Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.488
Απο αύριο Δευτέρα 9/9 θα είναι ξανά μαζί μας ή Μικαελα που έχουν γραφτεί τα καλύτερα σχόλια για αυτην φουλ ανανεωμένη !!!!!!
πολύ σωστάΚαλό βράδυ σε όλους.
Επίσκεψη στο Μάρνης 28.
Προτίμηση κοπέλας Χριστίνα.
Έχει πάρει αρκετά κιλά, έχει γίνει μπιφτεκάκι.
Όσο και πορνοφατσα να είναι, βαριέται, τσιμπούκι μονότονο όχι κάτι ξεχωριστό, έχει βέβαια ωραίο μουνόχειλα είναι μόνο να τη γαμας που αυτό εμένα δεν μου αρκεί.
Έχει κάνει μπουταρες και κοιλιά έντονη, παρακμή βέβαια, μπαμπατσικη plus.
Ότι καλο φαίνεται δεν σημαίνει ότι και θα λάβεις τέτοια ανταπόκριση.
Φιλε η ορθόδοξη πρόταση αφου έχεις θέμα ....είναι να πας σε ένα καθαρο σπα και μετα (την επόμενη μέρα) να παρεις μια σύνοδο που θα γουστάρεις. Επιλογές πολλές...Καλημέρα μάγκες. Έχω στα υπόψην μου σήμερα, να επισκεφτώ ένα μασατζίδικο για nuru. Ψάχνω πολύ καλό μασάζ, καθώς είμαι πολύ πιασμένος και καλό γαμησι. Έχετε κάποια πρόταση; Ευχαριστώ πολύ..
Νουρου συνήθως μην περιμένεις και πολλά απο μασάζ…Καλημέρα μάγκες. Έχω στα υπόψην μου σήμερα, να επισκεφτώ ένα μασατζίδικο για nuru. Ψάχνω πολύ καλό μασάζ, καθώς είμαι πολύ πιασμένος και καλό γαμησι. Έχετε κάποια πρόταση; Ευχαριστώ πολύ..
Για Μιχαλακοπουλου nuru.gr τι αποψη εχεις ????Φιλε η ορθόδοξη πρόταση αφου έχεις θέμα ....είναι να πας σε ένα καθαρο σπα και μετα (την επόμενη μέρα) να παρεις μια σύνοδο που θα γουστάρεις. Επιλογές πολλές...
Στα δικά μας, μια πιο φτηνή λύση απο την παραπάνω.....μασαζ αξιοπρεπές θα παρεις απο Λια, Μονικα και Σόφη στο Στουρνάρη και Ντιάνα, Λένα στην Ιερά οδό. Καμμία πιτσιρίκα.....δες και κριτικές και κρίνε.....
Λια, Λένα, Ντιάνα πιο δυνατο σεξ, Μονικα, Σόφη πιο gfe
Ολα τα αλλα είναι απο πασαλιμα μέχρι εντριβή.....αντε και λίγο βραχίονες....
Κοίτα το πορτοφόλι σου και αποφάσισε....
ΚαλησπέραΓια Μιχαλακοπουλου nuru.gr τι αποψη εχεις ????
Εύα στη Σουλίου.Καλημέρα μάγκες. Έχω στα υπόψην μου σήμερα, να επισκεφτώ ένα μασατζίδικο για nuru. Ψάχνω πολύ καλό μασάζ, καθώς είμαι πολύ πιασμένος και καλό γαμησι. Έχετε κάποια πρόταση; Ευχαριστώ πολύ..
Καμμία και δεν παω γυρεύοντας......Για Μιχαλακοπουλου nuru.gr τι αποψη εχεις ????
Αν μιλας για την Ελενη Μπακνανα υπερθεματιζω !!!! Ακομα δεν αντικατασταθηκε και χλωμο το βλεπω να γινει .....Καμμία και δεν παω γυρεύοντας......
Ειχα κάνει πολυ παλιά ένα nuru στο Μπακνανα με την τοπ του είδους και θα μου μείνει για πάντα. Αυτη σταμάτησε....
Απο εκεί και πέρα υπάρχουν μασατζιδικα που κάνουν nuru (βλέπε Μπακνανα και Στουρνάρη) αλλα κατα πόσον αυτο θα γίνει σωστα και σε ειδικό στρώμα άσε να έχω τις αμφιβολίες μου.....
ΑΠΙΘΑΝΗ !!!Εύα στη Σουλίου.
Ευχαριστω για την πληροφορια ...Καλησπέρα
Το είχε επισκεφθεί ένας φίλος,100 € ,εκτόνωση με το χέρι, μπάνιο μαζί.Αν θυμάμαι καλά με την Ελένη.
Για μια φορά μου είπε αξίζει.
απαιχτη χρονια τωρα η καλυτερη μασαζ και προγραμμα συμμετοχη,,, value for moneyΕύα στη Σουλίου.
Αν ήταν κ λίγο πιο εύκολο να την βρεις θα ήταν σταθερή επιλογή.... Όντως από τις λίγες αξιόλογες του χώρου πλέοναπαιχτη χρονια τωρα η καλυτερη μασαζ και προγραμμα συμμετοχη,,, value for money
Δυστυχως , η μηπως ευτυχως , τα καλα πρεπει να τα ψαχνουμε !!!!Αν ήταν κ λίγο πιο εύκολο να την βρεις θα ήταν σταθερή επιλογή.... Όντως από τις λίγες αξιόλογες του χώρου πλέον