μην τα περνεις προσωπικα plzεννοεις οτι η ερωτηση που εκανα ειναι ασχετη με την συζητηση?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Μεσημερακι ωρα 3.00 εχω ραντεβου με μια γιατρο για καποια ασχετη εξεταση , στην συγκεκριμενη γιατρο παω για πρωτη φορα ,ετσι οταν φθανω στην πολυκατοικια και βλεπω Καραισκου 88 1ος οροφος το ιατρειο σκεπτομαι οτι η τυχη το εφερε να μην επισκεφτω σημερα την Τζοντη οπως ειχα προγραμματισει ,αλλα το ιδρυμα της μασαζομαλαξης στον 4ο οροφο της ιδιας πολυκατοικιας.Αφου τελειωσε η επισκεψη στο ιατρειο ανεβαινω στο θεραπευτηριο.
Στην πορτα η κα Γιουλη αυτοπροσωπως μου ανοιγει και με πηγαινει στο δωματιο με τον καναπε διπλα στην κουζινα.Πολυ γελαστη και φιλικη με ρωταει αν εχω παει αλλη φορα εκει , παλαιοτερα της απαντω και που πηγαινες μετα , σε διαφορα της λεω , στην Σκρα μεχρι που εκλεισε στην Καλλιρροης 85 και κανα 2 φορες στο 48 , αλλα , εδω κανω τον Κινεζο και της λεω οτι εχω διαβασει στο σαιτ μας και το εχω διαπιστωσει οτι ειναι ΞΕΠΕΤΑ το συγκεκριμενο.
Αμεσως τσιμπαει και μου λεει οτι δεν ειναι ετσι και οτι θα ετυχε και διαφορες τετοιες δικαιολογιες, οταν δε της ειπα οτι το καλοκαιρι εφυγα με το που.. στο χερι γιατι νευριασα που το Αλβανακι μου ζητησε περισσοτερα απο οτι ειχαμε συμφωνησει εκει τα πηρε στο κρανιο και μου λεει πες μου ποα ηταν και θα την διωξω αμεσως...σιγα μη θυμαμαι ονομα.
Επι τω προκειμενω η ανανεωση στο εμψυχο υλικο μεγαλη και ικανοποιητικη.
Δεν συγκρατησα ονοματα αλλα Βιβη ,Βικη , Τζενη ,την θυμαμαι απο την Σκρα οπως με διαβεβαιωσε και Αντζελα με την οποια αν εμενα θα ηταν η εκλεκτη μου ,μια το βλεμα της γεματο υποσχεσεις μια η κριτικη που διαβασα σε προηγουμενα ποστ , το ειπα στην σεριφισα ρωτωντας την ποια μου προτεινεις εσυ ? Αγαπη μου δεν ξερω τι ακριβως θελεις μου ειπε, οταν της ειπα οτι μου αρεσει το απαλο αισθησιακο μασαζ και ολα τα επακολουθα μεχρι και εξτρημ καταστασεις ,μου απαντησε οτι σωστα διαλεγω .
Δεν καθησα λογω περιορισμενου χρονου αλλα υποσχεθηκα στον εαυτο μου και στην κα Γιουλη οτι θα επιστρεψω συντομοτατα οποτε θα ξαναενημερωσω.
Συγνωμη για την πολυλογια αλλα ειχα πολυ καιρο να ποσταρω και μου βγηκε αυθορμητα .
Τελος να μη ξεχασω αλλο ενα τεμαχιο για τους λατρεις της ποσοτητας ξανθο μιλφ με παντου πλουσια τα ελεη της.
Στην πορτα η κα Γιουλη αυτοπροσωπως μου ανοιγει και με πηγαινει στο δωματιο με τον καναπε διπλα στην κουζινα.Πολυ γελαστη και φιλικη με ρωταει αν εχω παει αλλη φορα εκει , παλαιοτερα της απαντω και που πηγαινες μετα , σε διαφορα της λεω , στην Σκρα μεχρι που εκλεισε στην Καλλιρροης 85 και κανα 2 φορες στο 48 , αλλα , εδω κανω τον Κινεζο και της λεω οτι εχω διαβασει στο σαιτ μας και το εχω διαπιστωσει οτι ειναι ΞΕΠΕΤΑ το συγκεκριμενο.
Αμεσως τσιμπαει και μου λεει οτι δεν ειναι ετσι και οτι θα ετυχε και διαφορες τετοιες δικαιολογιες, οταν δε της ειπα οτι το καλοκαιρι εφυγα με το που.. στο χερι γιατι νευριασα που το Αλβανακι μου ζητησε περισσοτερα απο οτι ειχαμε συμφωνησει εκει τα πηρε στο κρανιο και μου λεει πες μου ποα ηταν και θα την διωξω αμεσως...σιγα μη θυμαμαι ονομα.
Επι τω προκειμενω η ανανεωση στο εμψυχο υλικο μεγαλη και ικανοποιητικη.
Δεν συγκρατησα ονοματα αλλα Βιβη ,Βικη , Τζενη ,την θυμαμαι απο την Σκρα οπως με διαβεβαιωσε και Αντζελα με την οποια αν εμενα θα ηταν η εκλεκτη μου ,μια το βλεμα της γεματο υποσχεσεις μια η κριτικη που διαβασα σε προηγουμενα ποστ , το ειπα στην σεριφισα ρωτωντας την ποια μου προτεινεις εσυ ? Αγαπη μου δεν ξερω τι ακριβως θελεις μου ειπε, οταν της ειπα οτι μου αρεσει το απαλο αισθησιακο μασαζ και ολα τα επακολουθα μεχρι και εξτρημ καταστασεις ,μου απαντησε οτι σωστα διαλεγω .
Δεν καθησα λογω περιορισμενου χρονου αλλα υποσχεθηκα στον εαυτο μου και στην κα Γιουλη οτι θα επιστρεψω συντομοτατα οποτε θα ξαναενημερωσω.
Συγνωμη για την πολυλογια αλλα ειχα πολυ καιρο να ποσταρω και μου βγηκε αυθορμητα .
Τελος να μη ξεχασω αλλο ενα τεμαχιο για τους λατρεις της ποσοτητας ξανθο μιλφ με παντου πλουσια τα ελεη της.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αυτήη Καραϊσκου...σε ποια περιοχή ακριβώς είναι αδερφέ;
άξιος πολεμιστή ...την ψάρωσεςςςςςςςςςςςςςς
άξιος πολεμιστή ...την ψάρωσεςςςςςςςςςςςςςς
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
Σωστα..μασαζ + φουλ προγραμματακι ειναι στα 85 και τωρα εχουν στησει μια μηχανη και μολις τους δωσεις τα χρηματα (συνηθως 2 πενηνταρικα) σε ρωτανε: θελεις ρεστα? βρε ουστ που δεν θελω ρεστα...Πειραίας, Κέντρο, Δημοτικό θέατρο, πίσω από το κτήριο της Αστυνομίας. Ωραία μας τα είπε ο astari51 αλλά ξέχασε να μας πει τιμή για full. 85 έχει πάει εκεί;;
η ξανθια μιλφ που αναφερει παραπανω ο συναδελφος με τα πλουσια ελεη δεν ειναι αλλη απο την γνωστη ξεπετα παμελα...λαδοχαιδεμα και ξεπετα στα βυζια της στπ 20λεπτο...αμ δε καλη μου...ετσι βγαινει το 85?
skatoulas21
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σε ολουσ.για θησεωσ μαρουσι ξερουμε κατι;η ειναι δεν;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Επισκεψη τερμα Πατησιων τριακοσια τοσο (μετα την Λ. Γαλατσιου)
Πηρα Πολωνακι φρεσκο αβγαλτο Τραπεζικο υπαλληλο εκει(ετσι μου ειπε
και μαλλον αληθεια ειναι)
ερωτευσιμο στυλακι,μετριο μασσαζ λιγο καλυτερο
Για μια φορα σαν εμπειρια αξιζε, καμια σχεση με τις προστυχοφατσες
Πηρε και το ματι μου την Αλεξανδρα (απο Μιχαλακοπουλου)
θαχε ενδιαφερον νομιζω το διπλο,το ενα αβγαλτο η αλλη εμπειρη
αλλα επαγγελματιας σωστη.
Πατησιων 314 , προς αποφυγιν περριτων ερωτησεων.Επισκεψη τερμα Πατησιων τριακοσια τοσο (μετα την Λ. Γαλατσιου)
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Nαι πραγματι ειναι 85 ευρα , και οταν της ειπα οτι ειναι παρα πολλα , απαντησε οτι ολα τοσα παιρνουν 80-85 ,οχι κα Γιουλη μου της λεω υπαρχουν και με 70 και στην Μιχαηλ Βοδα 50 μασαζακι και χορταστικοτατη μπριζολοιτσα οπως διαβαζω στα τελευταια ποστ συναγωνιστων ,Ναι μου απανταει εκει ομως ειναι studio και εχει μονο μια κοπελλα.Πειραίας, Κέντρο, Δημοτικό θέατρο, πίσω από το κτήριο της Αστυνομίας. Ωραία μας τα είπε ο astari51 αλλά ξέχασε να μας πει τιμή για full. 85 έχει πάει εκεί;;
Ομως μεσα στην δινη της οικονομικης κρισης δεν ειναι ευκολο να δινης 85 για λαδοτριψιμο και ξεπετα.
...
Από το 171 εννοείς; Έμαθα ότι έφυγε από κει... Αυτή μπριζολιάζεται; Στο 171 δεν έδινε...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Από το 171 εννοείς; Έμαθα ότι έφυγε από κει... Αυτή μπριζολιάζεται; Στο 171 δεν έδινε...
τι δεν μπριζολιάζεται βρέ?
φούλ πρόγραμμα κάνει η κοπέλα και είναι και πολύ δυνατή.
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
δεν εδινε στο 171?? τι λες τωρα?? μιλαμε οτι παιζουμε τζουντο στο μασσαζοκρεβατο..που παρεπιμπτοντος, εχει και μαυρη ζωνη!!
απλα θελω να ενημερωσω για ενα τηλ που εδωσα σε μερικους μου εστειλε πμ
και μου ειπε να σταματησω για θα κινηθουν απεναντι μου νομικα οκ ρε
μαγκες εγω να ενημερωσω ηθελα και τιποτα αλλα τωρα αν θελει να κινηθει καποιοσ
νομικα απεναντι μου τα στοιχεια μου ενιαι στην διαθαση σας
φιλε μου καλε τα πριβε τηλεφωνα πρεπει να δινονται σε πριβε μηνυματα και οχι φορα παρτιδα.απλα θελω να ενημερωσω για ενα τηλ που εδωσα σε μερικους μου εστειλε πμ
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Σωπα.....Από το 171 εννοείς; Έμαθα ότι έφυγε από κει... Αυτή μπριζολιάζεται; Στο 171 δεν έδινε...
Θα τη κάνω όμως την περιττή ερώτηση iblisako διότι δεν γνωρίζω όροφο κουδούνι και σχετικά οπότε αν θα μπορούσες να ενημερώσεις θα βοηθούσε. Σ'ευχαριστώ προκαταβολικά.Πατησιων 314 , προς αποφυγιν περριτων ερωτησεων.
παραλειψις μου,1ος οροφοςΘα τη κάνω όμως την περιττή ερώτηση iblisako διότι δεν γνωρίζω όροφο κουδούνι και σχετικά οπότε αν θα μπορούσες να ενημερώσεις θα βοηθούσε. Σ'ευχαριστώ προκαταβολικά.
καλο βολι!!!
τι δεν μπριζολιάζεται βρέ?
φούλ πρόγραμμα κάνει η κοπέλα και είναι και πολύ δυνατή.
Την έχεις πάρει στο 171; Παίζει μπριζόλα εκεί πέρα; Ούτως ή άλλως, μιλάμε για ψιλομπάζο milf (αν λέμε την ίδια).
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66