Καλημέρα σας, θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχουν άλλες σαν την Στεφανία.
πχ σε δικό τους χώρο ανεξάρτητες, με καλές υπηρεσίες
Που τις είδες τις καλές υπηρεσίες από την συγκεκριμένη;
Στεφανια.Καλημέρα,θα ανέβω Αθήνα μερικές μέρες λ θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε συγκεκριμένες κοπέλες κ μαγαζιά με πολύ καλές υπηρεσίες στο κομμάτι του σεξ , ευχαριστώ πολύ
Γράψε κάτι παραπάνω αν μπορείςΣτεφανια.
κοιτα το νημα.
Ρε φίλε, θες να σου κάνει copy paste το νήμα? Λέμε έχει ολόκληρο νήμα τι δεν καταλαβαίνεις??? Μυαλό έχεις (?) , κατσε, ψαξε , διαβασε , βγάλε τα συμπεράσματα σου. Βαριέσαι να διαβάσεις? δεκτόν, κάνε μια δοκιμή ο ίδιος κ θα έχεις πλήρη άποψη. Αν σου αρέσει καλώς. Αν δεν σου αρέσει παλι καλώς γιατί δεν θα ξαναπάς και θα κανεις οικονομία στην τσέπη σου.Γράψε κάτι παραπάνω αν μπορείς
ασε μην πεις τιποτα.Δεν υπόσχομαι τίποτα.. Ότι και να πω για το ιερό αυτό τέρας του μασάζ είναι λίγο...
Που βρίσκω το νημα αυτό εννοώΡε φίλε, θες να σου κάνει copy paste το νήμα? Λέμε έχει ολόκληρο νήμα τι δεν καταλαβαίνεις??? Μυαλό έχεις (?) , κατσε, ψαξε , διαβασε , βγάλε τα συμπεράσματα σου. Βαριέσαι να διαβάσεις? δεκτόν, κάνε μια δοκιμή ο ίδιος κ θα έχεις πλήρη άποψη. Αν σου αρέσει καλώς. Αν δεν σου αρέσει παλι καλώς γιατί δεν θα ξαναπάς και θα κανεις οικονομία στην τσέπη σου.
Που βρίσκω το νημα αυτό εννοώ
θα βρεις τα παντα πληροφορίες τηλεφωνο φωτογραφίες εμπειρίες αλλων, οτι θεςΣτεφανία μασάζ - bourdela.com forum
καμιά καλή πρόταση για μασάζ στο σπίτι και καλό φινάλε υπάρχει? και αν είναι εύκολο να είναι νέα ... καλησπεραwww.bourdela.com
Εννοώ να έχει δικό της χώρο βορεια προάστια και να έχει υπηρεσία φραπε, ανεξάρτητα αν θες γαμησι.Που τις είδες τις καλές υπηρεσίες από την συγκεκριμένη;
Μια Στέλλα νομίζω είναι στο καινούργιο μαγαζί στην Ν.Σμυρνη μαζί με την Τζένη. Αν κρίνω ότι πέρασε και η Τζένη από Μπακνανά ίσως να είναι η ίδια.Κανένα νέο για Στέλλα από Μπακνανά έχουμε;
Βλέπω κανείς δεν ενημέρωσε.......
ΕυχαριστώΜια Στέλλα νομίζω είναι στο καινούργιο μαγαζί στην Ν.Σμυρνη μαζί με την Τζένη. Αν κρίνω ότι πέρασε και η Τζένη από Μπακνανά ίσως να είναι η ίδια.
Που ρε παιδια καινουριο μαγαζι στη νεα σμυρνη? δωστη ενα private msg πλζ.Μια Στέλλα νομίζω είναι στο καινούργιο μαγαζί στην Ν.Σμυρνη μαζί με την Τζένη. Αν κρίνω ότι πέρασε και η Τζένη από Μπακνανά ίσως να είναι η ίδια.
Το ειχα γραψει και ποιο πανω αλλα μαλλον το εσβησαν οι mod για καποιο λόγο. τηλ. 2130275239Που ρε παιδια καινουριο μαγαζι στη νεα σμυρνη? δωστη ενα private msg πλζ.
Και τι προγραμμα παίζει εκεί;Που ρε παιδια καινουριο μαγαζι στη νεα σμυρνη? δωστη ενα private msg πλζ.