Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Για το ΟΑΣΙΣ στο σύνταγμα τι λετε ρε συναγωνιστές?

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
λαμβανω την τιμη να αναφερω μετα από πολυ καιρό επισκεψη  πατησιων 175 στην υποδοχη η GMILF ελεάνα και αρχίζει η παρελαση των μπαζων.Απογοητευμενος από το πληρες καταντημα του μαγαζιου και από την αδυναμια παρκαρισματος με πιανει και το πορνοδιαστοφικο λέω στην αφεντικινα να μου κανει αυτη μασαζ. Τελικα μ΄εκανε σαν λουκουμα (0! μασαζ) και σερβιρε φραπεδακι με καλαμακι.τιμη 60+20
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Καλυτερα να έπαιρνα τρολλευ για Σόλωνος κ.λ.π.

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ φαει μπριζολα εκέι πολλές φορές και χωρίε extra

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Εγώ έχω φαει μπριζολα εκέι πολλές φορές και χωρίε extra

Καλό,ίσως από τα πιο οργανωμένα,με μπάνιο σε κάθε δωμάτιο,ατομικές σάουνες(δωματιάκια ξύλινα, όχι τις πλαστικές που είναι της πλάκας), κλπ. αλλά η ταρίφα πολύ ψηλά 65€ η μια ώρα +50€ το "φαγοπότι" πολλά, πάρα πολλά,εντάξει έβρισκες και με 30€ το "φαγοπότι" αλλά πολύ σπάνια έως καθόλου,τώρα εσύ πως έτρωγες κι έπινες χωρίς extra,τι να πω,μπράβο σου!!!!!!!!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Πρωινή επίσκεψη Στουρνάρη 63.

Θα ξεκινήσω με τη Καίτη,με την οποία συναντήθηκα στο ασανσέρ,είχε πάει για ψώνια,
και διαπίστωσα πως εκτός των άλλων διαθέτει και πολύ ζουμερά "πεπόνια" :boobies: κάποια στιγμή για να ακουμπήσει τα ψώνια, κάτω, έσκυψε και.......... :new_shocked: ...........
τα είδα όλα...........!!!!!!!!!!!!!!!

Από κοπέλες πήρα (πάλι) τη Μάγια και όπως πάντα πέρασα υπέροχα (70€), όμως, μετά το "φαγοπότι" συνέβη κάτι που με χάλασε..............
Καιτούλα όλοι δουλεύουμε για να βγάλουμε χρήματα, αλλά........... τέλος πάντων, πάντος να ξέρεις, σήμερα με στεναχώρησες...........!!!!!!!!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Θα ξεκινήσω με τη Καίτη...

Πραγματι η κυρα Καιτη αποτελει την απολυτη φαστασιωση ενος μιλφακια.
Ειναι περιττο να πουμε οτι πολλες εν ενεργεια μασατζουδες τρωνε την σκονη της.

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
όμως, μετά το "φαγοπότι" συνέβη κάτι που με χάλασε..............
Καιτούλα όλοι δουλεύουμε για να βγάλουμε χρήματα, αλλά........... τέλος πάντων, πάντος να ξέρεις, σήμερα με στεναχώρησες...........!!!!!!!!!

σχετικα με τα χρηματα απ οτι αφηνεις να καταλαβουμε ή κατι αλλο..??

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Συναγωνιστές, σήμερα το απόγευμα έκανα μια βόλτα από Γαλατσίου 1 στο massage therapy,
για να δω τι παίζει,κατ'αρχήν να σας πω πως πρέπει να πάρετε το αριστερό ασανσέρ που βλέπουμε όπως μπαίνουμε για να πάτε στον 2ο όροφο που είναι το εν λόγω ίδρυμα, αν πάρετε το δεξιό θα πάτε στο δεξιό μέρος της πολυκατοικίας το οποίο δεν επικοινωνεί με το αριστερό. :think: :think: :think:

Οι κοπέλες τώρα ήταν τρεις οι οποίες ήταν αδιάφορες, για τα γούστα μου, και μου είπαν εμείς έδω κάνουμε μασάζ 45λεπτά 60€,δεν ρώτησα άλλες λεπτομέριες γιατί δεν με ενδιέφερε,το μόνο πού ρώτησα ηταν για την Αντζυ (την οποία είχε προτείνει κάποιος συνάδελφος) ή Αντζελα όπως μου την είπε η κοπέλα στην υποδοχή,αλλά μου είπε πως δεν ήταν εκεί γιατί έλειπε σε διακοπές,φυσικά έφυγα.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
σχετικα με τα χρηματα απ οτι αφηνεις να καταλαβουμε ή κατι αλλο..??

Όχι,όχι για τα χρήματα, είχε να κάνει με την ώρα, στα 30 λεπτά η κοπέλα έφυγε (για να μην υπάρχει παρεξήγηση είπα πως είχαμε τελειώσει το "φαγοπότι") γιατί την περίμενε άλλος πελάτης.

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
ααα οκ... ενταξει καταλαβα..!
το διευκρινισαμε..

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Μετά την "έρευνα αγοράς" στο massage therapy ήθελα να πάω και στο Ελλάδα να δω τι παίζει αλλά δεν θα προλάβαινα το ίδρυμα της Φωκίωνος 11 ανοιχτό και το άφησα για άλλη φορά.
Στη Φωκίωνος ήταν στην υποδοχή η Ινκα και από κοπέλες η Λάουρα, η Αναστασία και μια καινούρια η Πάολα,πήρα τη Πάολα, κοντούλα,ξανθούλα και πολύ γλυκιά μέσα στο νάζι και στην τσαχπινιά,στήθος λίγο μικρότερο από δυάρι σφιχτό με πολύ ωραίες ρογίτσες και κωλαράκι πολύ ωραίο πεταχτό και σφιχτό, ζήτησα μασάζ απαλό και αισθησιακό στο οποίο ήταν πολύ καλή,
εν ολίγοις ξέρει να σε φτιάχνει,το φραπεδάκι με καλαμάκι ήταν καλό αλλά τίποτα το εντυπωσιακό και η μπριζολίτσα ζουμερή του γάλακτος,γενικά πέρασα ένα ωραίο 45λεπτο με πολύ gfe. 80€.

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
η καιτη γνωριζει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να κανει μαλαξεις τωρα η οχι?

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καλό,ίσως από τα πιο οργανωμένα,με μπάνιο σε κάθε δωμάτιο,ατομικές σάουνες(δωματιάκια ξύλινα, όχι τις πλαστικές που είναι της πλάκας), κλπ. αλλά η ταρίφα πολύ ψηλά 65€ η μια ώρα +50€ το "φαγοπότι" πολλά, πάρα πολλά,εντάξει έβρισκες και με 30€ το "φαγοπότι" αλλά πολύ σπάνια έως καθόλου,τώρα εσύ πως έτρωγες κι έπινες χωρίς extra,τι να πω,μπράβο σου!!!!!!!!!
Συνάδελφε μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις ακριβή διεύθυνση,και κάποιο σχόλιο για τα κορίτσια ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
δηλαδή είναι παράρτημα, απλά οι οι ιδιοκτήτες είναι διαφορετικοί,Πως είναι δυνατόν.Φώτισε το τέκνο σου :dunno:
οχι, δεν ειναι παραρτημα. ο ενας μετοχος την εκανε και ανοιξε με εναν αλλον το καινουριο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom