clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.497
- Πόντοι
- 5.946
σε ακούμε!Για τον κρυφό οίκο μασάζ στη Δάφνη γνωρίζει κάποιος να ανταλλάξουμε πλη
ροφορίες;
σε ακούμε!Για τον κρυφό οίκο μασάζ στη Δάφνη γνωρίζει κάποιος να ανταλλάξουμε πλη
ροφορίες;
Ω μεγάλε μυστη, δείξε μαςτον δρόμο της ηδονης!!μη τους χαλας το ονειρο τωρα κι εσυ.
αυτοι πηδανε(?) τη Στεφανια και νομιζουν οτι πηδανε τη θεα Αφροδιτη.
Ενώ εσύ ήθελες να ακούσεις και να φας ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ!Αυτό πάλι που το είδες εσύ; Μάλλον το αντίθετο. Σας βάλανε τα γυαλιά οι κρητικοί και είπαν την πίπα ΠΙΠΑ και όχι αισθησιακή επέκταση της υποτείνουσας του ισοσκελούς τριγώνου...
Ενώ εσύ ήθελες να ακούσεις και να φας ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ!
έτσι δεν είναι?
Εξ ιδίων κρινεις τα αλλοτρια!Ρε καραγκιόζη θα καταστρέψεις όλα τα νήματα του μασάζ με τις παπαριές σου? Βρες κανα ψωλαρά να σου κάνει τη σούφρα κόσκινο να ηρεμήσεις και εσύ και οι κλώνοι σου
δεν άνοιξαν ποτέ ..δεν απάντησαν τηλέφωνο ποτέ.. σε μέναΠοτέ δε θα καταλάβω πως γίνεται όποτε παω στο boudoirdayspa.gr Σουτσου 6 Κολωνάκι να είναι ολα τα δωματια πιασμένα ... σήμερα παρούσες Χαρά, Στελλα, Ντιάνα η καυλιαρα κοντούλα Μολδαβή με τα γαλαζια ματια κ το φοβερό σπατουλαριστό τσιμπουκι... εφαγα αναμονή 30' αλλά αξιζε... σε τσιμπουκωνει κ σε κοιτα στα ματια!
δεν άνοιξαν ποτέ ..δεν απάντησαν τηλέφωνο ποτέ.. σε μένα
προφανώς δουλεύουν με συστημένο κόσμο, και δεν θέλουν άλλη πελατεία ..
τι ζόρι τραβάς ρε νούμερο????Ω μεγάλε μυστη, δείξε μαςτον δρόμο της ηδονης!!
Μάθε μας τα μυστικά του ερωτα!
Βοήθησε μας να πλησιάσουμε την συθεντια σου στις γυναίκες!!!!
ΡΕ ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΈΡΧΟΜΑΙ!!!
Οι εκφράσεις σου δείχνουν το επίπεδο σου!τι ζόρι τραβάς ρε νούμερο????
ηλιθιε γλειωδη σαλιαρη αγαπουλη. τριγυρνάς σε όλα τα νήματα κάθε ανθυπομετριου μπαζου κσι σαλιαριζεις όλη ημέρα. μόλις κάποιος γράψει κάτι και σου θιγει τη Χ κοπελα που σαλιαριζεις σαν σαχλοχαχσς αμέσως να του κάνεις επίθεση
κανόνισε την επόμενη φορά θα πάρεις πόδι από το φόρουμ
γελοίο τυπε
τι ζόρι τραβάς ρε νούμερο????
ηλιθιε γλειωδη σαλιαρη αγαπουλη. τριγυρνάς σε όλα τα νήματα κάθε ανθυπομετριου μπαζου κσι σαλιαριζεις όλη ημέρα. μόλις κάποιος γράψει κάτι και σου θιγει τη Χ κοπελα που σαλιαριζεις σαν σαχλοχαχσς αμέσως να του κάνεις επίθεση
γελοίο τυπε
καλα εσενα σε εχω απαλλαξει λογω μαλακυνσης.Ω μεγάλε μυστη, δείξε μαςτον δρόμο της ηδονης!!
Μάθε μας τα μυστικά του ερωτα!
Βοήθησε μας να πλησιάσουμε την συθεντια σου στις γυναίκες!!!!
ΡΕ ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΈΡΧΟΜΑΙ!!!
γνωμη μου,αργησατε πολυ φιλε κι εχει ξεφυγει το πραγμα με κατι τετοιους στο σαιτ.τι ζόρι τραβάς ρε νούμερο????
γελοίο τυπε
το ξέρω αγαπητέ και έχεις δίκιο επ αυτού. απλά δεν έχω πλέον χρόνο εγώ προσωπικά να τσεκαρω κάθε ημέρα τι γίνεται....γνωμη μου,αργησατε πολυ φιλε κι εχει ξεφυγει το πραγμα με κατι τετοιους στο σαιτ.
14 χρόνια στο σαιτ. Δεν είσαι και μικρός. Ώρα για ένα banάκιΟι εκφράσεις σου δείχνουν το επίπεδο σου!
Get a life!
γνωμη μου,αργησατε πολυ φιλε κι εχει ξεφυγει το πραγμα με κατι τετοιους στο σαιτ.
κάτι άλλους τραβελολάτρες εμπριμέ ατάλαντους, διεγνωσμένες αείπουστες που επιτίθενται σε όλο τον πληθυσμό του μπου για να τρολλάρουν, τους αφήνετε μια χαρα΄ να μας τα πρήζουν όποτε γουστάρουν...το ξέρω αγαπητέ και έχεις δίκιο επ αυτού. απλά δεν έχω πλέον χρόνο εγώ προσωπικά να τσεκαρω κάθε ημέρα τι γίνεται....
και δυστυχώς γνωρίζω αξιόλογα μέλη που έδιναν πληροφορίες και έγραφαν παλιότερα που τώρα πια δεν γράφουν γιατί σιχαθηκσν να διαβάζουν παντού τέτοιους τύπους και τα σάλια τους στο φορουμ
γίνε συγκεκριμένος η κάνα αναφορά για τον καθένα τουςκάτι άλλους τραβελολάτρες εμπριμέ ατάλαντους, διεγνωσμένες αείπουστες που επιτίθενται σε όλο τον πληθυσμό του μπου για να τρολλάρουν, τους αφήνετε μια χαρα΄ να μας τα πρήζουν όποτε γουστάρουν...
ε΄λα ρε Ζήρο σε τα μας? κανας χθεσινός είμαι?γίνε συγκεκριμένος η κάνα αναφορά για τον καθένα τους