψη.
δεν ειναι παντα ολα οπως συμβαινουν σε σενα ή οπως θες να μας τα παρουσιασεις.
και το ποιος εκτιθεται ή οχι ασε να το κρινουν οι υπολοιποι.
εγω ειμαι εδω 12 χρονια και δεν μου εχει πει κανεις ποτε τιποτα για κατι τετοιο.
εσυ ηρθες χθες να μας πεισεις αμεσως.
ακομα περιμενω να μου βαλεις παραθεση τα σχολια που σου ζητησα πριν και το προφιλ του μαγαζιου που λες οτι μου εκανε λαικ.
θα τα βαλεις?
ή μηπως πετας πυροτεχνηματα?
τραχανα,ε τραχανα.
περιμενω κι εγω και ολοι οι υπολοιποι εδω.
Christian Kenway
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.989
- Πόντοι
- 2.471
Ποια άποψη; Σου περιγράφει την εμπειρία του με το μαγαζί και την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά τουςΌπως σου εξήγησα άποψή σου και άποψή του καθενός επισκεπτη Σου έχω ήδη απαντήσει
Συγνώμη Ρε Παιδιά εγώ μια εμπειρία περιέγραψα την δική μου ξαφνικά δεν έχουμε δικαίωμα γνώμης και δεν μπορούμε να περιγράψουμε την εμπειρία μας το τι συνέβη σε εκείνον δεν το κρίνω γιατί δεν ήμουνα εκεί και ούτε θα κάθομαι όλη μέρα να απαντάω στην κρίση των μηνυμάτων έχουμε και δουλειές στο μαγαζί αυτό Εγώ αυτή την εμπειρία είχα τελεια Και παύλα Δεν θα λύσουμε το μεσανατολικό τα λέμε
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Από πού εκτίθεται ; Τήν εμπειρία τού έγραψε όμορφα καί κόσμια.συμφωνω εκτιθεσαι ! δε με αφορα το θεμα σου εχει ορεξη πολυ
Επίσκεψη στό μαγαζί ήθελε να κάνει νά αφήσει χρήματα καί τού είπαν χίλιες δύο διαφορετικές δικαιολογίες.
Αν δεν σέ αφορά το θέμα τού τότε γιατί τόση πρεμουρα από μέρους σού;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
αστο φιλε,παει τελειωσε.Από πού εκτίθεται ; Τήν εμπειρία τού έγραψε όμορφα καί κόσμια.
Επίσκεψη στό μαγαζί ήθελε να κάνει νά αφήσει χρήματα καί τού είπαν χίλιες δύο διαφορετικές δικαιολογίες.
αν συνεχιστει θα εχουμε ξεβρακωματα παλι και δεν κανει.
πιο τιμια θα ηταν να γινει αλλιως η παρουσιαση και ολοι θα λεγαμε και καλωσορισματα.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.965
- Πόντοι
- 19.505
Μου το έχουν κάνει κι εμένα στο συγκεκριμένο. Μου είχαν βγάλει την παναγία μέχρι να καταφέρω μετά από πολύ καιρό να περάσωΑπό πού εκτίθεται ; Τήν εμπειρία τού έγραψε όμορφα καί κόσμια.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Ετσι πρέπει να γίνεται?Μου το έχουν κάνει κι εμένα στο συγκεκριμένο. Μου είχαν βγάλει την παναγία μέχρι να καταφέρω μετά από πολύ καιρό να περάσω
Βασική προϋπόθεση για να πάρεις την Χρυσή κάρτα μέλους του κλούμπ..Ετσι πρέπει να γίνεται?
Περιεργα διαβαζω !!!
Περιεργες συμπεριφορες.
Προσωπικα απο την πρωτη ημερα με υποδεχθηκε η Κατερινα χωρις κανενα προβλημα.
Ειχε προηγηθει την προηγουμενη αναγνωριστικο τηλεφωνημα και μου ειχαν εξηγησει οτι για να ανοιξει η πορτα επρεπε να τηλεφωνησω απο κατω , λιγο περιεργο βεβαια να βλεπει ο οσμος μεσα στο στενακι εναν να τηλφωνει και να ανοιγει η πορτα αλλα ενταξει δεν ηταν και για θανατο ....
Οπως εγραψα και πριν απο ημερες η ευγενεια η βοηθεια η καθαριοτητα εχουν δημιουργησει ενα εξαιρετικο κλιμα.
Ειμαι εκπληκτος αν κατι εχει αλλαξει και δεν το γνωριζω.
τωρα τυχαιες καταστασεις ολοι αντιμετωπιζουμε καθημερινα.
Περιεργες συμπεριφορες.
Προσωπικα απο την πρωτη ημερα με υποδεχθηκε η Κατερινα χωρις κανενα προβλημα.
Ειχε προηγηθει την προηγουμενη αναγνωριστικο τηλεφωνημα και μου ειχαν εξηγησει οτι για να ανοιξει η πορτα επρεπε να τηλεφωνησω απο κατω , λιγο περιεργο βεβαια να βλεπει ο οσμος μεσα στο στενακι εναν να τηλφωνει και να ανοιγει η πορτα αλλα ενταξει δεν ηταν και για θανατο ....
Οπως εγραψα και πριν απο ημερες η ευγενεια η βοηθεια η καθαριοτητα εχουν δημιουργησει ενα εξαιρετικο κλιμα.
Ειμαι εκπληκτος αν κατι εχει αλλαξει και δεν το γνωριζω.
τωρα τυχαιες καταστασεις ολοι αντιμετωπιζουμε καθημερινα.
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Συμφωνώ ότι ειναι αρκετά επιφυλακτική η Κατερίνα αλλά η συμπεριφορά της ίσως οφείλεται κ στο τι είχε γίνει με τον προηγούμενο χώρο κ τρόπο που έκλεισε...
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Διάβασα για τον τραυματισμό της Ρίτας νωρίτερα. Κρίμα για την κοπέλα κ εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα. Παλιότερα είχε τραυματιστεί κ η Εύα με παρόμοιο τρόπο στα σκαλιά του ιδίου μαγαζιού. Ήταν μια ευχάριστη επιστροφή που χαροποιησε όλους. Και πάλι περαστικά της
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 371
Ναι ρε παιδια, γιατι τοση επιθετικοι απεναντι στην Κατερινα. οκ μπορει να ειναι επιφυλακτικη σε ποιους ανοιγει , για δικους της λογους που πιθανον τους ξερουν και οι ιδιοι που δεν τους ανοιγει. αλλα προσωπικα δεν ειχα ποτε θεμα στο μαγαζι, παντα χαμογελαστη ,προσωπικη αντιμετωπιση ξαναλεω.
παντως το μικρο το καινουριο που εφερε, με τα τατουαζ ειναι ασερι μεγαλο, μακαρι να μεινει και μακαρι να μας μεινουν λεφτα.
παντως το μικρο το καινουριο που εφερε, με τα τατουαζ ειναι ασερι μεγαλο, μακαρι να μεινει και μακαρι να μας μεινουν λεφτα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66