anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 1.196
Δυστυχώς όχι.Παιδιά ξέρουμε αν η κοπέλα στην υποδοχή της Σουλιου, εν ονόματι Κατερίνα, μπαίνει σε δωμάτιο;
Δυστυχώς όχι.Παιδιά ξέρουμε αν η κοπέλα στην υποδοχή της Σουλιου, εν ονόματι Κατερίνα, μπαίνει σε δωμάτιο;
εχω παει πολλες φορες
ειναι ακριβο με μετριες υπηρεσίες με κάποια πολύ ωραια κοριττσια,
το μονο καλο και για αυτο παω ειναι οτι τα ωραια του κοριτσια δεν ειναι τσοντες αλλα πολυ καθημερινες next door girls
δεν εισαι ο μονος !!! αλλα η επιθυμια της σεβαστη !!!Κρίμα όντως!! Ειναι ακριβώς στα γουστα μου! Μακάρι να αλλάξει γνώμη…
Στις Αννας εμπαινε ομως,μπορει να αγαπησε!!Κρίμα όντως!! Ειναι ακριβώς στα γουστα μου! Μακάρι να αλλάξει γνώμη…
Δες Καλλιρρόης 38 ή Φραντζή 2Ζετα ρε παιδια ξέρετε;;;;πολλα γαμησια η γυναίκα αυτή....λεει ναι οτι της πεις...ξέρετε π βρίσκεται;;
Καλλιρόης 38 μαλλον έκλεισε....φραντζη 2 οχι δεν τη βγάζει στο προγραμμαΔες Καλλιρρόης 38 ή Φραντζή 2
Δεν την ειχα πετύχει τότε! Άρα εχει περάσει απο δωμάτιο… τότε υπάρχουν πιθανότητες να το ξανακάνει…Στις Αννας εμπαινε ομως,μπορει να αγαπησε!!
Εχει σταματησει...Δες Καλλιρρόης 38 ή Φραντζή 2
Αποκλείεται ρε συ...αυτή ζει και τρελενεται για καυλιά....εκτος και αν ειναι Σερβία....αν ειναι Ελλάδα θα ξανά γαμηθει σίγουρα....το θέμα ειναι π θα πει αυτή τη φοράΕχει σταματησει...
Ζει κ τρελαίνεται για τα φραγκα.. οπως οι περισσότερες δηλαδή....Αποκλείεται ρε συ...αυτή ζει και τρελενεται για καυλιά....εκτος και αν ειναι Σερβία....αν ειναι Ελλάδα θα ξανά γαμηθει σίγουρα....το θέμα ειναι π θα πει αυτή τη φορά
την περασε προσφατως δυο χερια ο @baroc .πέρασμα και από Diamond Spa με σκοπό συνεδρία με Ρουλα αλλά είχε ρεπό, από ροστερ οι ίδιες συν τη Μπέλα, ξανθιά μιλφ κοντή με πιασίματα και 2αρι βυζι, στο μαγαζί έχει γίνει κ μια μικρή ανακαίνιση.
Όπλο... την έχω πάρει 6 φορεςτην περασε προσφατως δυο χερια ο @baroc .
θελει λιγο χρονο να συνελθει,να τον ξεπερασει και μετα θα επιστρεψει δριμυτερη.
Τα παραλες......την περασε προσφατως δυο χερια ο @baroc .
θελει λιγο χρονο να συνελθει,να τον ξεπερασει και μετα θα επιστρεψει δριμυτερη.