Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Α οκ.
Εγώ νόμιζα ότι έχουν δικό τους νήμα.
Να γράφουν όλα τότε και εδώ στο γενικό νήμα και να γράφουμε κι εμείς άλλα αντ' άλλων στα δικά τους νήματα για κοπέλες άλλων μαγαζιών,να γράφουμε για κοπέλες γραφείων στο νήμα με τις ανεξάρτητες,για ανεξάρτητες στα νήματα των γραφείων,για αθλητικά στο νήμα της πολιτικής συζήτησης και για τις γκόμενες της Αθήνας στο νήμα της Θεσσαλονίκης.
Το θεωρείς σωστό δηλαδή να γίνει έτσι χύμα η συζήτηση.
Οκ αφού είναι δικαίωμα τους, δικαίωμα μου είναι κι εμένα να πατήσω αγνοηση και να τα βλέπουν μόνοι τους.
Αδερφέ για να μη χαλιεσαι και σπαζεσαι σε ότι δε σου κάνει κανείς απλά ένα ignore και δε σε ξανα ενοχλεί στο feed σου.απλο πράγμα και δε χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία για περιττά λόγια και γκρίνιες είτε από σένα είτε από όσους σου απαντάνε..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Για τις εν λόγω νέες κοπέλες του Μπακνανά 47. Τι είδα σήμερα στο μαγαζί που πέρασα

Η Λίζα Ρωσίδα εντυπωσιακή. Λευκή επιδερμίδα κοντό πολύ ξανθό μαλλί που τονίζει το όμορφο πρόσωπο της και πειράγματα χειλη αλλά όχι πολύ έντονα. Ηλικία περίπου 32-33.Αδύνατο σώμα λευκή επιδερμίδα ύψος γύρω στο 1.65. Σέξι σύνολο. Ενισχυμένο στήθος τούμπανο .Την γνωρίζω από παλιότερα και την έχω τεσταρει σε πριβέ χώρο με πολύ καλές εντυπώσεις. Την είχα χάσει μεγάλο διάστημα αλλά ευτυχώς την βρήκα.

Η Έλλη είναι Ελληνίδα. Δεν την έχω ξαναδεί κάπου . Ηλικία κάπου 27 λίγο πιο ψιλή με μακρύ μαύρο μαλλί καλό πρόσωπο και ωραίο κορμι. Ξεψαρωτη δείχνει πολύ έμπειρη και διαλυτική. Ελπίζω να είναι έτσι και στο δωμάτιο.

Starbucks307

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα γλυκέ μου και καλησπέρα και σε όλους τους υπόλοιπους φίλους… Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ναυαρχίδες δεν υπάρχουν. Τα κορίτσια πάντα έτσι αλλάζουν μαγαζιά πάνε από το ένα στο άλλο. Όλα τα κορίτσια είναι εξαιρετικά και δικαιολογούνται αυτά τα χρήματα στις μέρες μας όταν οι πελάτες έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις τους… Και γενικά είναι όλα αυξημένα. Άσχετο με το παρουσιαστικό της κάθε κοπέλας, το θέμα είναι τι προσφέρει μέσα στο δωμάτιο. Εσύ βλέπω έφυγες όπως λες και δεν έκανες με τα κορίτσια,οπότε δεν ξέρεις ούτε το μασάζ τους ούτε Τις υπηρεσίες τους.… Καλό είναι όταν γράφουμε κάτι τέτοιο να έχουμε μια Τεκμηριωμένη άποψη πρώτα. Όλες είμαστε απλές κοπέλες της διπλανής πόρτας που κάνουμε μασάζ δεν είμαστε μοντέλα. Αλλιώς θα είχαμε πάει να γίνουμε. Φυσικά και όποιος είναι πελάτης μας,μας ξέρει ειδικά εμένα ότι μπορεί να με βρει με ένα ραντεβού αν κλείσει Μαζί μου. Καλή συνέχεια εύχομαι.EUA
Πες μας όμως πότε μπορούμε να σε βρίσκουμε

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.597
Πόντοι
1.196
Πέρασμα από Σουλίου 4. Άσχημα τα νέα από το μέτωπο ...... ..... ...... όταν με ενημερώνουν πως το μαγαζί αποφάσισε να αυξήσει τον τιμοκατάλογο στα 70€ το μισάωρο και 100€ την ώρα.
Έφυγα απογοητευμένος .....
Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η αύξηση στις τιμές, θα μπορούσε ίσως να οδηγήσει και
σε βελτίωση των ήδη καλών υπηρεσιών του καταστήματος!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα γλυκέ μου και καλησπέρα και σε όλους τους υπόλοιπους φίλους… Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ναυαρχίδες δεν υπάρχουν. Τα κορίτσια πάντα έτσι αλλάζουν μαγαζιά πάνε από το ένα στο άλλο. Όλα τα κορίτσια είναι εξαιρετικά και δικαιολογούνται αυτά τα χρήματα στις μέρες μας όταν οι πελάτες έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις τους… Και γενικά είναι όλα αυξημένα. Άσχετο με το παρουσιαστικό της κάθε κοπέλας, το θέμα είναι τι προσφέρει μέσα στο δωμάτιο. Εσύ βλέπω έφυγες όπως λες και δεν έκανες με τα κορίτσια,οπότε δεν ξέρεις ούτε το μασάζ τους ούτε Τις υπηρεσίες τους.… Καλό είναι όταν γράφουμε κάτι τέτοιο να έχουμε μια Τεκμηριωμένη άποψη πρώτα. Όλες είμαστε απλές κοπέλες της διπλανής πόρτας που κάνουμε μασάζ δεν είμαστε μοντέλα. Αλλιώς θα είχαμε πάει να γίνουμε. Φυσικά και όποιος είναι πελάτης μας,μας ξέρει ειδικά εμένα ότι μπορεί να με βρει με ένα ραντεβού αν κλείσει Μαζί μου. Καλή συνέχεια εύχομαι.EUA
Eυαρα... εχει δικιο ο συναδελφος...
μονο εσυ αξιζεις εκει μεσα... τα υπολοιπα κοριτσια δεν τραβανε....
κ σου μιλαει καποιος που εχει δοκιμάσει αρκετες απο εκει...
Αννα.. Ελενη..Νικολ.. Παμελα..... Ολες μετριοτες...!!!
Για μια φορα... Δεν σου δημιουργουν την αισθηση να θελεις να τις ξαναδεις...
και δεν εχει να κανει με το παρουσιαστικο.... αλλα με το ποσο θελει η καθε κοπελα να ευχαριστήσει τον παρτενερ της.. κ να τιμήσει τα χρήματα που της εδωσε.....!!!Πολλες δεν τα εκτιμάνε.... κ κανουν αγγαρεία.. και φαίνεται....

EUAEUAEUA

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Πες μας όμως πότε μπορούμε να σε βρίσκουμε
Καλησπέρα γλυκιε μου. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο από τις 11 το πρωί και να κλείσεις Το ραντεβού σου μαζί μου. Από τις δύο και μετά. Ευχαριστώ

EUAEUAEUA

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Eυαρα... εχει δικιο ο συναδελφος...
μονο εσυ αξιζεις εκει μεσα... τα υπολοιπα κοριτσια δεν τραβανε....
κ σου μιλαει καποιος που εχει δοκιμάσει αρκετες απο εκει...
Αννα.. Ελενη..Νικολ.. Παμελα..... Ολες μετριοτες...!!!
Για μια φορα... Δεν σου δημιουργουν την αισθηση να θελεις να τις ξαναδεις...
και δεν εχει να κανει με το παρουσιαστικο.... αλλα με το ποσο θελει η καθε κοπελα να ευχαριστήσει τον παρτενερ της.. κ να τιμήσει τα χρήματα που της εδωσε.....!!!Πολλες δεν τα εκτιμάνε.... κ κανουν αγγαρεία.. και φαίνεται....
Καλησπέρα Xmas. Πάντα τα κορίτσια βελτιώνονται.… Αν νομίζεις έτσι, Μπορείς να πάρεις ένα διπλό, να διαλέξεις και μια άλλη κοπέλα μαζί μου και να δεις αν αξίζει η όχι. Σε φιλώ. Ματς μουτς

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Ισως πρεπει η Κατερινα με την Ευα να λαβουν επι τελους σοβαρες αποφασεις και να επαναφερου την ποιοτητα στο καταστημα.
Ειναι και οι δυο απολυτα ικανες !!!!

• Like
Αντιδράσεις: acab3

stebaba

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
11
Like
457
Πόντοι
291
Καλησπέρα ,
Έχει βρεθεί κάποιος με τη Νατι του sensuality ?

Stef13

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα γλυκιε μου. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο από τις 11 το πρωί και να κλείσεις Το ραντεβού σου μαζί μου. Από τις δύο και μετά. Ευχαριστώ
Που μπορούμε να βρούμε το τηλέφωνο;

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Τα καταστήματα που έχουν Μπάνερ στο σάιτ δηλ διαφημίζονται έχουν το ελεύθερο να ποσταρουν και στο παρών νήμα.
Και η κουβέντα τελειώνει εδω

@ZeroTolerance
Οκ. Σωστή και αυτή η άποψη.

Νομίζω όμως ότι θα έπρεπε να μάθουν να αναρτούν πιο σωστά τις δημοσιεύσεις τους, ώστε να είναι πιο ευανάγνωστες.
Θα πρότεινα να τους κάνετε κάποιο "μάθημα" σχετικά με αυτό.
Π.χ. οι φωτογραφίες να μην είναι τεράστιες.
Π.χ. τα μηνύματα τους να μην έχουν ατελείωτο σκρολάρισμα.
Π.χ. οι φωτογραφίες να ανοίγουν πάνω στο υπάρχον παράθυρο, ή έστω σε νέα καρτέλα, και όχι σε νέα σελίδα στην ίδια καρτέλα.

Θεωρώ ότι έτσι το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο και για εμάς, τα μέλη, και για τα διαφημιζόμενα μαγαζιά.
Πιστεύω ότι αυτό θα έλυνε το όποιο θέμα και "πρόβλημα".

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
επισκεψη λοιπον σημερα Λαγουμιτζη 23,στο ιδρυμα χαλαρωσης μετα απο απουσια αρκετων ημερων.
παρουσες οι:

Μελινα,Αγγελικη,Ειρηνη,

Γιαννα,Ελλη,Αλεξανδρα,

Ιλονα,Αγαπη2,Αναστασια,

Αντζελα και Σοφια με φουλ προγραμμα.

11αδα κανονικη!!!

δυο κοπελλες που ηθελα να δω απουσιαζαν και οι δυο.
οψομεθα για την επομενη εβδομαδα που θα γυρισουν.
η Σοφια με ενημερωσε οτι η Σοφια που αναφερεται στο ροστερ ειναι η ιδια που εργαζοταν στο Φραντζη.
δεν την ξερω την κοπελλα,δεν την ειδα,οσοι την γνωριζουν ας ενημερωσουν καλυτερα.
εγω τηλεφωνικα πληροφορηθηκα το σημερινο ροστερ και εκλεισα το ραντεβου μου με την Ειρηναρα μιας και ειχαμε την κουβεντα της τελευταια εδω.

μια συνεδρια χαλαρωσης οπως παντα,με δυο γυρους σεξ,μαεστρικη πιπα για σεμιναριο και ενδιαμεσα τιμιο μασαζακι.
τα εχουμε ξαναπει.
η Ειρηνη ειναι μια κατηγορια μονη της στο πως ξερει να περιποιηθει εναν αντρα.
η συνεδρια πηγε περιφημα και εφυγα ανανεωμενος για το υπολοιπο της ημερας.
αυριο περισσοτερα γιατι τωρα δεν εχω χρονο :wink:

1695906878610.jpg
1695906878616.jpg

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Πρόσφατη επίσκεψη στο Λελας στην Βικτωρια.

Η συνάντηση εγινε πρωινή ώρα. Όπως καταλαβα ημουν το δεύτερο ραντεβού της.

Ειχα καιρο να ασχοληθώ με το άθλημα λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων και αφου βρηκα ελεύθερο χρονο ειπα να ξεκουράσω το σώμα και την ψυχή μου. Αλλα τελικα τα κούρασα περισσότερο και τα δυο.

Μετα από μια γρήγορη έρευνα επέλεξα να παω στο συγκεκριμένο μασατζιδικο στην Βικτωρια.
Η κοπέλα ειναι όντως ελκυστική και ίσως η πιο ωραια που εχω δει σε τέτοιου είδους μαγαζια αλλα δεν ειναι και τοπ μοντέλ να πω οτι τρελάθηκα.

Εμφάνιση: 8/10 λόγο του οτι δεν μου αρεσε το στήθος και ο κωλος που παίρνουν σιγά σιγά την κάτω βόλτα

Πίπα: προσπάθειες για ντιπ χωρίς επιτυχία αλλα σε γενικές γραμμές ειμαι ικανοποιημένος λόγο του οτι ασχολείται με όλη την γύρω περιοχή. Ο πρώτος γύρος τελείωσε στο στόμα της (τα έφτυσε)

Σεξ: Στο δεύτερο γύρο δεν άργησε ο φιλος μου να σηκωθεί και ξεκινησαμε σχεδόν στο καπάκι. Αλλα δεν άντεξε για πολυ. Όταν πήγαμε για την πρώτη στάση στα τέσσερα μου ήρθε μια παρα πολυ περίεργη μυρωδιά η οποία με ξενέρωσε φουλ. Το θέμα ειναι οτι η μυρωδιά δεν έλεγε να εξαφανιστεί. Εχω την εντύπωση οτι η κοπέλα το κατάλαβε γτ προσπαθούσε να αποφύγει το σεξ και να με ικανοποιήσει με πίπα. Που στο τέλος αυτο και εγινε γιατί δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Προσπάθησα να δώσω πολυ πόνο δεν αρνήθηκε αλλα δεν βοηθήθηκα παρα μονο κουραστικα. Στο τέλος την έβαλα να μου πάρει πίπα έκλεισα τα μάτια μου και σκεφτομουν την πρώην μου
Ε λοιπόν τελειωσα πολυ γρήγορα

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Πέρασμα σήμερα με κοπέλα του χώρου και δεν θέλω να πω ίδρυμα και όνομα κοπέλας. Λοιπον από το πολύ λιπαντικό δεν ένιωθα τίποτα, δεν μπορούσα να τελειώσω. Το έχετε πάθει και εσείς ή έχω πρόβλημα;

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813

Συνημμένα

• EIΡHNH.jpg
    EIΡHNH.jpg
    494,5 KB · Εμφανίσεις: 112
  • EIΡHNH2.jpg
    EIΡHNH2.jpg
    563,3 KB · Εμφανίσεις: 95
  • EIΡHNH3.jpg
    EIΡHNH3.jpg
    502,4 KB · Εμφανίσεις: 99

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Για τις εν λόγω νέες κοπέλες του Μπακνανά 47. Τι είδα σήμερα στο μαγαζί που πέρασα

Η Λίζα Ρωσίδα εντυπωσιακή. Λευκή επιδερμίδα κοντό πολύ ξανθό μαλλί που τονίζει το όμορφο πρόσωπο της και πειράγματα χειλη αλλά όχι πολύ έντονα. Ηλικία περίπου 32-33.Αδύνατο σώμα λευκή επιδερμίδα ύψος γύρω στο 1.65. Σέξι σύνολο. Ενισχυμένο στήθος τούμπανο .Την γνωρίζω από παλιότερα και την έχω τεσταρει σε πριβέ χώρο με πολύ καλές εντυπώσεις. Την είχα χάσει μεγάλο διάστημα αλλά ευτυχώς την βρήκα.

Η Έλλη είναι Ελληνίδα. Δεν την έχω ξαναδεί κάπου . Ηλικία κάπου 27 λίγο πιο ψιλή με μακρύ μαύρο μαλλί καλό πρόσωπο και ωραίο κορμι. Ξεψαρωτη δείχνει πολύ έμπειρη και διαλυτική. Ελπίζω να είναι έτσι και στο δωμάτιο.
ρε συ ΖΕΡΟ,αυτη η Ειρηνη υπαρχει πουθενα?Όλες οι κριτικές για την Ειρήνη - 3ης Σεπτεμβρίου 59

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Πω ρε φίλε που την θυμήθηκες αυτήν? Η γυναίκα ήταν σπάνια περίπτωση ζούσε για να γαμιεται. Δυστυχώς εξαφανίστηκε από το 2014
Κάτι χαπατα που Εκθειάζουν σήμερα ορισμένοι δεν φτάνουν στο γαμησι την Ειρήνη του 3Σ59 ούτε στο νύχι του μικρού της δακτύλου.
Άλλες εποχές με πολύ καλύτερες κοπέλες τότε στα μαγαζιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom