τότε αυτός που την έκανε ήξερε καλύτερα τη δουλειά....οχι, δεν ειναι παραρτημα. ο ενας μετοχος την εκανε και ανοιξε με εναν αλλον το καινουριο..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Ο χώρος ανανεώθηκε... Από θεραπενίδες όμως πάσχει. Ο συνδιασμός ανακαίνισης και εορτών έστειλε κάποιες συμπαθείς και φιλότιμες εργαζόμενες είτε σπίτι τους είτε αλλού για το μεροκάματο. Κρίμα γιατί υπήρξαν εποχές που εσφυζε από υγείαΓια το ΟΑΣΙΣ στο Σύνταγμα τι λετε ρε συναγωνιστές?
dirtyharry
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ξερετε αν εχει καμια καινουργια καλη στο Χαιδαρι.Εγω εχω δοκιμασει μονο τη Γεωργια 2 φορες γιατι δεν μου αρεσαν οι αλλες.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μονο προσεξε μην παρεις τη ζωη..Ξερετε αν εχει καμια καινουργια καλη στο Χαιδαρι.Εγω εχω δοκιμασει μονο τη Γεωργια 2 φορες γιατι δεν μου αρεσαν οι αλλες.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μασαζ του κωλου..
Ποιο ειναι το "νοημα" της Ζωης δηλαδη και θελει προσοχη?μονο προσεξε μην παρεις τη ζωη..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αυτο..γ.παπανδρεου και λ.αθηνων προ ημερων..
μετα απο ενα 30λεπτο τριψιμο (ανοιγμα χωριατικου φυλλου για σπανακοτυροπιτα) που παραλιγο να με τραυματισει, το γηγενές τεμαχιο ζωή, επεσε στον καλαμωτο φραπε διαρκειας 1,5 λεπτου και στη συνεχεια σε μπριζολικο ελαχιστης διαρκειας και με σπαστικο-ξυνη μαπα..
αφου γλιτωσε τα καντηλια για αυτην και ολοκληρη την οικογενεια της, μου ειχε αφησει και την καλλιτερη ατακα για το τελος..
''απ ο,τι καταλαβες το δυνατο μου σημειο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η μπριζολα, αλλα το μασαζ !!''
παλιο-ξεμπούρδελη..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
να δουλευε κιολας το μαρινακι..παιδες ολα τα λεφτα ειναι η τυπισσα στη ρεσεψιον!!!
σκετη
Μετα την Χριστουγεννιατικη αποχη απο το αθλημα.....αποφασισα να χαλαρωσω και εγω σε ενα ευαγες ιδρυμα παραγωγης χαλαρωσης...ειχα συγκεκριμενες αναγκες για μπριζολα και ετσι ξεκινησα την τσαρκα μου..
1ος σταθμος Γαλατσιου 1 Ελλαδα...το ιδρυμα κλειστον!!!!η ωρα 20:00 ακριβως...
δεν γαμιεται λεω ας χτυπησω στην Εβιτα(ιδια διευθυνση 2ος οροφος). Μου ανοιγει το καυλιαρικο της υποδοχης που εαν θυμαμαι καλα φτανει μεχρι φραπε και μου λεει...
χαμους γκινεται σημερα...ντεν εκει ντουματιο....κανε μια βολτα και ελα σε 20 λεπτα...καλα της λεω και φευγω......σιγα μην ξαναγυρισω σκεφτομαι..και βαζω πλωρη για Φωκιωνος Νεγρη....
Σημειωνω εδω οτι επισκεπτομαι το ιδρυμα πρωτη φορα.....
Το ασανσερ γαμησε τα!!!!!!!!!Χεστηκα επανω μου μεχρι να ανεβω !!!!!!!!
Μου υποδεχεται ενα milf με κοιταει και μου λεει αυτη την στιγμη εχω ελευθερη μονο μια κοπελα.
Ψηλη αδυνατη μαυρομαλλα ρωσιδουλα νομιζω ΛΑΟΥΡΑ(δεν τα παω καλα με τα ονοματα μπορει να κανω λαθος).
Παιρναω μεσα, ξαπλωνω, ερχεται... με κοιταει και παει στο τραπεζακι....της λεω μην βαλεις λαδι... ερχεται διπλα μου και αρχιζουν τα χαδια...μετα απο 3 λεπτα μου λεει...να κανουμε φουλ? Οκ λεεω....και ακολουθησε πληρες μενου με σταβλισια μπριζολα...
Γενικα πολυ καλη το τιμαει το 80αρι....θα ξαναεπισκευτω συντομα.
1ος σταθμος Γαλατσιου 1 Ελλαδα...το ιδρυμα κλειστον!!!!η ωρα 20:00 ακριβως...
δεν γαμιεται λεω ας χτυπησω στην Εβιτα(ιδια διευθυνση 2ος οροφος). Μου ανοιγει το καυλιαρικο της υποδοχης που εαν θυμαμαι καλα φτανει μεχρι φραπε και μου λεει...
χαμους γκινεται σημερα...ντεν εκει ντουματιο....κανε μια βολτα και ελα σε 20 λεπτα...καλα της λεω και φευγω......σιγα μην ξαναγυρισω σκεφτομαι..και βαζω πλωρη για Φωκιωνος Νεγρη....
Σημειωνω εδω οτι επισκεπτομαι το ιδρυμα πρωτη φορα.....
Το ασανσερ γαμησε τα!!!!!!!!!Χεστηκα επανω μου μεχρι να ανεβω !!!!!!!!
Μου υποδεχεται ενα milf με κοιταει και μου λεει αυτη την στιγμη εχω ελευθερη μονο μια κοπελα.
Ψηλη αδυνατη μαυρομαλλα ρωσιδουλα νομιζω ΛΑΟΥΡΑ(δεν τα παω καλα με τα ονοματα μπορει να κανω λαθος).
Παιρναω μεσα, ξαπλωνω, ερχεται... με κοιταει και παει στο τραπεζακι....της λεω μην βαλεις λαδι... ερχεται διπλα μου και αρχιζουν τα χαδια...μετα απο 3 λεπτα μου λεει...να κανουμε φουλ? Οκ λεεω....και ακολουθησε πληρες μενου με σταβλισια μπριζολα...
Γενικα πολυ καλη το τιμαει το 80αρι....θα ξαναεπισκευτω συντομα.
Α ξεχασα εδω να αναφερω οτι βαση αποκλειστικων πληροφοριων απο πολυ καλα πληροφορημενη μασατζου!!!!!!ο φραπες στην γειτονικη μας ΚΥΠΡΟ ειναι πλεον ΝΟΜΙΜΟΣ!!!!!αντε τυχερακηδες... εαν εχουμε καποιον φιλο απο εκει ας μας ενημερωσει!!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κολαση ναι και μεχρι πριν 1-1,5 χρονο σερβιριζε..δεν ειναι κολαση????
Ενημέρωση για Ξενοπούλου 17 Στούντιο Relax
Αγαπητοί συναθλητές,
επίσκεψη χθές βράδυ στις 19:00 στο προαναφερθέν μασατζίδικο. Επί της υποδοχής Μαρίνα και Μαίρη. Χαμόγελα υποσχέσεις κ.λ.π. Παίρνω Μαίρη, αρχίζει το μασάζ μετά από 10 λεπτά πάει για φραπέ και όταν ζήτησα παραπάνω (παλαιός πελάτης γαρ...) έφαγα πόρτα.
Συμπέρασμα: Πάνε οι παλιές καλές εποχές στο εν λόγω ίδρυμα.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ γιατί
Αγαπητοί συναθλητές,
επίσκεψη χθές βράδυ στις 19:00 στο προαναφερθέν μασατζίδικο. Επί της υποδοχής Μαρίνα και Μαίρη. Χαμόγελα υποσχέσεις κ.λ.π. Παίρνω Μαίρη, αρχίζει το μασάζ μετά από 10 λεπτά πάει για φραπέ και όταν ζήτησα παραπάνω (παλαιός πελάτης γαρ...) έφαγα πόρτα.
Συμπέρασμα: Πάνε οι παλιές καλές εποχές στο εν λόγω ίδρυμα.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ γιατί
THANASIS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επισκεψη σε Στουρναρη 63 αρχες εδομαδας παιρνω Λαουρα, Μασαζ μετριο προς το πασαλειμα,φραπες με καλαμακι και μετα μπριζολα αλλα ολα αυτα στο αλντεντε(μιζοψημενο) κατα δικη μου εκτιμηση μαλλον ειχε κακη διαθεση διοτι δεν ειχε παει στην πατριδα της Ρουμανια.Στα πεντε αστερια βαζω 2,5.Αργοτερα ισως μεσα στο ΣΚ τσεκαρισμα αλλου τεμαχιου και ξανα νεα ενημερωση.μεχρι τοτε καλα να περνατε.
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Πατριάρχου Ιωακείμ κοντά στη Πλουτάρχου έχει πάει κανείς?
Δούλευε εκεί μία θεόχοντρη Ελληνίδα
Πατριάρχου Ιωακείμ κοντά στη Πλουτάρχου έχει πάει κανείς?
Μακριά συναγωνιστή !!!
Μόνο κακό μασάζ θα φάς εκεί
Χθες βραδυ, ποσειδωνος στη Γλυφαδα ,στο νταιαμοντ σπα , ηταν δυο κοπελες ευκαιρες,μια χοντρουλα αλλα ομορφη και μια βουλγαρα καθαριστρια..πηρα τελικα την χοντρουλα με μασαζακι εβγαλε τα ρουχαλακια της ,προχωρησε στο φραπεδακι και στο τελος την πασαλειψα..ολα αυτα ενα 80ρακι!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66