Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
επισκεψη,εχθες το απογευματακι στην πατησιων 314. μου βγηκαν 4 τεμαχια, απο τα οποια τα 2 κσεπερνουσαν τα επιτρεπομενα κιλα...το 3ο εφερνε κατι απο ταυλανδη αλλα δεν ηξερε γρι ελληνικα η αγγλικα....οποτε πηρα το 4ο το οποιο ηταν και το πιο τσαχπινικο! ονοματι δημητρα! ξανθουλα ελληνιδα 27 χρονων, το οποιο μαζευει λεφτα για κατι χρεη που εχει και για διακοπες! και οπως φαινετε θελει να τα κονομησει πολυ γρηγορα.....μου ειπε 80 το μασσαζ και 100 το full προγραμμα! της λεω πας καλα? μου απανταει¨...πολυ καλα ,ευχαριστω!
λογω καβλας....υποχωρησα!  απο μασσαζ μηδεν! απο το υπολοιπο προγραμμα αριστα!! πολυ καυλιαρα η γκομενα! λες και ητανε δικια μου! με φωνες,χυσιματα κτλ :fuck1:....καλαμακι ,μεχρι να τον χασεις απο τα ματια σου...με διαρκεια :pipa1:!! μολις εφυγα ομως....εκλαιγα τα 100.... :jerking:

o φιλος  μας εδωσε ενα παραδειγμα πως μπορουμε να χαλασουμε τιν τιμολογιακι πιατσα του μασαζ . . .  γιατι ? , γιατι το κανεις αυτο ?

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
με χτυπησε το σπερμα στον εγκεφαλο...γι'αυτο. :jerking:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
με χτυπησε το σπερμα στον εγκεφαλο...γι'αυτο. :jerking:

σωστος  , δεν λεω οτι δεν τι εχω πατηση και εγω αλλα οσο μπορουμε να το αποφευγουμε , διοτι η χαμενη θα ειμαστε εμεις

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:2funny:
Θησεως 79 ειναι(ηταν)στουντιο η κανω λαθος?

Αν δεν κάνω λάθος, αυτό στο παρελθόν έμοιαζε με μασαζίδικο, αλλά ούτε τότε ήταν, και τώρα έχει γίνει κανονικό στούντιο. Εκεί είχα δει κάποιες που παλιότερα (ή και αργότερα) δούλευαν στα μπουρδέλα της Φυλής και του Μεταξουργείου.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
διαφονω με τη λεξει ξεπλυμα για την ποπηδεν της αξιζη τετοια φραση ειναι πολυ ωραια κοπελα αν καποιοι συναδελφοι δεν ξερουν να φερθουν η ποπη φταιει; και για να προλαβω οτι ειμαι βαλτος και το γραφω αυτο ξεκαθαρα τη συμπαθω την ξερω χρονια και εγω εφαγα πορτα αυτο ομως δεν σημαινει οτι την ξεχασα.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
διαφονω με τη λεξει ξεπλυμα για την ποπηδεν της αξιζη τετοια φραση ειναι πολυ ωραια κοπελα αν καποιοι συναδελφοι δεν ξερουν να φερθουν η ποπη φταιει; και για να προλαβω οτι ειμαι βαλτος και το γραφω αυτο ξεκαθαρα τη συμπαθω την ξερω χρονια και εγω εφαγα πορτα αυτο ομως δεν σημαινει οτι την ξεχασα.
περιεργε αν και σε συμπαθω μου τα χαλας!
1)Εμφανιση , γουστα ειναι αυτα...
2)δεν ξερουν να φερθουν
  Δεν δοκιμασα λογω εμφανισης οποτε το παραπανω δεν κολαει
3)και εγω εφαγα πορτα
Δηλ. αν δοκιμασω το σενιαν δεν ειναι σιγουρο?
Μη φοβασαι τροπους εχω, τοσα χρονια στο κουρμπετι τι στο διαλο!!!

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
πορτα απο ποια εφαγες?

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλησπέρα σας!

Αναφορά από το μέτωπο του μασσαζοαγώνα από Φερών 7... "Κοπέλα" Μαργαρίτα, gilf καλοστεκούμενο εκ Ρωσίας. Δήλωσε 40 ετών  :2funny:

Μέτριο μασσάζ με ακατάσχετη φλυαρία για το πόσο καλοί είναι οι έλληνες, πρώτη μπριζόλα στο δεκάλεπτο.
Φλυαρία για γιόγκα συνοδευόμενη από έπίδειξη στάσεων (γιόγκα),δεύτερη μπριζόλα με επιδόρπιο κουλούρι κατόπιν δικής της προτάσεως...

Τέλος η φλυαρία, 60+20 ευρώπουλα ο λογαριασμός και έμαθα για την γιόγκα. Το μαγαζί πιστό στην παράδοση των υπερώριμων...  

Επισκέπτης
σωστος  , δεν λεω οτι δεν τι εχω πατηση και εγω αλλα οσο μπορουμε να το αποφευγουμε , διοτι η χαμενη θα ειμαστε εμεις

δηλαδή το πρόβλημά σου είναι που αντι για 80 € πλήρωσε 100€? για ένα εικοσάρικο κάνετε έτσι? :think:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
χαλαμε τα νουμεραααααα!!!!!!τη πιατσα,σε λιγο θα παει 150

οπως παει 8α πηγαινουμε για μασαζ στις μπιχλες τις γριες και 8α δινουμε οσο και στα τρυφερουδια τα σ.τ :headbang:
εγω 8α ζηταγα αποδειξη παντως!!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
καλησπερα συναδελφοι,αναφορα απο επισκεψη στην καλλιρροης 85,3ος
νεα αφιξη ενα κοντοπουτανο ονοματι γιαννα,κατα δηλωση της ρωσιδα.
για οσους γουσταρουν κοντες την συνιστω ανεπιφυλακτα,καλο μασαζακι και την ιδρωνει τη φανελα.
αντε καλο μας μηνα ;)

Έχω καιρό να περάσω από το μαγαζί καθώς τελευταία έχει ξεπέσει. Πάντως τα νέα της αγοράς λένε ότι ετοιμάζονται μεταγραφές (αρκετά καλές) από άλλη ομάδα σε καμιά 10-15 μέρες.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Συναγωνιστές καλησπέρα σας!

Αναφορά από το μέτωπο του μασσαζοαγώνα από Φερών 7... "Κοπέλα" Μαργαρίτα, gilf καλοστεκούμενο εκ Ρωσίας. Δήλωσε 40 ετών  :2funny:

Μέτριο μασσάζ με ακατάσχετη φλυαρία για το πόσο καλοί είναι οι έλληνες, πρώτη μπριζόλα στο δεκάλεπτο.
Φλυαρία για γιόγκα συνοδευόμενη από έπίδειξη στάσεων (γιόγκα),δεύτερη μπριζόλα με επιδόρπιο κουλούρι κατόπιν δικής της προτάσεως...

Τέλος η φλυαρία, 60+20 ευρώπουλα ο λογαριασμός και έμαθα για την γιόγκα. Το μαγαζί πιστό στην παράδοση των υπερώριμων...  
εχω εντυποσιαστει απο το προγραμα , δεν εχω επισκεφθει το εν λογο μασαζερι και εχω τις εξις δυο ερωτησεις
1ον θα παρω πληρες μενου καθοτι δεν με εχουν ξαναδει εκει
2ον φερον 7 ειναι πανω κοντα αλεξανδρας η κατω χαμηλα αχαρνωνε?

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Νεότερα από Καραίσκου 88. επίσκεψη προηγούμενη εβδομάδα. παρέλασαν 4-5 κ όλες ήταν διαφορετικές από προηγούμενες εβδομάδες! πεσμένη ποιότητα (μια αφροδίτη θυμάμαι μάλιστα είχε κάτι δόντια, παναγία μου σώσε). πήρα μια μαίρη. πολύ πιπινοκατάσταση. μινιόν σώμα σε κιλά, σε ύψος, σε στήθος κ με επίδεσμο στο πόδι από τραύμα!. χάλια πρόγραμα, μασάζ επικίνδυνο, σεξ δραματικό ("θέλω να κλείσεις τα ματάκια σου κ να το απολαύσεις" ναι αλλά τι να κάνουμε μαιρούλα που είμαστε οπτικοί τύποι). θα ξαναπάω γιατί μετάνιωσα που δεν πήρα μια νταρντάνα κοκκινόξανθη αλλά πλέον με επιφύλαξη. τιμή όλα (ο θεός να τα κάνει όλα αλλά λέμε τώρα...) χωρίς κώλο 85 ευρώ.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Έχουμε καμιά ενημέρωση - πρόταση απο εξωτερικό, Ιταλία?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πριν από καμια εβδομάδα πήγα σολωμου . Πήρα Μαίρη (από ρουμανία όπως μου είπε), ψηλή με καλό πρόσωπο. Πολύ καλο (δυνατό) μασαζ και μπριζολίτσα. Δεν έδωσε κ*****. Συνολικό κόστος 80. Το συνολικό πακέτο πολύ καλό.
Μήπως την λένε Μαρία και όχι Μαίρη αδερφέ ?

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
εχω εντυποσιαστει απο το προγραμα , δεν εχω επισκεφθει το εν λογο μασαζερι και εχω τις εξις δυο ερωτησεις
1ον θα παρω πληρες μενου καθοτι δεν με εχουν ξαναδει εκει
2ον φερον 7 ειναι πανω κοντα αλεξανδρας η κατω χαμηλα αχαρνωνε?
Κατ' αρχήν να τονίσω το "gilf" δλδ 50++ ετών, για να μην παρεξηγούμαστε...
1. Πιθανότατα ναι. Αν και εξαρτάται από την θεραπαίνιδα, παλιά ήταν μία που σου έσπαγε τα @@, ίσως γι αυτό την εσούταραν.
2. Το 7 είναι ψηλά από Πατησίων/Αλεξάνδρας, όροφος 1ος, κουδούνι δεν θυμάμαι τι λέει, αλλά είναι χαρακτηριστικό. Το ίδρυμα είναι αδελφό του Σολωμού 54 3ος, εναλλάσονται τα "κορίτσια" τακτικά. 

Αυτό το πρόγραμμα το έχω πάρει κατά κόρον από διάφορες εκεί, μπορεί να στο παίξουν δύσκολες στην τιμή, αλλά επειδή έχει μαυρίσει το μάτι τους για λεφτά, στο τέλος περνάει το δικό σου. Επίσης στο "7" επειδή συχνά είναι μόνη η κοπέλα, μπορεί να ξεπεράσει την 1 ώρα.

Άντε, καλό βόλι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom