tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Την Ντιάνα έχω δοκιμάσει εγω και το μασαζ ηταν πολυ καλο για τέτοιο χώροΠοιά ξεχωρίζει στο Sweet Escape?
Την Ντιάνα έχω δοκιμάσει εγω και το μασαζ ηταν πολυ καλο για τέτοιο χώροΠοιά ξεχωρίζει στο Sweet Escape?
και η Λένα είναι εξαιρετική εκεί.Ποιά ξεχωρίζει στο Sweet Escape?
Ότι είναι γυναίκα με δύο χέρια δύο πόδια(εύχομαι όχι τρίτο) και μεγάλο κοπέλα καθώς φαίνεται. Επίσης σύμφωνα με το open της αρέσουν τα τυρογαριδακια![]()
ΜΑΙΡΗ 100% ΕΛΛΗΝΙΔΑ - ΕΛΑ ΓΙΑ MASSAGE!!!
6981663697 τηλ επικοινωνίας.. 6947082712 viber Μαίρη Ελληνίδα 45 προσφέρω χαλαρωτικό αισθησιακό μασαζ σε χώρο δικό μου στο κεντρο με happy ending. Σε περιμένω να βγάλεις αρνητική ενέργεια της μέρας! Mε εχεμύθεια, διακριτικότητα και πάνω απ'όλα σεβασμό σε σοβαρούς κυρίους που ξέρουν τι ζητάνε. Αν...kanesex.com
Το ξέρουμε για την κυρία;;;
Hταν κ η Ιουλία;Καλό βράδυ σε όλους,.
Δεν ξέρω πότε γύρισε η Χριστίνα από τη Μάρνης 28, αλλά επέστρεψε η καυλωφατσα και πάλι. Τι πορνοφατσα το αστέρι που είναι ....μέσα στη καυλα, την βλέπεις και θέλεις να την γαμησεις στο χωλ.
Όταν είχα πάει, δεν την είχα δει και δεν ρώτησαHταν κ η Ιουλία;
πολύ σωστάΚαλό βράδυ σε όλους.
Επίσκεψη στο Μάρνης 28.
Προτίμηση κοπέλας Χριστίνα.
Έχει πάρει αρκετά κιλά, έχει γίνει μπιφτεκάκι.
Όσο και πορνοφατσα να είναι, βαριέται, τσιμπούκι μονότονο όχι κάτι ξεχωριστό, έχει βέβαια ωραίο μουνόχειλα είναι μόνο να τη γαμας που αυτό εμένα δεν μου αρκεί.
Έχει κάνει μπουταρες και κοιλιά έντονη, παρακμή βέβαια, μπαμπατσικη plus.
Ότι καλο φαίνεται δεν σημαίνει ότι και θα λάβεις τέτοια ανταπόκριση.
Φιλε η ορθόδοξη πρόταση αφου έχεις θέμα ....είναι να πας σε ένα καθαρο σπα και μετα (την επόμενη μέρα) να παρεις μια σύνοδο που θα γουστάρεις. Επιλογές πολλές...Καλημέρα μάγκες. Έχω στα υπόψην μου σήμερα, να επισκεφτώ ένα μασατζίδικο για nuru. Ψάχνω πολύ καλό μασάζ, καθώς είμαι πολύ πιασμένος και καλό γαμησι. Έχετε κάποια πρόταση; Ευχαριστώ πολύ..
Νουρου συνήθως μην περιμένεις και πολλά απο μασάζ…Καλημέρα μάγκες. Έχω στα υπόψην μου σήμερα, να επισκεφτώ ένα μασατζίδικο για nuru. Ψάχνω πολύ καλό μασάζ, καθώς είμαι πολύ πιασμένος και καλό γαμησι. Έχετε κάποια πρόταση; Ευχαριστώ πολύ..
Για Μιχαλακοπουλου nuru.gr τι αποψη εχεις ????Φιλε η ορθόδοξη πρόταση αφου έχεις θέμα ....είναι να πας σε ένα καθαρο σπα και μετα (την επόμενη μέρα) να παρεις μια σύνοδο που θα γουστάρεις. Επιλογές πολλές...
Στα δικά μας, μια πιο φτηνή λύση απο την παραπάνω.....μασαζ αξιοπρεπές θα παρεις απο Λια, Μονικα και Σόφη στο Στουρνάρη και Ντιάνα, Λένα στην Ιερά οδό. Καμμία πιτσιρίκα.....δες και κριτικές και κρίνε.....
Λια, Λένα, Ντιάνα πιο δυνατο σεξ, Μονικα, Σόφη πιο gfe
Ολα τα αλλα είναι απο πασαλιμα μέχρι εντριβή.....αντε και λίγο βραχίονες....
Κοίτα το πορτοφόλι σου και αποφάσισε....
ΚαλησπέραΓια Μιχαλακοπουλου nuru.gr τι αποψη εχεις ????