Διαγραμμένο μέλος 186058
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.382
- Πόντοι
- 1.071
ακαπέλαΣου εκανε ακα, η με κρανος;;;
ακαπέλαΣου εκανε ακα, η με κρανος;;;
Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι υπερβαλουν στις περιγραφές και σε μπερδεύουν αφάνταστα!απορώ τί θα έγραφες αν έπαιρνες πχ την τζέσικα ή την μαρίνα του 40-42
Η καρολινα ειναι η γνωστη που ειχε ανοιξει και δικο της καπου στη μαβιλη?Περάσμα από silver spa με την Καρολίνα. Η κοπέλα έχει κορμάρα και πολύ όμορφο πρόσωπο με αποκορύφωμα το χαμογελο της. Κωλαρα διαστημική γυμνασμενη αγαλματένια και σιλικονατο στηθος. Γενικώς την τιμαει τη φανέλα! Αυτό που κάνει το κάνει σωστά. Πρώτο μέρος με μασαζακι με ωραίο αισθησιασμό για να σε προετοιμάσει για το 2ο γύρο χωρις να παρακάμπτει όμως το μασάζ. Στο δεύτερο γύρο, και γαμω τις πίπες! Πολύ γλυψιμο με παιχνίδι με τη γλώσσα και αρκετό σάλιο κ στο γαμησι πολύ καλή! Γενικώς, από την αρχή αρχή μπήκε στο δωματιο με θετική διάθεση!
Δεν είναι πάντα εκεί, επομένως αν κάποιος θέλει να πει ειδικά για αυτήν, καλό είναι να κάνει ένα τηλεφώνημα πριν.
Δεν ξερω καθολου. Πρωτη φορα περασα μαζι της, ουτε καν την ειχα ξαναδειΗ καρολινα ειναι η γνωστη που ειχε ανοιξει και δικο της καπου στη μαβιλη?
είναι μαύρη ή άσπρη;Δεν ξερω καθολου. Πρωτη φορα περασα μαζι της, ουτε καν την ειχα ξαναδει
α ρε περαματιωτη!πλακα του κανεις η ρωτας πραγματικα?και νομιζα οτι εισαι εμπειρος και περπατημενος.μαλλον τρολαρεις ετσι?είναι μαύρη ή άσπρη;
Ευγε αν το κανει γενικα!!! Και οχι μονο σε πελατες της. Το θεμα ειναι να εχουμε ολοι Υπηρεσιες...ακαπέλα
ας είχε ανοίξει όπου θέλει η μετριάντζα!!!!! πάντα μετριάντζα σε σέρβις(γιατί από εμφάνιση είναι μπόμπα)Η καρολινα ειναι η γνωστη που ειχε ανοιξει και δικο της καπου στη μαβιλη?
Εμένα δε μ άρεσε, υπερβολικά στεγνή, γιαυτό και δεν την πήραας είχε ανοίξει όπου θέλει η μετριάντζα!!!!! πάντα μετριάντζα σε σέρβις(γιατί από εμφάνιση είναι μπόμπα)
Γαζέλαείναι μαύρη ή άσπρη;
όχι οκ νομίζω πως αν είναι όντως τόσο γνωστή, μου άξιζε!Έλα @FRANK63 φιλε μου.. τόσο καιρό θα επρεπε να με ειχες ήδη μάθει πως κάνω πλάκα , εννοείται για να τον βοηθήσω να τον φίλο να καταλάβει για ποια Καρολίνα πρόκειται.
Επειδη δήλωσε ότι δεν γνωρίζει την γνωστή Καρολίνα. Αν ήταν μαύρη είναι η γνωστή αν ήταν άσπρη είναι κάποια καινούρια
Ελπίζω μονο να σηκώνει πλάκες ο @crabtits και να μη πλακώσει στα μπινελίκια...
Ναι. Κανονικοτατα και καθημερινα ειναι εκει. 10.00-20.00 λογικα.παίκτες γνωρίζει κανείς αν Σολωμού 70 παίζει ακόμη η Αλίνα η Πολωνομιλφάρα;
Τι ώρες δουλεύει το μαγαζί; Είναι κάθε μέρα εκεί η Αλίνα;
Το σκεφτόμουν να περάσω να την δω μπας και αλλά φοβάμαι μην είναι γκιλφ! Έχεις εντυπώσεις;παίκτες γνωρίζει κανείς αν Σολωμού 70 παίζει ακόμη η Αλίνα η Πολωνομιλφάρα;
Τι ώρες δουλεύει το μαγαζί; Είναι κάθε μέρα εκεί η Αλίνα;
Κοιτά αν έχει βυζαρες και ωραίο πρόσωπο θα γουστάρω φουλ!gilf δεν τη λες φίλε. Για μένα είναι κορυφή και στο μασάζ και στο σεξ, έχω γράψει και κριτική.
Είναι μιλφ με πιασίματα χωρίς να είναι χοντρή. Αν ψάχνεις μικρούλα ή αδύνατη ή σιλικονάτη ,τότε δεν είναι η φάση σου.
Την έχω πάρει, πρόσωπο πολύ συμπαθητικό, μεγάλες βυζάρες φυσικές. Κατά τα άλλα πολύ μέτρια εμφάνιση, αλλά στο γαμήσι είναι φωτιά και λαύρα, τα είδα όλα! Μασάζ δεν πρόλαβα να κάνω.Κοιτά αν έχει βυζαρες και ωραίο πρόσωπο θα γουστάρω φουλ!
Gilf με τιποτα. Milfara με τα ολα της...το καλυτερο τσιμπουκι που μου εχουν παρει ποτε!!!!!Το σκεφτόμουν να περάσω να την δω μπας και αλλά φοβάμαι μην είναι γκιλφ! Έχεις εντυπώσεις;